بله، واقعا بد هستش که این همه گزینه وجود داشته باشه و ما بریم سراغ یه کسی که هیچ تجربه بزرگی نداره، نتایجش اسف بار هستش و فقط حماقتهای این باشگاه رو نشون میده...آلگری و تن هاگ سرمربی آژاکس به بارسلونا هم لینک کردند .
الان بایرن مونیخ و بارسلونا و پی اس جی و یووه تیم های بزرگی هستند که گزینه هایی مثل مورینیو(غیر از بارسلونا)
، پوچتینیو( بارسلونا برو نیست )
آلگری کونته و تن هاگ رو مد نظر دارند .
آره گفته بود، ولی فکر میکنم خبر نداشت که دلیخت رسما پیشنهاد منچستر رو رد کرده، بعیده که باشگاهی تو انگلیس حاضر به پرداخت اینقدر پول باشه برای مدافع دیگه، شاید سیتی!!!فن درسار هم مصاحبه کرده و گفته دلیخت یا میره انگلیس یا اسپانیا . فکر کنم با این گزینه ها شاید اخرین جایی که مدنظر دلخیت بشه یونایتد باشه .
بازیکنایه آژاکس که دیگه چیزیش نمونده همه خوبارو بردنهرکی به این تیم بیاد تا براش خرید نکنند عمرا تیم پا بگیره!دیگه نشه مثل جریان مورینیو یه فصل براش خوب خرید کنند فصل بعد متوسط بعد یدفعه باهاش 3ساله تمدید کنند بعد فصل سوم بازیکن مورد نظرش رو واس نخرن،بهش اعتقاد نداشته باشن بعد کلا بزارنش کنار!خدایش همچین حماقتی رو تو لیگ خودمون هم ندیدم!اخه اگه می خوای طرف اخراج کنی چرا میای قبلش باهاش یه 3ساله می بندی؟
از طرفی همین اوله خیلی خوبه!وقتی بازیکن هاش گوش به حرفاش بودن رسما تونستیم هم تاتنهام ببریم و هم از لیورپول مساوی بگیریم و....ولی بی سیاستی کرد و اومد گفت نصف بیشتر این بازیکن ها تو فصل بعد تو تیم من جا ندارن!اونم دقیقا تو حساس ترین زمان ممکنه که داشتیم خوب نتیجه می گرفتیم!
چیزی که هست نصف بیشتر بازیکن های تیم ما خائن هستن و باید گورشون از تیم ببرن بیرون!دیگه وقتی مارسیال به شخمش می گیره و پرس نمیکنه و بقیه هم همچنین مربی هرکاری هم بکنه عمرا تیم بتونه یه پیروزی بدست بیاره!
خروجی هامون که من اینارو 100 در 100 میدونم:هررا،ماتا،پوگبا،دخیا،دارمیان،مارسیال،لوکاکو و شاید هم پریرا-بایی اگه فکری واسه مصدومیت هاش نکنه!
فعلا 7تا خروجی داریم ولی واسه فصل بعد حتما حتما باید 6-7 نفر بگریم!زیر این تعداد بازیکن جذب کنیم بهتون قول میدم هیچی نمیشم یا فقط قرار واسه 4 بجنگیم!تو همون فصل اول و دوم مورینیو هی می گفتیم تیم کم کم هر فصل یه 4-5 تا ورودی خروجی می خواد تا جون بگیره ولی به همون 2-3تا قانع میشد تیم ولی الا با این وضع باید 6 نفر رو جذب کنیم!
در مورد فرد و ماتیچ هم این دوتا خوب هستن و واقعا تلاش می کنند!هرچقدر فرد اشتباه داره ولی فصل اولش هست و پیشرفت میکنه!و کلا واسه ذخیره خیلی خوبه!ماتیچ هم دقیقا با این که سنش بالا رفته ولی در خدمت تیم هست!
لینگارد هم یه ذخیره باقی بمونه بهتره!
در مورد خریدها هم الا کلی بازیکن خوب تو همین آژاکس هست میشه ازشون چنتایی کند!و تو هممین لیگ برتر کلی بازیکن پراستعداد دیگه هم وجود داره و با یه قیمت مفت میشه خریدشون!!همین شقیری فصل پیش می گفتم چرا کسی اینو نمی خره؟یا....
