• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شاید خیلی نظر محبوبی نباشه ولی فکر کنم سال پیش رو لیگ رو شانس داشته باشیم و در یوسی ال برسیم در چهارتا به شرط اینکه چند تا پست تقویت بشه اول دفاع مرکزی یک مدافع با ثبات نیاز داریم و یک مهاجم نیاز داریم و یک وینگر راست اگر هری کین رو بگیریم خیلی خوب میشه و در نهایت اوله به نظرم از لحاظ من کوچینگ یا رابطه با افراد همین الان جز بهترین های جهان هستش ولی در تیم کوچینگ مشکل جدی وجود داره اگر یک فردی اضافه بشه که بتونه در شرایطی مثل بازی فینال گره ها رو در بیاره کادر فنی قدرت خیلی بیشتری پیدا میکنه یکی مثل کیروش برای سرالکس حقیقتا کریک مثلا چه چیزی به کادر فنی اضافه میکنه در شرایطی که خود اوله اسطوره باشگاه بوده کریک غیر از اینکه بازیکن یونایتد بوده هیچ قابلیت دیگری برای تیم حداقل در ظاهر نداره که اونم برگ برنده نیست چون خود اوله وجود داره به نظرم اوله بهتره در انتخاب دستیارهاش تجدید نظر کنه
کاملاً باهات موافقم
البته مایک فیلان هست، نمیدونم رسم هست دو تا مربی فنی خوب داشته باشن تیما یا نه :)
امیدوارم تابستون درست خرید داشته باشیم و تیم تقویت شه
بالا پایین داشتیم ولی روند کلی صعودی بوده
پ.ن: نمیدونم چرا اصن به زیدان حس خوبی نداشتم و ندارم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سانچو تقریبا نهایی شده
صحبت از فروش پوگبا و خرید گورتسکا هست
صحبت از ادواردو کاماوینگا هست
دوستان چه خبر ؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سانچو رو که خریدن و این تقریبا سریع اتفاق افتاد، صحبت هایی هم در مورد خرید وارانه هست پیشنهاد یونایتد ۳۸ میلیون پوند بوده و درخواست رئال ۵۰ میلیون یورو یعنی با تبدیل پوند به یورو یونایتد ۴۴ میلیون یورو پیشنهاد داده فکر نمیکنم رئال بدش بیاد که بفروشه با این قیمت ولی خیلی ها مثل فردیناند معتقدن وارانه داره بازارگرمی میکنه که قرارداد بهتری از رئال بگیره و یونایتد داره طعمه میشه از اون ور صحبت کامینگوا هم هست و در صورت فروش پوگبا شاید گایرلیش کلا اگر فقط هم وارانه و سانچز رو بگیرن و چند تا جوون برای بازسازی به نظرم بد عمل نکردن در مجموع واقع بینانه که نگاه کنی ولی اینجوری هنوز در پست هافبک دفاعی ضعف خواهیم داشت اگر یک مدافع در کلاس جهانی مثل وارانه و یک هافبک دفاعی بگیریم میتونیم بگیم بهترین عملکرد یونایتد در فصل نقل و انتقالات بوده بعضی ها میگن هالند رو هم باید بخریم که به نظرم واقع بینانه نیست بعد از پولی که خرج سانچو شده و برای مدافع خواهد شد. ولی اگر در‌حد همین سانچو و وارانه هم بگیریم توقع من دیگه در حد رقابت برای لیگ هست حتی اگر نبریمش به هر دلیل دیگه باید تا هفته های آخر جز شانس های اصلی باشیم و اروپا رو هم باید نیمه نهایی تضمین شده باشه و از بین جام های موجود یکی رو ببریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واران که هنوز قطعی نشده
صحبت از رفتن پوگبا هم هست و به نظر من باید بفروشنش. این بابا فقط حاشیه است

