• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقایون،این تیم دایورت کنین بهتره،به کار و زندگی خودتون برسین،با این وضعیت،ما طرفدارا،هیچ چیزی به جز غم خوردن نداریم،برین زندگی کنین،به این تیمم فکر نکنین،اگه خواستین،فیلم بازیای سال ۹۹،۲۰۰۸ اینارو نگاه کنین از یوتیوب،واقعا دیگه ارزش نداره این تیم الان که اعصابمونو خورد کنیم

خیلی وقته دارم فکر میکنم به این موضوع که برم وقتم رو به جای تلف کردن پای بازیهای این تیم از بین رفته با پسرم بگذرونم.
یادش بخیر . برنامه داشتم که پسرم رو هوادار منچستر کنم اما خب این تیم واقعا هیچ جای دفاعی نداره. اخرین فرجه هم پنجره جذب بازیکناست که ببینم چطور بازیکن جذب میشه که اون هم چشمم اب نمیخوره اتفاق خاصی بیفته.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب نتایج حتی برای سرسپرده ترین هوادارهای یونایتد و یا اوله هم جای دفاعی باقی نمیزاره به نظر من قرار نیست اتفاق خاصی بیفته اوله مربی این تیم میمونه چهارتا خرید الکی میکنه بعدشم نیم فصل نشده به دلیل حضور در نیمه پایینی جدول اوله اخراج میشه و یک خل چل دیگه رو میارن فرقی هم نمیکنه کی بشینه رو نیمکت تا زمانی که تیم روز به روز داره بیشتر داغون میشه یک ذره بالا پایین داره ولی در اصل موضوع تغییری ایجاد نخواهد شد...مگراینکه کلا این صاحبین بی کفایت تغییر موضع بدن که بعیده

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
خیلی وقته دارم فکر میکنم به این موضوع که برم وقتم رو به جای تلف کردن پای بازیهای این تیم از بین رفته با پسرم بگذرونم.
یادش بخیر . برنامه داشتم که پسرم رو هوادار منچستر کنم اما خب این تیم واقعا هیچ جای دفاعی نداره. اخرین فرجه هم پنجره جذب بازیکناست که ببینم چطور بازیکن جذب میشه که اون هم چشمم اب نمیخوره اتفاق خاصی بیفته.
هیچ اتفاق خاصی نمیفته مهرداد جان،وقتتو‌ با کوچولوی عزیزت بگذرونی،خیلی بهتره،این تیم،درست بشو نی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چی بگیم والا
باشگاه با سرعت داره به سمت نابودی می‌ره

هیچکس هم سعی نمیکنه کاری بکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شایعه شده که منچستر یونایتد با برونو فرناندز به توافق شخصی رسیده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چند روز گذشته و کماکان نه خبری در این تاپیک هست و نه خبری از باشگاه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد جان اونقدر نا امید نباش خرید نکردن، به شخصه نگران خرید نکردن نیستم، نگران درست خرید کردن هستم!!!
برای امروز، خبر اومده که بالاخره جیمز داره با قیمت 15 میلیون پوند از سوانسی به منچستر میاد(خبر اسکای هستش باز ولی این دفعه جاهای دیگه هم تاییدش کردن، پس اسکای چرت و پرت نمیگه و میشه گفت که BBC بوده که شر و ور گفته یا مدیرهاشون نخواستن چیزی به رسانه ها بگن)، اخبار و شایعه های زیادی بیرون میاد، ولی حقیقتا اصلا به هیچکدوم نمیخوام توجه کنم تا وقتی بازیکن رو در لباس تیم ندیدم...
شایعه هایی مثل، فرناندز، پپه، فلیکس، بیساکا و مگوایر...
راستش، اگه بخوایم تمام این خریدهارو انجام بدیم، خیلی خیلی خوشحال میشم و امیدوار، ولی به عملکرد سولسشر اطمینان ندارم به هیچ عنوان و همچنین فکر میکنم که حداقل یکی از بین فلیکس یا پپه به تیم میاد، حالا که جیمز رو خریدیم...
فرناندز میشه گفت که جایگزین هررا میتونه باشه یا اگه ترکیب 1-3-2-4 بازی کنیم، یکی از هافبکهای پشت مهاجم...(به شخصه فلیکس رو ترجیح میدم بیاد به پپه، چون بازیکنی با سبک بازی کاکا در انگلیس خیلی موفق تر خواهد بود)
حتی یک شایعه از توماس پارتی هم بیرون اومده، نمیدونم دلیلش موفق نبودن در خریدن اندومبله هستش یا نه؟؟ ولی من پارتی رو در حدی نمیبینم که بخواد جایگزین هررا بشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه بابا
طرف ۵۰۰ نفر رو فالو کرده
حالا ۴ تا منچستری هم تو لیستش هستند

