• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خواستم یه دوتا خبر خوش بهتون بدم، برونو فرناندز که از زمستون شایعه هاش برای منچستر میومد و از ابتدای تابستون، تنها هافبکی بود که برای منچستر شایعه های جدیش، بیرون میود، طبق گزارش روزنامه های پرتقالی با تاتنهام به توافق رسیده!!!:general710:
خبر دیگه، این لانگستف نیوکاسل که از ابتدای تابستون سولسشر عشق بریتانیایی پیدا کرده بود و به دنبالش بودن، مثل بیساکا و رایس و مدیسون، خیلی ترتمیز به MEN، گفته که از بودن در نیوکاسل خوشحاله و داره به رویای بچگیش اهمیت میده و نیوکاسل رو به منچستر ترجیح میده!!!:general710::general710::general710:
خیلی جالبه ها!!! اونقدر حقیر شده این باشگاه که کوچکترین و بی نام و نشون ترین بازیکنهای دنیا هم، واسش طاقچه بالا میندازن و کاملا ردش میکنند!!!!!:general602::general602::general602::general710::general710::general710:
یک چیز دیگه ای که من هنوز باورم نمیشه، در مورد دارمین هستش، که من فکر میکردم قراردادش تمام شده، در صورتیکه هنوز قرارداد داره و مشتری هم رسما نداره!!!!:general208::general208::general208:
جالبه بدونید که بعداز اینکه مشخص شد روخو و بایی میخوان در باشگاه بمونن(مشخصا مشتری واسشون وجود نداره)، الان شایعه شده که باشگاه به دنبال تمدید قرارداد با ماتا هستش!!! ولی اون پولی که ماتا میخواد رو نمیخوان پرداخت کنند، مشخصا وقتی یه بازیکن تو منچستر میخواد بازی کنه، باید 2 برابر باشگاه های دیگه ای که تو دنیا هستن، حقوق بگیره، چون اصلا بازی کردن تو منچستر، ارزش نداره، حتی ارزشش از بیلبائو هم پایینتر هستش.:general602:
لاین باشگاه هم گفته که تا قبل از شروع تمرینات، 1 بازیکن دیگه، دقت کنید، (1) بازیکن به تیم اضافه میشه!!
فکر میکنم که رکورد داریم میزنیم، با خریدهای پارسال و امسالمون...:general711:
حدودا 3 هفته دیگه تا شروع تمرینات منچستر مونده، 1 جولای، زمانی که واسه من مشخص میشه که طرفدار منچستر میمونم یا نه، که تا اینجا واسه من منچستر داره به سمت کاملا فراموش شدنش پیش میره...:general602:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بهتره صبر کنیم ببینیم چی میشه
شاید خیلی از این صحبت ها بازی های رسانه ای باشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد جان، حالا بازی رسانه ای باشه یا نباشه، این حقیقت رو انکار نمیکنه که بیساکا مصاحبه میکنه تو پالاس خوشحاله و 3 سال دیگه قرارداد داره و مطمئنا فصل بعدی هم در پالاس هستش، پالاس هم برچسب 70 میلیون پوندی روش میگذاره و منچستر هم رسما میره سراغ مونیر که اون هم میگه تا پایان قراردادش تو پاریس میمونه!!
مدیر دورتموند، مصاحبه رسمی میکنه و میگه سانچو فروشی نیست که دیگه هیچ خبر یا شایعه ای از اینکه منچستر به دنبال خرید سانچو هستش، بیرون نمیاد!!!
برونو فرناندز که قرار بود مثلا اولین خرید منچستر باشه، الان پرتقالی ها میگن که با تاتنهام تمام کرده، ظاهرا تاتنهام میخواد اون رو جایگزین اریکسن کنه که به رئال میره!!
لانگستف، مصاحبه میکنه و اونجوری، مدیسون رسما مصاحبه میکنه و میگه تو لستر میمونه، رایس اونجوری، رایان فریزر، اونجوری و دلیخت اونجوری میاد پیشنهاد 70 میلیونی رو با حقوق 250 هزار پوندی رو رد میکنه و رایولا میاد میگه که فقط دو باشگاه در اروپا امکان خریدنش رو دارن که مشخصا منچستر جزو اون 2تا نیست!!!
مگوایر رو اونجوی نشون میکنند و الان دارن میگن که رسما داره به سیتی میره!!! اندومبله و فلیکس و حتی نوس و پپه رو از زمستون دنبال میکردن و الان همشون به تیمهای دیگه دارن میرن...
یه جوک گریه آور دیگه، میخوان قرارداد پریرارو تمدید بکنند!!!!!!!!!!!!:general710::general710::general710: نخاله نخاله نخاله، نگه داشتن نخاله و بنجل، شده رکورد واسه این مدیرهای گوسفند...
3 هفته به شروع تمرینات پیش فصل مونده، ولی واسم خنده دار میشه که هفته آخر نقل و انتقالات بخوایم باز هم خرید داشته باشیم.
رسما هیچ بازیکنی نبوده امسال تو دنیای فوتبال امسال که منچستر و سولسشر، روشون دست بزارن و سنگ روی یخ نشده باشن، دقیقا همون موقعی که سولسشر اومد و گفت(در مصاحبه قبل از بازی آخر فصل بود) که نمیدونید چه بازیکنهای بزرگ و چه ایجنتهایی ابراز تمایل کردن که بخوان با ما و منچستر کار کنند!!! چیزی که همون موقع هم خبرنگارها با پوزخند زدن، ازش استقبال کردن، چیزیکه خود سولسشر هم تو قیافش کاملا تلخی دروغی که گفت، موج میزد...
فقط یک معنی داره، هیچ کس تو دنیای فوتبال به منچستر و سولسشر، هیچ جوره هیچ اطمینانی نداره واسه آیندش...

