• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیبالا هم مثل اینکه میخواد جدا بشه از یوونتوس امیدوارم بگیرنش
به نظر بعید میرسه، چون آلگری رو اخراج کردن، اما اگه هم جدا بشه، به نظر نمیرسه که منچستر به دنبال خرید گرونقیمت باشه.
فعلا که خبری نیست، جز همون جیمز که همونطور که مهرداد جان گفتن، به علت فوت پدرش، فعلا قراردادی ثبت نشده، میترسم لفتش بدن، از چنگمون درش بیارن!!!
این جیمز پیشنهاد گیگز بوده به سولسشر...
ببینیم بعداز فروش لوکاکو که اگه خوب بفروشنش، میریم سراغ خرید چه بازیکنی؟؟؟
جالبه که بارسا شایعش زیاد شده که میخواد نیمار رو برگردونه!!!!:general304::general304::D و ظاهرا کوتینیو و دمبله رو فروشی اعلام کرده، حالا من نمیگم که ما به دنبال خریدشون هستیم و 100 درصد هم نباید باشیم، ولی این شایعه ها، تاثیرات زیادی تو بازار بازیکن میزارن...
به نظر من ما بریم روی همون بازیکنهای جوون، مثل فلیکس و سانچو(گفتن فروشی نیست)، سرمایه گزاری بکنیم، شرف دارن به این بازیکنهای پرحاشیه ای که هیچی ازشون درنیومده!!!! میشن کسایی مثل سانچز واسه ما...
من هنوز هیچ فعالیتی از این باشگاه نمیبینم، مهمترین ضعف منچستر، هافبک هستش که دست کم، حداقل 3تا هافبک باید بخره منچستر که هنوز هیچ کاری نکردن واسش...:general710:
این رو که میبینم، متوجه میشم که هیچ امیدی به این باشگاه نیست.:general602:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا همون مدیر ورزشی رو هم انتخاب نکردن اینها

واقعا خیلی ضعیف نشون دادند تا الان

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با قهرمانی چلسی در یورولیگ، طبق چیزی که قبلا گفته بودم، آرسنال حتی سهمیه UCL رو هم نتونست بگیره!!!
ولی نکته مهم اینه که مدیرهای ما چکار دارن میکنند؟؟ تو این مدت، هیچ خبری بیرون نیومده...
اینجوری که میگن، تقریبا اکثر تیمها، کارشون در نقل و انتقالات تمام شده، غیر از رئال...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فقط اومدم بگم که هیچ خبر خاصی نیست!!!!!!
هیچ!!!
هیچ!!
هیچ!
اون جیمز رو هم معلوم نیست حتی بتونن بخرن!!!
شایعه هستش که مدیسون رو میخوایم بخریم، آمارش میگه، بهترین هافبک پشت مهاجم فصل پیش EPL بوده و بیشترین خلق موقعیت رو داشته. من هم خرید مدیسون رو به خرید بازیکنهای امتحان پس نداده ای، حتی مثل فرناندز، ترجیح میدم، ولی منچستر فقط با خرید یک هافبک، مشکلش حل نمیشه، نمیدونم که چرا هیچ خبری از نوس، اندومبله یا رایس یا ... نشد، یعنی این باشگاه خود جوک هستش وضعیتش، حتی بزخال هم مصاحبه کرده و گفته که وودوارد یه بانکدار بود که گذاشتنش مدیر یه باشگاه فوتبال که هیچی ازش نمیدونه!!!
هیچ خبری نیست که بخوام در موردش صحبت کنم، جز شایعات خنده دار(گریه آور)... مثل برگشتن پوگبا به یووه، یا اینکه رئال خامس و بیل و ناواس رو برای فروش پوگبا، میخواد طاق بزنه(و مدیر منچستر هم اونقدر الاغه که همچین چیزی رو قبول کنه!!!) و خبرهایی از رفتن دخیا...
