• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
رسمی: برونو فرناندز اعلام کرده مقصد او التدترافورد خواهد بود، در‌ روزهای آینده جهت تست های پزشکی او به منچستر‌ پرواز خواهد کرد.
منبع: بی بی سی اسپورت

Sent from my iPhone using Tapatalk

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
منچستریونایتد پیشنهادی به ارزش ۷۵ میلیون یورو به لاتزیو جهت جذب ساوچ تقدیم کرده، مدیر اجرایی لاتزیو در حال حاضر در لندن حضور داره و بزودی تکلیف این پیشنهاد روشن خواهد شد.
منبع: مارکا - آدریانو دل مونته

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
امیدوارم با همین قیمت ۱۵۰ میلیون پوند پوگبا رو بفروشیم.
از وقتی اومد تنها چیزی که داشته برا تیم حاشیه بوده
چند وقت یه بارم دو هفته خوب بازی میکرد هی امیدوار شیم پتانسیل داره :/
رئال که نه ولی اگه به یووه قرار باشه بفروشیم و مدیرا عقلشون برسه بازیکنای خوب دارن که بشه اوردشون تو مذاکرات

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه هوشمندی که باشگاه داره به خرج میده این هست که فعلا حرفی از فروش پوگبا نمیزنه
اول میخواد مهره ها رو بخره بعد فروش ها رو شروع کنه

چون می‌دونه اگه اول پوگبا رو بفروشه همه باشگاه ها قیمت ها رو موقع خرید بازیکن میبرن بالا

دقیقا وضعیتی که برای بارسلونا اتفاق افتاد
به نظر من اول خریدهای رو انجام میدن بعد فروش پوگبا اتفاق خواهد افتاد

مثل اینکه مگوایر هم نزدیک هست به باشگاه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گریزمان رسما با مبلغ ۱۲۰ میلیون یورو به بارسلونا پیوست، حالا باید ببینیم کیو میخوان بفروشن جهت جذب احتمالی نیمار

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ساعت ۱۵:۳۰ در اولین بازی تور پیش فصل به مصاف پرث گلوری خواهیم رفت.

بی بی سی اسپورت هم اعلام کرده هم لوکاکو قصد موندن داره و هم اینتر توان پرداخت پولش رو نداره.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
بازی رو‌ ندیدم‌ اما با نتیجه ۲-۰ با گل‌های مارکوس رشفورد و جیمز گارنز بازی رو‌ بردیم.
هفته بعد در دومین بازی پیش فصل در مسابقات چمپیونز کاپ باید به مصاف اینتر میلان بریم.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گل، دیلی میل، سان و چند خبرنگار ورزشی خبر توافق بر سر انتقال هر مگوایر به ارزش ۸۰ میلیون پوند رو کار کردند و گفتند رکورد گرانترین مدافع جهان شکسته خواهد شد.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مگوایر گفته میشه که دو پیشنهاد هشتاد میلیونی یونایتد و سیتی رو رد کرده خرید یک مدافع متوسط با این قیمت تعجب برانگیزه تازه ردم کردن پیشنهادات رو، دلیخت هم که رفت یوونتوس به نظر میرسه ما فصل نقل و انتقالات رو از دست دادیم یکبار دیگه چون تقریبا میشه گفت بازیکنی نمونده که منچستر بخواد خط دفاعی و میانیش رو تقویت کنه! چرا دست برنمیدارن از سر این باشگاه این وودوارد و گلیزرها بحث خرج نکردن نیست بحث حماقته، یووه سه تا هافبک رو بدون یک یورو هزینه جذب کرد، ما داریم ده میلیون ده میلیون میزاریم رو قیمت یک مدافع متوسط که بلکه با التماس بفروشن بهمون...
اوله دوست نداره که پوگبا بره حقم داره درسته پوگبا جفتک میندازه ولی اینم بره اینا بازیکن نمیتونن بخرن نه اینکه خرج نکنن نمیدونم چه داستانی هستش انقدر ناشی بازی در میارن همه میپرن