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
واران که هنوز قطعی نشده
صحبت از رفتن پوگبا هم هست و به نظر من باید بفروشنش. این بابا فقط حاشیه است
شکر اودین واران قطعی شد
بعد سانچو خرید خیلی خوبی بود
برای اولین بار خریدایی که لازم داشتیم رو انجام دادیم
هر چند به نظرم خرید کین هم میتونست خیلی جذاب باشه
ولی این تیم خوب بسته شده و خریدای دیگه هم اگه به همین خوبی پیش بره میتونیم فصل خوبی رو داشته باشیم و حتی برای لیگ بجنگیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب اولین بازی فصل جلو لیدز و یک نمایش کوبنده
5 1 بردیم
4 پاس گل از پوگبا
هت تریک برونو
گلزنی گرینوود و فرد
بازی سانچو در 15 دقیقه پایانی
و معرفی رسمی واران قبل از شروع بازی

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بازی خوبی بود تیم بهتر شده نسبت به قبل حداقل از نظر‌نفرات، فقط ممکنه اینکه پوگبا تمدید نکرده و سال آخر قرارداداشه وسط فصل باز ایجنتش داستان درست کنه، هنوز کل فصل مونده و چیزی مشخص نیست ولی هافبک دفاعی که کیفیت هماهنگی با خط دفاع و هافبک و حمله داشته باشه نداریم فرد و مک تامینی خوبن ولی عالی نیستن. خرید بسیار مشکله برای این پست ما دوتا هافبک دفاعی با کیفیت قابل قبول داریم یعنی نمیتونی بریم یکی بخریم بشن سه تا هیچ کدوم در کلاس جهانی نباشن، خرید بازیکن در کلاس جهانی اونم هافبک دفاعی کار ساده ای نیست پس نمیشه گفت این پست در این فصل کسی خاص اضافه میشه یا خیر! به هر حال باقی تیم ها هم خودشون رو قدرتمند تر کردن فصل ساده ای نخواهد بود و حتی سهمیه گرفتن هم ساده نیست ولی من به شخصه توقع دارم برای جام بجنگیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی امروز 1 1 شد جلو ساوتهمپتون
خوب بازی نکردیم. اوله باز هم به ترکیب برنده بازی قبل دست زد
فرد خوب نبود. ماتیچ هم کند بود. مارسیال هم محو بود.

نمیدونم چرا یه جایگزین خوب به جای فرد نمیگیریم. دکلان رایس یا نوس
از این فرد برای ما بازیکن در نمیاد. بازیکنی که در بدترین موقعیت ها و لحظات توپ لو میده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فابریزیو رومانو، یوونتوس پیشنهاد رسمی منچستریونایتد برای خرید کریستیانو رونالدو را دریافت کرد. دو طرف آماده توافق کامل هستند.
پیشنهاد منچستریونایتد ۱۵ میلیون یورو + ۸ میلیون پاداش است.
اگریستی خبرنگار معتبر و نزدیک به یوونتوس نوشت:
تمام؛ رونالدو به منچستریونایتد می رود.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خیلی عجیب بود تا همین امروز ظهر همه منتظر بودن که با سیتی رسمی بشه بعد از ظهر اوله یک مصاحبه کرد و بعد همه جا ترکید! الان شماره ۷ تن کاوانی هستش ولی یحتمل منتقل میشه به رونالدو اگر اجازه بدن البته کاوانی هنوز این فصل بازی نکرده شاید بشه شماره رو عوض کرد نمیدونم خرید بسیار عجیبیه همین الان سهام یونایتد ۵ درصد کشید بالا و گلیزرها پولش رو در آوردن ولی اینکه فوتبالی چقدر کمک بشه خواهیم دید البته با این مهاجمهای چلاقی مثل مارسیال رونالدو ۳۶ ساله هم غنیمته

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خیلی عجیب بود تا همین امروز ظهر همه منتظر بودن که با سیتی رسمی بشه بعد از ظهر اوله یک مصاحبه کرد و بعد همه جا ترکید! الان شماره ۷ تن کاوانی هستش ولی یحتمل منتقل میشه به رونالدو اگر اجازه بدن البته کاوانی هنوز این فصل بازی نکرده شاید بشه شماره رو عوض کرد نمیدونم خرید بسیار عجیبیه همین الان سهام یونایتد ۵ درصد کشید بالا و گلیزرها پولش رو در آوردن ولی اینکه فوتبالی چقدر کمک بشه خواهیم دید البته با این مهاجمهای چلاقی مثل مارسیال رونالدو ۳۶ ساله هم غنیمته
در این انتقال بدون شک آدیداس هم دست داشته
چرا که همون جور که نایک مسی از دست نداد آدیداس هم رونالدو از دست نمیده
همین الان سایت باشگاه از دسترس خارج شده

سودی که تو فروش لباس هست بدون شک شماره خوبی در نظر می گیرن براش

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
وقتی اکانت رسمی تویینر باشگاه اعلام کرده این یعنی همه چیز تمام شده و رونالدو برگشته

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در این انتقال بدون شک آدیداس هم دست داشته
چرا که همون جور که نایک مسی از دست نداد آدیداس هم رونالدو از دست نمیده
همین الان سایت باشگاه از دسترس خارج شده

سودی که تو فروش لباس هست بدون شک شماره خوبی در نظر می گیرن براش
درسته غیر از این روابط شخصی هم بی تاثیر نبوده اوله روابط خوبی با رونالدو داره و پدر فوتبالی رونالدو یعنی سرالکس امروز صبح باهاش حرف زده و گفته به جای سیتی بیا یونایتد خوب اینها هم بی تاثیر نبوده قطعا

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

"اگر کلوپ از شما تعریف می‌کند، حتما نقشه‌ای دارد!"​

توخل: آمدن رونالدو به لیگ‌برتر زندگی ما را سخت می‌کند​

توماس توخل، سرمربی چلسی، با اشاره به شایعات بازگشت رونالدو به لیگ برتر، گفت که این اتفاق نشان می دهد لیگ انگلیس از چه سطح بالایی برخوردار است.

به گزارش "ورزش سه"، چلسی فردا در آنفیلد میهمان لیورپول است و توماس توخل، سرمربی آبی ها، یک روز پس از بردن جایزه بهترین مربی فصل یوفا برای فصل درخشانی که در 21-2020 در استمفورد بریج داشت، درباره این بازی و مسائل مختلفی از جمله احتمال بازگشت کریستیانو رونالدو به لیگ برتر صحبت کرد.

هر دو تیم با دو پیروزی از دو بازی قبلی خود در فصل جدید لیگ برتر و بدون گل خورده پا به این مسابقه خواهند گذاشت، هر چند هیچ کدام در حال حاضر صدرنشین لیگ نیستند و این افتخار فعلا نصیب وستهام شده است.

چلسی در آخرین دیدار خود در آنفیلد با تک گل میسون مونت با نتیجه 1-0 پیروز شده بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
این بار اما لیورپول پس از بهبودی ویرژیل فن دایک از مصدومیتی طولانی مدت، مدافع درخشان خود را در اختیار دارد و رویارویی ستاره هلندی با روملو لوکاکو، مهاجم تازه وارد آبی ها، نوید یک دیدار جذاب را می دهد.

دور از ذهن نیست که بگوییم هرکسی که در این نبرد خاص به پیروزی برسد، می تواند نتیجه بازی را تعیین کند.

توخل درباره بازی برابر لیورپول گفت: "هر زمان که در آنفیلد با حضور تماشاگران مقابل لیورپول بازی کنید، این یکی از سخت ترین چالش هایی خواهد بود که می توانید در فوتبال اروپا با آن روبرو شوید.

و بعد از آن شما در جایی که هستید که بسیار باهوش تر قبل شده اید، می دانید ظرفیت واقعی و عملکرد واقعی شما چقدر و چگونه است. بنابراین فردا هم همینطور است.