مهرداد جان، مونیر هم مصاحبه کرده و گفته که منتظر تمدید قرارداد با پاریس هستش!!! ولی اگه تمدید نکنه، احتمال جدایی داره(اون هم سال آینده)،یعنی با اون همه حرف و ادعایی که سولسشر و فیلان کردن، باز داریم میریم سراغ بازیکنهای پیشکسوت...؟:general710:
در مورد اینکه چرا از بیساکا رفتیم سراغ مونیر، باید بگم که مدیرهای پالاس، قیمت 70-60 میلیون پوندی روی بیساکا گذاشته بودن که وودوارد هرچقدر احمق باشه، دیگه اینقدر الاغ نیست که همچین پولی بابت همچین بازیکن فرطی بده که از نظر من، حتی یانگ هم ازش بهتر هستش!!!
دلیخت هم فقط میگن برای بالا بردن قیمتش، رایولا داره بامبول درمیاره که از بارسا بیشتر بدوشه!!! اصلا به منچستر بیا نیست و مهم هم نیست اومدن یا نیومدنش... چون خریدش با این قیمتها، احمقانه هستش...
اون لوکاکو هم فعلا قضیش بیخ پیدا کرده، چون اینتر پول نداره و میخواد بزخری بکنه تو روز روشن یا میگن که میخواد پرشیچ+40 میلیون رو بده و لوکاکو رو بخره!! باید خندید به این اینتری ها!!! و گریست اگه همچین انتقالی اتفاق بیوفته...
شاید بشه گفت، همه تیمها، کارشون در نقل و انتقالات تمام شده و فصل نقل و انتقالات، خیلی وقت پیش، تمام شده بود، ولی فقط خبرها و شایعه ها، مربوط به رئال و منچستر و بحث مربی های خیلی از تیمها، هستش!!!!
رئال که رسما یوویچ رو اعلام کرد، میگن که با اندومبله هم تمام کردن، مندی رو هم گرفتن و هازارد هم فقط بحث قیمتش مطرح هستش، به زودی زوم میکنن روی پوگبا یا اریکسن و ...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من کلا بی‌خیال شدم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه چیزی میشه. ارزش نداره خودمون رو حرص یدیم. کاری که میشه کرد این هست که به اوله اعتماد کنیم. یا تیم خوبی میسازه یا نمیسازه. اگه ساخت که میشینیم بازیها رو میبینم. اگه هم نساخت که خب میشینیم بازی تیمهایی که خوب بازی میکنند رو میبینیم.
دنیا دو روزه. من حتی اگه از هواداری منچستر هم بازنشسته بشم که احتمالش هست ولی کم. دیگه طرفدار تیم دیگه ای نمیشم. فقط فوتبال میبینم برای لذت بردن. حالا اون لذت رو سیتی بده. بارسا بده. لیورپول بده.
یه عمر ما بر خر مراد سوار بودیم. یه مدت هم اونها بر خر مراد سوار بشن و لذت ببرند. همش که نباید همه چیز برای ما باشه.
به هر حال من امیدوارم و ته دلم مثبت اندیش هستم که اوله انشالله تیم خوبی میسازه .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مارادونا هم گفته من میتونم اوضاع منچستر رو درست کنم همین مونده ایشون بیاد بشه مربی منچستر :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد جان، من تا اینجا، عمرا هیچ اعتماد و امیدی به سولسشر و حتی فیلان ندارم...
تو 16-15 بازی، بیای 12تا باخت بیاری؟؟؟؟؟؟؟ اون هم خیلی هاشون جلوی ضعیف ترین تیمهای لیگ؟؟؟ اگه فرگوسن هم بود با اوردنگی مینداختنش بیرون!!!
تیم سازیش هم که فجیع بوده تا همین الان!!!!! هیچ غلطی نکردن...
دیگه تیمها دارن آماده میشن که برن واسه پیش فصل تا 3-4 هفته دیگه مثلا، ولی این باشگاه هنوز سرش تو ...شه.
