• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
:D:general304::general304:
اتفاقا طرفدارهای منچستر، خیلی شدیدتر و با حرارت بیشتر، طرفداری میکنن از تیمشون!!!
مشاهده پیوست 1134365
واقعا مثل وضعیت باشگاه های ایرانی شده این منچستر!!!:general710:

منظورم به امثال خودم بود که دستمون به جایی بند نیست
وگرنه اگه من هم منچستر بودم حتما تو جمع اعتراضی شرکت می‌کردم

ولی کاری از دست من ساخته نیست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
https://twitter.com/i/status/1142364100120346624
:general601::general601::general601::general601:
تنها خبرهایی که از باشگاه ... ببخشید منچستری ها بیرون میاد، حرکات اعتراضی به گلیزرها و وودگوسالشون هستش، منچستری ها، رسما میخوان که هر چه زودتر از دست این زالوها خلاص بشن...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
به کوری چشم منتقدین کور و دشمنان چاقو به دست و هوادارنماهای باشگاه دخئا تمدید خواهد کرد و پوگبا رو هم باشگاه قطعا نخواهد فروخت، دیگه کم کم منتظر بازیکن‌های جدیدمون باید باشیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه توییت خوندم که گفته بود به دلیل صبر برای رسیدن به انتهای سال مالی خریدهای منچستر اینقدر طول کشیده
نمی‌دونم چقدر درسته

در ضمن بازی برزیل پرو رو دیدم
این اورتون بازیکن خوبی نشون داد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
یه توییت خوندم که گفته بود به دلیل صبر برای رسیدن به انتهای سال مالی خریدهای منچستر اینقدر طول کشیده
نمی‌دونم چقدر درسته

