یعنی اگه ۶ تموم کنیم شاهکار شاهکار کردیممن کخ میگم زیر ۶ تموممیکنیم
سسشر هم دیگه رسما مربی گریش ناشیانه و بی تحربه است!اصلا از واقعیت موجود تو ترکیب خودش اشنایی نداره!همینطوری بازیکن هارو از تیم میکنه بیرون بدون اینکه بفکر جانشین باشه!!میاد کلی بازیکن جوان و بی تجربه رو تو ترکیب می زاره از اونطرف اعتقادی احمقانه به لینگارد داره همینمورینو یه بازی لینکارد اینطوری بازی می کرد قشنگ وسط نیمه می اورد بیرون چند بازی رو نیمکت میزاشت تا حالش جا بیاد ولی الا به لطف سسشر ثابت بازی میکنه از اوت بدتر تعویض هاش منو کشته میاد دقیقه ۸۵ اینا تعویض میکنه بعد بجای اینکه ماتا یه....گرینود چیه اسمش اونو بازی میده!رسما مغزش انگار تو زمان فرگسون مونده فرت فرت به جوان ها بازی میده و از اون بدتر نمیفهمه که واسه پیشرفت یه بازیکن جوان نیاز داره که کنارش یه ستاره یا بازیکن با تجربه ای باشه!الا نه اسکولزی هست نه گیگزی نه رونی و.....ترکیب پر شده از شل مغز ها!!از اون بدتر تاکتیک نداشتن سسشر!!
واقعیت اینه که من معتقدم امسال یا یک سال فاجعه بار میشه یعنی حتی شاید به رده های به قول شما زیر 6 برسیم یا همین جوون هایی که تو تیم هستن شاید معجزه ای کنند و حداقل رتبه 5 و 6 برامون ثبت بشه .اما به قول شما این جوون ها باید تدریجی رشد کنند نه اینکه مثل قارچ تو ترکیب باشن !! لینگارد واقعا مثال خوبی زدید . فاجعه امسال ما جایی رخ میده که لینگارد و پوگبا باید بشن محرک حمله تیم ولی نه سبک بازیشون با هم همخونی داره و نه جفتشون اماده هستند و تازه قهر هم هستند و هیچ کار مفیدی نمی کنند
بزرگ ترین لطف باشگاه می تونه فروش پوگبا این چند روز آخر باشه با پولی که از فروشش بگیریم ژانویه اریکسن جایگزینش کنیم با یک پنجم قیمت فروش پوگبا . و یک مهاجم و پشت مهاجم خوب هم بخریم نیم فصل دوم شاید فرجی بشه
وگرنه تیمی که در خونه از کریستال پالاس ببازه جلوی لیورپول و من سیتی و تاتنهام و آرسنال آبروریزی می کنه
نه اینکه فاجعه باشیم نه بازیکنان کلیدی مون مثل پوگبا و دخه ا دلشون با تیم نیست و شل گرفتند. گل دوم پالاس رو من با چشم بسته تو دروازه بودم می گرفتم . دخه آ کلا گل خوردن براش عادی شده
پوگبا هم که وسط زمین حداکثر کاری که می کنه توپ رو می گیره یه چرخی دورش خودش می زنه و بعد سانتر می کنه مورب حالا رسید به مقصد که رسید نرشید به بیضه هاشم نیست