AslanSalarkia
همکار بازنشسته
خب بازم روند سینوسی رابین هودیم حفظ شد
قویا رو میبریم امتیازشو میدم به ضعیفا
من هم واقعا نمیدونم چرا اینجوری ایم و تا کی میخوایم اینجوری ادامه بدیم
از یه طرف با حسین موافقم هیچ تضمینی برا موفقیت نفر بعدی نیست
از طرفی هم باز ممکنه وقت تلف کردن باعث شه تنها گزینه خوبمونم بره یه جا دیگه و باز یکی بدتر بیاد
قویا رو میبریم امتیازشو میدم به ضعیفا
من هم واقعا نمیدونم چرا اینجوری ایم و تا کی میخوایم اینجوری ادامه بدیم
از یه طرف با حسین موافقم هیچ تضمینی برا موفقیت نفر بعدی نیست
از طرفی هم باز ممکنه وقت تلف کردن باعث شه تنها گزینه خوبمونم بره یه جا دیگه و باز یکی بدتر بیاد
البته با این وضعی که ما داریم اگه تا آخر فصل جلو تاپ ۶ بازی میکردیم خیلی مطمئن تر بودم به موفقیت تیم تا این که بازیای آسون داشته باشیمهر وقت فشار روی اوله هست تیم برنده میشه ما توی پست وینگ راست واضح هستش که کسی رو نداریم مگوایر امروز عالی بود فرنادنز و فرد هم خیلی عالی بودن نمیدونم کی میخواد این نمایش های سینوسی تموم بشه یک بازی جوری تیم بازی میکنه فکر میکنی همین فرمون برن قهرمان لیگ میشن بعد یک بازی توانایی خلق موقعیت جلوی یک تیم لیگ ترکیه رو هم ندارن...چرا اینجوری هستش تیم واقعا نمیدونم به نظر من اخراج اوله توی این شرایط تصمیم درستی نیست چون این تیم گوشه هایی از یک تیم روی فرم و خوب رو نشون میده به نظر من اگر ما اوله رو کنار بزاریم هیچ تضمینی برای موفقیت جایگزین هم وجود نداره بهتره که اعتماد کنن تا نیم فصل و اوله رو نگه دارن اگر از گروهمون چمپیونز لیگ صعود کنیم که اصلا بعید نیست و اگر نزدیک بشیم به چهار تیم اول که اصلا بازم بعید نیست چون از بازی های سخت فقط سیتی و لیورپول موندن و الباقی رو میشه روی کاغذ برد....اگر این اتفاقات بیفته بهتره اوله حفظ بشه تا انتهای فصل و بزارن که کار بازسازیش تموم بشه