در ضمن بازی برزیل پرو رو دیدم
این اورتون بازیکن خوبی نشون داد

دقیقا همینطوره، یه استعداد فوق العاده هست که میتونه اوله ازش به خوبی بازی بگیره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اخبار؟ وجود خارجی نداره، فقط شایعات همیشگی که هیچکدوم هیچ چیزی رو بیان نمیکنند.
مهرداد جان، اورتون سوارز از ابتدای تابستون(از زمستون درحقیقت) هدف نقل و انتقالاتی سیتی بود، ولی هنگامیکه سیتی نتونست از شر ژسوس خلاص بشه و بحث محرومیتشون پیش اومد، کلا فعالیتشون تو نقل و انتقالات، تعطیل شد!!! حالا بازیکن خوبی هست یا نیست، چیش به منچستر؟؟ منچستر خرید یه بیساکا رو 6-5 ماه لفتش داده، ESPN هم گفته بودجه نقل و انتقالاتی منچستر، 100 میلیون پوند هستش، اگه بیساکارو 55 میلیون پوند بخرن و واسه جیمز هم 18 میلیون پوند خرج کرده باشن، دیگه چکار میتونن بکنن تو نقل و انتقالات؟؟؟ برن یه بستنی هم بخرن بدن دست همه بازیکنها و کادر مربیگری، تا پولشون تمام بشه...
درضمن هر چیزی که میبینی رو باور نکن، مگه منچستر تو این فصلی که گذشته، 300 میلیون خرج بازیکن کرده؟؟ تراز مالی منچستر واسه این فصل، منفی 52 میلیون یورو بوده!!!! در مقایسه با یک چیزی مثل 3 فصل پیش که منفی 190 میلیون یورو بوده، هیچ جوره قابل مقایسه نیست!!
این هستش که همه صداشون دراومده که بازسازی تیم با چی میخواد انجام بشه؟؟؟ با چوب بستنی؟؟؟ منچستر حتی ترکیب اصلیش، در حد تیمهای پایین جدول هم نیست، اگه پوگبا و رشفورد و دخیارو ازش کم کنیم!!! مشخصا که لوکاکو هم فقط بحث مبلغ پرداختی اینتر به منچستر مونده که اون هم به فروش ایکاردی ربط داره، جالبه، الان که یووه، دلیخت رو خریده(این دلیخت هم زخم کرده همه رو، هر روز میره یه جا، این رایولا ایجنت باشه، چه بلایی سر فوتبال میاد)، احتمال خیلی زیاد به دنبال خرید اندومبله یا پوگبا هستن، اگه نتونن بخرن، شاید برن سراغ ایکاردی، ولی من به شخصه بعید میدونم با وجود دیبالا و رونالدو، برن سراغ یک مهاجم دیگه، پس اینتر اگه لوکاکو رو میخواد، باید یک خریدار دیگه ای برای ایکاردی پیدا کنه...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صبر میکنیم ببینیم چی میشه :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
صبر میکنیم ببینیم چی میشه :)
مهرداد جان، بنده دیگه منتظر چیزی نمیمونم، این باشگاه اصلا ارزشش رو نداره دیگه، خیلی از منچستری ها تو این 8-7 سال ازش دل کندن و فراموشش کردن، من هم دیگه خسته شدم ازش، دیگه هیچ حسی به اتفاقاتی که واسش میوفته، ندارم و دارم رسما ازش متنفر میشم.
تا 3-2 هفته دیگه، رسما که پیش فصل تمام میشه و حدودا 1 ماه بعدش که دیگه آماده میشن برای شروع لیگ، فقط واسه سرگرمی، اخبار باشگاه رو دنبال میکنم، همین الان هم مطمئن هستم که هیچ اتفاق خاصی نمیوفته، ولی باز یه صد هزارم درصدی به این امید که فشار طرفدارها، باعث عوض شدن عملکرد اون نجاست ها بشه، میام اخبارش رو چک میکنم، که عقلم میگه که عمرا هیچ چیزی عوض نمیشه!!!
واسه اثبات این حرف، شما ببینید که کوچکترین کاری که برای بهتر شدن این باشگاه انجام باید میشد، مثل اوردن مدیر ورزشی یا خرید یکی دوتا مدافع، عمرا انجام نمیگیره، پس هیچ که هیچ... این باشگاه به خاطره پیوسته، سهمیه یورولیگ هم واسش آرزو هستش، فکر میکنم که فصل دیگه خودش رو به زور بالاتر از تیمهای نیمه پایین جدول نگه داره...:general710:
البته یک چیزی رو باید بگیم که موران چطور با همچین گوسفندهایی تونست رتبه دوم جدول رو با حدودا 90 امتیاز بگیره، تفاوت سطحش رو با مربی های دیگه ای که تو این چند وقت، مربیگری منچستر رو بر عهده داشتن، نشون میده، ولی خوب موران هم مشکلات خودش رو داشت با سبک احمقانه فوتبالی که بازی میکرد.
تا 3-2 هفته دیگه، در نهایت میرم طرفدار یه تیمی مثل لیورپول یا سیتی میشم، تیم هاشون خیلی جذاب و عالی، فوتبال بازی میکنه، مدیریت و مربی های عالی دارن و واقعا تو فکر فوتبال هستن و شرف دارن به این منچستر هر دوتاشون...:general703:
رسما یه منچستر هیتر میشم!!!:general711::general304::D:p یا کلا اصلا فوتبال دنبال کردن رو میزارم کنار...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما هم منتظریم ببینیم چه میشه. اما خب به احتمال زیاد این صل اخرین سالی باشه که فوتبال رو به عنوان هوادار منچستر دنبال میکنم. حداقل اگه به همین شیوه باشه تا زمانیکه مدیریت و مالکان تیم عوض نشه دیگه پیگیر نخواهم بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
میلاد به نظرم توام یه سرگرمی جدید پیدا کن کمتر حرص میخوری.
من یکی دو سالیه خیلی جدی تورنومنتای سی اس گو رو دنبال میکنم، از بس جذابه واقعا فوتبال نمیبینم دیگه :D
دقیقا یادمه نیمه نهایی سی ال همزمان بود با فینال یکی از تورنومنتا و با خیال راحت نشستم اونو دیدم :general304:
الانم اصلا از وضع تیم حرص نمیخورم کلا چیزی نیست بخوایم حرص بخوریم تا گردن تو لجن فرو رفته تیم عمرا به این زودیا درست نمیشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد به نظرم توام یه سرگرمی جدید پیدا کن کمتر حرص میخوری.
من یکی دو سالیه خیلی جدی تورنومنتای سی اس گو رو دنبال میکنم، از بس جذابه واقعا فوتبال نمیبینم دیگه :D
دقیقا یادمه نیمه نهایی سی ال همزمان بود با فینال یکی از تورنومنتا و با خیال راحت نشستم اونو دیدم :general304:
الانم اصلا از وضع تیم حرص نمیخورم کلا چیزی نیست بخوایم حرص بخوریم تا گردن تو لجن فرو رفته تیم عمرا به این زودیا درست نمیشه
cs go؟ جدی میگی؟ کاونتر استرایک؟؟ حالا میگفتی یه چیزی تو مایه بتل یا COD تورنمنتی باشه که بشه لایو دنبالش کرد، یه چیزی، ولی کانتر؟ بیخیال، یه زمانی خودمون هم خوره COD و تا حدودی بتل بودیم...:cool::cool::general304:
سرگرمی جدید من؟ من فرمول یک:general504: رو به شدت دنبال میکنم;)، هم هیجان و هم جذابیتش، شرف داره به فوتبال و منچستر. اصلا شک نکن، من هم تماشای فرمول یک رو تو همین فصل تو یکی دوتا مرحله که همزمان شد با بازی های تیم، نشستم لایو استریم فرمول یک رو نگاه کردم و اصلا هم پشیمون نشدم!!!
بهت پیشنهاد میکنم که تو هم دنبالش کنی، به باشگاه دیگه هیچ حسی ندارم که بخوام حرص بخورم واسش، فقط میخوام حس بقیه منچستری هارو بدونم، مثل اینکه اینوری ها هم خیلی هاشون بیخیال شدن.