لیورپول شروع خوبی داشت و ما هم شروع خوبی داشتیم. فردا ما از دقیقه اول برای کسب نتیجه ای خوب می جنگیم، اما این یک چالش بزرگ خواهد بود و هر نتیجه ای که به دست بیاید تکلیف این فصل را مشخص نخواهد کرد.

اما مطمئناً ما برای پیروزی مبارزه می کنیم زیرا این چالشی است که شما باید در آن خودتان را اثبات کنید، ما هم می خواهیم خودمان را ثابت کنیم."

01636508.jpg

درباره نبرد روملو لوکاکو و ویرژیل فن دایک که می تواند جدال کلیدی این مسابقه باشد: "من بی صبرانه منتظر آن هستم و فکر می کنم بسیاری از طرفداران فوتبال منتظر این نبرد هستند. اما این تنها نبرد لوکاکو و فن دایک نیست، نبرد لیورپول مقابل چلسی است.

البته برای روملو نیز یک چالش بزرگ است. او یک مسابقه با ما داشت که بسیار چشمگیر بود و شروع خوبی بود و از این به بعد ما درگیر جزئیات و سازگاری و ارتباط بهتر و بهتر هستیم. تست استرس فردا در آنفیلد برگزار می شود و خواهیم دید چه اتفاقی می افتد.

اما وقتی با او قرارداد بستیم، می دانستیم که از نظر حضور در بازی های بزرگ، بازیکن بسیار باتجربه ای را در اختیار گرفته ایم. او عاشق این نوع مراحل است و به همین دلیل من انتظار دارم بهترین عملکرد ممکن را از او در حال حاضر ببینیم.

من مطمئن نیستم که او هنوز به بالاترین سطح خود رسیده باشد، شاید نه، چرا که او فقط یک بازی با ما انجام داده است. اما او فردا مسابقه خوبی خواهد داشت چون عاشق بازی در این نوع مسابقات است، او رقیب سرسختی است و در برابر حریفان قدرتمندی قرار دارد.

01637749.jpg

توخل درباره بازگشت احتمالی کریستیانو رونالدو به لیگ برتر گفت: "نمی دانم اگر برای هر یک از رقبای ما بازی کند خوب است یا نه! وقتی او در ایتالیا بازی می کرد می توانستم خیلی خوب از پس آن بر بیایم.

اما اگر او سرانجام به لیگ برتر بیاید، این برای لیگ برتر خوب است و نشان می دهد که این لیگ چقدر رقابتی و دشوار است. در عین حال زندگی را برای ما دشوارتر خواهد کرد."

توخل در پاسخ به این سوال که آیا چلسی تا پیش از بسته شدن پنجره تابستانی در روز سه شنبه بازیکن جدیدی را جذب خواهد کرد، گفت: "خب امیدوارم... شاید. ما هنوز ایده هایی داریم و تلاش می کنیم و هنوز همه تصمیمات در مورد بازیکنان ما گرفته نشده است. مذاکراتی در حال انجام است و ما از همه شرایط مطلع هستیم.

من از ترکیب تیم راضی هستم و اطمینان زیادی دارم که ما در سطح بالایی کاملاً رقابتی هستیم.

اما هنوز هم ما هشیار هستیم و همه چشم ها باز است و ما از همه شرایط مطلع هستیم و شما هرگز در فوتبال نمی دانید که چه رخ خواهد داد. اما در حال حاضر ما روی بازی فردا متمرکز شده ایم و روزهای زیادی برای گرفتن تصمیم های بزرگ باقی نمانده، بنابراین همه چیز تا اینجا خوب است."

01637750.jpg

یکی از خبرنگاران از توخل پرسید: "یورگن کلوپ می گوید برای شما احترام زیادی قائل است، نظر شما در مورد یورگن چیست؟" سرمربی آلمانی پاسخ داد: "بله، او احترام تمام و کمال من را دارد. او یکی از بهترین مربیان جهان است و این را در هر باشگاهی که کار کرده ثابت کرده است.

