• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

چراغ سبز سولسشر؛ بازگشت رونالدو به اولدترافورد؟​

سرمربی نروژی منچستریونایتد امروز از بازگشت کریستیانو رونالدو استقبال کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بعد از سه فصل حضور در یوونتوس حالا کریستیانو رونالدو در یک قدمی جدایی از این تیم قرار گرفته است.

01637684.jpeg

ساعتی پیش مکس آلگری سرمربی یوونتوس تایید کرد که رونالدو رفتنی است و به وی اعلام کرده است که قصد دارد راهی تیمی دیگر شود. به این ترتیب رونالدو دیگر برای یووه بازی نخواهد کرد و گفته می شود او به سیتی خواهد پیوست. رونالدو با جت شخصی اش تورین را به مقصد منچستر ترک کرده و باید دید در نهایت با کدام تیم این شهر قرارداد می بندد.

01605927.jpg

اوله گنار سولسشر سرمربی یونایتد در نشست خبری بازی با وولوز و در مورد رونالدو گفت:« ابتدا بگویم که فکر نمی کردم رونالدو یوونتوس را ترک کند. اگر او به دنبال تیمی دیگر است، می داند که ما اینجا منتظر او هستیم. برای من رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است و باهم ارتباط مختصری هم داشته ایم. می دانم که برونو فرناندز نیز با وی ارتباط خوبی دارد و روزهای اخیر شایعات زیادی در مورد او منتشر شده است.»

سولسشر ادامه داد:« باید دید در نهایت چه اتفاقی رخ خواهد داد. او اسطوره منچستریونایتد است و هم با او بازی کرده ام و هم مربی اش بوده ام. ببینیم چه خواهد شد.»

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

هیجان مطلق در استانبول​

قرعه‌کشی لیگ قهرمانان؛ مسی با PSG در گروه مرگ؟​

امشب در استانبول قرعه‌کشی دور گروهی چمپیونزلیگ برگزار خواهد شد و شاید PSG با فوق ستاره هایش در گروه مرگ قرار بگیرد. مهدی طارمی و سردار آزمون نیز حریفان‌شان را خواهند شناخت.

به گزارش "ورزش سه"، مراسم قرعه‌کشی مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان اروپا در فصل 22-2021 از ساعت 20:30 امشب به وقت تهران در شهر استانبول ترکیه برگزار خواهد شد تا 32 تیم حاضر در این رقابت‌ها رقبای خود را بشناسند.

بر همین اساس و طبق اعلام اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) سیدبندی تیم‌ها برای این قرعه‌کشی به شرح زیر است:

1630081834061.png

سید یک: چلسی، ویارئال، اتلتیکومادرید، منچسترسیتی، بایرن مونیخ، اینتر، لیل و اسپورتینگ لیسبون

سید دو: رئال مادرید، بارسلونا، یوونتوس، منچستریونایتد، پاری‌سن‌ژرمن، لیورپول، سویا و دورتموند

سید سه: پورتو، آژاکس، شاختار، لایپزیش، سالزبورگ، بنفیکا، آتالانتا و زنیت

سید چهار: بشیکتاش، دیناموکیف، شریف تیراسپول، کلوب بروژ، یانگ بویز، میلان، مالمو و ولفسبورگ

01637389.jpg

قوانین

تیم های یک کشور در یک گروه قرار نمی گیرند. امکان هم گروهی نمایندگان اوکراین و روسیه وجود ندارد. به دلیل حق پخش رقابت ها، کمک به برنامه ریزی لیگ های داخلی و جنبه های تبلیغاتی، تیم های یک کشور به شکل مساوی در بین گروه های 1 تا 4 و 5 تا 8 تقسیم می شوند. به عنوان مثال از چهار تیم ایتالیایی، دو تیم در گروه های 1 تا 4 و دو تیم در گروه های 5 تا 8 قرار می گیرند.

با توجه به قهرمانی ویارئال در لیگ اروپا، اسپانیا 5 تیم خواهد داشت. حداقل دو تیم اسپانیایی در بین گروه های 1 تا 4 و حداقل دو تیم اسپانیایی دیگر در بین گروه های 5 تا 8 قرار خواهند گرفت.

