• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اوه اوه اوه
یه خبر خوب دارم، درحقیقت چقدر وضعمون خرابه که از رفتن بازیکن، خوشحال میشیم!!!!!
گازتا الان خبر زده که ایجنت سانچز در میلان هستش که با اینتر به توافق برسه!!!!(قبلا شایعش برای میلان بود)
طبق گزارش، یه بندی در قرارداد سانچز وجود داشته(این مورد واسه پوگبا و دخیا هم هستش!!!) که اگه تیم به UCL صعود نکنه، یک درصدی از حقوقشون کاسته میشه!!!
که میگن حقوق 500 هزار یورویی سانچز به 300 هزار یورو کاهش پیدا میکنه!!
و همین باعث میشه که اینتر با پیشنهاد حقوق 220 هزار یورویی به دنبال خرید سانچز باشه!!! میگن خود سانچز هم میخواد از منچستر و عملکرد کابوس وارش، فرار کنه، واسه همین حاضر هستش که این کاهش دستمزد رو قبول کنه!!! خدا کنه که اتفاق بیوفته!!!
اما سوال پیش میاد که سانچز رو با چه قیمتی میفروشن؟؟؟ کسی که این همه حقوقش بالاست، حتما قیمت بالایی هم باید داشته باشه، یا اینکه امکان داره که با ایکاردی، تعویض بشه؟؟؟
البته این قضیه هم باعث فرار خیلی از بازیکنهای فعلی تیم شده!!!
درضمن امشب اگه تاتنهام به فینال بتونه صعود کنه که احتمالش کم هم نیست، اگه بازیکنهای مصدومشون به بازی برسن، یک فینال کاملا انگلیسی رو میتونیم در یورولیگ و یک فینال کاملا انگلیسی رو در UCL میتونیم شاهد باشیم!!!!!
نکنه بخاطر اینکه بتونن سانچز رو رد کنن بره اینهمه باخت دادن تا به ucl نرن و بقیه ماجرا :general106::D
تن هاگ هم از دستمون داره در میره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعید میدونم آژاکس بباز باشه به تاتنهام. به نظر من آژآکس حتی توانایی شکست لیورپول رو هم داره.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه نکته عجیب!!!
دارم الان فکر میکنم که اگه لیورپول قهرمان UCL بشه، از اونطرف چلسی قهرمان یورلیگ بشه، چلسی و لیورپول و سیتی، سهمیه مستقیم رو میگیرن، ولی تیم بعدی در لیگ هر تیمی باشه، میتونه سهمیه رو بگیره، تیم چهارم لیگ(تیم پنجم جدول) سهمیه میگیره؟ یا نمیگیره؟؟
یعنی ما اگه بیایم جای آرسنال، احتمال داره سهمیه بگیریم؟؟؟؟ چون فقط در صورتی یک کشور میتونه 5 سهمیه داشته باشه که قهرمانهای UCL و UEL از اون کشور باشن!!! حالا اینکه خودشون سهمیه مستقیم گرفته باشن یا نه رو، مطمئن نیستم...
این تنها حالتی بود که در قوانین، خیلی گنگ توضیح داده بود و فقط حالت های تکی رو توضیح داده بود و نگفته بود که اگه هر دو تیم قهرمان از یک کشور باشن و هردوتا سهمیه مستقیم رو گرفته باشن از لیگشون، تکلیف سهمیه پنجم، چی میشه؟؟؟ یعنی هنوز ممکنه که تیم پنجم EPL بتونه سهمیه بگیره؟؟؟ یعنی الان اگه بازی جلوی هادرزفیلد رو برده بودیم، با قهرمانی چلسی و لیورپول، میتونستیم سهمیه بگیریم؟؟؟

نکنه بخاطر اینکه بتونن سانچز رو رد کنن بره اینهمه باخت دادن تا به ucl نرن و بقیه ماجرا :general106::D
تن هاگ هم از دستمون داره در میره
دقیقا بحثی هستش که خیلی دارن در موردش صحبت میکنن، ولی من میگم اونقدری که این حضور نداشتن در UCL ضرر داره که حقوق کمتر دادن به خیلی ها، نمیتونه در اون حد باشه...
یک خبر عجیب هم الان بیرون اومده که رایولا از طرف فدراسیون فوتبال ایتالیا، 3 ماه از هر گونه فعالیت نقل و انتقالاتی، محروم شده!!!
https://www.tarafdari.com/node/1295698
یعنی نمیتونه پوگبارو انتقال بده؟؟؟
یا دلیخت رو؟؟؟
o_O

