• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
نیمه اول فاجعه بودیم و بی برنامه اینطوری اولین بازیمون رو هم میبازیم، منم مثل بقیه دوستام دارم از آینده این تیم نا امید میشم حتی امسال اولین سالیه که هیچ علاقه ای برای خرید کیتمون نداشتم خیلی حقیر شدیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
افتضاح بودیم به معنای واقعی کلمه
واقعا با این فرمون هیچ امیدی به اینده این باشگاه ندارم.
خودم هم دیگه خسته شدم

j1989f910

Registered User
لایک‌ها
35
فشار ایران از هر طرف با این اوضاعش و اینم از منچستریونایتد که هیچ آینده ی روشنی با این مالکان و مدیریت و کادر فنی براش متصور نمیشه نکرد، خواستین حداقل از فشار ایران بیایم بیرون و برای تحصیل بریم اونور که اونم فعلا" منتفی شده بخاطر کرونا.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بازی قبلی که افتضاح بودیم ولی با شانس بردیم البته من فکر میکنم ساختار بازیهای ملی و باشگاهای اروپا باعث شده تیم های بزرگتر ضربه ببینن چون تقریبا هیچ پیش فصلی نداشتن، وضعیت من سیتی، یونایتد، چلسی همه امتیاز از داست دادن ولورهمپتون که عمق ترکیبش کمتره که کامل از دست داده کارو در نهایت بدنسازی نامناسب به خاطر نداشتن پیش فصل باعث شده که مثلا تیم های کوچیکتر جوری پرس میکنن انگار صد کیلومتر بیشتر میدون توی یک بازی... در مورد نقل و انتقال حرف نزنیم بهتره...!
به نظر من چند بازی اول رو تیم هایی که درگیر بازیهای ملی بودن بازیکنهاشون یا لیگهای اروپایی بازی داشتن امتیاز از دست میدن چون عملا بدن سازی و ریکاوری نداشتن...البته این اتفاق تاثیرش در کل فصل مشهود خواهد بود..

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
این تیم بعد از سر الکس فرگوسن دیگه روز خوش ندید :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تیم بعد از سر الکس فرگوسن دیگه روز خوش ندید :(
راستش تا این گلیزرها نرن و پشت بندش وودوارد و مت جاج نرن تیممون دیگه تیم بشو نیست

در شرایطی که واقعا نیاز به تقویت تیم داشتیم، مدیریتمون گند زد
دیگه واقعا خسته شدم از پیگیری کردن شرایط تیم....
فکر کنم دیگه بهتره ولش کنیم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
وضعیت باشگاه از مسخره رد شده و رسما مضحکه شدیم دیگه :/
از اول فصل ۱۰ نفر لینک شدن نصف ساله میخوایم سانچو رو بخریم سر چند میلیون اختلاف هنوز نخریدیم، اون وقت رفتن کاوانی سی و چند ساله رو اوردن با قرارداد دو ساله و هفته ای بیش از ۲۰۰ هزار پوند حقوق!!!
واقعا نمیدونم تا کی باید تحمل کنیم این وضعیت رو

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آسیا رو بگیم صاحب نداره، سطح اول فوتبال دنیا این چه مسخره بازی ایه آخه؟
با آرنج زده تو صورت مارسیال اونوقت با اون حرکت مارسیالو اخراج میکنه داور؟؟؟
کلا تیم از هم پاشید
وضعیت دفاع هم از فاجعه یه چیزی اونورتره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آسیا رو بگیم صاحب نداره، سطح اول فوتبال دنیا این چه مسخره بازی ایه آخه؟
با آرنج زده تو صورت مارسیال اونوقت با اون حرکت مارسیالو اخراج میکنه داور؟؟؟
کلا تیم از هم پاشید
وضعیت دفاع هم از فاجعه یه چیزی اونورتره
سلام منچستری ها و سسشر فن ها...
چند وقتی هستش که لیورپول فن هستم، خواستم بازی تیمتون رو تماشا کنم با این مربی همه فن حریفتون.;)
اصلان جان، قبل از اخراج، تیمتون به توپ 130 میلیمتری بسته شده بود و 2-1 بازنده بودید، بازی رو هم با یه پنالتی افتادید جلو، چیزی که رکورد زدید واسش تو این 2 فصل...:rolleyes:
خیلی خوبه که طرفدار تیمی باشی که اون چیزی که ازش میخوای رو دقیقا پیاده کنه، ستاره سازی، بازی زیبا و نتایج عالی تر!!! لیورپول همه اینهارو داره، بهت پیشنهاد میکنم که باشگاهت رو عوض کنی، این باشگاه داره نفس های آخرش رو میزنه...