خوبی موران این بود که اونقدر جذبه داشت که میتونست اسم های بزرگ رو به باشگاه بیاره، ولی الان دیگه اون رو هم نداریم و اکثر ستاره های باشگاه هم دارن ازش جدا میشن تا یه باشگاهی مثل منچستر به سطح باشگاه هایی مثل نیوکاسل و برنلی برسه...
میخوام یه مقایسه بکنم، از رئال و بستن تیمش، امسال فقط امسال از یکی دو ماه قبل از تابستون، با ملیتائو 50 میلیون یورو و رودریگو 45تا، شروع کردن، با لوکا یوویچ 60تا و هازارد هم 100 میلیون یورو(با افزودنی هایی که معلوم نیست دقیقا چقدر هستن) و مندی، دارن ادامه میدن، احتمالا تا پایان تابستون هم، اندومبله و پوگبا یا اریکسن رو به تیمشون میارن!!!(حتی بحث امباپه هم شدید هستش) که یه جورایی تو مایه های، 400-500 میلیون یورو خرج میشه!!! نمیدونم که چجوری از دست فرپلی در میرن، ولی در کل بحث من اینه که چجوری رئال خرید میکنه، چجوری تیمی که تو لیگ اونجوری فجیع بوده(باز هم بهتر از ما بودن) میاد اینجوری خرید میکنه و تو خریدهاش هم موفقه، ولی ما روی آشغال ترین بازیکنهای تاریخ هم دست میزاریم، جفتک میندازن واسمون!!! خیلی حرف هستش این قضیه، منچستر داره به تاریخ میپیونده...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا مصاحبه زیاده. اما باید دید دقیقه 90 چی میشه . چیزی که من میدونم بازیکنهایی که بخصوص شناخته شده تر میشن نه تنها در لیگ خودمون در لیگ های خارجی هم با پول بخوبی وسوسه میشن.

بازیکنهای جوونتر به نظر میرسه بیشتر به علاقه بها میدن تا پول. بازیکنهای شناخته شده اما بیشتر به پول اهمیت میدن.

اینکه اینجا بشینیم حرص بخوریم فایده نداره. 2 حالت که بیشتر نیست. یا تیم خوبی ایجاد میکنند و باعث شادی ما میشن. یا تیم بدی درست میکنند و باعث دلخوری ما میشن که در اون صورت من و احتمالا دوستان دیگری حداقل قید تماشای بازیهای این تیم رو خواهد زد.