براتیسلاو ایوانوویچ و مایکل اسین دو ستاره سابق چلسی(قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان) امشب کار قرعه کشی را انجام خواهند داد.

01635433.jpg

در نگاه اول پی اس جی با داشتن لیونل مسی، نیمار و دیگر ستاره های بزرگش در بسیاری از پیش بینی ها شانس اول قهرمانی است و برای منچسترسیتی و چلسی هم شانس بزرگی قائل هستند. شاید برای نخستین بار هیچ تیم اسپانیایی جزو تیم های صاحب بخت اول قهرمانی مطرح نیستند و در میان 5 تیم دارای شانس قهرمانی به میان آورده نمی شوند.

در سید اول لیگ قهرمانان فصل جاری شاهد تیم هایی هستیم که به ندرت در این سید قرار داشتند.

حضور ویارئال، اتلتیکو، لیل و اسپورتینگ لیسبون در نوع خود جالب توجه است اما در سید دوم غول های بزرگ اروپایی را شاهد هستیم.

01588362.jpg

بزرگانی چون رئال مادرید، بارسلونا، یوونتوس، لیورپول، منچستر، دورتموند و پی اس جی در این سید قرار دارند و قطعا به یکدیگر برخورد نخواهند کرد.

اگر دنبال مهدی طارمی می‌گردید، او با پورتو در این سید سه قرار گرفته است. سردار آزمون هم با زنیت در همین سید است. به این ترتیب سردار و طارمی در مرحله گروهی با هم همگروه نمی‌شوند. 2 تیم پرتغالی، 2 تیم از اوکراین و 2 تیم ردبول (لایپزیش و سالزبورگ) در این سید حضور دارند. تیم‌های روسیه و اوکراین هم به‌خاطر درگیری نظامی و سیاسی بین 2 کشور الزاما باید در یک سید قرار می‌گرفتند.

01624834.jpg

حضور میلان بزرگ در سید چهارم نیز در نوع خود جالب توجه است. نایب قهرمان فصل گذشته سری آ پس از سال ها به لیگ قهرمانان برگشته و در سید آخر قرار دارد.

قرعه مرگ

01637388.jpg

قرعه‌های سخت زیادی را می‌شود تصور کرد.

به‌طور مثال اگر منچسترسیتی از سید اول با بارسلونا از سید 2 و آژاکس یا پورتو از سید سوم و میلان از سید آخر به‌هم بیفتند، آنگاه قرعه مرگ شکل می‌گیرد.

اگر به‌جای من‌‌سیتی یکی از تیم‌های چلسی یا بایرن از سید اول، به‌جای بارسا یکی از میان رئال، پاری‌سن‌ژرمن یا لیورپول از سید دوم و به‌جای آژاکس یکی از دو تیم پورتو یا آتالانتا هم در چنین قرعه‌ای جا بگیرند، قرعه مرگ کماکان برقرار خواهد بود.

گروه مرگ احتمالی: سیتی(بایرن یا چلسی)، بارسا(رئال، پی اس جی یا لیورپول)، آژاکس، میلان

01605921.jpg

ساده ترین گروه

ساده‌ترین گروه ممکن هم می‌تواند گروهی متشکل از این تیم‌ها باشد؛ ویارئال (یا اسپورتینگ)، سویا (یا دورتموند)، هر تیمی از سید سوم غیر از پورتو، آژاکس و آتالانتا و یک تیم از سید چهارم غیر از میلان.

تصور کنید گروهی متشکل از لیل(ویارئال یا اسپورتینگ)، سویا، سالزبورگ و شریف(یانگ بویز یا مالمو).

