خبر تازه اینکه انگار ماتا موندنی شده. رشفورد هم همینطور.
از اون طرف میگن منچستر در مقابل عیسی دیوپ وستهام هم پول خواسته بده هم فیل جونز رو.
البته هیچکدوم رسمی نیست و بعید نیست شایعه باشه.
البته مهرداد جان خواستم اینهارو بگم، ولی دیدم شایعه هایی که هر روز شنیده میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته، دلیلی واسه گفتنش نیست، جز خراب کردن اعصاب طرفدارها، ولی چون شاید دوست داری بدونی، بزار بهت بگم که پالاس پیشنهاد جدید 50 میلیون پوندی برای بیساکارو رو هم رد کرده(اسکای گفته)، گلیزرها هم به رایولا اعلام کردن که پوگبا اصلا فروشی نیست، پس هیچ مذاکره ای واسش نمیکنیم!!!
باز هم شایعه میخوای؟ منچستر برای دیوپ پیشنهاد 45 میلیون پوندی داده که رد شده از طرف وستهم. سان(فان) گفته که منچستر میخواد با 80 میلیون پوند، مگوایر رو بخره. کوتینیو پیشنهاد منچستر رو رد کرده و میخواد به پاریس بره!!! نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت، خوشحال که کوتینیو نیومده، ناراحت از اینکه بی عرضگی مدیرها که نباید پیشنهاد میدادن ولی دادن و نتونستن بیارنش منچستر!!! همینطور اعلام کرده بودن که منچستر میخواسته راکتیچ 31 ساله رو بیاره جای هررا!!!!!!!!
ساری هم گفته بوده که میتونه از پوگبا بهترین بازی رو بگیره!!!!
MEN گفته منچستر به دنبال خرید مدافع آیندهوون هستش، دامفریز!!! تا حالا حتی اسمش رو هم نشنیده بودم!!!
از موناکو هم خواستیم یه بچه 16 ساله رو بخریم، به اسم هانیبال مبر!!!!!
از گزینه های اصلی هافبک ما، رابیو بود که حتی مبلغ حقوق قراردادش با یووه رو هم اعلام کردن!!!
همینطور تاتنهام داره با اندمبله قرارداد میبنده با قیمت 63 میلیون پوند!!
موندم که دیگه کی بوده که واسه هافبک میخواستیم بخریم، لانگستف بود و نِوِس و رایس و مدیسون که همشون هم رسما جفتک انداختن واسه منچستر و گفتن تو تیمشون میمونن!!!!
همینطور میگن که اتلتیک، میخواد بند 120 میلیون یورویی فلیکس رو بپردازه تا فلیکس رو بخره.
لیورپول با کولیبالی با قیمت 112 میلیون یورو به توافق رسیده!!! شایعه قبلا بود که منچستر پیشنهاد 90 میلیون پوندی واسش داده و رد شده!!!
سیتی میخواد بند خرید رودری رو فعال کنه و حدودا 70 میلیون بخردش. احتمالا سیتی و لیورپول با یکی دو خرید، این تابستون رو تمام میکنند، چلسی که محرومه، پولیشیج رو زمستون خریده و قصد دائمی کردن قرارداد هیگواین رو نداره، آرسنال هم انگار اونقدر بودجه نداره که بتونه خرید بکنه و چند بازیکن کوچیک میخوان بخرن!!!
ولی منچستری که بیش از همه به بازیکن نیاز داشت و داره و باید تیمش رو میساخته، چون وضعیتش از همه افتضاح تر بوده، رسما چند بازیکن اصلیش رو از دست داده و تا آخر تابستون احتمالا 3-2تا اصلی دیگه، مثل دخیا، پوگبا و لوکاکو(که حتی گاتزتا هم رسما گفته که لوکاکو به باشگاه اعلام کرده که در تابستون جدا میشه، تقریبا بدیهی شده رفتنش) رو هم از دست میده، ولی تنها کاری که تا الان انجام داده، رکورد لینک شدن بازیکنها به باشگاه رو در یک تابستون، شکونده!!!
:general304::general304::general304:
مهرداد جان، من کاملا آروم هستم، دیگه رسما بیخیال شدم، هیچ حسی ندارم به باشگاه، نگران من نباش، اینهارو نوشتم فقط جهت مطالعه، چیزهای خیلی مهمتری تو زندگیم هستش تا این باشگاه...:general703::general711::general711: