دانیل جیمز امروز داره تست پزشکی میده ظاهرا، منبع من منبع آب هستش خیلی اعتباری نداره...کلا ری..د...ی..م با این ترانسفر های خفن، نمیگم این جیمز بده خیلی هم خوب ولی هفت تا بازیکن از دست دادیم و داریم میدیم یک همین جیمز خبرش جدیه که تازه هافبک نیست...
یک چیزی رو بگم امروز که اولین چراغ داره روشن میشه نشانه خوبش اینه که اوله دنبال اسمهای الکی نیست اگر توی پست هایی که احتیاج داریم مجموع پنج شش تا بازیکن در حد همین جیمزم حتی بگیرن من میگم تازه شاهکار کردن با این خساست و کثیفی و احمقی این تیم مدیریت...
اپدیت: واقعا گرفتیم دانیل جیمز رو و اولین خرید ما شد میگم این بد نبود بریم برای دو سه تا هافبک و مهاجم فرانکفورت که لقب زلاتان جوان رو داره
نمیدونم حسین جان، دنبال اسم و رسم هم نباشیم، بالاخره باید بازیکن باشه طرف که بخواد یه چیزی به تیم اضافه کنه!!! من مشکلی ندارم با بی اسم و رسم، ولی من رو یاد دوران بزخال میندازه که تیم پر شده بود از نخاله و بنجل که هنوز از دست 4-3تاشون خلاص نشدیم بعداز 4 سال!!!!! به نظرت اونجوری به جایی میرسیم؟؟
یعنی بخوام ردیفشون کنم، از بلیند، روخو، منساح، والدز، دیپای، دارمین، شواینی، اشنیدرلین، مارسیال و ... بازیکنهای دیگه ای که تونستیم از دستشون خلاص بشیم و خیلی هاشون هم هنوز تو تیم مثل زالو نشستن.
این جیمز هم وقتی میتونست خرید خوبی باشه که در پستش، 3-2تا بازیکن دیگه که دبدبه و کبکبه داشته باشن، رو نداشتیم!!! حالا عمرا اگه بزارن این بازی کنه، کسایی مثل مارسیال و رشفورد و مطمئن باش که حاشیه خواهیم داشت واسش... البته من از خدامه که مارسیال رو بندازن بیرون.
اسم این رایس رو میارن، دقیقا من رو یاد اشنیدرلین میندازه که اون رو هم نمیتونن بخرن انگار... چون هیچ حرفی ازش نیومده از 1 ماه پیش، اصلا اسم هافبک غیر از فرناندز واسه منچستر نمیاد!!!
اِبولا تا دیروز همش میگفت سیتی یه پیشنهاد داده، یونایتد یه پیشنهاد داده واسه فرناندز، تا دیروز اومد گفت که سیتی اصلا دنبال فرناندز نبوده!!!
فلیکس رو انگار باید بازیکن سیتی بدونیم، منچستر گزینه خاصی واسش نمونده، اندومبله تنها گزینه هافبکشون میتونه باشه که اون رو هم رئال داره میزنه تو گوشش، ظاهرا منچستر پیشنهاد معاوضه لوکاکو با ایکاردی رو رد کرده!!!!!!!:general710::general710::general710: آخه چرا؟؟؟ شما که لوکاکو رو نمیخواید، یه مهاجم تو سبک ایکاردی، بهترین گزینه هستش برای منچستر و EPL...
افتادن دنبال مهاجم فرانکفورت که طرف رو هر جوری نگاه میکنم، اصلا در حدی نیست، درسته بازیش خیلی شبیه زلاتان هستش و یه نسخه ضعیف شده زلاتان هستش، ولی دقیقا مشکلات زلاتان رو هم داره...
بماند که منچستر حداقل 6-5تا خرید میخواد که فقط جایگزین این بازیکنهایی بکنه که از تیم جدا شدن، چه برسه به تقویت ترکیبش!!!
مسخره تر از همه اینها، این نخاله هایی هستش که میخواستن از دستشون خلاص بشن که هنوز همشون تو تیم موندن!!! مثل، اسهالینگ، یانگ، جونز و سانچز و مارسیال و حتی لوکاکو که خیلی هاشون بخاطر حقوق بالاشون، رو دست تیم موندن، البته شایعه شده که سانچز بعداز اینکه تو ایتالیا نتونست مشتری برای خودش پیدا کنه، با اتلتیک داره مذاکره میکنه!!!
یه مدت شایعه شد که یه تیم آمریکایی، یانگ رو میخواد!!! یعنی منچستری ها داشتن عروسی میگرفتن همه، ولی خبری نشد و مسخره تر اینکه، منچستر اگه یانگ رو میفروخت، کی رو میگذاشت تو زمین به جاش؟؟؟؟
بیساکارو که نمیتونن بخرن، بازیکن به درد بخوری هم که پیدا نمیشه...
بماند که من به شخصه از این فیرپو و مکس فیلیپ واسه وینگ بک چپ، بدم نمیاد و به نظرم ارزش خرید دارن از این شاو فربه خیلی بهتر هستن، این دنی رز هم دوباره به ترکیب تاتنهام برگشته و بازی بدی نمیکرد.
یه چیز خیلی مسخره ای که سولسشر و فیلان دارن دنبال میکنن، این خرید بازیکنهای فقط بریتانیایی هستش!!!! واقعا نمیدونم که چه سیاستی هستش؟؟؟ ولی اگه قرار بود اینجوری باشه که حتما باید سانچو رو به تیم میاوردن.