• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لوک شاو فک کنم کل تابستونو جای تعطیلات باشگاه بوده، چقد فیت شدهo_O
فهمیده که اگه دوباره مثل فصل قبل فربه بمونه، همین امسال از شرش خلاص میشن!!! باید همین امسال تو فکر خرید کسی مثل فیرپو یا فیلیپ میبودن...
اخبار میگه که منچستر به دالو اجازه خروج داده!!!!!!!:general602::general602::general602::general602::general710::general710::general710::general710:
چیزی که بولد شده، این بوده که پوگبا تو اولین تمرین حضور نداشته(یه جورایی عادی هستش)، حالا یکی بگه که مارسیال و لینگارد و رشفورد بودن؟؟
لوکاکو و یه سری نخاله که عکس هاشون هست!!!!!
رشفورد هم تو سایت باشگاه رسما اعلام شده که قراردادش رو تا 2023 تمدید کرده...
مبلغ حقوق هفتگی رشفورد هم حداقل 182 هزار پوند در هفته هستش!!!!!!!!!!!!!! که با حداکثر بونوس هایی که میتونه بگیره، تا 285 هزار پوند در هفته میرسه!!!!! واسه چی باید اینقدر حقوق بگیره این بشر؟؟؟
واسه تکمیل خبر هم، میگن که به زودی قرارداد لینگارد هم تمدید میشه!!!!!:general602::general602::general602:

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فهمیده که اگه دوباره مثل فصل قبل فربه بمونه، همین امسال از شرش خلاص میشن!!! باید همین امسال تو فکر خرید کسی مثل فیرپو یا فیلیپ میبودن...
اخبار میگه که منچستر به دالو اجازه خروج داده!!!!!!!:general602::general602::general602::general602::general710::general710::general710::general710:
چیزی که بولد شده، این بوده که پوگبا تو اولین تمرین حضور نداشته(یه جورایی عادی هستش)، حالا یکی بگه که مارسیال و لینگارد و رشفورد بودن؟؟
لوکاکو و یه سری نخاله که عکس هاشون هست!!!!!
رشفورد هم تو سایت باشگاه رسما اعلام شده که قراردادش رو تا 2023 تمدید کرده...
مبلغ حقوق هفتگی رشفورد هم حداقل 182 هزار پوند در هفته هستش!!!!!!!!!!!!!! که با حداکثر بونوس هایی که میتونه بگیره، تا 285 هزار پوند در هفته میرسه!!!!! واسه چی باید اینقدر حقوق بگیره این بشر؟؟؟
واسه تکمیل خبر هم، میگن که به زودی قرارداد لینگارد هم تمدید میشه!!!!!:general602::general602::general602:
کلا بزرگترین ضربه ای که از دوران مو خوردیم سانچز بود.
با اون پولی که اون میگیره یا کلاً باید با هیچکی تمدید نکن یا اگه بخوان تمدید کنن مجبورن همچین حقوقایی بدن. تا وقتی هم نفروشیمش یا قراردادش تموم نشه همین داستان هست متأسفانه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کلا بزرگترین ضربه ای که از دوران مو خوردیم سانچز بود.
با اون پولی که اون میگیره یا کلاً باید با هیچکی تمدید نکن یا اگه بخوان تمدید کنن مجبورن همچین حقوقایی بدن. تا وقتی هم نفروشیمش یا قراردادش تموم نشه همین داستان هست متأسفانه.
خوب به سانچز اینجوری حقوق دادید، الان دیگه چرا باید قرارداد امثال رشفورد رو تمدید بکنید با همچین حقوقی؟؟؟
یعنی برای اینکه از دادن همچین حقوقی خلاص بشن، باید منتظر بمونن که رشفورد بازنشسته بشه یا از باشگاه بره؟؟؟
نه اصلان جان، مشکل از جای دیگست...
قرار بود امروز فردا، یه خبرایی از فرناندز بشه، هیچ خبری نیست، نمیدونم چه خبره؟؟
حتی بحثی هم ندیدم جایی که بگن، چرا پوگبا حضور نداشته امروز تو اولین تمرین، البته قبلا هم همینطور بوده که معمولا چند روز یا چند هفته دیر میومدن، مثل مارسیال و رشفورد، بخاطر بازی های ملی، ولی امسال که خبری نبود؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صبر داشته باشید. خبرهایی در راه هست

نظرتون در مورد زاها چیه ؟ به نظرتون ارزش داره منچستر برش گردونه ؟!