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
از برکناری فرگی و اومدن تیم مویس و وودوارد، این باشگاه دچار مشکلات بزرگ شده دلیلش هم روشنه و نیازی نداره خودمون رو گول بزنیم، یونایتد به هر چیزی این چند سال شبیه بوده به جز یک باشگاه فوتبال پویا خرید ها و نقل و انتقالاتی هم که داشته بیشترش برای سود دهی بوده، در واقع اگر میخواین فوتبال ببینید این توی یونایتدی که صاحبینش گلیزرها هستن پیدا نمیشه اونها دارن برند رو خرج میکنن پول درمیارن حرص هم نداره به همین سادگی..بعد از ۹۹ تا خداحافظی فرگی اگر یکمی دست به جیب میبودن یونایتد راحت چهار تا سی ال میگرفت نه یک دونه خداییش حتی پتانسیل فرگی هم سوخت و با نبوغش با امثال اندرسون و رافائل این اواخر کلی جام گرفت ولی خوب دیگه فرگی رفته و تیم داره خرج نمیکنه من اصلا دوست ندارم راستش رو بخواید اینجوری نتیجه بگیریم فرض محال بگیرید سال دیگه اوله تیم رو قهرمان لیگ بکنه خوب که چی! دلیل درست میشه که چندین سال دیگه گلیزرها با یک تیم متوسط مفت خوری کنن

بهترین اتفاقی که برای یونایتد میتونه بیفته اینه که منچستر رگباری ببازه اول فصل و اوله رو اخراج کنن ولی اخراج اوله درسته که اون موقع انجام میشه ولی چیزی نخواهد بود که هوادارها دنبالشن و همین الانشم تیرها به سمت گلیزرها و وودوارد رفته هوادارها بریزن خیابون سهام باشگاه به شدت افت کنه و گلیزرها مجبور بشن تیم رو بفروشن

