hassan.Sabbah
Registered User
با اعلام اکانت رسمی باشگاه، دنیل جیمز رسما به شیاطین سرخ پیوست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
خواستم یه دوتا خبر خوش بهتون بدم، برونو فرناندز که از زمستون شایعه هاش برای منچستر میومد و از ابتدای تابستون، تنها هافبکی بود که برای منچستر شایعه های جدیش، بیرون میود، طبق گزارش روزنامه های پرتقالی با تاتنهام به توافق رسیده!!!:general710:
خبر دیگه، این لانگستف نیوکاسل که از ابتدای تابستون سولسشر عشق بریتانیایی پیدا کرده بود و به دنبالش بودن، مثل بیساکا و رایس و مدیسون، خیلی ترتمیز به MEN، گفته که از بودن در نیوکاسل خوشحاله و داره به رویای بچگیش اهمیت میده و نیوکاسل رو به منچستر ترجیح میده!!!:general710::general710::general710:
خیلی جالبه ها!!! اونقدر حقیر شده این باشگاه که کوچکترین و بی نام و نشون ترین بازیکنهای دنیا هم، واسش طاقچه بالا میندازن و کاملا ردش میکنند!!!!!:general602::general602::general602::general710::general710::general710:
یک چیز دیگه ای که من هنوز باورم نمیشه، در مورد دارمین هستش، که من فکر میکردم قراردادش تمام شده، در صورتیکه هنوز قرارداد داره و مشتری هم رسما نداره!!!!:general208::general208::general208:
جالبه بدونید که بعداز اینکه مشخص شد روخو و بایی میخوان در باشگاه بمونن(مشخصا مشتری واسشون وجود نداره)، الان شایعه شده که باشگاه به دنبال تمدید قرارداد با ماتا هستش!!! ولی اون پولی که ماتا میخواد رو نمیخوان پرداخت کنند، مشخصا وقتی یه بازیکن تو منچستر میخواد بازی کنه، باید 2 برابر باشگاه های دیگه ای که تو دنیا هستن، حقوق بگیره، چون اصلا بازی کردن تو منچستر، ارزش نداره، حتی ارزشش از بیلبائو هم پایینتر هستش.:general602:
لاین باشگاه هم گفته که تا قبل از شروع تمرینات، 1 بازیکن دیگه، دقت کنید، (1) بازیکن به تیم اضافه میشه!!
فکر میکنم که رکورد داریم میزنیم، با خریدهای پارسال و امسالمون...:general711:
حدودا 3 هفته دیگه تا شروع تمرینات منچستر مونده، 1 جولای، زمانی که واسه من مشخص میشه که طرفدار منچستر میمونم یا نه، که تا اینجا واسه من منچستر داره به سمت کاملا فراموش شدنش پیش میره...:general602:
دقیقاً میخواستم همینو بگم، رئال 3 سال پشت هم قهرمان اروپا شد، یه فصل تو 1/16 حذف شد و تو لیگش سوم شد، این واسشون بحران بود و تا همینجا این همه خرج کردن جبران کنن.مهرداد جان، حالا بازی رسانه ای باشه یا نباشه، این حقیقت رو انکار نمیکنه که بیساکا مصاحبه میکنه تو پالاس خوشحاله و 3 سال دیگه قرارداد داره و مطمئنا فصل بعدی هم در پالاس هستش، پالاس هم برچسب 70 میلیون پوندی روش میگذاره و منچستر هم رسما میره سراغ مونیر که اون هم میگه تا پایان قراردادش تو پاریس میمونه!!
مدیر دورتموند، مصاحبه رسمی میکنه و میگه سانچو فروشی نیست که دیگه هیچ خبر یا شایعه ای از اینکه منچستر به دنبال خرید سانچو هستش، بیرون نمیاد!!!
برونو فرناندز که قرار بود مثلا اولین خرید منچستر باشه، الان پرتقالی ها میگن که با تاتنهام تمام کرده، ظاهرا تاتنهام میخواد اون رو جایگزین اریکسن کنه که به رئال میره!!