موندم که این نتایجش با رفتن کسایی مثل هررا و ماتا و لوکاکو و حتی دخیا و پوگبا، چطور میشه؟؟؟ منچستر برای سقوط نکردن، میجنگه فصل بعدی؟؟؟؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مهرداد جان، من تا اینجا، عمرا هیچ اعتماد و امیدی به سولسشر و حتی فیلان ندارم...
تو 16-15 بازی، بیای 12تا باخت بیاری؟؟؟؟؟؟؟ اون هم خیلی هاشون جلوی ضعیف ترین تیمهای لیگ؟؟؟ اگه فرگوسن هم بود با اوردنگی مینداختنش بیرون!!!
تیم سازیش هم که فجیع بوده تا همین الان!!!!! هیچ غلطی نکردن...
دیگه تیمها دارن آماده میشن که برن واسه پیش فصل تا 3-4 هفته دیگه مثلا، ولی این باشگاه هنوز سرش تو ...شه.
موندم که این نتایجش با رفتن کسایی مثل هررا و ماتا و لوکاکو و حتی دخیا و پوگبا، چطور میشه؟؟؟ منچستر برای سقوط نکردن، میجنگه فصل بعدی؟؟؟؟
فکر میکنم همه منتظر نشستن ببینن چی میشه. با این روند که اینا در پیش گرفتن فکر میکنم برای فصل بعد تیم اکادمی جوانان بیاد جای تیم اصلی رو بگیره . وودی هم خیلی خوشحال میشه اینجوری بدون هزینه میگه تیم جمع کردم
از لحاظ بازی تیم هم که کاملا حق با شماست واقعا تو بازیهای اخر و دقیقا بعد از دایمی کردن قرارداد سولشر هیچ حرفی برای گفتن نداشتن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب یه خبر بدم که مهرداد جان شاید خوشحال بشه!!
در مصاحبه ای که ایجنت دلیخت کرده!!! دلیخت قصد داره به پاریس یا لیورپول ملحق بشه، چون تنها این دو تیم، اون چیزی رو که دلیخت میخواسته رو میتونن فراهم کنند!!!!
مشخصا لیورپول یه ترکیب دفاعی کاملا مچ و هلندی، میتونه واسش عالی باشه، پس احتمال این در حال حاضر، از همه بیشتر هستش!! چون دلیخت نمیخواد در یورولیگ بازی کنه، منچستر اصلا در گزینه هاش، وجود نداره!!!
منچستر هم از خرید بیساکا کاملا منصرف شده، با ستاره های چندین فصل گذشته منچستر، سر خواهد کرد(یانگ، شاو، اسهالینگ و جونز) فرد و ماتیچ هم ترکیب خط میانی منچستر رو با مک تامینی تکمیل میکنند، احتمالا اگه کسی مصدوم شد، کریک لباس میپوشه و میره تو زمین، پوگبا هم رسما به باشگاه اعلام کرده که در باشگاه نمیخواد بمونه!!! و هر جایی حاضر هستش که بره، یووه یا رئال یا PSG...
درضمن الان شایعه شده که مدیسون با لیورپول وارد مذاکره هم شده!!!
عجب خبرهای عالی بیرون میاد!!!
جانشین لوکاکو رو هم مشخص کردن، مهاجم فرانکفورت، هالر هستش، من تا حالا حتی بازی هم ازش ندیدم...

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دانیل جیمز امروز داره تست پزشکی میده ظاهرا، منبع من منبع آب هستش خیلی اعتباری نداره...کلا ری..د...ی..م با این ترانسفر های خفن، نمیگم این جیمز بده خیلی هم خوب ولی هفت تا بازیکن از دست دادیم و داریم میدیم یک همین جیمز خبرش جدیه که تازه هافبک نیست...
یک چیزی رو بگم امروز که اولین چراغ داره روشن میشه نشانه خوبش اینه که اوله دنبال اسمهای الکی نیست اگر توی پست هایی که احتیاج داریم مجموع پنج شش تا بازیکن در حد همین جیمزم حتی بگیرن من میگم تازه شاهکار کردن با این خساست و کثیفی و احمقی این تیم مدیریت...

