• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر میرسه مگوایر با ۸۵ تا رسمی شد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
به نظر میرسه مگوایر با ۸۵ تا رسمی شد

بله تمام توافقات انجام شد و هری فردا جهت انجام تست‌های پزشکی به کارینگتون خواهد آمد و پس از امضای قرارداد رسما به ما خواهد پیوست.
تنها نگرانی من در حال حاضر فرناندز هست که من نگران بودم لیورپول هایجکش کنه که تاتنهام داره اینکارو انجام میده، امیدوارم وودوارد لاس نزنه و کار رو تموم کنه، اسپورتینگ هم گیر داده که فرناندز باید یکشنبه تو سوپرکاپ بازی کنه بعد هرجا‌ میخواد میتونه بره

Sent from my iPhone using Tapatalk

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب غیر اینکه تبادل دیبالا و لوکاکو فقط به تصمیم دیبالا بستگی داره هرچند محتمل میدونمش گویا سوپر ماریو هم به منچستر‌ چراغ سبز نشون داده و‌میخواد به ما ‌ملحق بشه همراه دیبالا، نظرتون در‌ مورد مانژوکیج چیه؟ من‌ چیز زیادی ازش نمیدونم‌. نقطه ضعف و قدرتش در‌ چه حده؟ چجور‌ مهاجمیه؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب مگوایر دیگه تموم شدس با 80 میلیون پوند، گرونه ولی خب واقعاً نیاز داشتیم به یه دفاع خوب و امیدوارم سرنوشت فن دایک واسه مگوایر هم تکرار شه.
بله تمام توافقات انجام شد و هری فردا جهت انجام تست‌های پزشکی به کارینگتون خواهد آمد و پس از امضای قرارداد رسما به ما خواهد پیوست.
تنها نگرانی من در حال حاضر فرناندز هست که من نگران بودم لیورپول هایجکش کنه که تاتنهام داره اینکارو انجام میده، امیدوارم وودوارد لاس نزنه و کار رو تموم کنه، اسپورتینگ هم گیر داده که فرناندز باید یکشنبه تو سوپرکاپ بازی کنه بعد هرجا‌ میخواد میتونه بره

درباره فرناندز خوندم چون هر دوی اون و دیبالا پستشون شماره 10ئه با اومدن دیبالا از خریدش پشیمون شدیم، منطقی هم هست منم دیبالا رو ترجیح میدم راستش.
خب غیر اینکه تبادل دیبالا و لوکاکو فقط به تصمیم دیبالا بستگی داره هرچند محتمل میدونمش گویا سوپر ماریو هم به منچستر‌ چراغ سبز نشون داده و‌میخواد به ما ‌ملحق بشه همراه دیبالا، نظرتون در‌ مورد مانژوکیج چیه؟ من‌ چیز زیادی ازش نمیدونم‌. نقطه ضعف و قدرتش در‌ چه حده؟ چجور‌ مهاجمیه؟

اصلاً بهش نیازی نداریم، همینجوریشم کلی ترافیک داریم تو اون پستا و یه بازیکن 33 ساله فک نمیکنم کمکی بکنه به تیممون

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب مگوایر دیگه تموم شدس با 80 میلیون پوند، گرونه ولی خب واقعاً نیاز داشتیم به یه دفاع خوب و امیدوارم سرنوشت فن دایک واسه مگوایر هم تکرار شه.

درباره فرناندز خوندم چون هر دوی اون و دیبالا پستشون شماره 10ئه با اومدن دیبالا از خریدش پشیمون شدیم، منطقی هم هست منم دیبالا رو ترجیح میدم راستش.

اصلاً بهش نیازی نداریم، همینجوریشم کلی ترافیک داریم تو اون پستا و یه بازیکن 33 ساله فک نمیکنم کمکی بکنه به تیممون

سلام، اقا دیبالا قطعی نشده تا فرناندز رو کنسل کنند اخه، دیبالا فعلا تصمیمشو نگرفته فرناندز هم بعذ بازی فردا شب سوپر کاپ قطعا با یه تیمی قرارداد میبنده، دیبالا هم که اره یا نه داره لاس میزنه وگرنه من بیشتر از فرناندز دوستش دارم ضمنا بودنش کنار پوگبا عالیه و همدیگرو درک میکنند تو زمین اونم چشم بسته، سوپر ماریو رو منم نمیشناسم اما چون در صورت معاوضه لوکاکو داره میره برای همین پرسیدم خوب اگه بره تو اون پست فقط رشفورد رو داریم ترافیک برای چی؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مانژوکیچ بازیکن خوبیه ولی سن و سالش دیگه گذشته و برای ذخیره خوب هستش
رئال هم مثل اینکه دست گذاشته رو فرناندز و احتمالا میخواد فشار بیاره به منچستر برای فروش پوگبا