لانگستف، مصاحبه میکنه و اونجوری، مدیسون رسما مصاحبه میکنه و میگه تو لستر میمونه، رایس اونجوری، رایان فریزر، اونجوری و دلیخت اونجوری میاد پیشنهاد 70 میلیونی رو با حقوق 250 هزار پوندی رو رد میکنه و رایولا میاد میگه که فقط دو باشگاه در اروپا امکان خریدنش رو دارن که مشخصا منچستر جزو اون 2تا نیست!!!
مگوایر رو اونجوی نشون میکنند و الان دارن میگن که رسما داره به سیتی میره!!! اندومبله و فلیکس و حتی نوس و پپه رو از زمستون دنبال میکردن و الان همشون به تیمهای دیگه دارن میرن...
یه جوک گریه آور دیگه، میخوان قرارداد پریرارو تمدید بکنند!!!!!!!!!!!!:general710::general710::general710: نخاله نخاله نخاله، نگه داشتن نخاله و بنجل، شده رکورد واسه این مدیرهای گوسفند...
3 هفته به شروع تمرینات پیش فصل مونده، ولی واسم خنده دار میشه که هفته آخر نقل و انتقالات بخوایم باز هم خرید داشته باشیم.
رسما هیچ بازیکنی نبوده امسال تو دنیای فوتبال امسال که منچستر و سولسشر، روشون دست بزارن و سنگ روی یخ نشده باشن، دقیقا همون موقعی که سولسشر اومد و گفت(در مصاحبه قبل از بازی آخر فصل بود) که نمیدونید چه بازیکنهای بزرگ و چه ایجنتهایی ابراز تمایل کردن که بخوان با ما و منچستر کار کنند!!! چیزی که همون موقع هم خبرنگارها با پوزخند زدن، ازش استقبال کردن، چیزیکه خود سولسشر هم تو قیافش کاملا تلخی دروغی که گفت، موج میزد...
فقط یک معنی داره، هیچ کس تو دنیای فوتبال به منچستر و سولسشر، هیچ جوره هیچ اطمینانی نداره واسه آیندش...
خوبی موران این بود که اونقدر جذبه داشت که میتونست اسم های بزرگ رو به باشگاه بیاره، ولی الان دیگه اون رو هم نداریم و اکثر ستاره های باشگاه هم دارن ازش جدا میشن تا یه باشگاهی مثل منچستر به سطح باشگاه هایی مثل نیوکاسل و برنلی برسه...
میخوام یه مقایسه بکنم، از رئال و بستن تیمش، امسال فقط امسال از یکی دو ماه قبل از تابستون، با ملیتائو 50 میلیون یورو و رودریگو 45تا، شروع کردن، با لوکا یوویچ 60تا و هازارد هم 100 میلیون یورو(با افزودنی هایی که معلوم نیست دقیقا چقدر هستن) و مندی، دارن ادامه میدن، احتمالا تا پایان تابستون هم، اندومبله و پوگبا یا اریکسن رو به تیمشون میارن!!!(حتی بحث امباپه هم شدید هستش) که یه جورایی تو مایه های، 400-500 میلیون یورو خرج میشه!!! نمیدونم که چجوری از دست فرپلی در میرن، ولی در کل بحث من اینه که چجوری رئال خرید میکنه، چجوری تیمی که تو لیگ اونجوری فجیع بوده(باز هم بهتر از ما بودن) میاد اینجوری خرید میکنه و تو خریدهاش هم موفقه، ولی ما روی آشغال ترین بازیکنهای تاریخ هم دست میزاریم، جفتک میندازن واسمون!!! خیلی حرف هستش این قضیه، منچستر داره به تاریخ میپیونده...
اصلان جان، بهترین باشگاه از نظر مدیریت شاید در خرید... رئال و بارسا میرن بهترین بازیکنهای جهان رو میخرن و ما میریم آشغال ترین هارو دست و پا میزنیم و با قیمت نجومی میخریم یا بهتر بگم که میخریدیم!!! الان دیگه همون ها هم واسمون جفتک میندازن که طرف من نیا!!!!!!دقیقاً میخواستم همینو بگم، رئال 3 سال پشت هم قهرمان اروپا شد، یه فصل تو 1/16 حذف شد و تو لیگش سوم شد، این واسشون بحران بود و تا همینجا این همه خرج کردن جبران کنن.