اپدیت: واقعا گرفتیم دانیل جیمز رو و اولین خرید ما شد میگم این بد نبود بریم برای دو سه تا هافبک و مهاجم فرانکفورت که لقب زلاتان جوان رو داره

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دانیل جیمز امروز داره تست پزشکی میده ظاهرا، منبع من منبع آب هستش خیلی اعتباری نداره...کلا ری..د...ی..م با این ترانسفر های خفن، نمیگم این جیمز بده خیلی هم خوب ولی هفت تا بازیکن از دست دادیم و داریم میدیم یک همین جیمز خبرش جدیه که تازه هافبک نیست...
یک چیزی رو بگم امروز که اولین چراغ داره روشن میشه نشانه خوبش اینه که اوله دنبال اسمهای الکی نیست اگر توی پست هایی که احتیاج داریم مجموع پنج شش تا بازیکن در حد همین جیمزم حتی بگیرن من میگم تازه شاهکار کردن با این خساست و کثیفی و احمقی این تیم مدیریت...

اپدیت: واقعا گرفتیم دانیل جیمز رو و اولین خرید ما شد میگم این بد نبود بریم برای دو سه تا هافبک و مهاجم فرانکفورت که لقب زلاتان جوان رو داره
نمیدونم حسین جان، دنبال اسم و رسم هم نباشیم، بالاخره باید بازیکن باشه طرف که بخواد یه چیزی به تیم اضافه کنه!!! من مشکلی ندارم با بی اسم و رسم، ولی من رو یاد دوران بزخال میندازه که تیم پر شده بود از نخاله و بنجل که هنوز از دست 4-3تاشون خلاص نشدیم بعداز 4 سال!!!!! به نظرت اونجوری به جایی میرسیم؟؟
یعنی بخوام ردیفشون کنم، از بلیند، روخو، منساح، والدز، دیپای، دارمین، شواینی، اشنیدرلین، مارسیال و ... بازیکنهای دیگه ای که تونستیم از دستشون خلاص بشیم و خیلی هاشون هم هنوز تو تیم مثل زالو نشستن.
این جیمز هم وقتی میتونست خرید خوبی باشه که در پستش، 3-2تا بازیکن دیگه که دبدبه و کبکبه داشته باشن، رو نداشتیم!!! حالا عمرا اگه بزارن این بازی کنه، کسایی مثل مارسیال و رشفورد و مطمئن باش که حاشیه خواهیم داشت واسش... البته من از خدامه که مارسیال رو بندازن بیرون.
اسم این رایس رو میارن، دقیقا من رو یاد اشنیدرلین میندازه که اون رو هم نمیتونن بخرن انگار... چون هیچ حرفی ازش نیومده از 1 ماه پیش، اصلا اسم هافبک غیر از فرناندز واسه منچستر نمیاد!!!
اِبولا تا دیروز همش میگفت سیتی یه پیشنهاد داده، یونایتد یه پیشنهاد داده واسه فرناندز، تا دیروز اومد گفت که سیتی اصلا دنبال فرناندز نبوده!!!
فلیکس رو انگار باید بازیکن سیتی بدونیم، منچستر گزینه خاصی واسش نمونده، اندومبله تنها گزینه هافبکشون میتونه باشه که اون رو هم رئال داره میزنه تو گوشش، ظاهرا منچستر پیشنهاد معاوضه لوکاکو با ایکاردی رو رد کرده!!!!!!!:general710::general710::general710: آخه چرا؟؟؟ شما که لوکاکو رو نمیخواید، یه مهاجم تو سبک ایکاردی، بهترین گزینه هستش برای منچستر و EPL...
افتادن دنبال مهاجم فرانکفورت که طرف رو هر جوری نگاه میکنم، اصلا در حدی نیست، درسته بازیش خیلی شبیه زلاتان هستش و یه نسخه ضعیف شده زلاتان هستش، ولی دقیقا مشکلات زلاتان رو هم داره...