اگه هم که به تاریخ خواهد پیوست که دیگه فدای سر همه ما. بره به تاریخ بپیونده ... ما هم با خاطرات زمان فرگوسن خوش خواهیم بود و برای پسرهامون تعریف خواهیم کرد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خواستم یه دوتا خبر خوش بهتون بدم، برونو فرناندز که از زمستون شایعه هاش برای منچستر میومد و از ابتدای تابستون، تنها هافبکی بود که برای منچستر شایعه های جدیش، بیرون میود، طبق گزارش روزنامه های پرتقالی با تاتنهام به توافق رسیده!!!:general710:
خبر دیگه، این لانگستف نیوکاسل که از ابتدای تابستون سولسشر عشق بریتانیایی پیدا کرده بود و به دنبالش بودن، مثل بیساکا و رایس و مدیسون، خیلی ترتمیز به MEN، گفته که از بودن در نیوکاسل خوشحاله و داره به رویای بچگیش اهمیت میده و نیوکاسل رو به منچستر ترجیح میده!!!:general710::general710::general710:
خیلی جالبه ها!!! اونقدر حقیر شده این باشگاه که کوچکترین و بی نام و نشون ترین بازیکنهای دنیا هم، واسش طاقچه بالا میندازن و کاملا ردش میکنند!!!!!:general602::general602::general602::general710::general710::general710:
یک چیز دیگه ای که من هنوز باورم نمیشه، در مورد دارمین هستش، که من فکر میکردم قراردادش تمام شده، در صورتیکه هنوز قرارداد داره و مشتری هم رسما نداره!!!!:general208::general208::general208:
جالبه بدونید که بعداز اینکه مشخص شد روخو و بایی میخوان در باشگاه بمونن(مشخصا مشتری واسشون وجود نداره)، الان شایعه شده که باشگاه به دنبال تمدید قرارداد با ماتا هستش!!! ولی اون پولی که ماتا میخواد رو نمیخوان پرداخت کنند، مشخصا وقتی یه بازیکن تو منچستر میخواد بازی کنه، باید 2 برابر باشگاه های دیگه ای که تو دنیا هستن، حقوق بگیره، چون اصلا بازی کردن تو منچستر، ارزش نداره، حتی ارزشش از بیلبائو هم پایینتر هستش.:general602:
لاین باشگاه هم گفته که تا قبل از شروع تمرینات، 1 بازیکن دیگه، دقت کنید، (1) بازیکن به تیم اضافه میشه!!
فکر میکنم که رکورد داریم میزنیم، با خریدهای پارسال و امسالمون...:general711:
حدودا 3 هفته دیگه تا شروع تمرینات منچستر مونده، 1 جولای، زمانی که واسه من مشخص میشه که طرفدار منچستر میمونم یا نه، که تا اینجا واسه من منچستر داره به سمت کاملا فراموش شدنش پیش میره...:general602:

مهرداد جان، حالا بازی رسانه ای باشه یا نباشه، این حقیقت رو انکار نمیکنه که بیساکا مصاحبه میکنه تو پالاس خوشحاله و 3 سال دیگه قرارداد داره و مطمئنا فصل بعدی هم در پالاس هستش، پالاس هم برچسب 70 میلیون پوندی روش میگذاره و منچستر هم رسما میره سراغ مونیر که اون هم میگه تا پایان قراردادش تو پاریس میمونه!!
مدیر دورتموند، مصاحبه رسمی میکنه و میگه سانچو فروشی نیست که دیگه هیچ خبر یا شایعه ای از اینکه منچستر به دنبال خرید سانچو هستش، بیرون نمیاد!!!
برونو فرناندز که قرار بود مثلا اولین خرید منچستر باشه، الان پرتقالی ها میگن که با تاتنهام تمام کرده، ظاهرا تاتنهام میخواد اون رو جایگزین اریکسن کنه که به رئال میره!!
لانگستف، مصاحبه میکنه و اونجوری، مدیسون رسما مصاحبه میکنه و میگه تو لستر میمونه، رایس اونجوری، رایان فریزر، اونجوری و دلیخت اونجوری میاد پیشنهاد 70 میلیونی رو با حقوق 250 هزار پوندی رو رد میکنه و رایولا میاد میگه که فقط دو باشگاه در اروپا امکان خریدنش رو دارن که مشخصا منچستر جزو اون 2تا نیست!!!
مگوایر رو اونجوی نشون میکنند و الان دارن میگن که رسما داره به سیتی میره!!! اندومبله و فلیکس و حتی نوس و پپه رو از زمستون دنبال میکردن و الان همشون به تیمهای دیگه دارن میرن...
یه جوک گریه آور دیگه، میخوان قرارداد پریرارو تمدید بکنند!!!!!!!!!!!!:general710::general710::general710: نخاله نخاله نخاله، نگه داشتن نخاله و بنجل، شده رکورد واسه این مدیرهای گوسفند...
3 هفته به شروع تمرینات پیش فصل مونده، ولی واسم خنده دار میشه که هفته آخر نقل و انتقالات بخوایم باز هم خرید داشته باشیم.
رسما هیچ بازیکنی نبوده امسال تو دنیای فوتبال امسال که منچستر و سولسشر، روشون دست بزارن و سنگ روی یخ نشده باشن، دقیقا همون موقعی که سولسشر اومد و گفت(در مصاحبه قبل از بازی آخر فصل بود) که نمیدونید چه بازیکنهای بزرگ و چه ایجنتهایی ابراز تمایل کردن که بخوان با ما و منچستر کار کنند!!! چیزی که همون موقع هم خبرنگارها با پوزخند زدن، ازش استقبال کردن، چیزیکه خود سولسشر هم تو قیافش کاملا تلخی دروغی که گفت، موج میزد...
فقط یک معنی داره، هیچ کس تو دنیای فوتبال به منچستر و سولسشر، هیچ جوره هیچ اطمینانی نداره واسه آیندش...

