فرد و سانچس و دالوت تو اون بازه مدنظر من نبودن. هر چند برای قضاوت درباره دالوت خیلی زوده. بهش فرصت بدن قطعا شرف داره به جیمز!
مخیتاریان قبول،
بایی فصل اول عالی بود. تو فیفا هم یه فصل بهش بازی می دادی تا 89 می رفت
)) مصدومیت هاش که دیگه قابل پیش بینی نبوده.
زلاتان هم ازاد اومد. یک فصل بود. اثرش رو گذاشت و رفت. خبری از خرج درشت یا قرارداد بلندمدت یا تعریف و تمجید های بی خودی نبود.
لیندلوف طول کشید راه بیفته و اون اول اصلا امیدوار کننده نبود ولی به هر حال فصل قبل بهترین مدافع تیم بود.
از پوگبا خوشم نمیاد ولی با وجود قیمتش و حاشیه هاش کافیه یه لحظه همین خط هافبکمون در این چند فصل رو بدون حضوش تصور کنیم
لوکاکو رو شاید خیلی ها باهاش حال نکنند ولی مناسب سیستمی که مورینیو روش اصرار داره بود.
و البته ماتیچ هم هست که دو فصل اول عمدتا قابل قبول بود هرچند بگیر نگیر داشت.
خلاصه قصد من تعریف از عملکرد مورینیو نبود هر چند اونم به جای خودش از نظر من قابل دفاعه. می خوام بگم من به شخصه دوران قبل از 2013 که جای خود دارد حتی به اندازه 2016 و 17 هم این تیم رو مدعی نمی بینم. همین اسم ها رو شما مقایسه کن با سه خرید این فصل. همون اندک ماجراجویی و حرص برای قهرمانی هم انگار وجود نداره. انگار همه از مدیریت تیم تا بازیکنا و هوادارا عادت کردن به جنگیدن برای 4 تا 6
به نظرم بی تدبیری همیشگی وودوارد و خساست گلیزر ها جمع شده با سهل انگاری عجیب سولسشر. که این یک مورد رو نه خوزه داشت و نه حتی فن خال. و اصلا نمی تونم بفهمم اوله چطور می خواد از این تیم یک مدعی بسازه.