• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
آقا اسکرین شات میگیری اطلاعات شخصی گوشیت رو پاک کن همین الان من فهمیدم از همراه اول در ایران استفاده میکنی تلگرام نصب داری و وی پی ان استفاده میکنی .....

اون علامت لوکیشن سیستم عامل iOS هست و ایکون تلگرام نیست :) در مورد همراه اول و وی پی ان مشکلی نیست عزیز، این رو ول کن نظری در مورد پاسها نداری؟ فکر کنم شما هم هر ۳ بازی اول رو تماشا کردی

Sent from my iPhone using Tapatalk

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
تاتنهام هم مثل ما:
بازی اولش رو در خانه برد البته ما از چلسی بردیم اونا از استون ویلا
- بازی دومش رو مساوی کرد با سیتی در زمین سیتی البته ما با ولورهمتون
- بازی سومش رو در خانه امشب باخت به نیوکاسل و ما به پالاس

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
تاتنهام هم مثل ما:
بازی اولش رو در خانه برد البته ما از چلسی بردیم اونا از استون ویلا
- بازی دومش رو مساوی کرد با سیتی در زمین سیتی البته ما با ولورهمتون
- بازی سومش رو در خانه امشب باخت به نیوکاسل و ما به پالاس

حالا درست نیست ما خودمون رو با تاتنهام مقایسه کنیم ما باید و باید تیم اول جزیره باشیم
با اون دوستمون هم موافقم اوله خیلی دیر تعویض میکنه اخه دقیقه 85 موقع تعویض هستش تعویض رو باید دقیه 70 به بعد انجام بده که فرصت کافی برای بازیکن جدید و تاکتیک جدید باشه
به نظرم اوله با بازیکنای جوون و بی نام و نشون بهتر نتیجه میگیره همونطور که تو بازیهای دوستانه دیدیم و بازی مقابل پاریس سن ژرمن که با جوان ها بهتر نتیجه گرفتیم

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
حالا درست نیست ما خودمون رو با تاتنهام مقایسه کنیم ما باید و باید تیم اول جزیره باشیم
با اون دوستمون هم موافقم اوله خیلی دیر تعویض میکنه اخه دقیقه 85 موقع تعویض هستش تعویض رو باید دقیه 70 به بعد انجام بده که فرصت کافی برای بازیکن جدید و تاکتیک جدید باشه
به نظرم اوله با بازیکنای جوون و بی نام و نشون بهتر نتیجه میگیره همونطور که تو بازیهای دوستانه دیدیم و بازی مقابل پاریس سن ژرمن که با جوان ها بهتر نتیجه گرفتیم

دوست عزیز ما در حال حاضر بازیکن‌هامون در حدی نیستند که حتی به رتبه دوم جزیره فکر کنند چه برسه به اول و باید واقع گرایانه به شرایط نگاه کنیم، بله من تیم رو با تاتنهام مقایسه میکنم چون اصلا مقابل لیورپول و سیتی حال حاضر که بهترین تیم جزیره هست عددی نیستیم جلوی نیمکت سیتی هم عددی نیستیم تنها میتونیم خودمون رو با تاتنهام و چلسی و ارسنال مقایسه کنیم البته مقایسه بدی نیست تاتنهام تیمش بسیار سرتر از ماست. در مورد استراتژی ‌های مربی اون رو دیگه ما نمیتونیم عوضش کنیم اون در اختیار خود اوله هست و من این نکته رو مهم نمیدونم چون اصولا بازیکنی وجود نداره که بیاد زمین و شرایط رو تغییر بده جز ماتا بقیه در حدی هستند که چند دقیقه اخر بیان تو زمین تا در شرایط روانی مسابقات باشن برای زمانیکه بازیکن اصلی ترکیب مصدوم یا محروم میشه
اینکه میگید باید این ارزوی ماست و منم تو دلم میگم اما نمیتونخ به واقعیت بپیونده همونطور که لیورپول ۳۰ ساله در حسرت کاپ جزیره هست، امسال هم همین الان مینویسم امضا میکنم سیب قهرمان جزیره هست و تا کچل هست کلوب نمیتونه دستشو به سمت جام دراز کنه، اره اگه به اروز باشه منم ارزومه و همیشه میگم ما پادشاه اول و اخر جزیره ایم