خوبی موران این بود که اونقدر جذبه داشت که میتونست اسم های بزرگ رو به باشگاه بیاره، ولی الان دیگه اون رو هم نداریم و اکثر ستاره های باشگاه هم دارن ازش جدا میشن تا یه باشگاهی مثل منچستر به سطح باشگاه هایی مثل نیوکاسل و برنلی برسه...
میخوام یه مقایسه بکنم، از رئال و بستن تیمش، امسال فقط امسال از یکی دو ماه قبل از تابستون، با ملیتائو 50 میلیون یورو و رودریگو 45تا، شروع کردن، با لوکا یوویچ 60تا و هازارد هم 100 میلیون یورو(با افزودنی هایی که معلوم نیست دقیقا چقدر هستن) و مندی، دارن ادامه میدن، احتمالا تا پایان تابستون هم، اندومبله و پوگبا یا اریکسن رو به تیمشون میارن!!!(حتی بحث امباپه هم شدید هستش) که یه جورایی تو مایه های، 400-500 میلیون یورو خرج میشه!!! نمیدونم که چجوری از دست فرپلی در میرن، ولی در کل بحث من اینه که چجوری رئال خرید میکنه، چجوری تیمی که تو لیگ اونجوری فجیع بوده(باز هم بهتر از ما بودن) میاد اینجوری خرید میکنه و تو خریدهاش هم موفقه، ولی ما روی آشغال ترین بازیکنهای تاریخ هم دست میزاریم، جفتک میندازن واسمون!!! خیلی حرف هستش این قضیه، منچستر داره به تاریخ میپیونده...
دقیقاً میخواستم همینو بگم، رئال 3 سال پشت هم قهرمان اروپا شد، یه فصل تو 1/16 حذف شد و تو لیگش سوم شد، این واسشون بحران بود و تا همینجا این همه خرج کردن جبران کنن.
اونوقت ما بهترین دستاوردمون از 2013 تا الان یه لیگ اروپا و یه دومی لیگ با 20 امتیاز اختلاف بوده و عین خیالمونم نیست :)) بیخود نیست اونا بهترین تیم دنیان و ما سهمیه هم نمیتونیم بگیریم
تو توییتر جو سبز و زرد داره روز به روز بیشتر میشه، با این وضع واقعاً هیچ امیدی به این فصل که هیچ، حتی به 5 سال آینده نمیشه داشت.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد جان، دقیقه 90؟؟ الان سهراب اسکلتش هم خاک شده، نوش دارو نداره این وضعیت دیگه، این وضعیت 100 متر زیر خاک رفته منچستر، دقیقه 90 چه اتفاقی میخواد بیوفته؟ امباپه و نیمار و پوگبا و اندومبله و فرناندز و مدیسون و رایس و دلیخت و دی یانگ و چندتا دفاع کناری درسته حسابی رو میخریم دقیقه 90؟؟؟ یا اینکه میریم با دارمین و یانگ و ماتا و ماتیچ و فرد و بنجل و نخاله های دیگه، تمدید میکنیم؟؟؟ عمرا هیچ خرید درسته حسابی نداریم!!!
دقیقاً میخواستم همینو بگم، رئال 3 سال پشت هم قهرمان اروپا شد، یه فصل تو 1/16 حذف شد و تو لیگش سوم شد، این واسشون بحران بود و تا همینجا این همه خرج کردن جبران کنن.
اونوقت ما بهترین دستاوردمون از 2013 تا الان یه لیگ اروپا و یه دومی لیگ با 20 امتیاز اختلاف بوده و عین خیالمونم نیست :)) بیخود نیست اونا بهترین تیم دنیان و ما سهمیه هم نمیتونیم بگیریم
تو توییتر جو سبز و زرد داره روز به روز بیشتر میشه، با این وضع واقعاً هیچ امیدی به این فصل که هیچ، حتی به 5 سال آینده نمیشه داشت.
اصلان جان، بهترین باشگاه از نظر مدیریت شاید در خرید... رئال و بارسا میرن بهترین بازیکنهای جهان رو میخرن و ما میریم آشغال ترین هارو دست و پا میزنیم و با قیمت نجومی میخریم یا بهتر بگم که میخریدیم!!! الان دیگه همون ها هم واسمون جفتک میندازن که طرف من نیا!!!!!!
و ما آشغال ترین مدیریت رو...
آخرین خبر میگه که یکی دیگه از آشغالهارو میخوان قراردادش رو تمدید کنند با افزایش حقوق 50 هزار پوندی در هفته، یعنی 150 هزار پوند در هفته!!!!! لینگارد!!!!!!!!!
وقتی رئال خرید میکنه، همه رکوردهارو جابجا میکنه، ولی هر چی بازیکن تاپ رو تو تیمش جمع میکنه و اینجوری 3 بار پشت سر هم، قهرمان اروپا میشن!!! درامدشون همیشه بیشتر از بقیه باشگاه های دنیا بوده، خوب الکی که این اتفاق نمیوفته، مدیریت شعور داره، چه خریدهایی باید بکنه، یا شاید بگیم که مربیشون مدیر رو مجبور به خرید درسته حسابی میکنه!!!!
خوب من هم یه مربی بودم که میتونستم فشار بیارم و بهترین تیم رو جمع کنم، بهترین نتایج رو هم میگرفتم، البته به شرط اینکه اون مربی نخواد اتوبوس پارک کنه، ولی همون موران رو هم واسش خرید نکردن، هر بازیکنی درسته حسابی که خواست رو نتونستن (غیر از پوگبا) واسش بخرن و همش آشغال ترین خریدهارو واسش انجام دادن، تا اینکه بالاخره با خرید نکردن فصل پیش، یه برنامه ریختن که از دستش خلاص بشن، الان یه سولسشر اوردن که با فیلان بیاد واسشون تیم فرگوسنی بسازه، بهمین خیال این رو اوردن تا مفت واسشون جام بیاره و پول پارو کنند، ولی منچستر دیگه کمر راست نمیکنه...
یه چیزی میگفتن در مورد فروش بلیط های فصل آینده، که انگار تمام بلیط ها به فروش رفته؟؟؟ چطور همچین چیزی ممکنه؟؟؟ نمیدونم، شاید بلیط هارو اون موقع که سولسشر داشت میبرد، فروختن!!!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد جان اینقدر حرص نخور
ناامید هم نباش
اولا خدا بزرگه
ثانیا نظر سلطان رونی رو بخونید
https://www.varzesh3.com/news/1616634/با-بیل-و-رونالدو-هم-مشکلات-یونایتد-حل-نمی-شود

