seyyed mohammad
Registered User
فعلا که میلاد جان،در لیورپولتونم رفته و ۴ تا رفته تو پاچش
ای باباسلام محمد خان، مشکل باشگاه شما، مدیریت و مالکیتش هستش که هیچ وقت درست نخواهد شد، اگه مدیر و مالک درسته حسابی داشتید که همچین کسایی مربی تیمتون نمیشدن مثل فنخال و سسشر... یه مربی درسته حسابی اومد تیمتون که اون رو با مدیریتشون، فراری دادن.
لپ کلام رو مهرداد خان گفتن، تیمتون در حد ایرسوتر نوشهر هم نیست، با این همه رکورد نقل و انتقالاتی و خریدهای نجومی، مثل بیساکا و مگوایر، حتی جلوی پالاس و برایتون هم تو قوطی بوده، خلاصه بازی هارو دیدم و ظاهرا تو بازی با برایتون، باز هم با پنالتی در ثانیه آخر بازی، بازی بردید، بازی که 5 بار فقط توپ به تیر دروازتون خورده بود، نه؟؟ تیمتون با این همه بازیکن، حتی در حد برایتون هم نیست.
سلام اصلان جان، متشکر!!
والا بعداز یه مدت خیلی زیادی به PT سر میزدم واسه همین اصلا فرصت عوض کردن پروفایل و اینجور چیزهارو ندارم، بازی فوتبال رو میبینم و لذت میبرم (تا چند دقیقه دیگه تیممون با استون بازی داره)، نوتیف های کلوب اومد، گفتم یه سر بزنم.
بهت پیشنهاد میکنم که خون خودت رو کثیف نکنی واسه این باشگاه، اگه میخوای تو پرمیرلیگ، طرفدار تیمی بمونی و نمیتونی طرفدار لیورپول بشی، سیتی هست. حتی آرسنال و لستر و همین تات هم هزاران بار شرف دارن به این باشگاه.
فکر میکنم که مورینیو با خرجی کمتر از نصف این مربی در همون فصل اولش، قهرمان اروپا شد، این تیمتون جلوی تیمهای مثل برایتون، لوله شده بود...
ای بابا
خیر باشه حالا
ولی ما لااقل با یه بازیکن کمتر ۶ تا از تاتنهام خوردیم
تیم شما که ۷ تا از استون ویلا خورده تا اینجا
فوتباله دیگه، چیزی نیست که همیشگی باشه و هر 100 بازی یک بار اتفاق میوفته، ولی واسه باشگاه شما، عادت شده دیگه اینجور نتایج اصلان جان...فعلا که میلاد جان،در لیورپولتونم رفته و ۴ تا رفته تو پاچش
حسین جان، چند بار حرفات رو زدی، بزار یه چیزی بهت بگم فقط: من نه تشنه جام هستم و نه خائن!!خوب وضعیت باشگاه روشن هستش امروز اما من با تاریخ منچستر بزرگ شدم و به فوتبال علاقمند شدم. اون جایی غیرتی شدم که خوندم وقتی بازیکنهای یونایتد در حادثه مونیخ کشته شدن لیورپولی ها مسخره اشون کردن و اونجایی حس غرور کردم که فرگوسن گفت این خوک های کثیف رو میکشم پایین و جایی هورا کشیدم که خوک های کثیف رو کشیدیم پایین. فوتبال مثل هر چیزی در تاریخ فاتحی ابدی نداره لیورپول امروز روی اوج هستش فردا ممکنه بفروشن به یک عده زالو تر از گلیزر و یک مدیر خر تر از وودوارد و بره دوباره ۳۰ سال برای سلامتی ورزش کنه...من نمیتونم به تاریخ زندگی خودم پشت کنم اگر بخوام از فوتبال لذت ببرم ممکنه حتی بازی لیورپول رو هم ببینم ولی گرسنه جام نیستم که فقط به خاطر جام به تاریخ دل بستگیهام پشت کنم شاید منچستر هیچوقت تیم خوبی نشه و هر رابطه ای همون جور که ایجاد شده میتونه قطع بشه اما وقتی منچستر رو پیگیری میکنم جام و پیروزی مهم نیست میخوام بدونم تیمی که دوستش داشتم چیکار میکنه از باختنش غمگین هم نمیشم مثل سابق چون میدونم یک عده زالو بهش چسبیدن اگر مثل میلاد اعصابم خرد میشد و گرسنه جام بودم شاید هوادار لیورپول میشدم و منتظر مینشستم تو بدترین روز تیمی که یک روز میگفتم عاشقشم بیام دوباره تو کلوپش پست بدم و اون روزهایی که با دست خالی سوم شدن قایم میشدم
مهرداد جان، باشگاهتون به خاک سیاه نشسته، هر روز داره قرض ها و بدهی هاش بالاتر میره، از 1 بیلیون(میلیارد) پوند رد شده، ارزش گذاری باشگاهتون در حدود 2.6-2.7 بیلیون پوند هستش که هر روز داره پایینتر هم میاد، این ارزش گذاری بر اساس املاک باشگاه هستش که همه این املاک به اسم گلیزرها هستند(فقط یه چیزی مثل اولدترافورد و کمپ تمرینی آکادمی از دستشون در امان مونده که اونها هم رسما دارن ویرانه میشن، بخاطر اینکه هیچ خرجی واسه تعمیراتشون نمیشه!!).میلاد جان یه سوال
اگه به فرض 1 درصد باشگاه دوباره رو اوج بیفته و قهرمانی کسب کنه (با وجود همین گلیزرهای خائن) ایا دوباره طرفدار یونایتد میشی یا اینکه هوادار لیورپول باقی میمونی ؟
تو بازی با نیوکستل خوب باز ی کردش تیم. مخصوصا ماتا عالی بودشاینجا بسیار خلوت شده
در یه بازی خوب نیوکاسل رو بردیم و حالا با پاریس بازی داریم. متاسفانه مگوایر و گرینوود و کاوانی بازی نمیکنند.
شخصا شانس زیادی قائل نیستم و به نظرم بازی رو خواهیم باخت.