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعات شدیدی بیرون اومده مهرداد جان، شما که اینقدر پیگیر دلیخت و کولیبالی هستی!!! ابتدا بگم که باشگاه به دخیا اعلام کرده که حقوقی که میخوای، اصلا پرداختش برای باشگاه، مقدور نیست و از خیالش بیا بیرون!!!!(حقوق در حد سانچز میخواسته!! راستش تنها کسی که تو این باشگاه، قبول داشتم که همچین حقوقی حقش هست، همین دخیا بود تا همین فصل پیش، ولی امسال واقعا افتضاح بود)
ناپولی که میگن پیشنهاد 90 میلیون پوندی واسه کولیبالی رو رد کرده، خوب همونی که گفتم، 150 میلیون رو میخواد که هیچ باشگاهی اونقدر احمق نیست که بیاد همچین پولی بابت مدافع، اون هم 28 ساله پرداخت کنه!!!
اما میگن که با پول هم که شده، داریم آژاکس و فن در سار رو راضی میکنیم که دلیخت رو به منچستر بیاریم، من از استیلش و قدرت بدنیش، بدم نیومده، ولی خوب بازیکن 19 ساله، چطور میتونه واقعا به این منچستر که این همه ضعف دفاعی داره، کمک کنه؟؟؟ منچستر فجیع هستش در دفاع، میگن که یک **** هستش تو دفاع، ولی آیا اسهالینگ و جونز و روخویی که میگه تا پایان قراردادش میخواد تو منچستر بمونه، میگذارن که این بچه بهشون دستور بده؟؟؟ قضیه این منچستر این هستش که یه سری بازیکن نخاله توش وجود دارن، مثل لینگارد و رشفورد و مارسیال و تمام دفاع های تیم و حتی پوگبا، که با عملکردشون و تاثیری که روی بقیه بازیکنها میگذارن، باعث افت و ضعیف شدنشون میشن!!!!!
سولسشر اگه کمی عرضه داره، باید گوشی هارو از تو باشگاه جمع کنه و دست این ژیگول بازی هارو ببره، تا بخواد باعث پیشرفت تیم بشه...
شایعه دیگه ای نیست، جز اینکه مشخصا اگه بایرن با سیتی به توافق برسه سر خرید سانه، مشخصا سیتی هم بودجه و هم انگیزه خرید حتمی ژوائو فلیکس رو پیدا میکنه و مطمئنا فلیکس سر از سیتی درمیاره، چون مدیر باشگاه بنفیکا رسما میگه قیمتش 120 میلیون یورو هستش!!!
شایعه دیگه، در مورد موسی دمبله هستش که میگن 40 و خورده ای میخوایم بخریمش و لوکاکو رو 100 درصد میفروشیم!!!
جالبه که ابتدا شایعه شد که اینتر پیشنهاد پرشیچ و مقداری پول رو به جای لوکاکو داده بود!!! من گفتم به گور باباشون خندیدن با این پیشنهاد، منچستر حداقل 70 میلیون پوند، برای لوکاکو میخواد، تازه من میگم که خیلی ارزون داریم میفروشیم، یادم میاد که واسه ایکاردی، فصل پیش 120 میلیون هم پیشنهاد دادن و نفروختن!!!!
حالا شایعه شده که به دنبال مدافع چپ بتیس افتادیم، فیرپو!!! من نمیشناسمش اصلا، ولی میخوام بدونم که چطور از سسنیون به این رسیدیم؟؟؟
شایعه گریزمن هم زیاد شده، اینجوری که میگن، بند فسخ قراردادش، 120 میلیون یورو هستش... راستش اگه به خرید یکی از بین گریزمن و فلیکس باشه، رای من روی فلیکس هستش که هم آینده بهتری داره و هم انگیزه بیشتر و مطمئنا یه گوسفند دیگه، مثل لینگارد و رشفورد و پوگبا نیست که فقط برای ژیگول بازی به منچستر بیاد...(البته اگه سولسشر عرضه داشته باشه و کنترل کنه این چیزهارو که من چشمم آب نمیخوره)
بهتره بدونید که سولسشر هم گفته که از وضعیت بدنی بازیکنها اصلا راضی نیست، واسه همین تمرینات از ابتدای ماه آینده میلادی، شروع میشه برای بازیکنها و به وودگوساله هم اولتیماتوم داده که بازیکنهارو(خریدها) قبل از شروع پیش فصل، میخواد!!!!
حالا ببینیم و تعریف کنیم که آیا واقعا بزغاله هایی مثل پوگبا، لینگارد و رشفورد و مارسیال به موقع به تمرینات اضافه میشن؟؟؟