بماند که منچستر حداقل 6-5تا خرید میخواد که فقط جایگزین این بازیکنهایی بکنه که از تیم جدا شدن، چه برسه به تقویت ترکیبش!!!
مسخره تر از همه اینها، این نخاله هایی هستش که میخواستن از دستشون خلاص بشن که هنوز همشون تو تیم موندن!!! مثل، اسهالینگ، یانگ، جونز و سانچز و مارسیال و حتی لوکاکو که خیلی هاشون بخاطر حقوق بالاشون، رو دست تیم موندن، البته شایعه شده که سانچز بعداز اینکه تو ایتالیا نتونست مشتری برای خودش پیدا کنه، با اتلتیک داره مذاکره میکنه!!!
یه مدت شایعه شد که یه تیم آمریکایی، یانگ رو میخواد!!! یعنی منچستری ها داشتن عروسی میگرفتن همه، ولی خبری نشد و مسخره تر اینکه، منچستر اگه یانگ رو میفروخت، کی رو میگذاشت تو زمین به جاش؟؟؟؟o_O بیساکارو که نمیتونن بخرن، بازیکن به درد بخوری هم که پیدا نمیشه...
بماند که من به شخصه از این فیرپو و مکس فیلیپ واسه وینگ بک چپ، بدم نمیاد و به نظرم ارزش خرید دارن از این شاو فربه خیلی بهتر هستن، این دنی رز هم دوباره به ترکیب تاتنهام برگشته و بازی بدی نمیکرد.
یه چیز خیلی مسخره ای که سولسشر و فیلان دارن دنبال میکنن، این خرید بازیکنهای فقط بریتانیایی هستش!!!! واقعا نمیدونم که چه سیاستی هستش؟؟؟ ولی اگه قرار بود اینجوری باشه که حتما باید سانچو رو به تیم میاوردن.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مشکل فعلی یونایتد بالانس نبودن قرار داد بازیکن هاست شما ببینید الان شش ماه قبل قرار داد مارسیال رو‌ برای هفته ای 250 هزار تا تمدید کردن چند تا باشگاه در جهان میتونند این پول رو پرداخت کنند؟ حتی ده باشگاه هم نیستن که این قدرت مالی رو دارن ولی هیچ کدومشون بازیکنی مثل مارسیال رو نیاز دارن؟ الان جیمز به یونایتد اضافه شده که هفته آینده اعلام خواهد شد به شکل رسمی و از حقوق هفته ای چهار هزار تا به هفته ای شصت و هشت هزارتا صعود کرده، خوب برای تیمی مثل یونایتد این رقم عجیب نیست چرا که حتی رومرو داره هفته ای هفتاد هزار تا میگیره...ببینید تیم های متوسط مثل لستر سیتی به بهترین بازیکنشون حدود هفته ای شصت هزار تا حقوق میدن پس اونها هیچ وقت سراغ مارسیال یا لوکاکو یا یانگ و اسمالینگ نمیرن این یعنی اینکه در بهترین حالت تا چند سال هیچ مشتری برای اکثر این بازیکنها نیست عجیب تر اینکه یونایتد با این بازیکن ها تمدید میکنه، الان سانچز داره بیشترین حقوق رو میگیره و یک مفت خور به تمام معناست، از اون ور دخیا سیصد به بالا میخواد اگر این قرارداد رو بگیره و مثل فصل قبل بد باشه تیم های خوب سراغش نمیان و متوسطها هم پولشون نمیرسه بدین ترتیب وضعیت فعلی بونایتد شده بازی برد برد برای بازیکنهای بی مصرف یونایتد باید از شر قرارداد لوکاکو، سانچز، مارسیال و بیلی و روخو و اسمالینگ و جونز و یانگ و دالوت و ...به عبارتی اکثر بازیکنها خلاص بشه تا این محدودیت مالی از سرش برداشته بشه و بتونه تکون بخوره....برای این کار بهترین انتخاب بازیکنهای هستن که زیر هفته ای هفتاد هزار تا میگیرن حتی اگر چند فصل یونایتد سهمیه نگیره با این بالانس فعلی بهتره اول این تیم تا میتونه تخلیه بشه......