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ای جوووونم بچه‌های آژاکس، کاش میتونستند چندسال بازیکن‌هاشون رو کنار هم نگه دارند تا پشت هم جام‌هارو درو کنند اما حیف که قول‌های پول خرج کن اروپا اجازه نگه داشتن بازیکن‌هاشون رو نمیدند، این آژاکس جام قهرمانی رو بالای سر خواهد برد

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آژاکس خیلی خوب بازی میکنه. انصافا هم لیورپول لیاقت قهرمانی داره هم آژاکس

قضیه رایولا هم درست هست. موکلاش برای انتقال تنها باید ایجنتشون رو عوض کنند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد جان، هنوز از حرفی که زدی، مطمئنی؟؟؟:cool:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
لوکاس مورا در ثانیه آخر تاتنهام‌ را به فینال اروپا رساند تا یک فینال تمام انگلیسی رو ببینیم، واقعا برای آژاکس ناراحتم حقشون حذف نبود

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد جان @mehrdad201 ، هنوز مطمئنی؟؟:cool::cool::cool:
من سر برد تاتنهام شرط بستم مهرداد جان!!!:cool::cool::cool::D:D:D
آژاکس تیم جوون، همیشه اینجوری واسش اتفاق میوفته که شخصیت نداره و بعداز این همه موقعیت خراب کردن، نتیجه رو از دست میده!!!
واسه همینه که میگم، ما اگه بخوایم به دنبال تیم سازی هم باشیم، باید همیشه بازیکنهای با کلاس و با تجربه در تیم داشته باشیم، هر قدری که انگیزه جوانی وجود داشته باشه، تجربه و کلاس، یک چیز دیگه هستش!!!
خوب فینال کاملا انگلیسی هستش!!!:cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا اصلا نمیشه پیش بینی کرد. عجب کامبکی زد تاتنهام.... واقعا لوکاس مورا بهترین شب عمرش بود.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حالا من موندم که چطور سولسشر رو با پوچتینو مقایسه میکنن؟؟؟ سر چه چیزی؟؟؟
تفاوت این دو مربی، زمین تا آسمون هستش، تازه هنوز ندیدیم که سولسشر چطور بازیکن میگیره و چطور تیم سازی میکنه، کاری که پوچتینو رسما در 2 تیم به بهترین حالت انجام داده!!!(سوتون و تاتنهام)

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدایی پوچ یه چیز دیگه است. من تسلیمم :)

