hassan.Sabbah
Registered User
دوستان یکی بگه پاتریس اورا دقیقا تحت چه عنوانی به کادر فنی اضافه شده؟ دستیار اوله یا انالیزور یا ... ؟!؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
تیم حال و روز خوشی نداره مخلوط بازیکنهای آکادمی و جوانها حتی برابر آستانه هم خلق موقعیت خیلی نمیتونستن بکنن وقتی هایلایت بازی رو دیدم در مجموع سولشر یا هر کس دیگه ای با این مهره ها و نیمکت نافص بهتر از این هم نمیشه متصور بود امروز عملا مهاجم نداشتیم بعد از بیرون رفتن رشفورد آقاجان برنامه ات چیه من جایی اوله رو مقصر میدونم که سکوت میکنه خوب بیا بگو حداقل بازیکنهای مورد نیاز جذب نشدن
حالت دوم که اصلا جای دفاع نداره حالت اولم پس فرق یک مربی که خودش یونایتدی بوده با بقیه چیه خوب اگر احساس خشم از مدیریت یا نزدیکی به هوادارها وجود داره باید یک جا خودش رو نشون بده!!اینکه حرفی نمیزنه 2 حالت داره
یا از طرف مدیریت بهش دیکته شده که حرف نزنه.
یا خودش در این خیانتی که تو جذب بازیکن شده بخشی از تقصیر به عهده اش هست.
مادربزرگ من با لهجه کرمانیش می گفت 22 نفر لِنگ ور زیر توپ می زنن ...انقدر پیرمرد شدم و اعصاب برام نمونده که گرفتم خوابیدم نه بازی تیمو دیدم نه دربی رو
چیه بابا 22 نفر دنبال یه توپ میدوئن شما حرص میخورید (با لحن مادربزرگها بخونید):general304:
این چراهایی که مطرح میکنید همش به اوله ختم میکنید بعد میگید هر کس باشه همینه؟ الان اگه کلوپ بود همین نتایج رو میگرفت؟ مربیامون مربی نبودن. مثل لمپارد که مربی نیست! به هیچ جا هم نمیرسیم. بهترین بازیکنا رو بیاری زیر دست این اوله به جایی نمیرسه.
یونایتد شده یه تیم معمولی مثل آرسنال.
من مطمئنم کلوپ تیم این فصل نه ولی اگر تیم فصل قبل رو داشت الان وضعیتش خیلی بهتر از اوله بود. فارغ از کیفیت فنی خودش، همین طوری ول نمی کرد هر بازیکنی که باهاش حال نمی کنه رو بفرسته بره یا کلا از تیم بذاره کنار بدون این که به جایگزینیش فکر کرده باشه.مسلما کلوپ بهتر از اوله هست از هر لحاظ. اما اگه قرار بود کلوپ باشه و همین بازیکنا باشن مطمئنا یا نتیجه نمیگرفت یا کارش خیلی سخت تر بود و به زمان نیاز داشت.
کلوپ یا تونست مدیریت لیورپول رو قانع کنه که هزینه کنند یا مدیران لیورپول خودشون به این نتیجه رسیده بودند که باید هزینه کنند یا هر دو
مساله اینجاست که اوله یا نتونست مدیران رو قانع کنه که هزینه کنند یا نمیخواست یا اصلا مدیران نمیخواستند.
وگرنه به نظرت اوله بدش میومد که 3 تا خرید دیگه هم داشته باشه !؟
نمیشه الان گفت اوله سرمربی خوبیه یا بدیه. بازیکن اشغال زیاد داریم. اما باید بررسی کرد چرا این اشغال ها هنوز هستند !؟ کادر فنی بیشتر سهیم هست در چرایی این مساله یا مدیریت !