به نظر من برای تیمی با شرایط و مشکلات امروز یونایتد خرید نکردن بهتر از خرید بد کردنه مثل قضیه سانچز و لوکاکو و فرد و دالوت.....بازیکنهایی با هزینه بالا که عملا فقط رو دستمون باد کردن و هیچ باشگاهی نمیخوادشون...
واقعا یانگ اسمال جونز و مارسیال با این حقوق ها مشتری ندارن باشگاه اگر تمدید نکنه خوب یعنی آزاد میرن و هیچی گیرش نمیاد ولی به نظر چاره دیگه ای نیست بهتره تا اطلاع ثانوی نه الکی بخرن نه الکی تمدید کنن مگر با حقوق زیر ۵۰ تا تمدید کنن با این بازیکنها که باشگاهای ضعیف بتونن بیفتند دنبالشون

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سولشر در حد دستیاری منچستر هم نیست. خرید ها هم خنده داره. دنیل چمیز کیه دیگه!
یونایتد جاشو با لیورپول عوض کرده...حالا بشینید ده سال دیگه شاید یکی مثل کلوب بیاد یونایتد رو احیا کنه! شاید!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مشکل فعلی یونایتد بالانس نبودن قرار داد بازیکن هاست شما ببینید الان شش ماه قبل قرار داد مارسیال رو‌ برای هفته ای 250 هزار تا تمدید کردن چند تا باشگاه در جهان میتونند این پول رو پرداخت کنند؟ حتی ده باشگاه هم نیستن که این قدرت مالی رو دارن ولی هیچ کدومشون بازیکنی مثل مارسیال رو نیاز دارن؟ الان جیمز به یونایتد اضافه شده که هفته آینده اعلام خواهد شد به شکل رسمی و از حقوق هفته ای چهار هزار تا به هفته ای شصت و هشت هزارتا صعود کرده، خوب برای تیمی مثل یونایتد این رقم عجیب نیست چرا که حتی رومرو داره هفته ای هفتاد هزار تا میگیره...ببینید تیم های متوسط مثل لستر سیتی به بهترین بازیکنشون حدود هفته ای شصت هزار تا حقوق میدن پس اونها هیچ وقت سراغ مارسیال یا لوکاکو یا یانگ و اسمالینگ نمیرن این یعنی اینکه در بهترین حالت تا چند سال هیچ مشتری برای اکثر این بازیکنها نیست عجیب تر اینکه یونایتد با این بازیکن ها تمدید میکنه، الان سانچز داره بیشترین حقوق رو میگیره و یک مفت خور به تمام معناست، از اون ور دخیا سیصد به بالا میخواد اگر این قرارداد رو بگیره و مثل فصل قبل بد باشه تیم های خوب سراغش نمیان و متوسطها هم پولشون نمیرسه بدین ترتیب وضعیت فعلی بونایتد شده بازی برد برد برای بازیکنهای بی مصرف یونایتد باید از شر قرارداد لوکاکو، سانچز، مارسیال و بیلی و روخو و اسمالینگ و جونز و یانگ و دالوت و ...به عبارتی اکثر بازیکنها خلاص بشه تا این محدودیت مالی از سرش برداشته بشه و بتونه تکون بخوره....برای این کار بهترین انتخاب بازیکنهای هستن که زیر هفته ای هفتاد هزار تا میگیرن حتی اگر چند فصل یونایتد سهمیه نگیره با این بالانس فعلی بهتره اول این تیم تا میتونه تخلیه بشه......
به نظر من برای تیمی با شرایط و مشکلات امروز یونایتد خرید نکردن بهتر از خرید بد کردنه مثل قضیه سانچز و لوکاکو و فرد و دالوت.....بازیکنهایی با هزینه بالا که عملا فقط رو دستمون باد کردن و هیچ باشگاهی نمیخوادشون...