خلاصه دیگه باید خرج کنند نیان مثل جریان پریشچ واسه 5 میلیون بیشتر قید خرید رو بزنند!رسما این چند فصل هرچی اشتباه بودن رو کردن!از نخریدن بازیکن گرفته تا لج کردن با مربی و خرید های مثل سانچز که یادمه مورینیو شدیدا دنباله اوزیل بود بعد اینا بجای خرید اوزیل رفتن سانچز خریدن بخاطر اینکه می خواست بره سیتی!حماقت از این بیشتر؟
دیبالا مهره سوختس،فقط معیار خوشگلی تیم میره بالا
5 تیمی در صورتی میشه که آرسنال قهرمان لیگ اروپا بشه به همراه تات و چلسی و لیورپول و سیتی میرنمیلاد جان،این قضیه ۵ تیمه شدن چیه واسه لیگ قهرمانان؟الان ما ۵ بشیم،ارسنال ۶ بشه،قهرمان یورو لیگم ۳ یا ۴ بشه که چلسیه،قهرمان لیگ قهرمانانم که یا ۴ یا ۳ میشه یا یک یا دو توی لیگ خودش،لوزرا و تات منظورمه،الان این دو تا تیم،هم سهمیه مستقیم گرفتن هم سهمیه قهرمانی،تیم ۵ میاد بالا؟
ضمنا ای کاش لوکاکو رو با ایکاردی عوض کنیم،خوبه فقط زنش خیلی حاشیه سازه
البته من دیبالای جوون رو مهره سوخته نمیدونم، ما رسما وینگر راست نداریم که دیبالا یکی از بهترین گزینه ها بوده از چندین فصل گذشته، ولی خوب باید خودش رو زود وفق بده با انگلیس...دیبالا مهره سوختس،فقط معیار خوشگلی تیم میره بالا
والله این رو مطمئن نیستم، تو توضیح قوانین، همه چیز رو توضیح داده بود، ولی یه قسمتش گنگ بود که دقیقا همون قسمت داره اتفاق میوفته!!!!میلاد جان،این قضیه ۵ تیمه شدن چیه واسه لیگ قهرمانان؟الان ما ۵ بشیم،ارسنال ۶ بشه،قهرمان یورو لیگم ۳ یا ۴ بشه که چلسیه،قهرمان لیگ قهرمانانم که یا ۴ یا ۳ میشه یا یک یا دو توی لیگ خودش،لوزرا و تات منظورمه،الان این دو تا تیم،هم سهمیه مستقیم گرفتن هم سهمیه قهرمانی،تیم ۵ میاد بالا؟
ضمنا ای کاش لوکاکو رو با ایکاردی عوض کنیم،خوبه فقط زنش خیلی حاشیه سازه
همین داره میگه دیگه،خاص ترین حالت ممکن،در عجیب ترین سال داره اتفاق میفته،الان چلسی قطعا سهمیه رو گرفته،لوزرا هم گرفتن،اگه ارسنال بازی اخرش ببازه به برنلی،ما هم ببریم،وبریم ۵،اونوقت اگه قهرمان لیگ اروپا بشه چلسی،قهرمان لیگ قهرمانانم که سهمیه رو گرفته دیگه ،چون ارسنال در هر صورتی وما،نمیرسیم به تات،۷۰ امتیاز داره،طبق جمله اخرش،تیم ۵ میره بالا که بالاترین رنک داره توی اون لیگ درجه یکالبته من دیبالای جوون رو مهره سوخته نمیدونم، ما رسما وینگر راست نداریم که دیبالا یکی از بهترین گزینه ها بوده از چندین فصل گذشته، ولی خوب باید خودش رو زود وفق بده با انگلیس...
والله این رو مطمئن نیستم، تو توضیح قوانین، همه چیز رو توضیح داده بود، ولی یه قسمتش گنگ بود که دقیقا همون قسمت داره اتفاق میوفته!!!!
یعنی اگه لیورپول یا تاتنهام، قهرمان UCL بشن و اگه چلسی قهرمان یورولیگ بشه که ببینیم آیا میتونه بشه که فعلا تو وقت اضافه هستش یا اینتراخت!!!
اونوقت بخاطر اینکه تاتنهام یا لیورپول و همینطور چلسی، بطور مستقیم تونستن سهمیه UCL رو بگیرن از طریق لیگشون و قهرمان UCL و UEL هم میشن...