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از برکناری فرگی و اومدن تیم مویس و وودوارد، این باشگاه دچار مشکلات بزرگ شده دلیلش هم روشنه و نیازی نداره خودمون رو گول بزنیم، یونایتد به هر چیزی این چند سال شبیه بوده به جز یک باشگاه فوتبال پویا خرید ها و نقل و انتقالاتی هم که داشته بیشترش برای سود دهی بوده، در واقع اگر میخواین فوتبال ببینید این توی یونایتدی که صاحبینش گلیزرها هستن پیدا نمیشه اونها دارن برند رو خرج میکنن پول درمیارن حرص هم نداره به همین سادگی..بعد از ۹۹ تا خداحافظی فرگی اگر یکمی دست به جیب میبودن یونایتد راحت چهار تا سی ال میگرفت نه یک دونه خداییش حتی پتانسیل فرگی هم سوخت و با نبوغش با امثال اندرسون و رافائل این اواخر کلی جام گرفت ولی خوب دیگه فرگی رفته و تیم داره خرج نمیکنه من اصلا دوست ندارم راستش رو بخواید اینجوری نتیجه بگیریم فرض محال بگیرید سال دیگه اوله تیم رو قهرمان لیگ بکنه خوب که چی! دلیل درست میشه که چندین سال دیگه گلیزرها با یک تیم متوسط مفت خوری کنن
حسین جان، زیاد بهش فکر نکن، منچستر با سولسشر هیچی نمیشه!!! فصل دیگه بعداز یک فصل کاملا فاجعه بار تر از دوران موران در فصل آخرش، سولسشر هم اخراج میشه و باشگاه در به در میدوه دنبال کسایی مثل پوچتینو یا حتی یه کره خر دیگه که فقط اسم داشته باشه، ولی وقتی باشگاه از مدیریتش مشکل داره، هر کره خری بیاد، هیچ فرقی نمیکنه و این رو بدون هر کسی به منچستر میاد، فقط بخاطر پول و اسم منچستر در گذشته میاد و هر کسی هم عقل داشته باشه، متوجه میشه که هیچ بنی بشری نمیتونه به جایی برسه با این مدیران منچستر.
مگه بازی های منچستر رو ندیدی با سولسشر؟ مگه اینکه زمین تا آسمون هم سبک بازیش و هم بازیکنها، فرق کنند که چیزی عوض بشه، منچستر از پس تیم سقوط کرده و بقیه تیم های ته جدولی بر نمیومد، حتی تو خونش، این فصل جدید چه فرقی با فصل قبلی میتونه داشته باشه؟؟ حتی یه سری بازیکن بسیار مهم که ستون تیم هم بودن، از باشگاه جدا شدن، پیشکسوت ها هم پیر تر...
مقابل تیم های برتر لیگ هم که هیچ حرفی برای گفتن نداشت، یه سری بازی رو با شانس و اتوبوس پارک کردن در ابتدای مربیگری، جلوی تیمهای بالای جدول، برنده بیرون اومد، هر چی گذشت، فجاعت سبک بازیش و تیمش، بیشتر پدیدار شد تا اینکه دیگه جلوی یه تیمی مثل اورتون اونجوری با فجاعت باخت، جلوی ولوز اونجوری هم در Fa حذف شد و هم در لیگ نابود شد، دقیقا عین وضعیت تیمش در کاردیف بود که اونقدر درمانده شده بود که اخراج شد، بماند، بیخیال...
به قول اصلان، دنبال یه سرگرمی جدید باش, اگه نمیتونی فوتبال نگاه کردن رو ترک کنی، بهتره به فکر طرفداری یه تیم دیگه باشی، اما اگه نمیخوای دیگه فوتبال رو دنبال کنی، بهت فرمول یک رو پیشنهاد میدم!!!:general711::general601::general601::general601:

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
cs go؟ جدی میگی؟ کاونتر استرایک؟؟ حالا میگفتی یه چیزی تو مایه بتل یا COD تورنمنتی باشه که بشه لایو دنبالش کرد، یه چیزی، ولی کانتر؟ بیخیال، یه زمانی خودمون هم خوره COD و تا حدودی بتل بودیم...:cool::cool::general304:
سرگرمی جدید من؟ من فرمول یک:general504: رو به شدت دنبال میکنم;)، هم هیجان و هم جذابیتش، شرف داره به فوتبال و منچستر. اصلا شک نکن، من هم تماشای فرمول یک رو تو همین فصل تو یکی دوتا مرحله که همزمان شد با بازی های تیم، نشستم لایو استریم فرمول یک رو نگاه کردم و اصلا هم پشیمون نشدم!!!
بهت پیشنهاد میکنم که تو هم دنبالش کنی، به باشگاه دیگه هیچ حسی ندارم که بخوام حرص بخورم واسش، فقط میخوام حس بقیه منچستری هارو بدونم، مثل اینکه اینوری ها هم خیلی هاشون بیخیال شدن.
عه، آقاااا سالی ۱۰،۱۲ تا تورنومنت خفن داره حداقل بالای ۲۰۰،۳۰ هزار نفر بیننده لایو تو توییچ واسه هر بازی :))) با فاصله جذاب ترین و پربیننده ترین رشته ای اسپورتسه
فرمول یکو منم هستم، البته منتظرم مرسدس یکم شل کنه جذاب شه بازیا :دی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
عه، آقاااا سالی ۱۰،۱۲ تا تورنومنت خفن داره حداقل بالای ۲۰۰،۳۰ هزار نفر بیننده لایو تو توییچ واسه هر بازی :))) با فاصله جذاب ترین و پربیننده ترین رشته ای اسپورتسه
فرمول یکو منم هستم، البته منتظرم مرسدس یکم شل کنه جذاب شه بازیا :دی
خوب دیگه، وولف و همیلتون، نمیزارن، چکار میشه کرد. قدرت و مهارتش رو دارن. تیمشون فوق العاده هستش. فراری و ردبول هم تقریبا میشه گفت کثافتکاری کردن امسال، ردبول با از دست دادن ریکیاردو و اوردن یه راننده شوت، فراری هم با این ماشینی که طراحی کرده، افتضاح بالا اورده، تازه شانس اوردن که گسلی در حدی نیست و گرنه رتبه دوم رو هم از دست میدادن... این فصل جذابیت فرمول یک خیلی پایین اومده با این یک دو کردن های مرسدس.
جدی؟ کانتر اینقدر طرفدار داره؟؟ نمیدونستم!!! حالا میدیدم که هر جا میرفتم، بحثشون کانتر بود، ولی فکر میکردم تو ایران فقط اینجوری هستش.
واسه اینکه بحث کاملا از کلوب منحرف نشه، اخبار تقریبا رسمی میگه که اندومبله با 62 میلیون یورو به تاتنهام ملحق شده، چیزی که از ابتدای هفته پیش مشخص شده بود با اومدن ایجنتش به لندن، اما سوژه میدونید کجا بود؟؟؟ اینکه لاین باشگاه و کانال های منتسب به باشگاه میگفتن اومده که با مدیران منچستر دیدار کنه!!!!!!!!:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general711::general711::general711:
هیچ خبری هم از باشگاه بیرون نمیاد از قبرستون صدا بلند میشه ولی از این باشگاه، هیچ صدایی بیرون نمیاد!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
هیچ گزینه ای هم رسما دیگه واسشون نمونده، جز همون آشغال های اوریتد و حقیر تر از یانگ که تقریبا همشون هم واسشون جفتک انداختن و جوابشون کردن!!!:general711::general711::general711:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
رسمی: کریستال پالاس با پیشنهاد جدید یونایتد به ارزش ۵۰ میلیون پوند به اضافه الحاقیات موافقت کرد و ون بیساکا نیز در هفته ۹۰۰۰۰ پوند حقوق دریافت خواهد کرد که ۲۵ درصد پاداش هفتگی در‌برخی‌ شرایط برای ان پیشبینی شده است.

