شاید هم عمدی این کار رو میکنند که ارزش تیم رو بیارن پایین که بعد یک نفر راحت تر بخرتش
از این زاویه هم میشه نگاه کرد
مهرداد جان متوجه نمیشم، یعنی شما بخوای مالت رو بفروشی، سعی میکنی که ارزشش رو پایین بیاری و بفروشیش؟؟شاید هم عمدی این کار رو میکنند که ارزش تیم رو بیارن پایین که بعد یک نفر راحت تر بخرتش
مهرداد جان متوجه نمیشم، یعنی شما بخوای مالت رو بفروشی، سعی میکنی که ارزشش رو پایین بیاری و بفروشیش؟؟
حالا من میگم، فروش ستاره ها و بعد فروش باشگاه، یک چیزی در این مایه ها میتونه باشه، ولی ...
بماند، به شکممون صابون نزنیم الکی و به خودمون امیدواری کاذب ندیم که هیچ سودی نداره و و این 15 سال ثابت کرده که نباید منتظر هیچ کار خوبی از مدیریت این باشگاه باشیم...
درضمن امروز یه شایعات اسفباری بیرون اومده بود در مورد خامس بود که میخوایم 60-70 میلیون پوند، واسش پرداخت کنیم!!!
اونقدر وضعمون خرابه که دارم فکر میکنم، حداقل این رو بگیریم، بهتر از هیچی هستش!!!!! دقیقا هیچی!!!
قضیه اینه که با این سرآمدی یونایتد در نقل و انتقالات و بازیکنهای تاپی که داریم سولشر قربانی بعدی گلیزرهاست تا یک مدتی بیشتر بچاپندوستان امروز وان ایکس بت یه فرم پیش بینی باز کرده سرمربی این فصل یونایتد رو انتخاب کنید و گزینه هاش کونته و الگری و بنیتز و پچتینو هستند و خبری از سولسشر نیست . قضیه چیه ؟!
:general711::general711::general711: احتمالا منظورشون این بوده که بعداز اخراج سولسشر، کی مربی منچستر میشه این فصل؟؟ یعنی همچین بت طولانی هم میشه زد که 4-3 ماه دیگه نتیجش مشخص میشه؟؟؟دوستان امروز وان ایکس بت یه فرم پیش بینی باز کرده سرمربی این فصل یونایتد رو انتخاب کنید و گزینه هاش کونته و الگری و بنیتز و پچتینو هستند و خبری از سولسشر نیست . قضیه چیه ؟!
دوستان امروز وان ایکس بت یه فرم پیش بینی باز کرده سرمربی این فصل یونایتد رو انتخاب کنید و گزینه هاش کونته و الگری و بنیتز و پچتینو هستند و خبری از سولسشر نیست . قضیه چیه ؟!
اورتون سوارس پدیده جوان تیم ملی برزی و باشگاه گرمیو رسما از تمایلش به پیوستن به شیاطین سرخ خبر داده، امیدوارم این رو دیگه دست دست نکنیم چنین پدیده هایی واقعا بدردمون میخورند، ضمنا من معتقدم باشگاه داره حساب شده عمل میکنه و بجای خریدهای بی مورد داره فوکس میکنه روی مهرههایی که براش کارایی داشته باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
رسما گفته که میخواد یک Challenge جدیدی رو جای دیگه شروع کنه، واسه اون گروه از دوستانی که میگفتن چرا نمیاد مصاحبه کنه، این هم جوابش، چیزی که مشخص بود...پوگبا هم رسما رفتنی داره میشه چرا که گفته آینده اش رو جای دیگه میبینه
دین هندرسون - Henderson:
”Whether that is at Manchester United, Sheffield United, wherever, I'm good enough to be a Premier League goalkeeper. I deserve that chance.
چه در منچستر یونایتد یا شفیلد یونایتد چه من به اندازه کافی خوب باشم که در پریمیر لیگ دروازه بانی کنم. من لایق این فرصت هستم
“Do I think I should be playing at United now? Yes I do. I think I am good enough and I would help the team a lot, in a positive way. If not there I'm sure I could go back to Sheffield Utd, play a season and then I'll prove to United what they‘re missing.
آیا فکر میکنید من در حال حاضر باید در منچستر یونایتد بازی کنم؟ بله من باید اینکار کار انجام بدهم. من فکر میکنم به اندازه کافی خوب هستم و باید کمک زیادی به تیم بکنم. اگر هم نه من مطمئن هستم که به شفیلد برگردم یک فصل در آنجا بازی کنم و به آن ها اثبات کنم که چه کسی را از دست داده اند.
“I‘d give my right leg to play for that football club. That has been my dream since I was a little boy, being a fan. I'm working hard in the background and waiting for any little opportunity that comes. If it does, I’ll take it for the next 10-15 years.
من پای راستم را هم بخاطر بازی کردن برای این باشگاه میدهم. این همیشه رویای من بود از زمانی که من پسر کوچکی بودم که طرفدار این باشگاه بود.
من بی حاشیه کار میکنم و منتظر فرصت کوچکی هستم تا از راه برسد. اگر این اتفاق بیافتد این پست را تا 10-15 سال آینده حفظ خواهم کرد.
داره حرفاش رو میزنه، متوجه شده که باشگاه میخواد دخیارو بفروشه، اگه دروازه بانیش ثبات داشته باشه و تو پرمیرلیگ هم مثل چمپیونشیپ عمل کنه، من واقعا نمیدونم که چرا باید حتی اسم کسایی مثل اونانا و اوبلاک بیاد...فارغ از کیفیت فنی، مابازیکنی با این روحیه میخوایم برای تیم.
داره حرفاش رو میزنه، متوجه شده که باشگاه میخواد دخیارو بفروشه، اگه دروازه بانیش ثبات داشته باشه و تو پرمیرلیگ هم مثل چمپیونشیپ عمل کنه، من واقعا نمیدونم که چرا باید حتی اسم کسایی مثل اونانا و اوبلاک بیاد...
کلا مهرداد جان دارم کم کم به این نتیجه میرسم که گلیزرها دارن باشگاه رو خلوت میکنن و تا میتونن، دارن میفروشن، که یه سره باشگاه رو بتونن بفروشن، چون اگه دخیا و لوکاکو و پوگبا و رشفورد هم جدا بشن، منچستر برای پر کردن حتی ترکیب ۱۱ نفرش هم مشکل بازیکن کم خواهد اورد، البته به غیر از بحث بازیکنهای آکادمی...
مهرداد جان دیگه کلا بیخیال شدم، اخبار منچستر رو با یک حالت خوندن مطالب تنز میخونم...