• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
بله یه زمانی تیم های ایتالیایی، فوتبال و لیگشون، جذابیتی داشت واسه خودش، ولی همین مافیا بود که نابودش کرد...
کلا بماند، خیلی ها دارن گریه میکنن که دیبالا خرید خوبی نیست، سرعت نداره و وینگر نیست و از اینجور حرفها، شاید از بیرون نگاه کنیم، درست باشه، ولی از نظر من، یه بازیکن پشت مهاجم هستش که اگه نیاز باشه میتونه تو سیستم 3-3-4 وینگر راست بازی کنه، بعضی هنوز متوجه نمیشن که قرار نیست تو سیستم 3-3-4 هر 3 بازیکن جلو، دونده دو سرعت باشن و همونجوری که ما تو این چند فصل بازی میکردیم، ماتا تو اون پست راحت بازی میکنه، البته دیبالا از ماتا خیلی سریعتر هستش و تمام کننده خیلی بهتری هم هستش، ولی خوب هوش و بازیسازی ماتارو نداره و البته امیدوارم که زود وفق پیدا کنه با فوتبال انگلیس...
در کل اگه ما واقعا بخوایم 3-3-4 بازی کنیم، جوری که من دارم میبینم، سولسشر انگار به دنبال ترکیب 2-4-4 هستش!!!!
چون رسما میخواد از دست لوکاکو و مارسیال هم خلاص بشه!!!
کانسلو دقیقا همون سبک بازیکنی هستش که میشه تو سیستم 2-4-4 ازش استفاده کرد، یک هافبک که پست مدافع کناری هم میتونه بازی کنه، من رو یاد والنسیا میندازه!!!!
ولی با این تفاوت که بسیار خوش تکنیک هستش و سانترهای خوبی هم میکنه!!!
دقیقا دیبالا هافبک تهاجمی هستش از نظر من ، تا حالا اصلا رو اینکه وینگر باشه فکر هم نکرده بودم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب این هم پیغام خداحافظی آندر هررا با منچستری ها:
https://www.tarafdari.com/node/1298009
رسما بهترین هافبکشون رو از دست دادن، جایگزین؟؟؟؟
ماتا هم رفته، حالا مشخصا بعداز محرومیت رایولا و انگار که تا پایان نقل و انتقالات محروم هم هستش(هنوز نمیدونم که نقل و انتقالات انگلیس، کی تموم میشه؟؟)، فقط یک راه برای انتقال پوگبا میمونه، اون هم عوض کردن ایجنت هستش، پس پوگبا در منچستر 100 درصد موندنی هستش...
خط هافیک فجیع منچستر: فرد، ماتیچ، مک تامینی، پوگبا!!! یعنی این خط هافبک، غیر از پوگبا، حتی یدونه بازیساز نداره، هافبکهای دفاعیش هم در حد فجیع هستن که فقط سر تیم رو میخورن!!!! این تیم با این خط هافبک اگه رتبه بهتر از 7-8 جدول بدست اورد، من دیگه فوتبال هم نگاه نمیکنم...
راستی این هم از پرافتخارترین مربی های تاریخ فوتبال:
59267609_384936202113571_4392832183308961537_n.jpg
تفاوت سطح فرگوسن کبیر با بقیه کاملا مشخصه...
واقعا سطح رو نگاه کنیم، مربی که تیمهای در حال سقوط تحویل میگیره و تبدیلشون میکنه به قدرت برتر اروپا!!!

