plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
تازه پستت رو دیدم!!این قضیه لوک شاو با اون سوتی هاش کمدیه واقعا، رسما امیدی دیگه تا تعویض مالکیت یک جورایی به این تیم نیست دیبالا خرید خوبیه ولی چرا باید بیاد یونایتد؟ کلا یونایتد بدجوری دچار بحران شده نه تو لیگ قهرمانان هستیم که بازیکنها رو ترغیب کنه نه یک مربی معروف در سطح جهانی دارین که بازیکن بخاطرش قبول کنه، با تاریخ خالی که نونم نمیدن تازه تیم های با سابقه مثل بارسلونا و یووه و .... نشستن برای موارد خوب برنامه ریختن ما تنها راهمون شل کردن جیب هستش که بعیده رخ بده....
دیبالا توی یووه خیلی خوبه ولی میتونه توی یونایتد به دی ماریا یا سانچز و .....تبدیل بشه...صادقانه بگم من به عنوان یک هوادار قدیمی یونایتد اگر بازیکن فوتبال بودم و از یک تیم حاضر در لیگ قهرمانان و قهرمان لیگش پیشنهاد داشتم به یونایتد نمیرفتم چون آینده این باشگاه نامشخصه.....یعنی حتی حاضر بودم کمتر پول بگیرم ولی برم جایی که وضعیت حرفه ای داشته باشن و همه چیز رو حساب کتاب باشه.....
بازیکنهایی که داریم حتی بهترینهاشونم یا میخوان بزخر کنن یا کسی نمیخوادشون...از اون ور تهش یکسری بازیکن که سر نخواستنشون دعواست مثل بیل مدام به ما لینک میشن.....
این بازیکنها باید یک دستگی درشون رخ بده و اوله نخاله ها رو بریزه دور عملا چند تا بازیه برای تیم دارن بازی نمیکنن وقتی مورون بود میگفتن مورون عصبیه نگاه از بالا داره بازیکنها بازی نمیکنن براش الان که اوله هست میگن اوله زیادی دوست شده با بازیکنها اینها شوخی گرفتن بازی نمیکنن بالاخره نفهمیدیم اینا برای کی بازی میکنن..
به شدت موافق با حرفات، ولی فکر میکنم که دیبالا قبلا هم دوست داشته بیاد منچستر، با پوگبا رابطه خوبی داره، حالا که موندن پوگبا یه جورایی داره تضمین میشه، فکر میکنم که پوگبا از مدیرهای منچستر قول گرفته که دیبالارو به تیم بیارن و تیم درستی بسازن تا بخواد در تیم بمونه!!
الان خبر خرید این وینگر سوانسی هم اومده، بازی جلوی سیتی، مدافع های سیتی رو کُشت!!
مثل فرفره میمونه، یکی دوتا ویدیو دیدم ازش، از اینجور خریدها، به شدت استقبال میکنم!!!!
جوون، با انگیزه و آینده دار، با فوتبال انگلیس هم مچ هستش...
تو این وضعیت که ما باید در حدود 80-90 درصد تیم رو عوض کنیم، خریدهای اینجوری هستش که باشگاه رو نجات میده، خریدهای با قیمت پایین و عالی، فقط 15 میلیون پوند!!!
دیبالا اگه بتونه مچ بشه با فوتبال انگلیس، یکی از بهترین گزینه های وینگر راست برای ما بوده از چندین سال پیش که خیلی وقته که دلم میخواست به منچستر بیاد، ولی خوب دیبالا از اون بازیکنهاست که فانتزی بازی میکنن و خیلی در دفاع شرکت نمیکنند!!!
اگه خدا بخواد برای همیشه از شر مارسیال خلاص شدیم!!!!!!!
همچنین از دست لوکاکو!!!!!!
در مورد شاو، فکر میکنم که انتخابش بیشتر سیاسی هستش، میخواستن بگن بازیکن انگلیسی و بازیکنی که انگیزه داره، ارزشش تو باشگاه بیشتره...
Last edited: