AslanSalarkia
همکار بازنشسته
لوک شاو فک کنم کل تابستونو جای تعطیلات باشگاه بوده، چقد فیت شده
فهمیده که اگه دوباره مثل فصل قبل فربه بمونه، همین امسال از شرش خلاص میشن!!! باید همین امسال تو فکر خرید کسی مثل فیرپو یا فیلیپ میبودن...لوک شاو فک کنم کل تابستونو جای تعطیلات باشگاه بوده، چقد فیت شده
کلا بزرگترین ضربه ای که از دوران مو خوردیم سانچز بود.فهمیده که اگه دوباره مثل فصل قبل فربه بمونه، همین امسال از شرش خلاص میشن!!! باید همین امسال تو فکر خرید کسی مثل فیرپو یا فیلیپ میبودن...
اخبار میگه که منچستر به دالو اجازه خروج داده!!!!!!!:general602::general602::general602::general602::general710::general710::general710::general710:
چیزی که بولد شده، این بوده که پوگبا تو اولین تمرین حضور نداشته(یه جورایی عادی هستش)، حالا یکی بگه که مارسیال و لینگارد و رشفورد بودن؟؟
لوکاکو و یه سری نخاله که عکس هاشون هست!!!!!
رشفورد هم تو سایت باشگاه رسما اعلام شده که قراردادش رو تا 2023 تمدید کرده...
مبلغ حقوق هفتگی رشفورد هم حداقل 182 هزار پوند در هفته هستش!!!!!!!!!!!!!! که با حداکثر بونوس هایی که میتونه بگیره، تا 285 هزار پوند در هفته میرسه!!!!! واسه چی باید اینقدر حقوق بگیره این بشر؟؟؟
واسه تکمیل خبر هم، میگن که به زودی قرارداد لینگارد هم تمدید میشه!!!!!:general602::general602::general602:
خوب به سانچز اینجوری حقوق دادید، الان دیگه چرا باید قرارداد امثال رشفورد رو تمدید بکنید با همچین حقوقی؟؟؟کلا بزرگترین ضربه ای که از دوران مو خوردیم سانچز بود.
با اون پولی که اون میگیره یا کلاً باید با هیچکی تمدید نکن یا اگه بخوان تمدید کنن مجبورن همچین حقوقایی بدن. تا وقتی هم نفروشیمش یا قراردادش تموم نشه همین داستان هست متأسفانه.
مهرداد جان، تمرینات رسما شروع شده...صبر داشته باشید. خبرهایی در راه هست
نظرتون در مورد زاها چیه ؟ به نظرتون ارزش داره منچستر برش گردونه ؟!
محمد جان، اعصاب خودت رو خراب نکن، اصلا هم توجه نکن به این صحبتها، واسه ما فقط باشگاه مهم هستش و آیندش، قضیه اینه که منچستر واسه ما، از یک سرگرمی خیلی مهمتر هستش، واسه همین نمیتونیم بد بودن وضعش رو تحمل کنیم...بشین صبر کن تا جذب شن،خواهیم دید که شما بدخواه تیمی یا امثال میلاد و من،هرچند که هوادارای انگلیسی تیم خیلی بیشتر از شما درک کردن این وضعو و میفهمن که با ۴ تا خرید که اگر انجام شه،بازم هیچ فرقی به حال تیمنمیکنه،تیم از پایه مریضه
ماشالله این لستر هم خیلی پولکی هست... بابا قبول کن دیگه. اما من حس خوبی دارم که به توافق برسن. سر همین بیساکا هم خیلی کش اومد قضیه اما اکی شد.
از لحاظ فوتبالی که حماقت محضه. کروس که فوتبالش از نظر من تموم شده بیل هم با این افت و مصدومیت ها 50 میلیون هم ارزش نداره.شایعه شده که پوگبا به رئال خواهد رفت
و در ازای اون کروس و بیل به منچستر خواهند اومد
ضمن اینکه رئال ۸۰ میلیون هم نقد به یونایتد میده
نظرتون چیه؟