• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این قضیه لوک شاو با اون سوتی هاش کمدیه واقعا، رسما امیدی دیگه تا تعویض مالکیت یک جورایی به این تیم نیست دیبالا خرید خوبیه ولی چرا باید بیاد یونایتد؟ کلا یونایتد بدجوری دچار بحران شده نه تو لیگ قهرمانان هستیم که بازیکنها رو ترغیب کنه نه یک مربی معروف در سطح جهانی دارین که بازیکن بخاطرش قبول کنه، با تاریخ خالی که نونم نمیدن تازه تیم های با سابقه مثل بارسلونا و یووه و .... نشستن برای موارد خوب برنامه ریختن ما تنها راهمون شل کردن جیب هستش که بعیده رخ بده....
دیبالا توی یووه خیلی خوبه ولی میتونه توی یونایتد به دی ماریا یا سانچز و .....تبدیل بشه...صادقانه بگم من به عنوان یک هوادار قدیمی یونایتد اگر بازیکن فوتبال بودم و از یک تیم حاضر در لیگ قهرمانان و قهرمان لیگش پیشنهاد داشتم به یونایتد نمیرفتم چون آینده این باشگاه نامشخصه.....یعنی حتی حاضر بودم کمتر پول بگیرم ولی برم جایی که وضعیت حرفه ای داشته باشن و همه چیز رو حساب کتاب باشه.....
بازیکنهایی که داریم حتی بهترینهاشونم یا میخوان بزخر کنن یا کسی نمیخوادشون...از اون ور تهش یکسری بازیکن که سر نخواستنشون دعواست مثل بیل مدام به ما لینک میشن.....
این بازیکنها باید یک دستگی درشون رخ بده و اوله نخاله ها رو بریزه دور عملا چند تا بازیه برای تیم دارن بازی نمیکنن وقتی مورون بود میگفتن مورون عصبیه نگاه از بالا داره بازیکنها بازی نمیکنن براش الان که اوله هست میگن اوله زیادی دوست شده با بازیکنها اینها شوخی گرفتن بازی نمیکنن بالاخره نفهمیدیم اینا برای کی بازی میکنن..
تازه پستت رو دیدم!!
به شدت موافق با حرفات، ولی فکر میکنم که دیبالا قبلا هم دوست داشته بیاد منچستر، با پوگبا رابطه خوبی داره، حالا که موندن پوگبا یه جورایی داره تضمین میشه، فکر میکنم که پوگبا از مدیرهای منچستر قول گرفته که دیبالارو به تیم بیارن و تیم درستی بسازن تا بخواد در تیم بمونه!!
الان خبر خرید این وینگر سوانسی هم اومده، بازی جلوی سیتی، مدافع های سیتی رو کُشت!!
مثل فرفره میمونه، یکی دوتا ویدیو دیدم ازش، از اینجور خریدها، به شدت استقبال میکنم!!!!
جوون، با انگیزه و آینده دار، با فوتبال انگلیس هم مچ هستش...
تو این وضعیت که ما باید در حدود 80-90 درصد تیم رو عوض کنیم، خریدهای اینجوری هستش که باشگاه رو نجات میده، خریدهای با قیمت پایین و عالی، فقط 15 میلیون پوند!!!
دیبالا اگه بتونه مچ بشه با فوتبال انگلیس، یکی از بهترین گزینه های وینگر راست برای ما بوده از چندین سال پیش که خیلی وقته که دلم میخواست به منچستر بیاد، ولی خوب دیبالا از اون بازیکنهاست که فانتزی بازی میکنن و خیلی در دفاع شرکت نمیکنند!!!
اگه خدا بخواد برای همیشه از شر مارسیال خلاص شدیم!!!!!!!
همچنین از دست لوکاکو!!!!!!
در مورد شاو، فکر میکنم که انتخابش بیشتر سیاسی هستش، میخواستن بگن بازیکن انگلیسی و بازیکنی که انگیزه داره، ارزشش تو باشگاه بیشتره...