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام، اقا دیبالا قطعی نشده تا فرناندز رو کنسل کنند اخه، دیبالا فعلا تصمیمشو نگرفته فرناندز هم بعذ بازی فردا شب سوپر کاپ قطعا با یه تیمی قرارداد میبنده، دیبالا هم که اره یا نه داره لاس میزنه وگرنه من بیشتر از فرناندز دوستش دارم ضمنا بودنش کنار پوگبا عالیه و همدیگرو درک میکنند تو زمین اونم چشم بسته، سوپر ماریو رو منم نمیشناسم اما چون در صورت معاوضه لوکاکو داره میره برای همین پرسیدم خوب اگه بره تو اون پست فقط رشفورد رو داریم ترافیک برای چی؟

همون دیگه فعلاً مشخص نیست تو باشگاه داره چی میگذره، ولی چیزی که مشخصه مذاکرات در جریانه و هر چند دیر، ولی بالاخره دارن کارای لازم رو میکنن مدیرا، باید منتظر بود ببینیم تا ددلاین دی چه اتفاقایی میفته.
درباره مانزو هم تو یووه وینگ چپ بازی میکرد، و خب اون جلو همینجوریشم خیلی بازیکن داریم ، رشفورد، مارسیال، جیمز، ماتا، لینگارد، تازه جوونایی که تو پیش فصل خیلی خوب بازی کردن و ممکنه به تیم اضافه شن هم هستن.
درباره لوکاکو هم بعید میدونم اگه دیبالا نیاد بفروشیم به یووه.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گللللللللللللللل اول مارکوس رشفورد [emoji460]️

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من واقعا به بازیکن‌های اکادمیمون امیدوارم فوق العاده هستند، ضمنا اوله بعد بازی گفت در این فصل اشلی یانگ در صورتیکه در‌ زمین باشه کاپیتان تیم‌ خواهد بود ولی نگفت اگر نبود بازوبند رو‌ پوگبا میبنده یا دخئا، ضمنا تایید کرد پوگبا میمونه تو تیم، در مورد مگوایر هم گفت به بازی چلسی میرسه، کاش زودتر خرید میکردن که یکم تمرین کنه و هماهنگ‌ شه، حالا وودوارد داره لاس میزنه امیدوارم هم دیبالا هم فرناندز نپرن

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
بازی سیتی و لیورپول رو تماشا کردم اگر اسم اونها رو بذاریم تیم فوتبال در حال حاضر تیم ما تیم معلولان به حساب میاد، چند سطح از فوتبال ما سرتر هستند یه چیزی ماورای فوتبال امروزی، ثانیه به ثانیه مربی ها باهم شطرنج بازی کردند و درسته سیتی قهرمان شد اما شانس اورد که با سوپر بلاک کایلی واکر تو ۹۰ دقیقه نباخت.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
مدیر ورزشی یونتوس تو لندن هست برای انجام مذاکره با یونایتد، تا این لحظه اعلام شده سوپرماریو با یونایتد به توافق شخصی رسیده

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مگوایرکه رسمی شد.
اما مانژوکیچ و دیبالا کلا کنسل شد انگار.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
برونو فرناندز چی اونم کنسل شد؟ برای سمت راست حتما یک گزینه خوب باید بگیرن
دیبالا هم نمیدونم چرا طاقچه بالا میزاره انگار تو یووه داره فیکس بازی میکنه اینقدر ناز میکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برونو فرناندز چی اونم کنسل شد؟ برای سمت راست حتما یک گزینه خوب باید بگیرن
دیبالا هم نمیدونم چرا طاقچه بالا میزاره انگار تو یووه داره فیکس بازی میکنه اینقدر ناز میکنه

در مورد فرناندز ضد و نقیض زیاد گفته میشه
باید صبر کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه شایعاتی هست که میگه فرناندز تا اخر هفته نهایی میشه
یه شایعات دیگه میگه فرناندز میره تاتنهام و باشگاه داره اریکسن رو میخره.

معلوم نیست کدومش درسته. به هر حال هر کاری دارن میکنن باید تو این 2 3 روز انجام بدن.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
بی بی سی اسپورت که یکی از قویترین و معتمدترین خبرگزاری‌ها تو توییتر و تلویزیون هست توییت زده که یونایتد بسیار نزدیک شده به انتقال اریکسون، والا من به شخصه انقدر اریکسون رو دوست دارن که حد نداره هم خلاقه هم شوت زنه هم سوسول نیست و تو جزیره جا افتاده، امیدوارم بگیریمش

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
اگر جفتشون رو بگیرن اریکسن و فرناندزیا حتی دیبالا رو عالی میشه

جفتش که امکانپذیر نیست، تاتنهام چون داره فرناندز رو نهایی میکنه حاضر به فروش اریکسون شده، دیبا هم داره شورسو در میاره و اومدنی نیست فقط داره بازار گرمی میکنه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
جالبه کوتینیو رسما به عنوان بازیکن قرضی داره میره ارسنال، اول پپه رو گرفتن الانم کوتینیو و رسما دستشون تو حط حمله باز شده و ما باید منتظر ددلاین باشیم تا شاید اتفاقی بیفته

بالا