من باهات مخالفم گیر اومدن موقعیت برتری تیم هستش حالا قرار نیست همه موقعیت ها گل بشن که. اینا چون دیدن 3-0 جلو هستن خواستن مدارا کنن که گفتم تنها اشتباهشون بود حتما یا شاید از سر بی تجربگی ( نسبت به رئال و بارسا یا تیمهای دیگه )
اینجور باشه بارسا هم تیم بی شخصیتی بود که موقعیت هاش نتونست گل کنه و حذف شد
هیچ وقتم نخواستم پوچ رو با سولشر مقایسه کنم مشخص هستش از سولشر با تجربه تر هستش حالا بهتریش در اینده مشخص میشه وقتی سولشر هم به تجربه پوچ برسه
خوب ببین مهرداد خان، شما خودت داری میگی، مدارا کنند؟؟ دقیقا قضیه پاریس، دقیقا قضیه بارسا هستش در دو فصل گذشته!!!
بله، از نظر من بارسا کاملا بی شخصیت هستش، بی شخصیت بودن فقط با بازیکن مشخص نمیشه، بلکه این مربی هستش که بی شخصیت بودن رو به بازیکنها انتقال میده!!! فرق کلاس کلوب با والورده و توخل و تن هاخ و نمونه بارزش آلگری!!!، همین هستش، یه مربی که خیلی ساده همه چیز رو میپنداره و بیخیال وارد زمین میشه و یه مربی که بازیکنهاش رو اونقدر کوک میکنه که حتما به موفقیت برسن!!!
این در مورد آژاکس به شدت صدق میکنه، اونها تیمشون در مواقعی از بازی خیلی بهتر بازی میکرد، ولی تیمشون از روی شکم سیری یا بی تجربگی، اصلا استفاده نکرد از وضعیتش تا ضربه نهایی رو خوردن و بازی 2-2 شد، اونجا بود که تیمشون به جای اینکه به بازی برگرده، همون روال رو با ترس انجام داد!!!
کاری که والورده با اوردن دفاع، انجام داد!!!
کاری که آلگری انجام داد!!!
کاری که توخل مقابل ما انجام داد که البته ما با شانس بردیمشون...
در چنین مواقعی یه مربی شجاع و با کلاس، نمیاد ریسک کنه و برای گرفتن نتیجه یا حمله میکنه، یا اینکه مطمئن میشه که نتیجه رو بدست میاره به هر نحوی، حالا قضیه اینه که اکثر مربی ها، میان و میرن واسه دفاع که حداقل تو لیگشون این بیشتر جواب میده، ولی در UCL همیشه ثابت شده که برعکس این اتفاق میوفته و سطح تیمها اونقدر بالا هستش که در یک لحظه نتیجه عوض میشه...
حالا یه وقت هستش که تیمها، تفاوت سطح شدید دارن و نتایج عجیب بدست میاد، ولی این تیمهایی که به این دور رسیدن، همه سطح بالایی دارن و داشتن، شما نمیتونی به این فکر باشی که با اوردن یک دفاع بیشتر به زمین، تیمت گل نمیخوره دیگه!!!
مگه اینکه اون تیم، تیم موران باشه که اتوبوس پارک کنه، البته نه با دفاع هایی مثل اسهالینگ و جونز و یانگ و شاو که هیچوقت نمیتونی دروازت رو بسته نگه داری...
اصلا شکی ندارم که پوچتینو چند کلاس بالاتر از سولسشر هستش، در بازی های رو در رو کاملا مشخص بود، سولسشر یه اتوبوس پارک کرده بود بازی با تاتنهام و آرسنال و تو ضدحمله به گل رسید، در صورتیکه دخیا چندین موقعیت 100 درصد گل رو دراورد و شاید اگه نتیجه درستی میخواست بدست بیاد، منچستر باید با اختلاف 6-5 گل بازنده از زمین بیرون بیاد...
پوچتینو مربی بود که با مصدومیت و نداشتن بازیکنهای اصلیش(شاید در حدود 60-50 درصد طول فصل)، مثل کین، اریکسن، سون، الی و بدون هیچ خریدی امسال، به فینال UCL برسه و سهمیه UCL رو هم بگیره!!
ولی سولسشر؟؟؟ من حرفی ندارم...
فعلا که سر این باشگاه بدجور به سنگ خورده و واقعا سرش کلاه رفته با دائمی کردن قرارداد سولسشر...
دقیقا همین وضعیت رو در انتخاب مویس داشتن، به جای اینکه برن سراغ پپ!!! همین وضعیت رو با بزخال داشتن، به جای اینکه اخراجش کنند و برن سراغ انتخاب کلوب، دوباره به جای انتخاب پپ(البته که پپ عمرا بهشون جواب مثبت رو نمیداد و تشخیص داده بود که مدیرهای منچستر چقدر گوسفند هستن)
، رفتن موران رو اوردن، به جای انتخاب پوچ، رفتن سولسشر رو دائمی کردن!!!
یعنی حماقتهای این باشگاه، تمامی نداره و اصلا هم درس عبرت نشده واسشون!!! الان 7 ساله و به 9 سال خواهد رسید، اگه سولسشر تا پایان قراردادش دوام بیاره که من مطمئن هستم که اینجور نیست!!!
واسه همینه که باید گفت، هیچ امیدی به آینده این باشگاه نیست...