اونوقت تنها حالتی که یوفا اعلام کرده که اجازه داشتن 5 تیم در UCL رو به کشوری میده که قهرمان UCL و UEL از یک کشور درجه یک اروپایی باشن، اما یک حالت خاص رو توضیح داده و گفته که اگه تیمهای قهرمان UCL و UEL از طریق لیگشون سهمیه نگرفته باشن، تیم چهارم لیگ، به UCL نمیره، چون یک کشور نمیتونه 6 تیم در UCL داشته باشه.
اما یک کشور میتونه 5 تیم داشته باشه!!! که حالتهای 5 تیمی رو تکی فقط توضیح داده که یا قهرمان یورولیگ از لیگ کشورش، سهمیه نگرفته باشه و یا قهرمان UCL از لیگ کشورش سهمیه نگرفته باشه!!!
این حالت خاصی که الان ممکنه اتفاق بیوفته رو اصلا توضیح نداده!!!
البته این قسمت رو نوشته که من اصلا متوجهش نمیشم:
اگه کسی متوجه میشه این قسمت رو توضیح بده...
- If the Champions League and/or Europa League title holders qualify for the qualifying rounds via their domestic league, their spot in the qualifying rounds is vacated, and teams of the highest-ranked associations in earlier rounds will be promoted accordingly.
این همون قسمت گنگ هستش...
خوب گفتم که در صورتیکه ارسنال سهمیه تو لیگ نگیره و تیم 5 یا6 بشه تو لیگ و قهرمان اروپا بشه میشه سهمیه پنجم انگلیسالبته من دیبالای جوون رو مهره سوخته نمیدونم، ما رسما وینگر راست نداریم که دیبالا یکی از بهترین گزینه ها بوده از چندین فصل گذشته، ولی خوب باید خودش رو زود وفق بده با انگلیس...
والله این رو مطمئن نیستم، تو توضیح قوانین، همه چیز رو توضیح داده بود، ولی یه قسمتش گنگ بود که دقیقا همون قسمت داره اتفاق میوفته!!!!
یعنی اگه لیورپول یا تاتنهام، قهرمان UCL بشن و اگه چلسی قهرمان یورولیگ بشه که ببینیم آیا میتونه بشه که فعلا تو وقت اضافه هستش یا اینتراخت!!!
اونوقت بخاطر اینکه تاتنهام یا لیورپول و همینطور چلسی، بطور مستقیم تونستن سهمیه UCL رو بگیرن از طریق لیگشون و قهرمان UCL و UEL هم میشن...
اونوقت تنها حالتی که یوفا اعلام کرده که اجازه داشتن 5 تیم در UCL رو به کشوری میده که قهرمان UCL و UEL از یک کشور درجه یک اروپایی باشن، اما یک حالت خاص رو توضیح داده و گفته که اگه تیمهای قهرمان UCL و UEL از طریق لیگشون سهمیه نگرفته باشن، تیم چهارم لیگ، به UCL نمیره، چون یک کشور نمیتونه 6 تیم در UCL داشته باشه.
اما یک کشور میتونه 5 تیم داشته باشه!!! که حالتهای 5 تیمی رو تکی فقط توضیح داده که یا قهرمان یورولیگ از لیگ کشورش، سهمیه نگرفته باشه و یا قهرمان UCL از لیگ کشورش سهمیه نگرفته باشه!!!
این حالت خاصی که الان ممکنه اتفاق بیوفته رو اصلا توضیح نداده!!!
البته این قسمت رو نوشته که من اصلا متوجهش نمیشم:
اگه کسی متوجه میشه این قسمت رو توضیح بده...
- If the Champions League and/or Europa League title holders qualify for the qualifying rounds via their domestic league, their spot in the qualifying rounds is vacated, and teams of the highest-ranked associations in earlier rounds will be promoted accordingly.
این همون قسمت گنگ هستش...