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خوب اینجا توضیحات کامله
https://www.tarafdari.com/node/1292217

همونطور که گفتم ارسنال به عنوان تیم پنجم اگر قهرمان اروپا بشه میتونه در لیگ قهرمانان همراه سیتی- لیورپول-تات و چلسی بره اگر نشه که همون 4 تا تیم میرن
و در صورتیکه چلسی و تات یا لیورپول قهرمان شن با توجه به اینکه جزو 4 تیم بالایه جدول هستن و مستقیم میرن به لیگ جایه 2 سهمیه خالی سهمیه مذکور به قهرمان رتبه یازدهم یوفا (اتريش) یا چک و به تیم سوم رتبه پنجم یوفا (فرانسه) تعلق میگیره

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب بر خلاف برخی شایعاتی که توسط منتقد چاقو بدست تاپیک منتشر شد باشگاه رسما اعلام کرد مایک فیلان به عنوان دستیار اوله قراردادش تمدید شده و در کنار تیم باقی خواهد ماند.

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالبه، الان خبر اومده بیرون که فیلان رسما شده دستیار سولسشر و قرارداد 3 ساله بسته!!! البته من هنوز لینک معتبری پیدا نکردم که این رو اعلام کرده باشه...
قضیه اینه که تا همین چند روز پیش میگفتن که فیلان میخواد پست مدیر ورزشی رو بگیره، قبلا که گفته بودن که تو تیم نمیمونه و قراردادش رو تمدید نمیکنن!!! الان چون خواست بشه مدیر ورزشی، گفتن نه بیا همون دستیار مربی بشو؟؟؟؟:general710:
خوب اینجا توضیحات کامله
https://www.tarafdari.com/node/1292217

همونطور که گفتم ارسنال به عنوان تیم پنجم اگر قهرمان اروپا بشه میتونه در لیگ قهرمانان همراه سیتی- لیورپول-تات و چلسی بره اگر نشه که همون 4 تا تیم میرن
و در صورتیکه چلسی و تات یا لیورپول قهرمان شن با توجه به اینکه جزو 4 تیم بالایه جدول هستن و مستقیم میرن به لیگ جایه 2 سهمیه خالی سهمیه مذکور به قهرمان رتبه یازدهم یوفا (اتريش) یا چک و به تیم سوم رتبه پنجم یوفا (فرانسه) تعلق میگیره
مهرداد جان، قبلا خودم این لینکهارو گذاشته بودم، چیزی در مورد اون قضیه که گفتم، ننوشته، چون نمیتونن اون خطی که گفتم رو برای خودشون تفهیم کنند!!!
واقعا عجیبه!!!
کسی بتونه اون یک خط رو درست متوجه بشه مضمونه چی هستش؟ قضیه تمام میشه...
ویرایش:
تو سایت رسمی خود باشگاه اعلام شده!!! عجیبه تا الان همچین چیزی یادم نمیاد اتفاق افتاده باشه که تو سایت باشگاه ابتدا اعلام بشه!!!o_O

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
جالبه، الان خبر اومده بیرون که فیلان رسما شده دستیار سولسشر و قرارداد 3 ساله بسته!!! البته من هنوز لینک معتبری پیدا نکردم که این رو اعلام کرده باشه...
قضیه اینه که تا همین چند روز پیش میگفتن که فیلان میخواد پست مدیر ورزشی رو بگیره، قبلا که گفته بودن که تو تیم نمیمونه و قراردادش رو تمدید نمیکنن!!! الان چون خواست بشه مدیر ورزشی، گفتن نه بیا همون دستیار مربی بشو؟؟؟؟:general710:

مهرداد جان، قبلا خودم این لینکهارو گذاشته بودم، چیزی در مورد اون قضیه که گفتم، ننوشته، چون نمیتونن اون خطی که گفتم رو برای خودشون تفهیم کنند!!!
واقعا عجیبه!!!
کسی بتونه اون یک خط رو درست متوجه بشه مضمونه چی هستش؟ قضیه تمام میشه...
ویرایش:
تو سایت رسمی خود باشگاه اعلام شده!!! عجیبه تا الان همچین چیزی یادم نمیاد اتفاق افتاده باشه که تو سایت باشگاه ابتدا اعلام بشه!!!o_O

اون 2 خطی که شما هم گذاشتید داره همینه میگه دیگه که اگر تیمی در لیگ قهرمانان یا اروپا قهرمان بشه و تو لیگ خودش هم سهمیه گرفته باشه اون سهمیه اش به تیم کشوری که بالاترین رنک رو داره بعد از اون 10 تا که میشه رنک 11 میرسه الان تو جدول دقت کنی 10 تا کشور که تو رنک 1 تا 10 هستن میتونن تو لیگ قهرمانان باشن
حالا اگر اون اتفاق بیوفته( قهرمان لیگ قهرمانان که تو لیگش هم سهمیه داره ) تیم اول کشور رنک 11 میاد وارد مسابقات میشه

و اگر هم هر دو مورد اتفاق بیوفته مثل امسال تات یا لیورپول و چلسی قهرمان بشن و 4تایه بالایه جدول تغییر نکنه تو لیگ انگلیس
یه تیم به تیمهای رنک 5 که فرانسه هست اضافه میشه

اگر به امید اینکه تیم ما بتونه سهمیه بگیری هستی که هیچ امیدی نیست یا دیگه امکانش نیست فقط ارسنال شانس داره به عنوان تیم 5 بره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اون 2 خطی که شما هم گذاشتید داره همینه میگه دیگه که اگر تیمی در لیگ قهرمانان یا اروپا قهرمان بشه و تو لیگ خودش هم سهمیه گرفته باشه اون سهمیه اش به تیم کشوری که بالاترین رنک رو داره بعد از اون 10 تا که میشه رنک 11 میرسه الان تو جدول دقت کنی 10 تا کشور که تو رنک 1 تا 10 هستن میتونن تو لیگ قهرمانان باشن
حالا اگر اون اتفاق بیوفته( قهرمان لیگ قهرمانان که تو لیگش هم سهمیه داره ) تیم اول کشور رنک 11 میاد وارد مسابقات میشه

و اگر هم هر دو مورد اتفاق بیوفته مثل امسال تات یا لیورپول و چلسی قهرمان بشن و 4تایه بالایه جدول تغییر نکنه تو لیگ انگلیس
یه تیم به تیمهای رنک 5 که فرانسه هست اضافه میشه

اگر به امید اینکه تیم ما بتونه سهمیه بگیری هستی که هیچ امیدی نیست یا دیگه امکانش نیست فقط ارسنال شانس داره به عنوان تیم 5 بره
ببین، بحث این قسمت، اینه که داره میگه چه تیمی جاشون رو در دور گروهی میگیره، در صورتیکه این تیمها بطور مستقیم به دور حذفی میرسیدن از طریق جایگاهشون در لیگ کشورشون، خوب یه تیم از دور حذفی میاد بالاتر و در دور گروهی قرار میگیره، ولی چه تیمی در دور حذفی، به جای اون بالاترین رنک میاد جاشون بازی میکنه؟؟ بحث من اینجاست...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
اسکای اسپورت طی خبری جدید اعلام کرده یونایتد بسیار نزدیک هست به امضای قراردادی به ارزش ۱۵ میلیون پوند با سوانسی جهت جذب دنیل جیمز وینگر ۲۱ ساله ولزی باشگاه سوانسی، من این بچه رو نمیشناسم کسی ازش اطلاعات داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه خبر خوب دیگه اینکه مایک فیلان 3 ساله برای کمک مربی بست و کمک اوله میمونه. حالا ببینیم برای مدیر ورزشی و فنی دنبال کی هستند. ایکاش فان در سار رو میاوردن.
یه میچل.
فان در سار خوبیش این هست که هم امتحان پس داده است. هم با آژاکس رابطه خوبی داره. هم در منچستر بوده و قهرمان لیگ و لیگ قهرمانان شده وارزش منچستر رو میدونه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه خبر خوب دیگه اینکه مایک فیلان 3 ساله برای کمک مربی بست و کمک اوله میمونه. حالا ببینیم برای مدیر ورزشی و فنی دنبال کی هستند. ایکاش فان در سار رو میاوردن.
یه میچل.
فان در سار خوبیش این هست که هم امتحان پس داده است. هم با آژاکس رابطه خوبی داره. هم در منچستر بوده و قهرمان لیگ و لیگ قهرمانان شده وارزش منچستر رو میدونه.
مهرداد جان، قبلا اعلام کردن، هم میشل و هم فن در سار، میشل که رسما مدیر لایپزیش اعلام کرد اصلا جدا نمیشه!! مثل فوتبالیست هم نیستش، قرارداد داره...
فن در سار هم که رسما اعلام کرده در کنار آژاکس و جوونهاش میمونه...
از فکر اینها بیا بیرون...
تازه اصل قضیه رو نگاه کن، هر کسی بیارن، مگه وودوارد میزاره کار کنند؟؟؟
مگه ریبالتا نبود؟؟؟ به یک سال هم نکشید و استعفا داد و فرار کرد!!!
فن در سار و میشل هم میدونن که وودوارد نمیزاره کار کنند، همین فیلان رو گفته بودن که قراردادش رو تمدید نمیکنند و آخر فصل جدا میشه، تو همین یکی دو هفته خودش مصاحبه کرده بود که میخواد مدیر ورزشی بشه، اسکولز اومده پرید بهش، نویل مسخره کرد، فردیناند هم اومده بود صحبت کرده بود مثلا!!!! اصلا یه وضعی شده بود، که یک دفعه ای برای بستن دهن فیلان، گفتن یه قرارداد 3 ساله باهات میبندیم، بعنوان کمک مربی، بیخیال مدیر ورزشی بشو!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نمیدونم والا.... بالاخره اینها یه فکری باید برای این پست بکنند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیدونم والا.... بالاخره اینها یه فکری باید برای این پست بکنند.
به نظرت وودوارد که داره همه رو اینجوری رد میکنه، در هنگام اخراج بزخال میاد میگه مدیر ورزشی میاریم و بعد فراریش میدن به یک سال نکشیده، دوباره بعداز اخراج موران میگه اولین کاری که میکنیم اوردن مدیر ورزشی هستش، ولی مربی رسمی میشه و هیچ خبری از مدیر ورزشی نیست، میاد مصاحبه میکنه که تا پایان تابستون یه فرد ورزشی میاریم!!!
به نظرت میگذاره واسش رقیب و کسی که ازش یه سری قدرتهارو بگیره، به باشگاه بیاد؟؟؟؟؟؟ ساده هستیا...
:general710:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه
اما خب وقتی صحبتش شده باید یه حرکتی بکنه
اگه صحبتش نشده بود قبول دارم میپیچوند همه رو
اما به نظر من خودش هم نخواد احتمال داره مجبور بشه

خیلی دوست دارم در مورد خرید باشگاه خبری بشنوم اما انگار هیچکس پایه خرید نیست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
الان اخبار عجیبی بیرون اومده که میگن بعداز دیبالا، میخوایم کانسلو رو هم از یووه بخریم!!!
میخوایم با 42 میلیون پوند بهمراه دارمین کانسلو رو بخریم که از وضعیتش در یووه راضی نیست، عجیبه واسم، کانسلو حرف نداشت، ابتدای فصل که از اینتر جدا شد و رفت یووه، داشتم میسوختم که چرا ما نخریدیمش!!!!!
خرید فوق العاده ای میتونه باشه، هم میتونه وینگ بک بازی کنه و هم هافبک راست...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
البته من دیبالای جوون رو مهره سوخته نمیدونم، ما رسما وینگر راست نداریم که دیبالا یکی از بهترین گزینه ها بوده از چندین فصل گذشته، ولی خوب باید خودش رو زود وفق بده با انگلیس...