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
یعنی اگه ۶ تموم کنیم شاهکار شاهکار کردیم‌من کخ میگم زیر ۶ تموم‌میکنیم
سسشر هم دیگه رسما مربی گریش ناشیانه و بی تحربه است!اصلا از واقعیت موجود تو ترکیب خودش اشنایی نداره!همینطوری بازیکن هارو از تیم میکنه بیرون بدون اینکه بفکر جانشین باشه!!میاد کلی بازیکن جوان و بی تجربه رو تو ترکیب می زاره از اونطرف اعتقادی احمقانه به لینگارد داره همین‌مورینو یه بازی لینکارد اینطوری بازی می کرد قشنگ وسط نیمه می اورد بیرون چند بازی رو نیمکت میزاشت تا حالش جا بیاد ولی الا به لطف سسشر ثابت بازی میکنه از اوت بدتر تعویض هاش منو کشته میاد دقیقه ۸۵ اینا تعویض میکنه بعد بجای اینکه ماتا یه....گرینود چیه اسمش اونو بازی میده!رسما مغزش انگار تو زمان فرگسون‌ مونده فرت فرت به جوان ها بازی میده و از اون بدتر نمیفهمه که واسه پیشرفت یه بازیکن جوان نیاز داره که‌ کنارش یه ستاره یا بازیکن با تجربه ای باشه!الا نه اسکولزی هست نه گیگزی نه رونی و.....ترکیب پر شده از شل مغز ها!!از اون بدتر تاکتیک نداشتن سسشر!!

واقعیت اینه که من معتقدم امسال یا یک سال فاجعه بار میشه یعنی حتی شاید به رده های به قول شما زیر 6 برسیم یا همین جوون هایی که تو تیم هستن شاید معجزه ای کنند و حداقل رتبه 5 و 6 برامون ثبت بشه .اما به قول شما این جوون ها باید تدریجی رشد کنند نه اینکه مثل قارچ تو ترکیب باشن !! لینگارد واقعا مثال خوبی زدید . فاجعه امسال ما جایی رخ میده که لینگارد و پوگبا باید بشن محرک حمله تیم ولی نه سبک بازیشون با هم همخونی داره و نه جفتشون اماده هستند و تازه قهر هم هستند و هیچ کار مفیدی نمی کنند

بزرگ ترین لطف باشگاه می تونه فروش پوگبا این چند روز آخر باشه با پولی که از فروشش بگیریم ژانویه اریکسن جایگزینش کنیم با یک پنجم قیمت فروش پوگبا . و یک مهاجم و پشت مهاجم خوب هم بخریم نیم فصل دوم شاید فرجی بشه

وگرنه تیمی که در خونه از کریستال پالاس ببازه جلوی لیورپول و من سیتی و تاتنهام و آرسنال آبروریزی می کنه

نه اینکه فاجعه باشیم نه بازیکنان کلیدی مون مثل پوگبا و دخه ا دلشون با تیم نیست و شل گرفتند. گل دوم پالاس رو من با چشم بسته تو دروازه بودم می گرفتم . دخه آ کلا گل خوردن براش عادی شده

پوگبا هم که وسط زمین حداکثر کاری که می کنه توپ رو می گیره یه چرخی دورش خودش می زنه و بعد سانتر می کنه مورب حالا رسید به مقصد که رسید نرشید به بیضه هاشم نیست