پس ناامید نباشید.
امیدوار باشیم که تیم خوبی در فصل آینده داشته باشیم
مهرداد جان، دیگه از حرص خوردن گذشته...
رونی درست میگه، خریدهایی مثل بیل، احمقانه ترین خریدهای ممکن میتونن باشن، چون رئال، باید بیل با 3-2تا بازیکن دیگش، رو ردیف کنه و یه پولی هم بزاره روشون، تا کسی بیاد از دم در باشگاهشون برداره ببره!!!!!
رئال بازیکن نخالش رو که بالاترین حقوق رو هم میگیره(قابل توجه حسین جان، رئال هم تا دلت بخواد نخاله تو تیمش داره از این لحاظ دقیقا وضعیت منچستر رو دارن، ولی چه کار کردن امسال؟؟؟ نرفتن 6-5تا خرید درسته حسابی بکنن و تیمشون رو دوباره مدعی همه جامها، بکنند؟؟؟ چرا مدیرهای منچستر از این غلط ها نمیکنه؟؟؟ چون عرضش رو ندارن و خسیس هستن)، الان 2 فصله که میخواد بندازدش به ما و حالا نمیدونم که کمبود پول بوده، یا مدیریت باشگاه اونقدر احمق نبوده که نگذاشته همچین اتفاقی بیوفته!!!! رئال حتی رونالدو رو رد کرد بره، فقط بخاطر حقوق بالاش، تا بتونه دوباره تیمش رو بسازه، نه با آت آشغال و بازیکنهایی مثل جیمز و بیساکا و ... که حداکثرش یه لینگارد دیگه ازشون درمیاد...
خرید گرون، خرید خوب نیست، اما نگفتن خرید خوب هم خرید ارزونه!!! و درحقیقت باید بگیم که خرید خوب ممکنه گرون باشه!!! منچستر هیچکدوم از گزینه های درست رو نخرید و تقریبا همه رو مثل 15-20 سال گذشته از دست داده و رفته سراغ یه سری آت آشغال!!!!!! مثل همیشه!!!!
دیگه از این حرفها گذشته، منچستر یا باید خودش رو با سولسشر جمع کنه واسه فصل دیگه تو همین 3 هفته باقیمونده که عمرا اتفاق نمیوفته، یا باید حداکثر آرزوش واسه 30-20 سال آینده، گرفتن سهمیه یورولیگ باشه، دیگه این باشگاه اصلا در سطحی نیست که هیچ کس بخواد بیاد در اون بازی کنه و هیچ مربی هم دلش نمیخواد در این باشگاه مربیگری کنه و تقریبا همه از این باشگاه فراری هستن، مگه اینکه یه کسی مثل سولسشر باشه که فقط بخاطر اینکه مربی منچستر بشه، هر خفت و حقارتی رو تحمل کنه و تو سری خور گلیزرها و وودگوساله باشه و نهایتش هم بعداز یک فصل، اخراج بشه، چون مشخصا نمیتونه از مدیریت باشگاه اون بازیکنهایی رو که میخواد، بگیره و هیچوقت هیچ مربی بدون بازیکن به هیچ جایی نرسیده و نمیرسه!!!
فرگوسن که فرگوسن بود، همیشه تو تیمش چندتا ستاره داشت!!! وقتی هم که کسایی مثل اسکولز و کین و حتی رونالدو رو از دست داد، تیمش به شدت کم اورد و به هیچ شکلی مثل قبل نشد!!!
منظورم این نیست که ما باید میرفتیم هازارد رو میخریدیم که مشخصا شاید احمقانه به نظر برسه، ولی منچستر نباید تو همین فصل، کسایی مثل اندومبله، فلیکس یا پپه یا حتی میلیتائو یا دلیخت یا دی یانگ یا خیلی گزینه های دیگه رو از دست میداد که الان بخواد بره سراغ یه ابلحی مثل بیساکا با 70 میلیون پوند!!!! خیلی حقارت داره همچین خریدی، اگه اتفاق افتاد که من یکی بیخیال منچستر میشم، شاید رفتم طرفدار لیورپول بشم یا سیتی که مدیریت و عملکردشون، شرف داشته تو این 10 سال به منچستر...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا صبور باش
نهایت تا اول فصل صبر میکنیم ببینیم اینها چه می‌کنند