او این توانایی را دارد که در هر باشگاهی ردپا و تأثیر بسزایی بگذارد، او با باشگاه یکی می شود چه در ماینتس، چه در دورتموند و چه در حال حاضر در لیورپول. دستاوردی باورنکردنی.

اما هنگامی که او درباره شما خوب صحبت می کند، باید مراقب باشید، به این معنی که او چیزی را در ذهن دارد و برنامه ای را آماده کرده است."

سرمربی آبی ها در پاسخ به این سوال که آیا از رفتن به آنفیلد پر از تماشاگر هیجان زده است، گفت: "به طور کلی بسیار هیجان زده هستیم چرا که بسیار خوشحالیم که هواداران بازگشته اند، به این معنا که ما باید با انرژی که آنفیلد می تواند ایجاد کند کنار بیاییم، که شرایط را برای ما به عنوان تیم مهمان کاملاً چالش برانگیز می کند.

این اولین بار نیست که من در آنجا با حضور تماشاگران بازی می کنم، چندین بار آنجا بازی کرده ام و یکی از سخت ترین نقاط لیگ برتر و اروپا است، بنابراین این چالش همچنان ادامه دارد و ما هیجان زده ایم که در میانه آن قرار بگیریم."

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

با اشاره به شایعات؛​

کلوپ: خرید رونالدو کار آینده‌نگرانه‌ای نیست​

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول، با اشاره به شایعات بازگشت کریستیانو رونالدو به لیگ برتر، گفت که جذب او آینده نگرانه نخواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، یورگن کلوپ در کنفرانس خبری پیش از بازی شنبه لیورپول برابر چلسی، درباره احتمال بازگشت دراماتیک کریستیانو رونالدو به لیگ برتر صحبت کرد و گفت که این امر بر شانس قهرمانی تیم او در این فصل تاثیر نخواهد گذاشت.

رونالدوی 36 ساله در آستانه بازگشتی هیجان انگیز به لیگ برتر است و یوونتوس، باشگاه فعلی خود، را از تمایلش برای جدایی در این هفته مطلع کرده است.

01637685.jpg

به نظر می رسید سیتی یکی از گزینه های مورد علاقه برای جذب اسطوره پرتغال است، مخصوصا که تلاش های تابستانی این باشگاه برای جذب هری کین از تاتنهام شکست خورد. هر چند در ساعات اخیر از دیگر تیم شهر منچستر به عنوان مقصد CR7 نام برده شده و رونالدو لحظه به لحظه به بازگشتی تاریخی به اولدترافورد نزدیک تر می شود.

در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار شنبه قرمزها در لیگ برتر با چلسی، از کلوپ در مورد عواقب احتمالی پیوستن رونالدو به سیتی سوال شد.

01637739.jpeg

کلوپ به خبرنگاران گفت: "من در واقع مانند یک هوادار فوتبال این ماجرا را تماشا می کنم. شما احتمالاً در مورد اینکه آیا این اتفاق رخ خواهد داد یا نه، بسیار بیشتر از من اطلاعات دارید.
قضاوت در این مورد با من نیست، اما اگر باشگاه های دیگر بتوانند چنین کارهایی را انجام دهند، بدیهی است که این کاری برای آینده نیست، کاری نیست که در سه یا چهار سال آینده از آن سود ببرند. این کار برای اکنون و سود بردن بلافاصله است!
بدیهی است که برخی از باشگاه ها اینطور کار می کنند و این اشکالی ندارد، اما باید راه های متفاوتی وجود داشته باشد. باید تیمی برای یک سال بعد وجود داشته باشد و برای دو سال بعد و سه سال بعد.
واقعا خوب است که بتوانید جام ببرید، اما حتی با بهترین تیم جهان هم این کار هر سال امکان پذیر نیست. اگر این کار امکان‌پذیر نباشد به هر حال هنوز باید مطمئن شوید که به عنوان یک تیم، به عنوان یک باشگاه پیشرفت می کنید و از این گونه موارد استفاده می کنید. این همان چیزی است که ما در گذشته انجام داده ایم و این همان کاری است که ما انجام می دهیم.
بقیه چیزها دست ما نیست. ما مانند همه شما آن را تماشا می کنیم و خواهیم دید چه اتفاقی می افتد."