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
با تایید اوله، لوک شاو به دلیل مصدومیت به مدت یکماه از میادین به دور خواهد بود و بنابراین با اضافه شدن اشلی یانگ به ترکیب اصلی او کاپیتان اول تیم خواهد بود.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
کدوم تیم اینهمه بازیکن بدردنخور داره؟ اسمال جونز روخو دارمیان دالوت فرد ماتیچ اینها چند تا بازی قراره بهشون برسه؟ این شاو هم فوتبالش تمام شده است داره زور الکی میزنه بعد از اون مصدومیت ناجورش دیگه همش مصدومه مربی بعدی که بیاد باید تکلیف این پست رو هم روشن کنه!!!با این روندی که داره جلو میره احتمالا بعد از بازی با آرسنال که دو سه هفته دیگه است فکر کنم اوله باید برگرده نوروژ من شخصا به اوله علاقه مندم ولی چی میشه گفت در موردش توی این سه تا بازی باید به ذره بین بگردی دنبال نکات مثبت حالا شاید یک معجزه ای رخ داد و تیم سرحال بیاد ولی همه ی این بی تدبیری ها ناشی از نداشتن مدیرورزشی آوردن چهار مربی مختلف در ۶ ساله..... اون همه بازیکن به درد نخور که داریم پوگبا و دخیا هم رسما میخواستن برن خوب اینارو با چنگ و دندون نگه داشتن طرف هم اصلا براش مهم نیست پولش رو درمیاره میره سر تمرین و یک بازی هم میکنه تا آخر فصل بشه اگر شد در بره......خوب این چه شکل تیم داریه تهش میشه همینی که هست!چه اتفاقی باید بیفته که این دو نفر آینده اشون رو اینجا ببینن؟ قهرمانی در لیگ ؟ در یو سی ال؟ همه این اتفاقات برای رونالدو در یونایتد افتاد ولی تهش گذاشت رفت اینه که فرگی یک چیزی میدونست که همون موقع گذاشت پوگبا مفتم که شده بره یووه......

از نظر من تعداد پاس وقتی تبدیل به خلق موقعیت نمیشه هیچ اهمیتی نداره....توی کل بازی با ولوز و کریستال تعداد موقعیت روی دروازه به ۱۰ تا هم نمیرسه تازه وقتی توپ رسانی هم میشه یک خل و چلی مثل لینگارد اون جلو هست که موقعیت رو حدر بده ما واقعا به بازیکنهایی از تیپ جیمز و بیساکا نیاز داریم اینها واقعا از وقتی اومدن توی پست خودشون بد یا خوب از جون مایه گذاشتن

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مقاله ای که اصلان شیر کرد واقعا جالب بود این چند روزه چند تا نقد خیلی جالب در مورد سولشر و تیمش خوندم که خیلی با منطق جور درمیاد از این مقاله فوربز که اصلان گذاشت تا نوشته رابسون، البته رابسون ژورنالیست نه ستاره سالهای دور یونایتد....عده زیادی توافق و تفاهم دارن بر سر اینکه میدونن اوله در یونایتد چی رو نمیخواد درست هم میگن شما یک نگاه به لیست بازی بکنی میبینی اسمال جونز روخو دارمیان سانچز هیچ کدوم تو لیست ذخیره ها هم نیستن یعنی اوله بازیکن های آکادمی رو هم حتی گذاشته توی لیست ولی اینهارو نه با صدای بلند مشخص کرد فصل پیش که عده ای رو نمیخواد و تا شد هم بازیشون نمیده البته اگر سیل مصدومیت شروع بشه ما بازهم اینارو میبینیم ولی دست سولشر واقعا خالیه هیچی تو دستش نیست از یک طرف نگه داشتن امثال سانچز و اسمال و روخو و لوکاکو و ...یعنی درجا زدن از یک طرف یونایتد واقعا بازیکن لازمه توی خیلی از پست ها ولی اون توی تصمیمش قاطع بود فروش لوکاکو و سانچز و نگذاشتن خیلی از بازیکن ها در لیست ۱۸ نفره نشون میده که کادر فنی تصمیمش رو گرفته ولی این وسط وودوارد توانایی جایگزینی این افراد رو نداره به نظرم هوادارن نباید هیچ جوره قبل از اخراج وودوارد و استخدام یک مدیر ورزشی به رفتن اوله راضی بشن حتی اگر تمام بازی ها رو هم ببازیم چرا که رفتن اوله یعنی برگشتن اسمال و جونز و ماتیچ و ... به ترکیب و پاک شدن صورت مسئله کاری رو که کسی جرات شروعش رو نداشت سولشر جورایی شروع کرده البته خیلی سیاست مدارانه و کلی نقد خوب گرفته که باید همین فرمون بره جلو تا مدیرهای یونایتد رو مجبور به دست جیب شدن یا فروش باشگاه بکنه اوله به عنوان اسطوره باشگاه این توانایی رو داره امیدوارم که شاهد یک انقلاب گسترده در یونایتد باشیم انقلابی که اولین قدمش برداشته شده، پاکسازی تیم از شر بازیکنان رخوت انگیز!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا خبر اومده کریس اسمالینگ هم داره میره رم. البته دوست داشتم اول فیل جونز بره . اما خب اسمالینگ هم یکی از بونجل ها بود که اون هم داره دکمه اش زده میشه.
اگه این خروجی ها معنیش این باشه که در فصل اینده و حتی زمستان همین فصل بازیکنای مستعد و بدردبخور قراره جذب بشن من بعنوان یک هوادار حاضر هستم دندون رو جیگر بذارم.
کاندیدهای بعدی روخو، بایی، دارمیان، جونز ، یانگ، ماتیچ، شاو هستند. البته بعضیهاشون هنوز یک کمی فایده دارند اما خب در کل دیگه اینا به درد منچستر نمیخورن.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
اقا خبر اومده کریس اسمالینگ هم داره میره رم. البته دوست داشتم اول فیل جونز بره . اما خب اسمالینگ هم یکی از بونجل ها بود که اون هم داره دکمه اش زده میشه.
اگه این خروجی ها معنیش این باشه که در فصل اینده و حتی زمستان همین فصل بازیکنای مستعد و بدردبخور قراره جذب بشن من بعنوان یک هوادار حاضر هستم دندون رو جیگر بذارم.
کاندیدهای بعدی روخو، بایی، دارمیان، جونز ، یانگ، ماتیچ، شاو هستند. البته بعضیهاشون هنوز یک کمی فایده دارند اما خب در کل دیگه اینا به درد منچستر نمیخورن.

