• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
برنده بزرگ نقل و انتقالات بدون هیچ شکی آرسنال شد، لعنتیا جالبه که میگفتن بودجه ما محدوده اما هرچی تونستند خرید کردند

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اکانت توییتر پیتزا هات هم تیکه سنگین و غش خنده ای انداخت به وودوارد :D
Screenshot_2019-08-09-00-32-42-588_com.twitter.android.png

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
مزخرف ترین خرید هاط بق معمول برای ما بود امسالم . تیم به نظر می رسه قرار است اتوبوسی بازی کند فصل جدید . لوکاکو با اون همه انتقاد بهش بودنش بهتر از نبودنش بود وقتی نشد جایگزین براش بخرن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سولسشایر: زمان مناسبی برای جدایی لوکاکو بود

سرمربی شیاطین سرخ ضمن تمجید از روملو لوکاکو تأکید کرد زمان مناسبی برای جدایی این بازیکن از جمع شیاطین سرخ و پیوستن به اینتر بود.

اولگنار سولسشایر که تیم تحت هدایتش یکشنبه شب در اولین بازی خود در فصل جدید لیگ برتر انگلیس پذیرای چلسی خواهند بود، گفت: از سه خرید تابستانی‌مان – دنیل جیمز، آرون وان‌بیساکا و هری مگوایر- راضی هستم. باشگاه منچستریونایتد در صورتی که بازیکنان مناسبی در نقل و انتقالات باشند، پول کافی برای خرید آنها را دارد.

وی همچنین درباره هافبک فرانسوی‌اش که شایعه پیوستن وی به رئال مادرید مطرح است، اظهار داشت: به مانند همیشه می‌گویم که پوگبا فوق‌العاده است. او هر موقع که به زمین می‌رود، هر موقع که تمرین می‌کند، فوق‌العاده شگفت‌انگیز است.

سرمربی نروژی شیاطین سرخ در خصوص نارضایتی برخی هواداران نسبت به عملکرد این باشگاه در فصل نقل‌وانتاقالات تابستانی هم یادآور شد: ما چنین حسی نداریم که هواداران از باشگاه ناراضی هستند. همیشه البته هوادارانی هستند که دوست دارند باشگاه بازیکنان جدیدی به خدمت بگیرد که این هم بخشی از کار است.

سولسشایر در مورد جدایی مهاجم بلژیکی‌‌اش از جمع شیاطین سرخ که در ازای 75 میلیون یورو راهی اینتر شد، تأکید کرد: زمان مناسبی برای جدایی روملو بود، چون ما معامله خوبی با اینتر انجام دادیم و لوکاکو هم از این بابت خوشحال است، پس هر دو طرف این معامله را طوری که باید عملی کردند. لوکاکو در تور پیش‌فصل مصدوم بود و به همین دلیل در بازی‌های ما حضور نداشت. به هر حال برای او آرزوی شروعی خوب در اینتر دارم.

وی در تکمیل صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: لوکاکو یکی از بهترین مهاجم نوک‌های جهان است. با این حال اطمینان دارم که با وجود مارسیال، رشفورد و دنیل جیمز ما این فصل گلزنی‌هایی خواهیم داشت. مطمئنم که جسی لینگارد هم این فصل بیشتر گلزنی خواهد کرد.

سرمربی نروژی شیاطین سرخ همچنین درباره هافبک هجومی 17 ساله‌اش که در تور پیش‌فصل عملکرد خوبی از خود ارائه کرد، اظهار داشت: مِیسون گرین‌وود این فصل برای منچستریونایتد بازی خواهد کرد و بیشتر از او استفاده خواهیم کرد. وقتی هم در ترکیب باشد توانایی گلزنی خواهد داشت. اگرچه در صورتی که ما یک مهاجم دیگر به خدمت می‌گرفتیم، مسیر او می‌توانست تغییر کند.

اوله در پایان درباره مهاجم شیلیایی‌اش که شایعات زیادی در خصوص احتمال جدایی وی از جمع شیاطین سرخ وجود دارد، گفت: به نظرم سانچس ماندنش در منچستریونایتد را به شکل یک فرصت خواهد دید تا اثر خود را بر روی تیم بگذارد. انتظار دارم که الکسیس در اینجا بماند و او مهاجمی است که توانایی گلزنی دارد.
15537653578584-660x350.jpg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقع بینانه همه میدونیم چه خبره ولی خوش بینانه شاید اوله واقعا بخواد فرصت بیشتری به جوانها بده من یک چیزی رو نمیفهمم مشکل بزرگتر از گلیزرها هوادارهایی هستن که انگار دارن لطف میکنند به تیم که هوادارن میگن حالا که اینجوریه میریم سراغ سیتی یا لیورپول خوب میرین که میرین به درک، این باشگاه لحظات خوب داشته از همین لحظه هم همه هوادارهاش برن سمت سیتی و لیورپول برا خاطراتش اتفاقی نمیفته که اغلب ما نوجوانی و کودکی و بخشی از جوانی رو باهاش گذروندیم....یکسری زالو افتادن به جون این باشگاه و من به احترام خودم و خاطرات خودم هوادار یونایتد میمونم حتی اگر بازی هاش و نبینم میتونم از فوتبال تیم دیگه لذت ببرم ولی قلبم با یونایتد هست و خواهد بود، خود من صد در صد رویام اینه که واقعا اوله با همین جوونها نتیجه بگیره هر چند توقعی ندارم که جام بگیریم ولی اگر واقعا گرینوود و گومز و چانگ و بقیه جوونها رو بازی بگیره نگاه میکنم که ببینم اینا چه میکنن، با یک مشت جوجه هم میشه نتیجه گرفت و این فلسفه یونایتد بوده و هست هر چند گلیزرها چاق تر شدند بنابراین من معترضم ولی همچنان هوادار.....

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب لیورپول و سیتی با خط و نشونشون تو هفته اول نشون دادند رتبه اول و دوم امسال لیگ به اونا اختصاص داره و البته من امسال هم سیتیزن‌ها رو قهرمان لیگ میدونم و لیورپول بازم ارزو به دل خواهد ماند. اما تحت هر شرایطی حتی اگه منچستریونایتد به لیگ یک هم سقوط کن یه نوک‌ سوزن از عشقم بهش کم نمیشه ما بی دلیل عاشق این تیم نشدیم این تیمی که هوادارشیم پادشاه اول و اخر جزیره هست و اتفاقا با حرف دوستمون خوشحال میشم که اگه اوله بتونه با چندتا جوون از اکادمی بهترین نتایج ممکن رو بگیره، من بهش افتخار خواهم کرد، تیم تو خط دفاع و دروازه الان به نظرم فوق العاده هست و فقط باید خط دفاع باهم هماهنگ بشن، تو هط هافبک و خط اتش باید ببینیم این فصل اوله چه برنامه ای داره، بی صبرانه منتظر فردا شب هستم.
زنده باید یونایتد تا ابد

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
یه سری حرکت هایی چندماه اخیر انجام شده که به شدت می پسندم.

این مصاحبه رشفورد

https://www.varzesh3.com/news/1629285/راشفورد-بر-خلاف-3-سال-اخیر-امسال-ثبات-داریم

نشون می ده بعد رفتن لوکاکو یه نفس راحت کشیده و اوله داره بهش اعتماد به نفس کافیه می ده.

من به شخصه اگر مشکل روحی و روانی پیدا نکنیم امسالو خیلی خوب می بینم. البته به قول دوستان اول و دوم لیگ که مشخصه.

ولی می تونیم راحت سوم بشیم و البته رو جام حذفی و اتحادیه هم سرمایه گذاری.

بازم باید بریم جام یوفا بازی کنیم؟ شاید اونجا هم بتونیم قهرمان بشیم.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
یه سری حرکت هایی چندماه اخیر انجام شده که به شدت می پسندم.

این مصاحبه رشفورد

https://www.varzesh3.com/news/1629285/راشفورد-بر-خلاف-3-سال-اخیر-امسال-ثبات-داریم

نشون می ده بعد رفتن لوکاکو یه نفس راحت کشیده و اوله داره بهش اعتماد به نفس کافیه می ده.

من به شخصه اگر مشکل روحی و روانی پیدا نکنیم امسالو خیلی خوب می بینم. البته به قول دوستان اول و دوم لیگ که مشخصه.

ولی می تونیم راحت سوم بشیم و البته رو جام حذفی و اتحادیه هم سرمایه گذاری.

بازم باید بریم جام یوفا بازی کنیم؟ شاید اونجا هم بتونیم قهرمان بشیم.
لیگ اروپا هستیم . به نظرم مثل سه فصل پیش باید سرمایه گذاریمون رو لیگ اروپا باشه تا با قهرمانی در اون جواز چمپیونز لیگ بگیریم . هرچند لیگ اروپا جز خستگی عایدی برای تیم نداره

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گلللللللللللللللللللللللللللل اول مارکوس رشفورد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ون بیساکا داره دلبری میکنه تو زمین [emoji3590]

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گلللللللللللللللللللللللللللل دوم [emoji460]️[emoji460]️[emoji460]️[emoji460]️
مارسیاللللللل

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گلللللللللللللللللللللللللل سومممممم
مرسیییییییییییی رشفوردددددد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
برد ارزشمند تیممون مقابل چلسی که همراه کلین شیت بود رو به هواداران واقعی باشگاه تبریک میگم و برای تیم در ادامه راه ارزوی موفقیت میکنم [emoji3590]
نکته قابل توجه بازی رویایی ون بیساکا و قطع توپ‌های بیشمارش بود براحتی میتونه سالها دفاع راست ما رو بیمه کنه [emoji1316]

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
جانمم به این بازی
بعد شش سال یه بازی منچستری دیدیم.