اونوقت ما بهترین دستاوردمون از 2013 تا الان یه لیگ اروپا و یه دومی لیگ با 20 امتیاز اختلاف بوده و عین خیالمونم نیست ) بیخود نیست اونا بهترین تیم دنیان و ما سهمیه هم نمیتونیم بگیریم
تو توییتر جو سبز و زرد داره روز به روز بیشتر میشه، با این وضع واقعاً هیچ امیدی به این فصل که هیچ، حتی به 5 سال آینده نمیشه داشت.
مهرداد جان، دیگه از حرص خوردن گذشته...میلاد جان اینقدر حرص نخور
ناامید هم نباش
اولا خدا بزرگه
ثانیا نظر سلطان رونی رو بخونید
https://www.varzesh3.com/news/1616634/با-بیل-و-رونالدو-هم-مشکلات-یونایتد-حل-نمی-شود
پس ناامید نباشید.
امیدوار باشیم که تیم خوبی در فصل آینده داشته باشیم
خوش به حالت مهرداد جان، من هم رسما میخوام بزنم به بیخیالی، چون مطمئن دارم میشم که آخرین روزهایی هستش که اخبار و فوتبال منچستر رو دنبال میکنم...آقا صبور باش
نهایت تا اول فصل صبر میکنیم ببینیم اینها چه میکنند
بعدش اگه دیدیم داغون هستند تصمیم جدیدی میگیریم
حرص نخور فقط میلاد جان
من که دیگه خونسرد هستم
فقط نگاه میکنم ببینم چی میشه
البته من واران و کاسمیرو رو هم در حدی نمیبینم.پوگبا رو اگر میخوان بدن رئال جاش بازیکن بگیرن خوبه که واران - کاسیمیرو و آسنسیو رو بگیرن جاش، گرت بیل رو هم اشانتیون قبول کنن
حالا اقا میلاد شما اینا رو قبول کن تا بعدا بازیکن بهتری بگیریمالبته من واران و کاسمیرو رو هم در حدی نمیبینم.
مهزداد جان، بنده میلاد هستم ، کلا رئال داره نخاله هاش رو به منچستر میندازه، چندین فصل هستش که ژورنالیستهای نزدیک به پرز، برای به قولی Unload کردن آت آشغال هاشون، منچستر رو هدف قرار دادن...حالا علی اقا شما اینا رو قبول کن تا بعدا بازیکن بهتری بگیریم
به نظر خودم اینا تو پستشون خیلی بهتر از بازیکنایه فعلی خودمون هستند، خودم چشمم اب نمیخوره که بتونن جای پوگبا اینا رو بگیرن یا 2 3 تا بازیکن که بدرد تیم بخوره
فعلا که فضا مه آلوده و هیچ چیزی مشخص نیست
بخدا اصلا هیچ جوره هیچ امیدی ندارم. ولی دارم بیخیال میشم رسما، شاید کمی با خرید این دیاز، آروم تر بشم، ولی بزرگترین ضعف دفاع های ما، وینگ بکهای آشغالمون بودن که مشکلش هیچ جوره حل نشده و قرار هم نیست حل بشه، این بیساکارو پیله کردن بهش، طرف نه دریبل بلده بزنه، نه پاس بلده بده، تو 2تا بازی هم که ازش دیدم، فرط هایی داد که سر تیمش رو خورد!!! یانگ حتی شرف داره بهش!!! حداقل یانگ یکی از بهترین سانترهای منچستر هستش!!!! در عوض این یارو روح والنسیارو شاد میکنه!!!! بدبخت والنسیا که این همه میگفتیم بلد سانتر کنه، حداقل یه دوتا پاس کوتاه میتونست بده و خوب هم شوت میزد، ولی بیساکا، عمرا هیچکدوم رو نداره!!!!صبور باشید
من به منچستر امسال امید دارم
نگران نباشید
انگار این تاپیک شده، جای دلداری دادنت به من!!!:general304::general304::general304:صبور باش میلاد جان. انشالله اعلام میشه.