والله این رو مطمئن نیستم، تو توضیح قوانین، همه چیز رو توضیح داده بود، ولی یه قسمتش گنگ بود که دقیقا همون قسمت داره اتفاق میوفته!!!!
یعنی اگه لیورپول یا تاتنهام، قهرمان UCL بشن و اگه چلسی قهرمان یورولیگ بشه که ببینیم آیا میتونه بشه که فعلا تو وقت اضافه هستش یا اینتراخت!!!
اونوقت بخاطر اینکه تاتنهام یا لیورپول و همینطور چلسی، بطور مستقیم تونستن سهمیه UCL رو بگیرن از طریق لیگشون و قهرمان UCL و UEL هم میشن...

اونوقت تنها حالتی که یوفا اعلام کرده که اجازه داشتن 5 تیم در UCL رو به کشوری میده که قهرمان UCL و UEL از یک کشور درجه یک اروپایی باشن، اما یک حالت خاص رو توضیح داده و گفته که اگه تیمهای قهرمان UCL و UEL از طریق لیگشون سهمیه نگرفته باشن، تیم چهارم لیگ، به UCL نمیره، چون یک کشور نمیتونه 6 تیم در UCL داشته باشه.
اما یک کشور میتونه 5 تیم داشته باشه!!! که حالتهای 5 تیمی رو تکی فقط توضیح داده که یا قهرمان یورولیگ از لیگ کشورش، سهمیه نگرفته باشه و یا قهرمان UCL از لیگ کشورش سهمیه نگرفته باشه!!!
این حالت خاصی که الان ممکنه اتفاق بیوفته رو اصلا توضیح نداده!!!
البته این قسمت رو نوشته که من اصلا متوجهش نمیشم:
  • If the Champions League and/or Europa League title holders qualify for the qualifying rounds via their domestic league, their spot in the qualifying rounds is vacated, and teams of the highest-ranked associations in earlier rounds will be promoted accordingly.
اگه کسی متوجه میشه این قسمت رو توضیح بده...
این همون قسمت گنگ هستش...
اون طور که من فهمیدم تیمی که تو اروپا قهرمانی نمیاره و جزو 4 تا هم نیست (یعنی ما) تحت هیچ شرایطی سهمیه نمی گیره.
5 سهمیه هم برای وقتیه که یک یا دو تیم قهرمان اروپا نتونسته باشن از لیگ سهمیه بگیرن. ولی اگر اون دو قهرمان جزو 4 سهمیه لیگ قرار بگیرن فقط همون 4 تیم اول سهمیه رو می گیرن.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ما در صورتی که پنجم بشیم که نمیشیم . در صورت قهرمانی چلسی در لیگ اروپا هیچ تاثیری در سرنوشتمون نداره و قهرمانی چلسی فقط یک سهمیه لیگ اروپا دیگر به انگلیس اضافه می کنه . ما رتبه پنجمی فقط برای این خوبه برامون که مستقیم بریم لیگ اروپا به پلی آف نریم که اوله مجبور بشه یک ماه زودتر از سایر تیم ها برنامه آماده سازی تیم رو شروع کنه .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ما در صورتی که پنجم بشیم که نمیشیم . در صورت قهرمانی چلسی در لیگ اروپا هیچ تاثیری در سرنوشتمون نداره و قهرمانی چلسی فقط یک سهمیه لیگ اروپا دیگر به انگلیس اضافه می کنه . ما رتبه پنجمی فقط برای این خوبه برامون که مستقیم بریم لیگ اروپا به پلی آف نریم که اوله مجبور بشه یک ماه زودتر از سایر تیم ها برنامه آماده سازی تیم رو شروع کنه .
اتفاقا رسانه های(فکر میکنم MEN بود) میگن که سولسشر به وودوارد بود که گفته بود تا 9-10 ژولای فرصت داره که گزینه های مد نظرش رو قبل از شروع پیش فصل به تیم بیاره!!!
فابریزیو رومانو هم انگار گفته که یووه گزینه اصلی جایگزینی دیبالارو، مارسیال میدونه!!!!!!! یعنی اینقدر خوشی برای ما؟؟؟ با یک تیر، دو نشون؟؟؟
اصلا باهاشون طاق میزنیم و یه پولی هم بهشون میدیم!!!
جالبه که BBC مطلب زده از قول مدیر سوانسی که اصلا در مورد این بچه جیمز، هیچ صحبتی باهاشون انجام نشده!!!:general710::general710::general710:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
الان اخبار عجیبی بیرون اومده که میگن بعداز دیبالا، میخوایم کانسلو رو هم از یووه بخریم!!!
میخوایم با 42 میلیون پوند بهمراه دارمین کانسلو رو بخریم که از وضعیتش در یووه راضی نیست، عجیبه واسم، کانسلو حرف نداشت، ابتدای فصل که از اینتر جدا شد و رفت یووه، داشتم میسوختم که چرا ما نخریدیمش!!!!!
خرید فوق العاده ای میتونه باشه، هم میتونه وینگ بک بازی کنه و هم هافبک راست...
کاش داگلاس کاستا رو میگرفتن بازیکن خوبی هستش