01637415.jpg

در ادامه از کلوپ پرسیده شد که آیا فکر می کند فوتبال اکنون در دورانی است که ارزش تجاری و بازاریابی از نظر نقل و انتقالات بیشتر از ارزش فوتبال شده است.

سرمربی لیورپول گفت: "اول از همه، مخصوصاً درباره لیونل مسی و رونالدو ، ممکن است جنبه تجاری داشته باشد، اما فکر نمی کنم پاری سن ژرمن مسی را به دلایل تجاری خریده باشد. آنها او را به آنجا بردند زیرا مسی هنوز چیزهای زیادی برای ارائه دادن به یک تیم فوتبال دارد.

اگر کریستیانو به لیگ برتر بیاید، هیمن موضوع اولین هدف خواهد بود. من هرگز مجبور به امضای "تجاری" نشده ام، به هر معنی که باشد. هیچ کس هرگز چنین چیزی از من نخواسته. اگر آنها چنین می کردند، من شروع به فکر کردن در مورد آن می کردم. "

انتقال احتمالی رونالدو به انگلیس تازه ترین مورد از سری قراردادهای با قیمت نجومی بین باشگاه های نخبه اروپایی در تابستان امسال است.

با انتقال بازیکنانی مانند مسی، جیدون سانچو، سرخیو راموس، رافائل واران، روملو لوکاکو و جک گریلیش و با ماجراها و مذاکرات طولانی مدت که شامل هری کین، کیلیان امباپه، ارلینگ هالند و حالا رونالدو می شد، پنجره تابستانی امسال پنجره ای به شدت قابل توجه و پر ماجرا بود.

تنها بازیکنی که لیورپول تا کنون جذب کرده ابراهیما کوناته است که در ماه می از لایپزیش به این تیم پیوست و کلوپ می گوید بعید است قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات در روز سه شنبه بازیکنان بیشتری به جمع شاگردانش در آنفیلد اضافه شوند.

01637740.jpeg

کلوپ گفت: "آیا انتظار دارم چهار روز شلوغ برای ما باشد؟ نه واقعا. اگر بخواهم صد در صد صادق باشم، اما شما هرگز نمی دانید. گزینه ها برای برخی از تیم ها بدتر نشد، اما همانطور که قبلاً گفتم راه های مختلفی برای پیروزی در بازی های فوتبال وجود دارد. همه چیز در مورد آوردن بازیکنان جدید نیست.
باز هم کمی ناامیدکننده است که باید اشاره کنم که ما ایبو کوناته را آوردیم و او برای ما هزینه داشت. اما بله، با تمام این بازیکنان مهاجم و بازیکنان تهاجمی که باشگاه های دیگر جذب می کنند، بدیهی است که آنها فکر می کردند که به این بازیکنان نیاز دارند و منابع لازم برای انجام این کار را هم داشتند.
ما آن را به هیچ عنوان بهانه –برای عدم موفقیت در لیگ- نمی دانیم. ما فقط با تمام وجود به دنبال قهرمانی خواهیم رفت.
چون کسی در بازار حضور دارد، نیازی به خرید هافبک نیست. طرفدارانی که می خواهند ما بازیکنی را به خدمت بگیریم تا فقط کسی را جذب کرده باشیم، اگر واقعاً با ما هستید، اگر واقعاً به آن فکر کنید، متوجه می شوید که واقعا نیازی واقعی به این کار وجود ندارد.

اگر یک بازیکن وجود داشته باشد، کسی که واقعاً همه مواردی را که در مورد آن صحبت کردیم بهبود بخشد، ما برای جذب او اقدام خواهیم کرد، من این قول را می دهم. اگر می توانستیم چنین بازیکنی را ببینیم. "

بالا