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مهرداد جان @mehrdad201 ، هنوز مطمئنی؟؟:cool::cool::cool:
من سر برد تاتنهام شرط بستم مهرداد جان!!!:cool::cool::cool::D:D:D
آژاکس تیم جوون، همیشه اینجوری واسش اتفاق میوفته که شخصیت نداره و بعداز این همه موقعیت خراب کردن، نتیجه رو از دست میده!!!
واسه همینه که میگم، ما اگه بخوایم به دنبال تیم سازی هم باشیم، باید همیشه بازیکنهای با کلاس و با تجربه در تیم داشته باشیم، هر قدری که انگیزه جوانی وجود داشته باشه، تجربه و کلاس، یک چیز دیگه هستش!!!
خوب فینال کاملا انگلیسی هستش!!!:cool:
آژاکس شخصیت نداره دیگه شخصیت از این بیشتر. تاتنهام واقعا شانسی اومد بالا هم بازی قبل هم این بازی . تنها اشتباه آژاکس (تو کل این دوره از لیگ) 15 دقیقه اول نیمه دوم بود که شل گرفت بازی رو البته شل نه میخواست بازی رو اداره کنه عقب کشید کمی که 2 تا خورد
والا آژاکس بسیار با شخصیت تر از خیلی از تیم های دیگه من جمله تاتنهام بودش وحقش فینال بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برای لیورپول شاید سخت تر هم شد. به نظر بازی جلو تاتنهام از بازی جلو آژاکس برای لیورپول سخت تر باشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آژاکس شخصیت نداره دیگه شخصیت از این بیشتر. تاتنهام واقعا شانسی اومد بالا هم بازی قبل هم این بازی . تنها اشتباه آژاکس (تو کل این دوره از لیگ) 15 دقیقه اول نیمه دوم بود که شل گرفت بازی رو البته شل نه میخواست بازی رو اداره کنه عقب کشید کمی که 2 تا خورد
والا آژاکس بسیار با شخصیت تر از خیلی از تیم های دیگه من جمله تاتنهام بودش وحقش فینال بود
نه مهرداد جان، شخصیت رو اصلا نداره، این رو جلوی رئال در بازی رفت تو خونه خودش ثابت کرد و اینجا هم دقیقا همون رو ثابت کرد!!
شخصیت، این نیست که شما بازی رو این همه موقعیت گیرت بیاد و خراب کنی، روی تک موقعیت های حریف، گل رو بخوری، و اصلا نتونی بازی رو کنترل بکنی، به این میگن، کاملا بی شخصیت بودن!! دقیقا چیزی که برای PSG اتفاق افتاد و نتونست بازی برگشت، بازی رو کنترل بکنه!!!
آژآکس اصلا تجربه حضور در این مرحله رو نداشت، با اینکه تیمش حتی بهتر بازی میکرد، عقب میکشید و فرصت رو به تاتنهام میداد... به این میگن بی شخصیت بودن...
شما نمیتونی بگی که تاتنهام بعداز حذف سیتی، اینتر و الان آژاکسی که خیلی های دیگه رو حذف کرده بود، شانسی به فینال رسیده، این اصلا قابل قبول نیست، پوچتینو هم ثابت کرد که یک بدن کامل از سولسشر بالاتر هستش...
اگه کین در زمین میبود، تاتنهام با اختلاف بازی رو میبرد، اون یورنته ابلح، اونقدر که موقعیت خراب میکرد، من رو دقیقا یاد لوکاکو مینداخت!!!! کین تو زمین میبود، وضعیت آژاکس خیلی وخیم میبود...
برای لیورپول شاید سخت تر هم شد. به نظر بازی جلو تاتنهام از بازی جلو آژاکس برای لیورپول سخت تر باشه.
من این پیش بینی رو کردم که تاتنهام قهرمان میشه، اگه تمام بازیکنهاشون به فینال برسن!!!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نه مهرداد جان، شخصیت رو اصلا نداره، این رو جلوی رئال در بازی رفت تو خونه خودش ثابت کرد و اینجا هم دقیقا همون رو ثابت کرد!!
شخصیت، این نیست که شما بازی رو این همه موقعیت گیرت بیاد و خراب کنی، روی تک موقعیت های حریف، گل رو بخوری، و اصلا نتونی بازی رو کنترل بکنی، به این میگن، کاملا بی شخصیت بودن!! دقیقا چیزی که برای PSG اتفاق افتاد و نتونست بازی برگشت، بازی رو کنترل بکنه!!!
آژآکس اصلا تجربه حضور در این مرحله رو نداشت، با اینکه تیمش حتی بهتر بازی میکرد، عقب میکشید و فرصت رو به تاتنهام میداد... به این میگن بی شخصیت بودن...
شما نمیتونی بگی که تاتنهام بعداز حذف سیتی، اینتر و الان آژاکسی که خیلی های دیگه رو حذف کرده بود، شانسی به فینال رسیده، این اصلا قابل قبول نیست، پوچتینو هم ثابت کرد که یک بدن کامل از سولسشر بالاتر هستش...
اگه کین در زمین میبود، تاتنهام با اختلاف بازی رو میبرد، اون یورنته ابلح، اونقدر که موقعیت خراب میکرد، من رو دقیقا یاد لوکاکو مینداخت!!!! کین تو زمین میبود، وضعیت آژاکس خیلی وخیم میبود...