بعدش اگه دیدیم داغون هستند تصمیم جدیدی میگیریم

حرص نخور فقط میلاد جان

من که دیگه خونسرد هستم
فقط نگاه میکنم ببینم چی میشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا صبور باش
نهایت تا اول فصل صبر میکنیم ببینیم اینها چه می‌کنند

بعدش اگه دیدیم داغون هستند تصمیم جدیدی میگیریم

حرص نخور فقط میلاد جان

من که دیگه خونسرد هستم
فقط نگاه میکنم ببینم چی میشه
خوش به حالت مهرداد جان، من هم رسما میخوام بزنم به بیخیالی، چون مطمئن دارم میشم که آخرین روزهایی هستش که اخبار و فوتبال منچستر رو دنبال میکنم...
یه خبر هم اِبولا زده، باز این رو میتونم یک خبر عالی بدونم نسبت به بقیه اخباری که بیرون اومده، این روبن دیازی که داره بازی میکنه، به گفته اِبولا، منچستر داره باهاش قرارداد میبنده!!!
اگه واقعی باشه و واقعا انجام بشه، به نظرم از دلیخت خیلی بهتره!!!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پوگبا رو اگر میخوان بدن رئال جاش بازیکن بگیرن خوبه که واران - کاسیمیرو و آسنسیو رو بگیرن جاش، گرت بیل رو هم اشانتیون قبول کنن :D
البته من واران و کاسمیرو رو هم در حدی نمیبینم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صبور باشید
من به منچستر امسال امید دارم

نگران نباشید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
البته من واران و کاسمیرو رو هم در حدی نمیبینم.
حالا اقا میلاد شما اینا رو قبول کن تا بعدا بازیکن بهتری بگیریم :D
به نظر خودم اینا تو پستشون خیلی بهتر از بازیکنایه فعلی خودمون هستند، خودم چشمم اب نمیخوره که بتونن جای پوگبا اینا رو بگیرن یا 2 3 تا بازیکن که بدرد تیم بخوره
فعلا که فضا مه آلوده و هیچ چیزی مشخص نیست

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حالا علی اقا شما اینا رو قبول کن تا بعدا بازیکن بهتری بگیریم :D
به نظر خودم اینا تو پستشون خیلی بهتر از بازیکنایه فعلی خودمون هستند، خودم چشمم اب نمیخوره که بتونن جای پوگبا اینا رو بگیرن یا 2 3 تا بازیکن که بدرد تیم بخوره
فعلا که فضا مه آلوده و هیچ چیزی مشخص نیست
مهزداد جان، بنده میلاد هستم ;) ، کلا رئال داره نخاله هاش رو به منچستر میندازه، چندین فصل هستش که ژورنالیستهای نزدیک به پرز، برای به قولی Unload کردن آت آشغال هاشون، منچستر رو هدف قرار دادن...
از بیل و واران و راموس و خامس و ... بگیر تا بقیه آشغال هاشون، اگه اینها بازیکن بودن، تیمشون همچین فجاعتی نداشت در حال حاضر که بخوان برن اینجوری 600-500 میلیون خرج کنند، مخصوصا دفاع هاشون که بخوایم مقایسه کنیم، حتی اسهالینگ و یانگ هم بهتر از دفاع های رئال بازی کردن جلوی بارسا!!!!
صبور باشید
من به منچستر امسال امید دارم