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مبلغ دریافتی یوونتوس بابت فروش کریستیانو رونالدو کم تر از مقداری است که مد نظر داشت
پافشاری های کریستیانو رونالدو برای جدایی از یوونتوس جواب داد و این مهاجم 36 ساله پرتغالی، در نهایت به منچستریونایتد تیم اسبق خود بازگشت.
یوونتوس برای فروش کریستیانو رونالدو جهت جلوگیری از ضرر دیدن تراز مالی اش، همواره مبلغ 28 میلیون یورو را طلب می کرد اما سایمون استونز از بی بی سی و فابریتزیو رومانو از اسکای ایتالیا گزارش می دهند که منچستریونایتد برای جذب رونالدو، مبلغ 15 میلیون یورو به علاوه 8 میلیون یورو پاداش را به یوونتوس پرداخت می کند که مبلغ 5 میلیون یورو از این پاداش، سهل الوصول است. این یعنی یوونتوسی که برای فروش رونالدو مبلغ 28 میلیون یورو را طلب می کرد، نهایتا مبلغ 23 میلیون یورو نصیبش می شود. نام پل پوگبا نیز هرگز وارد مذاکرات منچستریونایتد و یوونتوس نش

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
رونالدو یک جورایی با این تصمیم خودش رو عاقبت به خیر‌کرد‌، رونالدو افتخارات فردی و تیمی رو در سطح باشگاهی تجربه کرده پول هم که بیش از نیاز داره اون حقیقتا نیاز داشت که به یک باشگاه برای همیشه در تاریخ فوتبالیس تعلق داشته باشه و این اتفاق امروز افتاد حتی اگر موفقیتی کسب نکنه همینکه برگشت به یونایتد تصمیم شخصی درستی بود به نظرم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
رونالدو یک جورایی با این تصمیم خودش رو عاقبت به خیر‌کرد‌، رونالدو افتخارات فردی و تیمی رو در سطح باشگاهی تجربه کرده پول هم که بیش از نیاز داره اون حقیقتا نیاز داشت که به یک باشگاه برای همیشه در تاریخ فوتبالیس تعلق داشته باشه و این اتفاق امروز افتاد حتی اگر موفقیتی کسب نکنه همینکه برگشت به یونایتد تصمیم شخصی درستی بود به نظرم
دقیقا تصمیم درستی گرفت من که خیلی ناراحت بودم اگر به سیتی میرفت. خیلی دوست داشتم برگرده حتی قبل اینکه به یوونتوس بره امیدوار بودم بیاد ولی حالا این اتفاق افتاد و بازم خوشحالم
امیدوارم با کریس امسال ساله خوبی داشته باشیم چون دیگه بازیکن های خوبی داریم و باید قهرمان لیگ و حتی لیگ قهرمانان رو بگیریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میبینم که جو اینجا هم داغ شده. امروز پیگیر بودم. اما پای سیستم نبودم که خبرش رو اینجا بزنم. بودن کریس در تیم یه نعمته. بخصوص برای بازیکنای جوانمون

این رو بزودی خواهیم دید

تبریک به همه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
فکر میکنید یونایتد این فصل میتونه جامی بگیره؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کریس رونالدو اولین گلش رو دقیقه 46 زد به نیوکاسل

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کریس رونالدو در اولین بازیش بعد از بازگشت 2 گل زد و فوق العاده بود. 4 1 نیوکاسل رو بردیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چقدر خوبه هنوز رونالدو تو ۳۶ سالگی امیدوارم بتونه دو فصل همینجوری بازی کنه با اضافه شدن رونالدو و واران و سانچو اون ترسناک بودنه به یونایتد اضافه شده در ضمن یک سری پیر و پاتال هم دور هم جمع نکردیم ستاره هایی مثل گرین وود هم هستند که پا با پا میتونن جلو برن و بشن آینده تیم حتی خود سانچو که سن کمی داره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

فرگوسن: نمی‌توانستم رونالدو را در سیتی ببینم​

سر الکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد، می‌گوید در روند بازگشت کریستیانو رونالدو به این باشگاه ورود کرده چون نمی‌توانسته شاهد بازی او با پیراهن منچسترسیتی باشد.