منبع: دیوید اورنستین خبرنگار رسمی بی بی سی، اکانت رسمی بی بی سی اسپورت و فابرزیو رومانو

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بیساکا رو گرفتن بدجور فشار رو گلیزرها هست، گلیزر اوت و وودوارد اوت ترند شده و شنبه بیرون اوتی تجمع هستش

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
باشگاه تایید کرده که میزان زیادی تماس تلفنی داره از جاهای مختلف دنیا که یکسره خواستار رفتن گلیزرها و وودوارد هستند از اونور شورولت و آدیداس هم گفتن که راضی نیستن از وضع موجود چراکه کلی اسپم گرفتن هوادارها بد دارن کولاک میکنن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باشگاه تایید کرده که میزان زیادی تماس تلفنی داره از جاهای مختلف دنیا که یکسره خواستار رفتن گلیزرها و وودوارد هستند از اونور شورولت و آدیداس هم گفتن که راضی نیستن از وضع موجود چراکه کلی اسپم گرفتن هوادارها بد دارن کولاک میکنن
بله دیگه، پرطرفدارترین باشگاه دنیا، الکی نیست اینجوری طرفدارهاش رو اذیت کردن، فقط امیدوارم که دوباره با چندتا خرید، همه چیز نخوابه و دوباره این گوسفند بشینن و پول هارو پارو کنند و باشگاه رو مقروض...
امیدوارم که یک دفعه برای همیشه جواب بده و منچستر از دست گلیزرها خلاص بشه، اینکه اسپانسر اینجوری اعلام کنه که بهش فشار داره میاد، خیلی حرف هستش و رسما خیلی فشار به مالکین میاره...
درضمن انگار یک لرد دیگه به لردهامون اضافه شده با اومدن بیساکا که 6 ماه طول کشید اومدنش با این قیمت عجیب غریب!!!!! سیتی میره کانسلو رو با 45 میلیون میخره و ما بیساکارو با 63 میلیون!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خجالت داره، البته اگه این اعداد درست باشن...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سه تا هافبک و یک مدافع وسط حداقل تیم میخواد یانگ و جونز و اسمالم بد رفتن زیر ذره بین و لینگارد که گویا با اوله هم داستان درست کرده یک خبرهای تایید نشده هست که اوله با وودوارد جر و بحث کردن سر اینکه اوله گفته تیم باید کامل به پیش فصل بره و وودوارد گفته خریدها زمان بره

بالا