من چیزی که میلاد گذاشته رو خوندم،اینطوری که شما میگی،به نظرمنمیشه،به نظرم اگه دو تا قهرمان لیگ اروپا و قهرمانان،از طریق لیگ،سهمیه رو گرفته باشن،اگه لیگ درجه یک باشع که جزیره هست ،یوفا این شانس یا فرجه رو میده به تیم ۵ یا اولین تیمی که بعد از اخرین تیمی قرار کرفته که سهمیه رو گرفتع،که واسه جزیره میشه ۵،که اونم بیاد لیگ قهرمانانخوب گفتم که در صورتیکه ارسنال سهمیه تو لیگ نگیره و تیم 5 یا6 بشه تو لیگ و قهرمان اروپا بشه میشه سهمیه پنجم انگلیس
در عمل هیچ شانسی برای تیم ما نیستش فقط الان ارسنال این شانس رو داره به عنوان تیم 5 بره در صورتیکه چلسی قهرمان نشه
دلخیت مثل فن دایک و راموس می مونه و خیلی جای پیشرفت داره به نظرم و البته مشخصه بازیکن جاه طلب و با قدرت ***** بالایی هست .بله، واقعا بد هستش که این همه گزینه وجود داشته باشه و ما بریم سراغ یه کسی که هیچ تجربه بزرگی نداره، نتایجش اسف بار هستش و فقط حماقتهای این باشگاه رو نشون میده...
آره گفته بود، ولی فکر میکنم خبر نداشت که دلیخت رسما پیشنهاد منچستر رو رد کرده، بعیده که باشگاهی تو انگلیس حاضر به پرداخت اینقدر پول باشه برای مدافع دیگه، شاید سیتی!!!
احتمال خیلی زیاد به بارسا میره...
وضعیت باشگاه از جوک و مسخرگی رد کرده...
درضمن من نمیدونم با بازی که دیشب دلیخت کرد، آیا واقعا این مدافع ارزش خرید داره اصلا؟؟؟
من که روی هر سه گل تاتنهام، دلیخت رو مقصر اصلی میدونم...
البته بگیم که شاید با یک بازی نشه در مورد یه بازیکن اظهار نظر کرد، ولی خوب، تعریفی نداشت، اما سر زدنش جلوی دروازه و اون شوتی که از زاویه بسته زد، جالب بود...
این قضیه لوک شاو با اون سوتی هاش کمدیه واقعا، رسما امیدی دیگه تا تعویض مالکیت یک جورایی به این تیم نیست دیبالا خرید خوبیه ولی چرا باید بیاد یونایتد؟ کلا یونایتد بدجوری دچار بحران شده نه تو لیگ قهرمانان هستیم که بازیکنها رو ترغیب کنه نه یک مربی معروف در سطح جهانی دارین که بازیکن بخاطرش قبول کنه، با تاریخ خالی که نونم نمیدن تازه تیم های با سابقه مثل بارسلونا و یووه و .... نشستن برای موارد خوب برنامه ریختن ما تنها راهمون شل کردن جیب هستش که بعیده رخ بده....دیشب شاو به عنوان بهترین بازیکن فصل از طرف باشگاه و بازیکنان تیم، انتخاب شد!!! از کجا به کجا رسیدیم...:general505:
نمیدونم من اشتباه کردم دیروز هررارو بعنوان بهترین بازیکن معرفی کردم، یا اینکه اون جایزه بهترین بازیکن فصل از انتخاب طرفداران بوده؟؟؟
گل پریرا هم بهترین گل فصل شده...
در نهایت اون خبر دیبالا خیلی جدی به نظر میرسه، میگن که 86 میلیون پوند یا همون 100 میلیون یورو، قیمت فسخ قرارداد دیبالا هستش که اگه توافق با خود دیبالا انجام بشه، منچستر حاضر به پرداختش هستش...
با این حساب، لوکاکو رسما فصل آیند، در تیم جایی نداره...
خوب قبلا بحث همین بود که دوستان میگفتن این قانون رو برداشتن و تیم 5 در کار نیستشمن چیزی که میلاد گذاشته رو خوندم،اینطوری که شما میگی،به نظرمنمیشه،به نظرم اگه دو تا قهرمان لیگ اروپا و قهرمانان،از طریق لیگ،سهمیه رو گرفته باشن،اگه لیگ درجه یک باشع که جزیره هست ،یوفا این شانس یا فرجه رو میده به تیم ۵ یا اولین تیمی که بعد از اخرین تیمی قرار کرفته که سهمیه رو گرفتع،که واسه جزیره میشه ۵،که اونم بیاد لیگ قهرمانان
حسین جان، به شکل مسخره ای، این لینکی که قرار دادی، خیلی ناقص تر از اون چیزی که تو اون لینکی که قرار دادم، قضیه رو توضیح داده و رسما چیزی که قرار هستش اتفاق بیوفته رو توضیح نداده!!!:general710:این یک توضیح مفصل درباره صعود تیمها به لیگ اروپا و قهرمانان
https://www.bbc.co.uk/sport/football/47806720