من این پیش بینی رو کردم که تاتنهام قهرمان میشه، اگه تمام بازیکنهاشون به فینال برسن!!!
من باهات مخالفم گیر اومدن موقعیت برتری تیم هستش حالا قرار نیست همه موقعیت ها گل بشن که. اینا چون دیدن 3-0 جلو هستن خواستن مدارا کنن که گفتم تنها اشتباهشون بود حتما یا شاید از سر بی تجربگی ( نسبت به رئال و بارسا یا تیمهای دیگه )
اینجور باشه بارسا هم تیم بی شخصیتی بود که موقعیت هاش نتونست گل کنه و حذف شد
هیچ وقتم نخواستم پوچ رو با سولشر مقایسه کنم مشخص هستش از سولشر با تجربه تر هستش حالا بهتریش در اینده مشخص میشه وقتی سولشر هم به تجربه پوچ برسه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من باهات مخالفم گیر اومدن موقعیت برتری تیم هستش حالا قرار نیست همه موقعیت ها گل بشن که. اینا چون دیدن 3-0 جلو هستن خواستن مدارا کنن که گفتم تنها اشتباهشون بود حتما یا شاید از سر بی تجربگی ( نسبت به رئال و بارسا یا تیمهای دیگه )
اینجور باشه بارسا هم تیم بی شخصیتی بود که موقعیت هاش نتونست گل کنه و حذف شد
هیچ وقتم نخواستم پوچ رو با سولشر مقایسه کنم مشخص هستش از سولشر با تجربه تر هستش حالا بهتریش در اینده مشخص میشه وقتی سولشر هم به تجربه پوچ برسه
خوب ببین مهرداد خان، شما خودت داری میگی، مدارا کنند؟؟ دقیقا قضیه پاریس، دقیقا قضیه بارسا هستش در دو فصل گذشته!!!
بله، از نظر من بارسا کاملا بی شخصیت هستش، بی شخصیت بودن فقط با بازیکن مشخص نمیشه، بلکه این مربی هستش که بی شخصیت بودن رو به بازیکنها انتقال میده!!! فرق کلاس کلوب با والورده و توخل و تن هاخ و نمونه بارزش آلگری!!!، همین هستش، یه مربی که خیلی ساده همه چیز رو میپنداره و بیخیال وارد زمین میشه و یه مربی که بازیکنهاش رو اونقدر کوک میکنه که حتما به موفقیت برسن!!!
این در مورد آژاکس به شدت صدق میکنه، اونها تیمشون در مواقعی از بازی خیلی بهتر بازی میکرد، ولی تیمشون از روی شکم سیری یا بی تجربگی، اصلا استفاده نکرد از وضعیتش تا ضربه نهایی رو خوردن و بازی 2-2 شد، اونجا بود که تیمشون به جای اینکه به بازی برگرده، همون روال رو با ترس انجام داد!!!
کاری که والورده با اوردن دفاع، انجام داد!!!
کاری که آلگری انجام داد!!!
کاری که توخل مقابل ما انجام داد که البته ما با شانس بردیمشون...
در چنین مواقعی یه مربی شجاع و با کلاس، نمیاد ریسک کنه و برای گرفتن نتیجه یا حمله میکنه، یا اینکه مطمئن میشه که نتیجه رو بدست میاره به هر نحوی، حالا قضیه اینه که اکثر مربی ها، میان و میرن واسه دفاع که حداقل تو لیگشون این بیشتر جواب میده، ولی در UCL همیشه ثابت شده که برعکس این اتفاق میوفته و سطح تیمها اونقدر بالا هستش که در یک لحظه نتیجه عوض میشه...
حالا یه وقت هستش که تیمها، تفاوت سطح شدید دارن و نتایج عجیب بدست میاد، ولی این تیمهایی که به این دور رسیدن، همه سطح بالایی دارن و داشتن، شما نمیتونی به این فکر باشی که با اوردن یک دفاع بیشتر به زمین، تیمت گل نمیخوره دیگه!!!
مگه اینکه اون تیم، تیم موران باشه که اتوبوس پارک کنه، البته نه با دفاع هایی مثل اسهالینگ و جونز و یانگ و شاو که هیچوقت نمیتونی دروازت رو بسته نگه داری...
اصلا شکی ندارم که پوچتینو چند کلاس بالاتر از سولسشر هستش، در بازی های رو در رو کاملا مشخص بود، سولسشر یه اتوبوس پارک کرده بود بازی با تاتنهام و آرسنال و تو ضدحمله به گل رسید، در صورتیکه دخیا چندین موقعیت 100 درصد گل رو دراورد و شاید اگه نتیجه درستی میخواست بدست بیاد، منچستر باید با اختلاف 6-5 گل بازنده از زمین بیرون بیاد...
پوچتینو مربی بود که با مصدومیت و نداشتن بازیکنهای اصلیش(شاید در حدود 60-50 درصد طول فصل)، مثل کین، اریکسن، سون، الی و بدون هیچ خریدی امسال، به فینال UCL برسه و سهمیه UCL رو هم بگیره!!
ولی سولسشر؟؟؟ من حرفی ندارم...
فعلا که سر این باشگاه بدجور به سنگ خورده و واقعا سرش کلاه رفته با دائمی کردن قرارداد سولسشر...
دقیقا همین وضعیت رو در انتخاب مویس داشتن، به جای اینکه برن سراغ پپ!!! همین وضعیت رو با بزخال داشتن، به جای اینکه اخراجش کنند و برن سراغ انتخاب کلوب، دوباره به جای انتخاب پپ(البته که پپ عمرا بهشون جواب مثبت رو نمیداد و تشخیص داده بود که مدیرهای منچستر چقدر گوسفند هستن)، رفتن موران رو اوردن، به جای انتخاب پوچ، رفتن سولسشر رو دائمی کردن!!!
یعنی حماقتهای این باشگاه، تمامی نداره و اصلا هم درس عبرت نشده واسشون!!! الان 7 ساله و به 9 سال خواهد رسید، اگه سولسشر تا پایان قراردادش دوام بیاره که من مطمئن هستم که اینجور نیست!!!
واسه همینه که باید گفت، هیچ امیدی به آینده این باشگاه نیست...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
واقعا مدیران یونایتد احمق به تمام معنا هستن!! یعنی نمی شد مورینیو رو اخر فصل اخراج کنن یا قرارداد سولسشر رو زود دائمی نکنن و تا اخر فصل صبر کنند که بتونن پوچتینو رو بیارن !؟! پوچتینو الان که تیمش
رو اورده فینال شک نکنید زودتر از موعد از تاتنهام میره چون دیگه به سقف موفقیت با تاتنهام رسیده . من جایی خوندم یوونتوس به شدت دنبال جذب پوچ هست و الگری رو اخر فصل با توافق برکنار می کنه .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا مدیران یونایتد احمق به تمام معنا هستن!! یعنی نمی شد مورینیو رو اخر فصل اخراج کنن یا قرارداد سولسشر رو زود دائمی نکنن و تا اخر فصل صبر کنند که بتونن پوچتینو رو بیارن !؟! پوچتینو الان که تیمش
رو اورده فینال شک نکنید زودتر از موعد از تاتنهام میره چون دیگه به سقف موفقیت با تاتنهام رسیده . من جایی خوندم یوونتوس به شدت دنبال جذب پوچ هست و الگری رو اخر فصل با توافق برکنار می کنه .
از همون دیشب یووه اعلام کرده که آلگری اخراج میشه، مشخصا که پوچتینو رو هدف گرفتن!!!
از اون طرف پاریس هم انگار میخواد موران یا آلگری رو بیاره...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
از همون دیشب یووه اعلام کرده که آلگری اخراج میشه، مشخصا که پوچتینو رو هدف گرفتن!!!
از اون طرف پاریس هم انگار میخواد موران یا آلگری رو بیاره...
آلگری و تن هاگ سرمربی آژاکس به بارسلونا هم لینک کردند .
الان بایرن مونیخ و بارسلونا و پی اس جی و یووه تیم های بزرگی هستند که گزینه هایی مثل مورینیو(غیر از بارسلونا)
، پوچتینیو( بارسلونا برو نیست )
آلگری کونته و تن هاگ رو مد نظر دارند .

بالا