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی اسکاتلندی نقش مهمی را در بازگشت رونالدو به منچستریونایتد ایفا کرد. بسیاری از منابع رسمی در روز جمعه خبر دادند که فرگوسن تماس‌های بسیاری را با بازیکن سابق یوونتوس برقرار کرده تا او را از پیوستن به رقیب قدیمی یونایتد منع کند.
فرگوسن پس از انجام اولین بازی رونالدو با پیراهن یونایتد در ورزشگاه اولدترافورد بعد از گذشت 12 سال گفت:« من مانند همه افراد هیجانزده هستم. از سوی همه هواداران می‌گویم که این روز بزرگی برای منچستریونایتد بود. افراد بسیاری در زمینه بازگشت رونالدو نقش داشتند و من هم دخالت کردم چون می‌دانستم رونالدو واقعا می‌خواهد به اینجا برگردد و این نکته مهمی بود. همه چیز خیلی خوب پیش رفت. این اتفاقی هیجان انگیز برای من بود چون نمی‌توانستم بازی او با پیراهن منچسترسیتی را تصور کنم، فر نمی‌کنم هیچکس قادر به انجام چنین کاری باشد. به همین دلیل قدم جلو گذاشت تا اطمینان حاصل کنم که او به اینجا خواهد آمد.»

01643457.jpg

این اولین باری نبود که فرگوسن زمینه حضور رونالدو در منچستریونایتد را فراهم می‌کرد. پیش از این نیز این مربی اسکاتلندی بود که در سال 2003 و پس از انجام یک دیدار دوستانه برابر پورتو شیفته عملکرد درخشان این بازیکن پرتغالی شده و تمام تلاش خود را برای انتقال او به اولدترافورد انجام داده بود.

رونالدو روز شنبه پس از 12 سال دوری از اولدترافورد، بار دیگر با پیراهن منچستریونایتد به این ورزشگاه قدم گذاشت. او موفق شد در جریان پیروزی 1-4 برابر نیوکاسل یونایتد، دو گل برای تیمش به ثمر برساند تا بازگشت باشکوهی را برای خودش، باشگاه و هواداران یونایتد رقم زده باشد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب جلو یانگ بویز باختیم
اشتباه بیساکا که مرگبار بود
اما اشتباهات کادر فنی در انتخاب تاکتیک در زمان 10 نفره شدن. دفاعی کردن بیش از حد تیم. تعویض های اشتباه هم بی تاثیر نبود

راستش نمیخوام اینو بگم. اما به نظر من باید به فکر تعویض سرمربی باشیم.
کاری که چلسی فصل قبل کرد و جواب گرفت . ما با این سرمربی که هنوز تو بازیهای حساس یا بازیهایی که به هر دلیل حساس میشن (مثل 10 نفره شدن) پلنی نداره و اکثر این بازیها رو از دست داده به جام نخواهیم رسید.

برای رسیدن به جام باید از کلی بزنگاه رد شد. با اوله بعید میدونم بتونیم توفیقی کسب کنیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر نمیکنم اوله تا آخر فصل رفتنی باشه مگراینکه چند بازی پشت هم ببازه عملا تو نیم فصل ما شانسی برای لیگ نداشته باشیم و یو سی ال هم حذف شده باشیم، شاید الان خیلی هم عاقلانه نباشه که با اوله قطع همکاری کنن تیم به شکل مشخص نامتوازنه و در خط هافبک دفاعی به شدت ضعف داره، فرد یک جاهای حتی یک پاس ساده ۳ متری هم نمیتونه بده، این مشخصا کیفیت پایینه بعد از ۳-۴ سال متوالی بازی کردن به شکل ثابت، ضمن اینکه در شرایط سخت اوله واقعا بی تجربه عمل میکنه وقتی یکی از بازیکنها اخراج شد حقیقتا نباید تیم بازی رو واگذار میکرد بحث یک بازی نیست بلکه بحث تکرار یک رونده به شخصه به اوله علاقه دارم و دوست دارم موفق بشه ولی باید بدونه تا ابد هم شانس نداره و فشار توی تیمی مثل یونایتد هر روز بیشتر میشه اگر از ده بازی ا‌ول فصل حدود ۲۲ تا ۲۵ امتیاز بگیریم و دو بازی بعدی در یو سی ال رو ببریم خوب میشه گفت هنوز امید هست ولی اگر این اتفاق نیفته قطع همکاری رو میشه متصور بود، امیدوارم بازی فردا با ویلا رو ببریم با روحیه و تا نیم فصل نتایج خوبی بگیریم که بشه نیم فصل یک هافبک دفاعی اضافه کرد و شاید شانس داشته باشیم

بالا