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کاش داگلاس کاستا رو میگرفتن بازیکن خوبی هستش
وقتی دیبالارو میخوایم بگیریم، اسم کاستارو نیار، بازیکن 25 ساله رو ول کنیم بریم سراغ یه پیشکسوت دیگه؟ کاستا خیلی وقته که تمام شده...
دنبال کانسلو باشیم، خیلی ارزشش حتی از دیبالا هم بیشتره، وینگ بک راست!!!
ما رسما با فروش یه سری بازیکن بتونیم بازیکن بخریم که میشه یک تیر و دو نشون!!!
واقعا اگه یووه حاضر میشه دارمین رو بگیره و کانسلو رو بفروشه و همینطور مارسیال رو بگیره و دیبالارو به ما بده، رسما میشه یک تیر و 4 نشون!!! واسم خیلی قابل احترام میشه این یووه، چون بازیکنهای خوبی بهمون داده با این حساب!!!:p:rolleyes:
نکته جالبش اینه که یووه جزو تیمهایی هستش که خیلی ازش بدم میاد، بخاطر مافیا و ...
فعلا که نقل و انتقالات هنوز شروع نشده، شایعات میگه که مافیای یووه بوده که رایولارو از کار کردن تو نقل و انتقالات محروم کرده، چون میخوان مانع از انتقال پوگبا در این تابستون بشن تا حداقل وضعیت مربی بعدیشون رو مشخص بکنند، بعداز اون ببینند که حاضر هستن با اون قیمت پوگبارو از ما بخرن یا نه...
نکته جالب دیگه در مورد اندومبله هستش که میگن با لیورپول به توافق نهایی رسیده!!!!!!!!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
وقتی دیبالارو میخوایم بگیریم، اسم کاستارو نیار، بازیکن 25 ساله رو ول کنیم بریم سراغ یه پیشکسوت دیگه؟ کاستا خیلی وقته که تمام شده...
دنبال کانسلو باشیم، خیلی ارزشش حتی از دیبالا هم بیشتره، وینگ بک راست!!!
ما رسما با فروش یه سری بازیکن بتونیم بازیکن بخریم که میشه یک تیر و دو نشون!!!
واقعا اگه یووه حاضر میشه دارمین رو بگیره و کانسلو رو بفروشه و همینطور مارسیال رو بگیره و دیبالارو به ما بده، رسما میشه یک تیر و 4 نشون!!! واسم خیلی قابل احترام میشه این یووه، چون بازیکنهای خوبی بهمون داده با این حساب!!!:p:rolleyes:
نکته جالبش اینه که یووه جزو تیمهایی هستش که خیلی ازش بدم میاد، بخاطر مافیا و ...
فعلا که نقل و انتقالات هنوز شروع نشده، شایعات میگه که مافیای یووه بوده که رایولارو از کار کردن تو نقل و انتقالات محروم کرده، چون میخوان مانع از انتقال پوگبا در این تابستون بشن تا حداقل وضعیت مربی بعدیشون رو مشخص بکنند، بعداز اون ببینند که حاضر هستن با اون قیمت پوگبارو از ما بخرن یا نه...
نکته جالب دیگه در مورد اندومبله هستش که میگن با لیورپول به توافق نهایی رسیده!!!!!!!!
نگفتم دیبالا رو ول کنیم خودم از طرفداراشم گفتم به جز دیبالا کاستا رو هم بگیریم
کاستا سمت چپ بازی میکنه معمولا به دیبالا کار نداره و خیلی تکنیکی هستش انرژیش زیاد هستش تو بازی (ورجه ووورجه زیاد میکنه :Dالبته تکنیکی)
من یوونتوس قدیم رو بسیار دوست داشتم زمان آلکس دل پیرو و ندود و قبلترشم که زیدان بقیه بچه ها اونجا بودن ;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نگفتم دیبالا رو ول کنیم خودم از طرفداراشم گفتم به جز دیبالا کاستا رو هم بگیریم
کاستا سمت چپ بازی میکنه معمولا به دیبالا کار نداره و خیلی تکنیکی هستش انرژیش زیاد هستش تو بازی (ورجه ووورجه زیاد میکنه :Dالبته تکنیکی)
من یوونتوس قدیم رو بسیار دوست داشتم زمان آلکس دل پیرو و ندود و قبلترشم که زیدان بقیه بچه ها اونجا بودن ;)
بله یه زمانی تیم های ایتالیایی، فوتبال و لیگشون، جذابیتی داشت واسه خودش، ولی همین مافیا بود که نابودش کرد...
کلا بماند، خیلی ها دارن گریه میکنن که دیبالا خرید خوبی نیست، سرعت نداره و وینگر نیست و از اینجور حرفها، شاید از بیرون نگاه کنیم، درست باشه، ولی از نظر من، یه بازیکن پشت مهاجم هستش که اگه نیاز باشه میتونه تو سیستم 3-3-4 وینگر راست بازی کنه، بعضی هنوز متوجه نمیشن که قرار نیست تو سیستم 3-3-4 هر 3 بازیکن جلو، دونده دو سرعت باشن و همونجوری که ما تو این چند فصل بازی میکردیم، ماتا تو اون پست راحت بازی میکنه، البته دیبالا از ماتا خیلی سریعتر هستش و تمام کننده خیلی بهتری هم هستش، ولی خوب هوش و بازیسازی ماتارو نداره و البته امیدوارم که زود وفق پیدا کنه با فوتبال انگلیس...
در کل اگه ما واقعا بخوایم 3-3-4 بازی کنیم، جوری که من دارم میبینم، سولسشر انگار به دنبال ترکیب 2-4-4 هستش!!!!
چون رسما میخواد از دست لوکاکو و مارسیال هم خلاص بشه!!!
کانسلو دقیقا همون سبک بازیکنی هستش که میشه تو سیستم 2-4-4 ازش استفاده کرد، یک هافبک که پست مدافع کناری هم میتونه بازی کنه، من رو یاد والنسیا میندازه!!!!
ولی با این تفاوت که بسیار خوش تکنیک هستش و سانترهای خوبی هم میکنه!!!

بالا