تیم به شدت یک دست شده.
بیساکا عالی بود. چقدر خوب بازی می کنه یه دفاع راست کلاسیک.

مک گوایر هم عالی بود. وقتی دفاع خوب باشه شانس هم داره تیم. دخیا هم خیلی خوب و پرانرژی بود. لیندلوف کنار یه دفاع درجه 1 چقدر خوب شده

اون جلو هم که بی نظیر بودن

مارسیال و رشفورد ادمو یاد اندی کول و دوایت یورک می اندازند. فقط یکم باهم کارهای ترکیبی انجام بدن دیگه میشن خودشون

نکته منفی بازی به نظرم پوگبا بود
خیلی افسرده بود. حتی تو شادی های گل ها هم شرکت نمی کرد. مخصوصا گل چهارم.

امیدوارم الان تیمو ببینه و به خودش بجنبه. پوگبای عالی می تونه تو این تیم خیلی بدرخشه.

کلا کاری به آینده و گذشته ندارم

بیاییم شب عیدی از این بازی و نتیجه خوب تیممون لذت ببریم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تبریک میگم دفاع بسیار مستحکم بود یادم نمیاد در دوران ونگال و مورون هیچ وقت دفاع آنقدر مستحکم بوده باشه و سرعت انتقال از دفاع به حمله اینجوری باشه امروز همه خوب بودند و حرفی توش نیست و خوشحالم که اوله جوون ها رو بازی داد این سبک بازی یونایتد بیشتر از هر خریدی به فیتنس بالا نیاز داره با این شدت بالای پرس ممکنه اتفاقی که در چند بازی آخر فصل پیش رخ داد دوباره برگرده ولی این تیم رو خود اوله آماده کرده و امیدوارم درخشان جلو بره اون دوستانی هم که خسته شده بودند امیدوارم از تیم جدیدی که هوادارش شدند این فصل لذت ببرند چرا که یونایتد هم قدرتمند برگشته...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
جانمم به این بازی
بعد شش سال یه بازی منچستری دیدیم.

تیم به شدت یک دست شده.
بیساکا عالی بود. چقدر خوب بازی می کنه یه دفاع راست کلاسیک.

مک گوایر هم عالی بود. وقتی دفاع خوب باشه شانس هم داره تیم. دخیا هم خیلی خوب و پرانرژی بود. لیندلوف کنار یه دفاع درجه 1 چقدر خوب شده

اون جلو هم که بی نظیر بودن

مارسیال و رشفورد ادمو یاد اندی کول و دوایت یورک می اندازند. فقط یکم باهم کارهای ترکیبی انجام بدن دیگه میشن خودشون

نکته منفی بازی به نظرم پوگبا بود
خیلی افسرده بود. حتی تو شادی های گل ها هم شرکت نمی کرد. مخصوصا گل چهارم.

امیدوارم الان تیمو ببینه و به خودش بجنبه. پوگبای عالی می تونه تو این تیم خیلی بدرخشه.

کلا کاری به آینده و گذشته ندارم

بیاییم شب عیدی از این بازی و نتیجه خوب تیممون لذت ببریم.
پوگبا عالی بود دوتا پاس گل داد پاس گلش به راشفورد درخشان بود ولی اینکه تو شادی شرکت نمیکرد درسته....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک به همه دوستان.
واقعاً بازی خوبی بود. نیمه دوم رو زیادی عقب نشسته بودیم ولی خب برنامه داشتیم براش و تو 90 ثانیه تو ضد حملات نابودشون کردیم.
مگوایر عالی بود، بیشترین قطع توپ، دفع توپ و بلوک رو داشت.
ون بیساکا هم عالی بود.
به قول دوستان تیم اول و دوم که مشخصه ولی همینجوری پیش بریم تو مسیر خوبی هستیم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من هم تبریک میگم این برد رو.
با اونکه خوب بودیم ولی زیادم خوب نبودیم :D امیدوارم تیم هجومی تر بازی کنه در آینده جایه عقب کشیدن و ضد حمله زدن
15 دقیقه اول بازی دست چلسی بود ولی بقیش برای ما بود و تو نیمه دوم هم که تیم عقب نشسته بود.
پاس پوگبا عالی بودش به راشفورد

بالا