hassan.Sabbah
Registered User
۳۲ دقیقه بدون برنامه بازی کردیم یه سوتی دادیم و خط جمله اونها همون یه توپ رو گل کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی اگه ۶ تموم کنیم شاهکار شاهکار کردیممن کخ میگم زیر ۶ تموممیکنیمامسال خدا بخواد رتبه ششم رو می زنیم با اقتدار
تیمی که بازیکن رو بازور نگه داره میشه یکی مثل پوگبا که بی انگیزه وسط زمین تو حال خودش هست یا داوید دخه آ که اخرین باری که خوب بود رو یادم رفته من .
واقعا وود ادوارد شاهکار مدیر اجرایی قرن هست با خرید و فروش هایی که انجام داد . لوکاکویی که این همه بهش انتقاد می کردیم حداقل پنالتی گل می کرد!!
آرسنال امسالم مالی نیست ولی از تیم ما بهتره حداقل خط حمله خوبی داره .
آقا اسکرین شات میگیری اطلاعات شخصی گوشیت رو پاک کن همین الان من فهمیدم از همراه اول در ایران استفاده میکنی تلگرام نصب داری و وی پی ان استفاده میکنی .....یک نکته جالب تعداد پاس تیمهای جزیره تا پابان نیمه اول بازی تاتنهام هست که اکثر بازیها انجام شده البته امکانش هست تات از ما جلو بزنه هم ممکنه نرسه البته اهمیتی نداره اما چیزی که جالبه ما تیم دوم لیگ هستیم و تو هر ۳ بازی به چشمم اومده تیممون این فصل زیاد پاس میده تو هر بازی مثلا تو نیمه اول بازی با ولورهمتون تعداد پاسمون دیوانه کننده بود و اگر نیمه دوم مثل اول ادامه میدادن رکورد شاید تاریخ لیگ برتر میشکست اما همه این پاسها بدون فکره و فقط چون بازیساز نداریم بدون هدف فقط بهم پاس میدن تا راهی پیدا کنند اما بی فایده از اون طرف لیورپول پایینتر از ماست اما پاسها هدفمند و تیم اول سیتی که هم نیاز به گفتن نیست تنها تیمیه که هر ۱ پاسش با برنامه هست، نکته جالب هفته قبل بازی سیتی بود کچل اگوئرو رو تعویض کرد که مهاجم خارق العادهای هست فقط تو اوم بازی یه توپ خراب کرده بود تا اومد بیرون کچل باهاش درگیر شد و با دست داست نشون میداد بهش که چرا اون موقعیت رو تو خراب کردی من انتظار ندارم تو موفیت خراب کنی، اونوقت بیخیالی رشفورد و مارسیال و لینگارد تو زمین رو ما مجبوریم تحمل کنیم چون بازیکن نداریم، من معتقدم نمیشه کل تیم رو تو یه پنجره تقویت یا تعویض کرد همین کچل هم نتونست و سال اول فقط ستون رو چید و سالهای بعد طوری تقویت کرد که به قول مورینیو نیمکتش مدعی دوم قهرمانی در جزیره هست اما چیزی که ناراحت کننده برامه اینه که من منتظر جذب یه مهاجم هافبک دیگه بودم حداقل منتظر فرناندز و یه مهاجم اما اگه میخواستن خرید نکنند نمیفهمم چرا اندر هررای دوست داشتنی و لوکاکوی هیولا رو فروختند؟ کلا الان بازیکنها مطمئن هستند همیشه فیکس هستند حتی اگر راه براه تک به تک و پنالتی خراب کنند چون قطعا جنازه مرده رشفورد بهتر از گرینووده یا جنازه مرده پوگبا تو زمین بهتر از اندرس پریرا هست لینگارد هم که نسبت به اقای چون، کلا ادم مثبت اندیشی هستم ولی نسبت به آینده تیم تا فصل نقل و انتقالات زمستانی نگرانم البته معلوم نیست اوله بمونه چون به قول یکی از دوستان که همینجا گفت این مدیران فقط تعویض مربی بلدند و نمیخوان مشکل رو از ریشه حل کنند با این شرایط من مطمئنم حتی اگر پوچ هم بجای اوله میومد هیچ غلطی نمیتونست بکنه.
در آخر مثل همه هوادارهای واقعی باشگاه مثل همیشه فریاد میزنم زنده باید یونایتد پادشاه اول و اخر جزیره و امیدوارم تیم به هر شکلی شده برگرده به روزهای خوبش