نگران نباشید
بخدا اصلا هیچ جوره هیچ امیدی ندارم. ولی دارم بیخیال میشم رسما، شاید کمی با خرید این دیاز، آروم تر بشم، ولی بزرگترین ضعف دفاع های ما، وینگ بکهای آشغالمون بودن که مشکلش هیچ جوره حل نشده و قرار هم نیست حل بشه، این بیساکارو پیله کردن بهش، طرف نه دریبل بلده بزنه، نه پاس بلده بده، تو 2تا بازی هم که ازش دیدم، فرط هایی داد که سر تیمش رو خورد!!! یانگ حتی شرف داره بهش!!! حداقل یانگ یکی از بهترین سانترهای منچستر هستش!!!! در عوض این یارو روح والنسیارو شاد میکنه!!!! بدبخت والنسیا که این همه میگفتیم بلد سانتر کنه، حداقل یه دوتا پاس کوتاه میتونست بده و خوب هم شوت میزد، ولی بیساکا، عمرا هیچکدوم رو نداره!!!!
وضع هافبک های فوق العاده فجیع تیم هم فجیع تر شده با رفتن هررا و ماتا، سانچز هم رسما داره دست و پا میزنه که یکی بخردش، ولی کسی حتی نگاه چپ هم بهش نمیکنه!!!! لوکاکو هم داره دست و پا میزنه که یه تیم بخردش تو ایتالیا، ولی هیچ تیمی حاضر نیست اینقدر خرج کنه تو ایتالیا، پس باید با این احمق باز هم سر کنیم!!!
رسما این ترکیب نسبت به فصل پیش آشغال تر شده و هیچ جوره بهتر هم نشده!!!!
تازه بدون فرض اینکه پوگبا و دخیا هم دارن جدا میشن که مشخصا پوگبا اعلام کرده که در باشگاه نمیمونه(البته هیچ باشگاهی حاضر نشده مبلغ مورد نظر منچستر رو بپردازه تا اینجا) و دخیارو هم ظاهرا میخواد با 70 میلیون پوند با پاریس بره، البته این خرید پاریس وابسته به بقیه خریدهاشون میتونه داشته باشه، چون هنوز از فرپلی میخوان فرار بکنند و اگه نتونن، میرن سراغ ناواس...
اینجوری نگاه میکنم، منچستر حتی از نیوکاسل(که شایعه شده مورینیو میخواد مربیش بشه) هم ضعیفتر خواهد بود واسه فصل دیگه...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ادیت کردم پست رو میلاد جان نمیدونم چرا فکر کردم علی هستی :D
فعلا باید صبر کرد تا ببینیم اوضاع چجوری میشه برای فصل بعد. دیشبم وسط بازی پرتغال - هلند به فکر انجلوتی افتادم گفتم بهتر بود اونو میوردن بعد از مورینیو تا تیم یخورده سر و سامان بگیره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب تا الان داشتم فکر میکردم که رئال عمرا نمیتونه در یک فصل نقل و انتقالاتی، بیش از 300 میلیون خرج کنه و 100 درصد دچار مشکل فرپلی میشه، اما اخبار میگه که رئال برای دور زدن فرپلی، یه برنامه خیلی ترتمیز ریخته که فکر میکنم PSG هم فصل پیش ازش سود برد، به این شکل که رئال، تمام خرج و خریدهایی که انجام میده، تا قبل از 30 June به حساب خریدهای فصل گذشتش خواهد بود و بعداز اون هر خریدی انجام بده، به حساب خریدهای فصل بعدش خواهد بود!!!
نمیدونم، اگه منچستر مشکل فرپلی هم داشته باشه و نتونه خرج بالای 300-400 میلیون انجام بده، میتونه از همین کلک استفاده کنه، منچستر فصل پیش، کلا 82 میلیون بیشتر خرج هم نداشت و ترازش هم منفی 52 میلیون بود...
اگه منچستر از فرپلی میترسه، فکر نمیکنم که با این کلک، مشکلی داشته باشن و خیلی راحت میتونن در همین تابستون، تمام خریدهای مورد نظرشون رو انجام بدن، ولی خوب، میدونیم که قضیه فرپلی نیست، بلکه جیب گلیزرها هستش و ناتوانی مدیریت ابلح از خرید بازیکن...
قرار بود که بعداز تمام شدن لیگ ملتهای اروپا، منچستر خرید فرناندز رو رسمی اعلام کنه!!! از اون خنده دار تر، این حرف رو در مورد فلیکس هم زده بودند!!!!!