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واسم خیلی عجیبه که این همه بازیکن تو دنیای فوتبال، اسمشون میاد، ولی هیچ جایی نمیبینم که اسمی از زیلینسکی ناپولی بیارن، به نظر من 100 درصد یک بازیکن با ارزش تر از هررا هستش، یک هافبک باهوش و دونده و فوق العاده شوت زن، در عین حال فوق العاده تکنیکی هستش و پاس های عالی هم میده!!! چرا ما دنبالش نیستیم؟؟؟؟؟؟ ما که حداقل 3تا هافبک احتیاج داریم که بخوایم جایگزین این 3 نفری که از تیم رفتن، بکنیم!!! ماتا، هررا، فلینی!!!!
واقعا واسم عجیبه که هیچ باشگاه بزرگی تو اروپا، دنبالش نیست!!! ارزشش از اندومبله هم بیشتره، از بازی جلوی اینتر تو بازی رفت، یادم میاد و بازی جلوی لاتزیو بود که ازش دیدم، فوق العاده بود این هافبک، تو اروپا، مثلش پیدا نمیشه...
حالا بماند همه اینها، یک چیزی از لیگ قهرمانان امسال باید یاد گرفته باشیم که لیورپول و کلوب ثابت کردن که حداقل برای رسیدن به فینال UCL (احتمالا قهرمانی) احتیاجی به داشتن رونالدو یا مسی یا بهترین ترکیب دنیا، نیست!!! فقط باید بازیکنهای سطح خوبی داشته باشید و یک مربی با فهم و شعور فوتبال داشته باشید که اتوبوس پارک نکنه یا فقط تنها تاکتیکش، ضدحمله نباشه...
از اون طرف، بارسا و والورده هم ثابت کردن که اگه بهترین ترکیب دنیارو با فاصله هم داشته باشید، مسی رو هم داشته باشید، ولی مربیتون یک احمق باشه، باز هم نمیزاره که به قهرمانی برسید...
چیزی که میخوام بگم، این هستش، منچستر اگه میخواد موفق بشه، هم مدیر درسته حسابی باید داشته باشه که مربی درست بیاره بالا سر این تیم و هم بازیکن درسته حسابی در اختیارش قرار بده و گرنه هیچ خبری نمیشه...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والورده که امشب هم تو فینال کوپا گند زد
در عرض ده روز ۲ تا جام از دستشون پرید

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب مهرداد جان یه خبر بد واست دارم، بعداز اینکه گفتن منچستر از خرید کولیبالی منصرف شده، الان اسکای هم خبر زده که منچستر از خرید دلیخت هم منصرف شده!!!
قیمت بالاشون، احتمالا دلیل اصلیش بوده!!! باز من یکی که خوشحال میشم از این قضیه، ما اول مشکل دفاع های کناری و هافبکمون رو برطرف بکنیم، بعد به فکر خرید وینگر و هافبک پشت مهاجم و مهاجم باشیم، تازه آخرین مرحله، خرید دفاع میانی خوب هستش واسه ما، از نظر من خرید یک دفاع میانی امتحان پس داده و با تجربه، مثل آلدرویرلد یا حتی مانولاس(خوب این که گفته نمیخواد از رم خارج بشه و میخواد قراردادش رو تمدید کنه)، خیلی خیلی بهتر خواهد بود... ما اونقدر که فکر میکنی از دفاع میانی ضربه نخوردیم امسال تا هافبک های فجیع و وینگ بک های آشغالمون...
اما نکته عجیب دیگه این هستش که مارسیال با اینکه سولسشر گفته نمیخوادش، بخاطر اینکه یکی از گلیزرها، خیلی بهش علاقه داره، مانع فروشش شده!!!!!! و واسه همین، فصل آینده هم در تیم موندنی شده!!!! احتمالا فقط روی نیمکت با اومدن جیمز...
اما خیلی مسخرست که الان حدودا 1 هفته از شروع نقل و انتقالات گذشته، ولی هیچ خبر رسمی از خرید نشده و هیچ خبری از خروج کسایی مثل سانچز و روخو و دارمین و حتی لوکاکو و پوگبا و دخیا...:general602:
یا واقعا باشگاه سرش تو ... یا واقعا نمیدونن چکار میخوان بکنند!!!:general602::general602::general602::mad:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش الان اصلا برام فرقی نمیکنه با کیا قرارداد ببندن. ما ستاره هم خریدیم اما خوب از اب در نیومده. به شخصه همونطور که شما گفتید بسته شدن در ترکیب در تایم زمانی کوتاه برام مهم هست که اینها برن دنبال کارهای اماده سازی و بدنسازی و ....
منتها همونطور که شما گفتید هیچ اتفاقی نیفتاده وهیچ بازیکنی رسماً جذب نشده تا این لحظه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی امروز اسطوره های 99 یونایتد درالدترافورد جلو بایرن 99 بازی کردن که 5 0 بازی رو بردیم.
نکته های زیبای بازی حضور سر الکس روی نیمکت بود
و البته پاسهای فوق العاده اسکولز و بکهام و صلابت استام در تکل های محکمش

photo_2019-05-26_18-28-39.jpg
photo_2019-05-26_18-56-02.jpg
photo_2019-05-26_18-55-48.jpg
photo_2019-05-26_21-55-52.jpg

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
من چند روز پیش های لایت این بازیو دیدم.

دلم می خواست گریه کنم. سال های بچگیم با این تیم ساخته شده
هر هفته منتظر شنبه یکشنبه بودم و بازی منچستر....

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
فوری: باشگاه اینتر با لوکاکو به توافق شخصی دست پیدا کرده و قصد دارند سالانه ۷.۵ میلیون یورو بهش دست مزد بدند، باید ببینیم نیت باشگاه فروشش هست یا معاوضه

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه شایعه هم چند روز پیش شنیدم که منچستر با 60 تا با ون بیساکا تمام کرده و بزودی رسمی میشه. جیمز هم اکی شده اما مثل اینکه به دلیل فوت یا بیماری پدرش به تاخیر افتاده.

بالا