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تنها کسی که تو اینها این شانس رو داره که برسه به سرالکس، کچله با توجه به سنش

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حسین جان @batoobato احتمالش هست، وقتی فقط میره تیمهایی که بهترین هستن تو لیگهاشون، خوب مشخصه که حداقل تو لیگ یه جامی میگیره...
اما نکته خنده دارش در مورد تعداد جامهای اروپاییش هستش، در تیمهای غیر از بارسا، صفر !!!
هیچ خبر امیدوارکننده ای هم از باشگاه بیرون نیومده، دیروز BBC از مدیر سوانسی خبر کار کرد که اصلا هیچ حرفی در مورد جیمز با منچستر نزده!!! سولسشر هم مصاحبه کرده بود و گفته که تا حالا حتی ندیدتش!!! مثل خیلی دیگه از بازیکنهایی که بهمون لینک میشن، پس کلا قضیش جوکی بیش نبوده...:general710::general208:
بدتر از اون این هستش که مدیران یووه هم خبر انتقال دیبالا و کانسلو رو تکذیب کردن!!!
خوب اینجوری که داره پیش میره، دوباره میریم برای یک تابستون زهر ماری دیگه که فقط شایعه های رنگارنگ میشنویم و هیچ اتفاقی نمیوفته!!!
دیگه اصلا حوصله این باشگاه رو ندارم و حالم داره ازش بهم میخوره...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا هیچ اتفاق مثبتی نمیفته در باشگاه
اخبار منفی بیشتر هستند

مثل اینکه باید قبول کنیم رفتیم تو دوره ۱۰ ۲۰ ساله رکود و خاموشی

دیگه دیدن منچستر یونایتد بزرگ به عمر ماها قد نمی‌ده
مگه اینکه مدیریت و مالک جدیدی بالا سر باشگاه بیاد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب جام قهرمانی رو بردن تو استادیوم برایتون و تا ساعاتی دیگر سیتیزن‌ها جام رو بالای سرشون خواهند برد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
داور تخیلی ترین پنالتی قرن فوتبال رو برای کاردیف گرفت تا تیم سقوط کرده کاردیف در تئاتر رویاها از ما پیش بیفته
لیورپول با گل مانه جلو هست و سیتی هم از برایتون عقبه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
سیتی کام بک زد و فکر کنم دیگه روی میاره به پاسکاری های خسته و دیوانه کننده حریف، ضمنا تیم ما هم اندرخم گل زدن به کاردیفه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی ۴۵ دقیقه نتونستن به کاردیف گل بزنن

پوووووف

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
تو تئاتر رویاها مقابل تیم سقوط کرده کاردیف ۲ گل عقب هستیم فکر کنم باید شانس بیاریم ۵ تایی که تو بازی رفت زدیم بهمون بر نگردونند

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
یه خوبی که اینجور نتایج داره تحت فشار گذاشتن مدیریت واسه یه خونه تکونی اساسی هست!وگرنه اگه همینطوری تا اخر فصل مریض مانند می بردیم باز فصل بعد 1-2 تا خرید می کردن و با بقیه لرد های تیممون تمدید می کردن!
لیورپول هم ایشالا فصل بعد طبق معمول:)
از طرفی این داشبورد رسما بازی رو به اونجاش گرفته!همش هم از اوله می دونم که خیلی به این پرو بال داد تا اینطوری داره بازی میکنه

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
سیتی گل چهارم رو زد فک کنم کلوپ بهتره تیمش رو بکشه بیرون :)))))))
ضمنا تاتنهام عقب افتاده از اورتون و ما اندرخم زدن یک گل به کاردیف هستیم، فک کنم تاتنهامی که داره سهمیه میگیره چقدر باخت داده این هفته‌های اخر و ما نتونستیم پیش بیفتیم، هرچند معتقدم لیاقت حضور در لیگ قهرمانان رو نداشتیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یک فجاعت دیگه از سولسشر و تیمش...
تیم سقوط کرده ته جدولی، 2-0 بازی رو برنده بیرون بیاد!!! فجاعت تاریخی رخ داده تو منچستر با این رکوردی که سولسشر زده!!!
راستش دارم فکر میکنم تو 16-15 بازی، فقط یک برد یا دو برد داشته باشی و یک مساوی وبقیه رو ببازی؟؟؟؟؟؟؟ 1000 بار رحمت به بزخال و موران و مویس!!!!!!!
این باشگاه با این مربی و این مدیریت، فصل دیگه آرزوش گرفتن سهمیه یورولیگ هستش!!! اگه برای سقوط نکردن نجنگه!!!
اگه جای گلیزرها بودم، همین الان وودگوساله رو با سولسشر مینداختم بیرون و یه سره میرفتم پوچتینو و میشل رو میاوردم بالا سر تیم!!!
الان دیگه رسما با اطمینان میگم که نتایجی که بدست اومد، ابتدای مربیگری سولسشر تو منچستر، هیچ ربطی به سولسشر نداشت و اگه کار فردی بازیکنها نبوده، فقط و فقط با شانس بدست اومده!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایکاش قرارداد رو دائمی نمی‌کردند
واقعا ایکاش این کار رو نمی‌کردند