دوست من معنیش همینه، حالا وقتی من میگفتم اینارو که کادر فنی روند درستی داره میره اینجا یه سری فکر میکردند من دارم از گلیزرها حقوق میگیرم ازشون دفاع کنم من خودم به خون وودوارد و گلیزرهای احمق تشنه ام اما کادر فنی کارش رو عالی داره انجام میده و هیچ تیمی تو دنیا نمیتونه تو یه پنجره کل تیمش رو عوض کنه حتی همین کادر ما نمیتونه تو پنجره بعدی کار رو تموم کنه اگر بنجل‌ها رد بشن تو پنجره زمستانی تقویت و تو پنجره اینده تابستان سال بعد تیم برای قهرمانی بسته خواهد شد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من بعید میدونم این تیم با یک نقل و انتقالات تابستانی و یک زمستونی به حد قهرمانی برسه من اصلا نمیدونم ما خریدهای کافی رو خواهیم داشت یا خیر الان کادر فنی داره با ناراضی کردن بازیکنها از طریق اینکه دیگه انتخاب دوم سوم هم نیستن اونها رو رد میکنه ولی معلوم نیست که چی بشه همه اشون هم دارن قرضی میرن بیشتر شکل یک جنگ داخلیه تا یک پروسه منظم اتفاقاتی که داره میفته

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گروه بندی مسابقات لیگ اروپا انجام شد.
منچستریونایتد در گروه L مسابقات همگروه تیم‌های اِی زد آلکمار هلند، آستانا آذربایجان و اِف کی پارتیزان صربستان شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اسمال رفت رم. البته قرضی
دارمیان هم دائمی با 1.5 میلیون رفت پارما.

تمرکز روی خروج لرد هاست. ایکاش بزودی امثال جونز، بایی، شاو، ماتیچ، لینگارد، روخو هم از تیم برن و جا برای سربازای جدید و باکیفیت باز بشه.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
امروز ظهر به وقت محلی با تیمی بازی داریم که در زمین خودشون لیورپول رو اسیر کرده بودند و لیورپول با کمی‌ شانس تونست برنده بیرون بیاد از زمین، باید ببینیم امروز اوله تیمش رو چطور به زمین خواهد فرستاد.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب از نکات جالب ترکیب امروز،
۱- همانطور که مشخص بود به دلیل مصدومیت شاو اشلی یانگ با بازو بند کاپیتانی جایگزینش شده
۲- ماتا جایگزین لینگارد شده
۳- پریرا جایگزین مارسیال شده و مارسیال حتی روی نیمکت ذخیره هم حضور نداره

با ارزوی یک بازی خوب از جوانهای یونایتد که به پیروزی ختم بشه

بالا