واقعا یانگ اسمال جونز و مارسیال با این حقوق ها مشتری ندارن باشگاه اگر تمدید نکنه خوب یعنی آزاد میرن و هیچی گیرش نمیاد ولی به نظر چاره دیگه ای نیست بهتره تا اطلاع ثانوی نه الکی بخرن نه الکی تمدید کنن مگر با حقوق زیر ۵۰ تا تمدید کنن با این بازیکنها که باشگاهای ضعیف بتونن بیفتند دنبالشون
حسین جان، منچستر مشکل مالی نداره، برای من به شخصه، کوچکترین اهمیتی نداره که بازیکنها چقدر حقوق میگیرن، تا میتونن این بنجل ها، باید گلیزرها و وودوارد رو بدوشن تا کمی من دلم خنک بشه!!!
این بازیکنها، با اسم بنجل یا آشغال به منچستر نیومدن، لوکاکو برای آقای گلی رقابت میکرد، سانچز مثلا فصل قبلش اگه اشتباه نکنم، بهترین بازیکن لیگ شده بود!!! مارسیال حداقل یک فصل بعنوان بهترین بازیکن زیر 20 سال اروپا انتخاب شد، فکر میکنم رشفورد هم همین عنوان رو گرفت، همین بارسا و یووه و حتی رئال، برای رشفورد و مارسیال، دست و پا میشکوندن، دالو هم بعنوان یکی از بازیکنهای برتر اروپا به منچستر اومد، یانگ وقتی فرگوسن خریدش، یکی از بهترین بازیکنهای لیگ بود(البته وینگر بازی میکرد اون موقع!!!) ولی قضیه اینه که چرا خیلی از این آشغال ها، هنوز تو این باشگاه موندن و قراردادشون تمدید میشه؟؟؟ البته رشفورد که تمدید نکرده، خوب چرا؟؟؟ چون تیم آشغاله، مربیش آشغال تره و مدیریت چیزی جز گوساله های زنگوله دار نیستن!!!!! تمدید نکنه که نکنه، مارسیال مفتی بره؟؟ خوب بره، چه گوهی برای باشگاه خورده؟؟؟ بازیکن رو بدن بره، حداقل سالانه، 20 میلیون بهش حقوق نمیدن دیگه واسه 4 فصل!!! این خودش میشه 80 میلیون سود واسه باشگاه!!!!!
در مورد اینکه چرا حقوق ها بالا هستش، واضح ترین توجیه، اینه که وقتی یه باشگاهی دارید که هیچی نمیشه، سهمیه هم نمیتونه بگیره، مدیریتش به تف نمیارزه، به هیچ عنوان هم نمیتونه حتی در لیگ یا در جامی مدعی باشه، چجوری میتونی بازیکن بزرگ یا ستاره در اون تیم نگه داری یا به اون تیم بیاری؟؟
فقط و فقط با دادن پول بیشتر و حقوق بالاتر!!!!!
منچستر بازیکن نخره؟؟؟ من که مشکلی ندارم، انشالله برای سقوط نکردن به چمپیونشیپ، تمام تلاشش رو میکنه با این آشغال هایی که داره...
خریدن بازیکنهایی مثل جیمز یا هالر(که فرانکفورت هم گفته یخاطر فروختن یوویچ، دیگه قصد فروش اون مهاجمشون رو نداره!!!)، این باشگاه رو دقیقا همرده تیمهایی مثل نیوکاسل و برنلی و بورنموث میکنه، حتی از لستر و وستهم هم پایینتر خواهیم بود، چون این تیمها هم حاضر نیستن ستاره هاشون رو به ما بفروشن!!!
همون چیزی که چند هفته پیش سولسشر گفته بود، این تیمها واقعا رقیبهای سرسختی هستن، رقابت با این تیمها، برای سقوط نکردن، خیلی سخت خواهد بود. مشخص شد که هدف گذاری سولسشر کجا هست و چه برنامه ریزی کرده... چه غلطی کرد این وودوارد با دائمی کردن قرارداد سولسشر...