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من به اوله و انتخاب‌هاش ایمان دارم و به کوری چشم بدخواهان و هوادارنماها هم دخئا هم پوگبا میمونند، من فقط منتظر ۳ خرید جدید و منطقی اوله هستم، عجله هم ندارم مثل بعضی هوادارنماها هم نیاز نیست صبح تا شب چرت و پرت گفت باید صبر کرد بازیکن‌های جدید اضافه شن تا بریم سراغ فصل جدید، بازیکن‌های خوبی اضافه خواهند شد یقین دارم بین بن یدر، کولیبالی و فرناندز حداقل ۲ نفرشون رو جذب خواهیم کرد شایدم هر سه تاشون رو

Sent from my iPhone using Tapatalk

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
بشین صبر کن تا جذب شن،خواهیم دید که شما بدخواه تیمی یا امثال میلاد و من،هرچند که هوادارای انگلیسی تیم خیلی بیشتر از شما درک کردن این وضعو و میفهمن که با ۴ تا خرید که اگر انجام شه،بازم هیچ فرقی به حال تیم‌نمیکنه،تیم از پایه مریضه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم که مشکل داره. من هم قبول دارم. اما باید امیدوار بود که مشکلات حل شن. حالا چه با جذب بازیکن خوب. چه با تغییر ادمها و چه با تغییر رویکرد ادمهایی مثل وود وارد و گلیزرها که خب این اخری امکان احتمالش خیلی کمتر هست اما غیرممکن نیست

اوله چند بازی اول خوب بود و چند بازی بعدش ضعیف. بذاریم بازیکن های مد نظر خودش رو بگیره و بعد ببینیم چی کاره است و قضاوت کنیم.
نگرانی من یکی بحث مدیر ورزشی هست که خیلی کشش دادن . یه جورایی انگار خودشون هم دلشون نمیخواد این کار رو انجام بدن. یا شاید هم وودوارد رفته یه قولهایی داده . نمیدونم.
به هر حال صبر میکنیم ببینیم تیم تو بازیهای پیش فصل اصلا چطور بازی میکنه.
بازیکن هم گفتند جذب میشه. حالا ببینیم چقدر جدی هست این حرفشون.

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
منظور بنده به شما نبود مهرداد جان،شما تاج سری،منظور من بعضی از افراد معلوم الحال بود که واسه هر پیام یه چیزی میگن و یه چیزی دارن که بگن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میدونم اینجا بین یه سری از بچه ها بحث شده.
اما چاره ای جز امیدواری نداریم :) نهایتش این هست که بازیهای تیم رو نمیبنیم دیگه. اما صبر کنیم ببینیم تیم چطوری بازی خواهد کرد بعد تصمیم بگیریم که بگیم خیلی داغون کار شده یا خوب کار شده.
فعلا در کل خب فقط 2 خرید داشتیم. که برای تیم ما در این وضعیت احتمالا جوابگو نیست.
صبر میکنیم :)
و البته با دید مثبت و خوشبینی صبر میکنیم :)

خدا بزرگه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
صبر داشته باشید. خبرهایی در راه هست