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
شما برو طرفداریتو از لیورپول بکن میلاد جان،اخه مرد حسابی،وقتی وودوارد حرومی و گلیزرای بی شرف،هیچ بازیکنی واسش نخریدن،چه انتظاری داری ازش؟همون اشغالایی ام که فروختن،مثل پریرا و بقیه،پولش رفت توی جیب گلیزرای بیناموس،لمپارد ببین چقدر واسش خرج کرد ابراموویچ؟یا سیتی واسه عبدالله چقدر دفاع خریدن؟اینا دفاع خریدن واسه سولسشر؟سولسشر شده سیبل این حرومیا،قطعا دو ماه ذیگه سولسشر اخراج میشه و وودوارد حرومزاده با گلیزرای مادر @$@@@ باز پشت عن خوردنشون قایم میشن و همه تقصیرا میفته گردن سولسشر بدبخت

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا بد بودیم
تاکتیک سرمربی اشتباه بود از اول بازی. بازی ای که یک 0 جلو افتادیم روی سیستم دفاعی اشتباه وا دادیم
اخراج مارسیال به کنار. مارسیال اخراج هم نمیشد ما برنده این بازی نبودیم

اوله به نظر من امتحان خودش رو پس داده. مربی بشو نیست. باخت بد خانگی جلو پالاس . برد ناپلئونی جلو برایتون و حالا باخت سنگین جلو تات
به نظر من امشب یا خودش باید استعفا بده یا اخراج بشه

مدیر و مالک که برو نیستند وگرنه من از خدامه مدیر و مالک تیم برن. اما با این سرمربی و این تاکتیک ها به جایی نمیرسیم متاسفانه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما برو طرفداریتو از لیورپول بکن میلاد جان،اخه مرد حسابی،وقتی وودوارد حرومی و گلیزرای بی شرف،هیچ بازیکنی واسش نخریدن،چه انتظاری داری ازش؟همون اشغالایی ام که فروختن،مثل پریرا و بقیه،پولش رفت توی جیب گلیزرای بیناموس،لمپارد فهمش از یه گاو توی مربیگری کمتره،ولی ببین چقدر واسش خرج کرد ابراموویچ؟یا سیتی واسه عبدالله چقدر دفاع خریدن؟اینا دفاع خریدن واسه سولسشر؟سولسشر شده سیبل این حرومیا،قطعا دو ماه ذیگه سولسشر اخراج میشه و وودوارد حرومزاده با گلیزرای مادر @$@@@ باز پشت عن خوردنشون قایم میشن و همه تقصیرا میفته گردن سولسشر بدبخت
سید جان قبول دارم بازیکن براش نگرفتن
اما دیگه با این بازیکنا از پس برایتون به اون شکل بر بیای
جلو پالاس هم به اون شکل ببازی ، جای دفاع نداره
مشکل فقط بازیکن نیست. مشکل از سرمربی و تفکراتش هم هست. این خط و این نشان
ما با این تفکرات جلو تمام تیم های تاپ 6 شانس برد کمی خواهیم داشت.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام منچستری ها و سسشر فن ها...
چند وقتی هستش که لیورپول فن هستم، خواستم بازی تیمتون رو تماشا کنم با این مربی همه فن حریفتون.;)
اصلان جان، قبل از اخراج، تیمتون به توپ 130 میلیمتری بسته شده بود و 2-1 بازنده بودید، بازی رو هم با یه پنالتی افتادید جلو، چیزی که رکورد زدید واسش تو این 2 فصل...:rolleyes:
خیلی خوبه که طرفدار تیمی باشی که اون چیزی که ازش میخوای رو دقیقا پیاده کنه، ستاره سازی، بازی زیبا و نتایج عالی تر!!! لیورپول همه اینهارو داره، بهت پیشنهاد میکنم که باشگاهت رو عوض کنی، این باشگاه داره نفس های آخرش رو میزنه...
به به میلاد عزیز
پارسال دوست امسال آشنا
تیم جدید مبارک باشه برادر، فقط عکس پروفایلت از تیم ما جا مونده اونم عکس جراردی دالگلیشی کلوپی چیزی بذار ;)
شما برو طرفداریتو از لیورپول بکن میلاد جان،اخه مرد حسابی،وقتی وودوارد حرومی و گلیزرای بی شرف،هیچ بازیکنی واسش نخریدن،چه انتظاری داری ازش؟همون اشغالایی ام که فروختن،مثل پریرا و بقیه،پولش رفت توی جیب گلیزرای بیناموس،لمپارد ببین چقدر واسش خرج کرد ابراموویچ؟یا سیتی واسه عبدالله چقدر دفاع خریدن؟اینا دفاع خریدن واسه سولسشر؟سولسشر شده سیبل این حرومیا،قطعا دو ماه ذیگه سولسشر اخراج میشه و وودوارد حرومزاده با گلیزرای مادر @$@@@ باز پشت عن خوردنشون قایم میشن و همه تقصیرا میفته گردن سولسشر بدبخت
دقیقا حرف منم همینه
این همه مربی عوض کردیم به هیچ جا نرسیدیم
اوله تو خیلی از بازیا نشون داده پتانسیلشو، ایراد داره قطعا، زیادم داره. فصل پیش تو بازی های مستقیم جلوی تاپ ۶ بعد لیورپول دوم بودیم ما از نظر امتیاز. مسلما اگه اوله مربی نبود نمیتونست جلو اون همه تیم خوب و اون همه خرجی که کردن نتیجه بگیره به این شکل
ولی مشکل ما مربی نبوده و نیست
همین مورینیو که تا الان ۵ تا زده بهمون مربی خودمون بود و همه همینجا فحش میدادیم بهش :))