بزرگترین مشکل منچستر، مدیریت سنتی و آشغالش که اصلا تصمیمات درست رو به موقع نمیگیره و بعداز اون انتخاب های احمقانه مربی هاش در 7-6 سال گذشته بوده که رسما این باشگاه رو نیست و نابود کرده، ما رسما 3 بار به تمام معنا سیاست این باشگاه رو عوض کردیم در این سالها، خوب چجوری میشه که این سیاست رو این همه تغییر داد و نتیجه هم گرفت؟؟ مگه بقالیه؟؟؟ که عوضش کنیم بشه بنگاه یا عوضش کنیم بشه میوه فروشی یا ... همه چیز برنامه ریزی داره، همه چیز فاکتورهای انجام پروسه رو داره، واقعا بزخال یه چیز خیلی خوب و کاملا واقعی رو گفته بود که یک باشگاه باید نسلش همیشه در حال عوض شدن باشه، که منچستر در 10 سال گذشته عمرا این کار رو انجام نداده!!!! و هی دارن با آشغالهای گذشتش تمدید میکنند، یعنی این باشگاه باید حداقل 20 بازیکنش رو بندازه بیرون، ولی مشکل حقوق بالاشون نیست، مشکل اینه که این بازیکنها، اونقدر بنجل و نخاله بودن و عملکردشون آشغال بوده که هیچ باشگاهی نمیاد سراغشون، نه اینکه حقوقشون بالاست...بله، این در مورد سانچز و شاید لینگارد، صدق کنه، ولی بقیه؟؟ خوب منچستر مشکل حقوق بالا داره؟؟؟ بفرما بازیکن با حقوق پایین به تیمت بیار و با نخاله ها و آشغال هایی که داری، تمدید نکن!!! حالا واسه من سوال هستش، اگه با گوساله هایی مثل یانگ، اسهالینگ، جونز، روخو، فلینی، حتی مارسیال، تمدید نمیکردن، آیا مشکلی پیش میومد، اگه بازیکنی وجود داشت که به جاشون تو ترکیب قرار بگیره؟؟؟؟ وقتی هیچ بازیکنی به تیم نمیارید که تیم رو عوض کنید، پس همون آشغال ها در تیم میمونن و حقوق بالاتر هم میگیرن و مفت میخورن و میخوابن...
وقتی سیاست رو تغییر میدید، تنها چیزی رو که تغییر میدید، سبک بازی تیم و بازیکنهاش هستش، خوب چجوری هر 2 سال یک بار عوض کردیم، ولی هنوز یک سری بازیکن در تیم هستن از 10 سال پیش!!!! که مثل زالو تو تیم موندن؟؟؟
منچستری ها، این روالی که من میبینم، چیزی که 4-5 سال پیش گفتم، میتونم برم بگردم و پستش رو هم پیدا کنم، آرزوشون باید این باشه که سرنوشتشون مثل لیورپول باشه!!!!
این منچستر نیست شد و رفت پی کارش...

آخرین اخبار رو میخواید بشنوید؟؟
کانسلو رسما داره به سیتی میره!!! سیتی و پپ تو این 3 فصل، 7-8تا وینگ بک خریدن!!! ولی این منچستر از 10 سال پیش تا الان یه دارمین خریده و یک شاو و یک دالو!!!! تفاوت فجیع مشخصه!!! بحث بازیکنهای دیگه، بماند!!!
مدیسون طبق گفته سان=فان به لستر گفته که تو لستر میمونه!!!
بیساکا و پالاس و مونیر هم که منچستر رو شافت کردن، منچستر افتاده دنبال لانگستف از نیوکاسل!!! نمیدونم که عاقبت این خریدها چی میتونه باشه؟؟؟ چمپیونشیپ؟؟؟
یه آمار داده بودن که از ابتدای شروع نقل و انتقالات، بیش از 60 بازیکن به منچستر لینک شدن که یک رکورد هستش، ولی رسما تا الان مدیرهای این باشگاه، هیچ غلطی نکردن!!!!

Last edited:
بالا