نظرتون در مورد زاها چیه ؟ به نظرتون ارزش داره منچستر برش گردونه ؟!
مهرداد جان، تمرینات رسما شروع شده...
زاها مفتش گرونه، آرسنال هم ضرر میکنه سر خریدش، زاها با این سبک بازیش، فقط به درد تیمهای کوچیک میخوره، تازه ما میخوایم از فروشش 25 درصد سود کنیم!!:D
بشین صبر کن تا جذب شن،خواهیم دید که شما بدخواه تیمی یا امثال میلاد و من،هرچند که هوادارای انگلیسی تیم خیلی بیشتر از شما درک کردن این وضعو و میفهمن که با ۴ تا خرید که اگر انجام شه،بازم هیچ فرقی به حال تیم‌نمیکنه،تیم از پایه مریضه
محمد جان، اعصاب خودت رو خراب نکن، اصلا هم توجه نکن به این صحبتها، واسه ما فقط باشگاه مهم هستش و آیندش، قضیه اینه که منچستر واسه ما، از یک سرگرمی خیلی مهمتر هستش، واسه همین نمیتونیم بد بودن وضعش رو تحمل کنیم...
انشالله که اشتباه میکنم و طرفدارهای انگلیسی که هیچ، تمام طرفدارهای منچستر که پر طرفدارترین باشگاه دنیاست با اختلاف، در مورد این گلیزرها و وودوارد، اشتباه میکنند تا شاید باشگاه به یه جایی برسه، ولی خوب میدونیم که ...
ارزش باشگاه نسبت به 2 سال پیش، در حدود 30 درصد، کاهش پیدا کرده، باشگاهی که با ارزش ترین برند ورزشی بوده و هنوز هم هست با این افت ارزش...
من این کاربر رو حدودا 3-4 ماهی هستش که ایگنور کردم، شما هم اگه میره رو اعصابت، خون خودت رو کثیف نکن، فروم یک گزینه در اختیارت قرار داده که راحت لذت ببری از هم صحبتی با کسانی که باهاشون حال میکنی...
در خبری که امروز گازتا کار کرده، گفته که فرناندز با منچستر به توافق رسیده، امیدوارم که از شایعات همیشگی نباشه...
فقط میخوام که یک دفاع میانی با تجربه و با ثبات و یک مهاجم درسته حسابی یا وینگر راست به تیم اضافه بشه، تا تیم برای اولین فصل اوله، بشه گفت، آماده شده، انتظار ندارم که تو همین تابستون، شونصدتا خرید انجام بشه، ولی میخوام که خرید درست انجام بشه واسه مربی، ولی بازیکنهایی که دلم میخواست به منچستر بیان، از قبیل فلیکس و اندومبله و حتی پپه و یا کانسلو یا فیرپو یا نِوِس یا مدیسون یا مانولاس یا آلدرویرلد یا حتی دی یانگ، به باشگاه های دیگه ای رفتن اکثرا و بقیه هم که اصلا منچستر یا دنبالشون نیست یا اصلا محل منچستر هم نگذاشتن، البته فرناندز رو گزینه بدی نمیبینم که میتونه وینگر راست هم بازی کنه که اگه اینجوری باشه، دیگه وینگر راست نمیخریم، ولی با این حساب یک هافبک میانی و دونده دیگه احتیاج خواهیم داشت، هافبکی که جای هررا رو پر کنه واسمون، اصلا هنوز اسم جایگزینش رو هم نیاوردن، بازی هایی که با فرد انجام دادیم تو همین 15-10 بازی آخر فصل، وضعیت تیم رو مشخص میکنه که چه وضعیتی داشتیم با فرد و ماتیچ و مک تامینی...
دوباره میخوایم بریم به شروع فصل، بدون هیچ هافبک بازیسازی، غیر از پوگبا، نمیدونم که کی تو این باشگاه به این چیزها نگاه میکنه که پوگبا تو هر بازی که روی فرم نبوده یا یارگیری شده، تیم حتی نمیتونسته یک موقعیت درست کنه تو بازی...
بماند، شاید میخوایم 3-3-4 بازی کنیم که هافبک بازیسازی نداشته باشه غیر از پوگبا و تقریبا 2 هافبک میانی-دفاعی داشته باشیم که در اونصورت هم، جایگزین هررا و یا حتی پوگبا، وجود خارجی نداره... بگذریم که خیلی از نخاله های باشگاه هنوز توش موندن و از شر خیلی ها خلاص نشدیم...
درضمن، میگن که پوگبا پس فردا به تمرینات تیم اضافه میشه!!!

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
رسمی: پیشنهاد ۷۰ میلیون پوندی یونایتد به لسترسیتی جهت جذب هری مگوایر توسط لستر رد شد.
منبع: اسکای اسپورت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ماشالله این لستر هم خیلی پولکی هست... بابا قبول کن دیگه. اما من حس خوبی دارم که به توافق برسن. سر همین بیساکا هم خیلی کش اومد قضیه اما اکی شد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اندومبله هم رسمی شد واسه تاتنهام.
مقایسه حقوقی که رشفورد میگیره با ستاره های EPL میگه که چه وضعیت اسفناکی داره باشگاه:
photo_2019-07-02_20-31-03.jpg

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
یه خبر خوب این وسط بدم
کونامی ظاهرا با یونایتد قراردادی امضا کرده و از این به بعد توی PES منچستر با اسم و لباس و ... رسمی حضور خواهد داشت. ما که دوران PES بازیمون خیلی وقته گذشته ولی فکر کنم جذاب ترین اتفاق تو این یکی دوسال اخیر یونایتد همین باشه. :D:general208:
پوستر تبلیغاتی زدن استاد مک تامینی داره می ذاره پشت توپ :D

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ماشالله این لستر هم خیلی پولکی هست... بابا قبول کن دیگه. اما من حس خوبی دارم که به توافق برسن. سر همین بیساکا هم خیلی کش اومد قضیه اما اکی شد.

دقیقا منم کاملا امیدوار شدم و فکر میکنم با پیشنهاد بعدی به ارزش بین ۷۵ تا ۸۰ میلیون موافقت میکنند

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
مدیربرنامه برونو فرناندز دیشب به انگلیس اومده و امروز با مدیران یونایتد جهت انتقال فرناندز مذاکره خواهد کرد.
منبع: اکانت رسمی خبری باشگاه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شایعه شده که پوگبا به رئال خواهد رفت
و در ازای اون کروس و بیل به منچستر خواهند اومد
ضمن اینکه رئال ۸۰ میلیون هم نقد به یونایتد میده

نظرتون چیه؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
شایعه شده که پوگبا به رئال خواهد رفت
و در ازای اون کروس و بیل به منچستر خواهند اومد
ضمن اینکه رئال ۸۰ میلیون هم نقد به یونایتد میده

نظرتون چیه؟
از لحاظ فوتبالی که حماقت محضه. کروس که فوتبالش از نظر من تموم شده بیل هم با این افت و مصدومیت ها 50 میلیون هم ارزش نداره.
ولی برای جیب گلیزر ها خوبه چون لباس های کروس و بیل کم فروش نمی ره.

بالا