همینطور، این حرف رو در مورد رایس زده بودن که بعداز مشخص شدن وضعیت تیم ملی انگلیس، منچستر قراردادش رو با رایس رسمی میکنه!!! حتی این حرف رو در مورد دایر هم زدن!!!
ولی کجا هستن این خبر رسمی شدن ها؟؟؟ معلومه که جوکی بیش نبودن مثل 15-10 سال گذشته این باشگاه!!!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
صبور باش میلاد جان. انشالله اعلام میشه.
انگار این تاپیک شده، جای دلداری دادنت به من!!!:D:D:D:general304::general304::general304:
بخدا، خرید کسایی مثل داهرتی و چیلول(واسه چپ) و پریرا، شرف دارن به این بیساکا، هزاران بار... اینها بازیکنهایی هستن که ما باید به دنبالشون باشیم. البته به شخصه کانسلو رو هزاران بار از همه اینها، بهتر میبینم!!!!!! کانسلو برای تیمی خوبه که میخواد از کناره ها هم حمله کنه، واسه تیمی عالی خواهد بود که بازی تهاجمی انجام بده(ولی خوب میدونیم که سولسشر مربی نیست و به دنبال اتوبوس پارک کردن هستش، بهتون برنخوره، ولی سولسشر دست موران رو از پشت بسته، از بس تمام بازی تیمش روی پارک کردن اتوبوس و ضد حمله بوده تو این مدت که مربی منچستر شده بود که به هیچ عنوان تیمش، هیچ تاکتیک خاص دیگه ای نداشته تو زمین)، حتی مکس فیلیپ هم گزینه خیلی خوبی هستش برای سمت چپ...
بهمراه خرید کسی مثل مایکل کین یا شاید مگوایر یا آلدرویرلد، میتونه مشکلات خط دفاع ما رو حل کنه در حد خیلی زیادی، ولی هیچکدوم اینها، مشکلات خط هافبک وحشتناک منچستر رو حل نمیکنه، منچستر حداقل باید 3تا هافبک بخره که از بین اینها، حداقل یکیشون هافبک بازیساز و پشت مهاجم باشه، تازه اگه سانچز از تیم جدا بشه که باید یک هافبک دیگه هم به تیم اضافه بشه تو پست هافبک خوش تکنیک و باهوش که میشه گفت مدیسون و فرناندز بهترین گزینه ها هستن که از نظر من 70 میلیون پوند برای هردوتاشون مبلغ خیلی کمی هستش...
حداقل یک هافبک میانی و یک هافبک دونده میخوایم تو ترکیب فصل دیگه که مشخصا اگه الان که هررا رفته، تیم فجیع خواهد بود با فرد و خرید دوتا هافبک مثل اندومبله و رایس یا رابیو(من خوشم نمیاد ازش، ولی جزو تنها گزینه هایی هستش که داریم) یا گورتزکا یا حتی وایگل، برای وودگوساله از نون شب هم باید واجب تر باشه، وینگر راست که همینجوری میمونیم باز هم اگه کسی مثل پپه یا فلیکس رو از دست بدیم!!! اینکه میگن میخوان با ماتا تمدید کنند، معنیش اینه که وودگوساله زیر خرید یه وینگر راست، ررررررییییییییییدددددددهههههههههه...:general502:
اگه لوکاکو رو هم بتونیم بفروشیم با قیمت خوب، اونوقت باید به فکر خرید یک وینگر راست یا یک مهاجم درسته حسابی باشیم که بیایم جیمز رو بزاریم وینگر راست(با اینکه تو اون پست جالب بازی نمیکنه) و رشفورد رو بزاریم وینگر چپ...
تازه این میشه ترکیب اصلی تیم!!!
ذخیره هاش بماند!!! چیزی که بیشترین ضربه رو ما ازش خوردیم تو این یکی دو فصل، هم سطح نبودن ترکیب اصلی با ذخیره ها بود که هر موقع یه بازیکن ترکیب اصلی مصدوم یا محروم میشد، تیم رسما تو بازی بعدی ضربه وحشتناک رو دقیقا از همونجا میخورد، فرق تیمهایی مثل سیتی و لیورپول با بقیه لیگ تو همین هستش که نیمکتشون یه تیم کامل هستش و باعث میشه در طول فصل، عملکردشون ثبات کامل رو داشته باشه...

Last edited:
بالا