تیم از دست رفت
تیمی که نتونه تو خونه خودش کاردیف سقوط کرده رو ببره به درد لا جرز دیوار هم نمیخوره

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
واقعا نمی دونم سولسشر چرا داپمی شد قراردادش . کاش باهاش توافق کنند باهاش و توافقی جدا شده پوچتینو بیاد جاش .

بازیکنان هم که همه برن به خصوص مارسیال و رشفورد و یانگ و اسمالینگ و بایی و سانچز و لوکاکو و ...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نکته وحشتناک این هستش که سولسشر مثلا میخواد با آکادمی تیم رو بچرخونه واسه فصل بعد، ولی تو این 3-4تا بازی بازیکنهای آکادمی رو گذاشته بعنوان فیکس و وقتی تیم رسما ریده تو زمین، مجبور شده، دوباره همون بازیکنهایی که از تیم جدا شدن رو برگردونده تو ترکیب!!!!!!
سولسشر مثال بارز یه بچه در بازی بزرگان هستش!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبول کنیم که خیلی از قد و قواره تیم قهرمان دور هستیم. باید به افتخار سیتی کلاه از سر برداریم و بعد از این همه افتخار بریم ببینیم اونها چیکار کردند و ما چه نکردیم و چه کردیم.

از مدیریت تیم و نحوه تیم گردانی
تا انتخاب کادر فنی
انتخاب بازیکن
وضعیت اکادمی
حتی کانون هواداران
اردو ها و برنامه های اماده سازی

همه و همه رو باید بریم از سیتی الگو بگیریم. چی بگم. متاسفانه ، خوشبختانه اما حقیقت رو باید پذیرفت
ما رسما یه باشگاه درجه 2 شدیم در سطح انگلیس. اروپا رو حرف نزنیم ازش بهتره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قبول کنیم که خیلی از قد و قواره تیم قهرمان دور هستیم. باید به افتخار سیتی کلاه از سر برداریم و بعد از این همه افتخار بریم ببینیم اونها چیکار کردند و ما چه نکردیم و چه کردیم.

از مدیریت تیم و نحوه تیم گردانی
تا انتخاب کادر فنی
انتخاب بازیکن
وضعیت اکادمی
حتی کانون هواداران
اردو ها و برنامه های اماده سازی

همه و همه رو باید بریم از سیتی الگو بگیریم. چی بگم. متاسفانه ، خوشبختانه اما حقیقت رو باید پذیرفت
ما رسما یه باشگاه درجه 2 شدیم در سطح انگلیس. اروپا رو حرف نزنیم ازش بهتره
مهرداد جان، درجه دو ابتدای فصل بودیم، الان درجه سوم هستیم!!!

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
اقایون،این تیم دایورت کنین بهتره،به کار و زندگی خودتون برسین،با این وضعیت،ما طرفدارا،هیچ چیزی به جز غم خوردن نداریم،برین زندگی کنین،به این تیمم فکر نکنین،اگه خواستین،فیلم بازیای سال ۹۹،۲۰۰۸ اینارو نگاه کنین از یوتیوب،واقعا دیگه ارزش نداره این تیم الان که اعصابمونو خورد کنیم

بالا