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
امروز در دیداری دوستانه با ۴ گل گرین وود، رشفورد، فیل جونز و مارسیال از روی نقطه پنالتی تیم لیدز یونایتد رو درهم کوبیدیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من بازی امروز رو با اینتر دیدم و امیدوار شدم چانگ و گرینوود خیلی خوب بودن بیساکا چه سرعتی داره خیلی خوب بود...تیم واقعا تو پیش فصل خوب ظاهر شده ببینیم چی میشه!توقع قهرمانی ندارم ولی چهارتای اول در دسترس خواهد بود!!اگر یک سنتر بک و یک هافبک خوب اضافه کنیم و پوگبا رو هم ندیم بره، یک مهاجمم اگر لوکاکو رو بدیم نیاز داری
میلاد چرا میگفتی بیساکا بده، من خیلی باهاش حال کردم هایلایت بازی رو ببین نمیزاشت کسی نفس بکشه تکلهای عالی سرعتش که خیلی خوب بود...مدتها بود چنین بک راستی ندیده بودم

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من بازی امروز رو با اینتر دیدم و امیدوار شدم چانگ و گرینوود خیلی خوب بودن بیساکا چه سرعتی داره خیلی خوب بود...تیم واقعا تو پیش فصل خوب ظاهر شده ببینیم چی میشه!توقع قهرمانی ندارم ولی چهارتای اول در دسترس خواهد بود!!اگر یک سنتر بک و یک هافبک خوب اضافه کنیم و پوگبا رو هم ندیم بره، یک مهاجمم اگر لوکاکو رو بدیم نیاز داری
میلاد چرا میگفتی بیساکا بده، من خیلی باهاش حال کردم هایلایت بازی رو ببین نمیزاشت کسی نفس بکشه تکلهای عالی سرعتش که خیلی خوب بود...مدتها بود چنین بک راستی ندیده بودم

منم امروز از بازی تیم لذت بردم، بیساما فوق العاده‌ست، حق با شماست چانگ و گرینوود عالی بودن، من مطمئنم پوگبا میمونه دخئا هم تمدید میکنه، مگوایر و فرناندز به نظر من ۸۰ درصد اضافه میشن اما مهاجم بعید میدونم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
منم شانسی دیدم بازی رو زدم کانال 3 دیدم داره بازی رو پخش میکنه
تیم امیدوار کننده بازی میکردش اینتر کلا محو بودش بازیکنایه جدید هم خوب بودن بیساکا - گرین وود - چانگ هم باریکن خوبی نشون دادش
االبته شاید اینتر خیلی ضعیف بودش امیدوارم با تیم های جون دار تری بازی کنه قبل شروع لیگ
یوونتوس - بایرن و رئال هم هستند ولی تو جدولش نزده بود با منچستر بازی میکنن
تاتنهام و میلان بازی های بعدی هستن
یه چیزه جالبه دیگه تماشاگرها بودن بالای 90 درصد منچستری بودن کل ورزشگاه قرمز بود از بالا نشون میداد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گرینوود کلا خیلی با استعداد به نظر میاد.
امیدوارم مث خیلی جوونای دیگه یهو منفجر نشه و بعد کلا افت کنه.
IMG_20190720_212759_798.jpg
این عکسو دیدم و کرک و پرم ریخت :/
یه تیمی مث یووه چقدددد عمق داره لیستش،‌ خیلی مونده تا بخوایم به سطح اول اروپا برگردیم.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
رسمی: داوید دخئا با قرارداد جدید ۶ ساله به ارزش ۱۱۰ میلیون پوند موافقت کرد و این قرارداد پس از تعطیلات آخر هفته امضا خواهد شد.
منبع: حساب رسمی خبری باشگاه در توییتر

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
سر انجام منچستریونایتد و لسترسیتی بر سر انتقال هری مگوایر به مبلغ ۸۰ میلیون پوند به توافق رسیدند.

منبع: اکانت رسمی خبرگزاری باشگاه لستر در توییتر

caee3f62515fd41bcfe45c8f52968c3e.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب خرید ها تا الان که خوب بوده
امیدوارم سراغ میانه زمین و مهاجم هم برن

۲ تا خرید جدید هم خدا رو شکر خوب بودند
بخصوص ون بیساکا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دخه آ هم با مصاحبه هایی که انجام داده دیگه مسجل شده که تمدید می کنه. الان فقط میمونه نگه داشتن پوگبا، خرید بازیکن برای خط میانه و مهاجم و مشخص کردن وضعیت لوکاکو

بالا