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
دقیقا،دو سال پیش همین موقع داشتیم به مو فحش میدادیم،الان ۶ تا کرد تو پاچمون.مشکل ما همین کادر مدیریتی و طرفدارای بی بخاره،من جای طرفدارا میبودم،خشتک وودوارد بی شرف امروز رو سرش میکشیدم.پولدار ترین تیم دنیا باشی و وضعت این باشه؟

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
بارسا ام دقیقا وضعش همینه.چند تا مربی عوض کرد توی این ۶ سال،چی شد؟مشکل از مدیریت بارتومئوعه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام محمد خان، مشکل باشگاه شما، مدیریت و مالکیتش هستش که هیچ وقت درست نخواهد شد، اگه مدیر و مالک درسته حسابی داشتید که همچین کسایی مربی تیمتون نمیشدن مثل فنخال و سسشر... یه مربی درسته حسابی اومد تیمتون که اون رو با مدیریتشون، فراری دادن.
لپ کلام رو مهرداد خان گفتن، تیمتون در حد ایرسوتر نوشهر هم نیست، با این همه رکورد نقل و انتقالاتی و خریدهای نجومی، مثل بیساکا و مگوایر، حتی جلوی پالاس و برایتون هم تو قوطی بوده، خلاصه بازی هارو دیدم و ظاهرا تو بازی با برایتون، باز هم با پنالتی در ثانیه آخر بازی، بازی بردید، بازی که 5 بار فقط توپ به تیر دروازتون خورده بود، نه؟؟ تیمتون با این همه بازیکن، حتی در حد برایتون هم نیست.
به به میلاد عزیز
پارسال دوست امسال آشنا
تیم جدید مبارک باشه برادر، فقط عکس پروفایلت از تیم ما جا مونده اونم عکس جراردی دالگلیشی کلوپی چیزی بذار ;)

دقیقا حرف منم همینه
این همه مربی عوض کردیم به هیچ جا نرسیدیم
اوله تو خیلی از بازیا نشون داده پتانسیلشو، ایراد داره قطعا، زیادم داره. فصل پیش تو بازی های مستقیم جلوی تاپ ۶ بعد لیورپول دوم بودیم ما از نظر امتیاز. مسلما اگه اوله مربی نبود نمیتونست جلو اون همه تیم خوب و اون همه خرجی که کردن نتیجه بگیره به این شکل
ولی مشکل ما مربی نبوده و نیست
همین مورینیو که تا الان ۵ تا زده بهمون مربی خودمون بود و همه همینجا فحش میدادیم بهش :))
سلام اصلان جان، متشکر!!
والا بعداز یه مدت خیلی زیادی به PT سر میزدم واسه همین اصلا فرصت عوض کردن پروفایل و اینجور چیزهارو ندارم، بازی فوتبال رو میبینم و لذت میبرم (تا چند دقیقه دیگه تیممون با استون بازی داره)، نوتیف های کلوب اومد، گفتم یه سر بزنم.
بهت پیشنهاد میکنم که خون خودت رو کثیف نکنی واسه این باشگاه، اگه میخوای تو پرمیرلیگ، طرفدار تیمی بمونی و نمیتونی طرفدار لیورپول بشی، سیتی هست. حتی آرسنال و لستر و همین تات هم هزاران بار شرف دارن به این باشگاه.
فکر میکنم که مورینیو با خرجی کمتر از نصف این مربی در همون فصل اولش، قهرمان اروپا شد، این تیمتون جلوی تیمهای مثل برایتون، لوله شده بود...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میلاد جان حالا واقعا لیورپولی شده
ما رو دور ننداز :)

درسته منچستر رو ول کردی. خودم هم دیگه رمقی برای تماشا و دنبال کردن بازیهای منچستر ندارم. اما لیورپول!!!
من بازیهای بارسا و بایرن رو دنبال میکنم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب این افتضاح هم با نتیجه 6 1 تمام شد....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد جان حالا واقعا لیورپولی شده
ما رو دور ننداز :)

درسته منچستر رو ول کردی. خودم هم دیگه رمقی برای تماشا و دنبال کردن بازیهای منچستر ندارم. اما لیورپول!!!
من بازیهای بارسا و بایرن رو دنبال میکنم.
والا حقیقتش، مهرداد جان، بین لیورپول و سیتی، تو انگلیس، یکی رو انتخاب میخواستم بکنم که سیتی رو دنبال کردم از وسطای فصل پیش، ولی نتایجشون و بازیشون، تعریفی نداشته تو این مدت!! پپ نشون داده که اصلا کسی نیست که بتونه تیم سازی بکنه و یه مربی حاضری خور هستش و نتونسته امثال سیلواها و هافبکهای میانی و دفاع هاش رو جایگزین بکنه، حتی جایگزین واسه آگوئرو هم نمیتونه پیدا کنه...
در مورد وِل کردن، من منچستر رو وِل نکردم، اون منِ طرفدار رو وِل کرد، من عاشق منچستر شدم، بخاطر جوونگراییش، بازی زیبا و افتخاراتی که همراهش اومد، تاریخچه بسیار با ارزش و آکادمیش!!! الان بیش از 9-8 ساله که به همه اینها، خیانت شده و رسما هیچکدوم اینها در این باشگاه، انجام نمیشه، این مربیتون هم که با اون همه ادعا اومد، الان کاوانی و تلس رو ظاهرا خریده که بخواد جایگزین بازیکن های جوونش بکنه؟ یه ایگالو هم خریده بود، با اون چکار کرد؟

لیورپول نزدیک ترین، چیز به این ارزش هایی هستش که من واسه فوتبال قائل بودم و از 6-5 سال پیش، هزاران بار، شرف داشته به منچستر...
بایرن فوق العاده هستش، خارج از EPL، ولی زیبایی فوتبال، فقط با EPL هستش. آرسنال با آرتتا هم داره خیلی خوب نتیجه میگیره و 2تا جام هم گرفته تو همین مدت کوتاهی که مربی تیم فلک زده آرسنال شده، تیمی که بازیکنهاش، شاید یک دهم ترکیب منچستر، واسشون ارزش گذاری بشن. تفاوت مربی که واقعا فوتبال سرش میشه با کسی که ... تو همین چیزها هستش.
آنجلوتی هم در کمتر از یک فصل، تیمش رو داره کامل میکنه و تیمش خیلی عالی داره بازی میکنه و نتیجه گرفته امسال. احتیاجی به فرصت شونصد ساله نیست برای ساختن یه تیم، فقط باید مدیر و مربی درسته حسابی داشته باشید.

Last edited:
بالا