رونی سه هفته مصدومه :hmm:
دوشواری ندایرم دوست
من هرناندز و رابین هستن
رونی سه هفته مصدومه :hmm:
اما در مورد بازی،
نیمه اول بدترین بازی ای بود که از منچستر دیدم و مزخرف ترین گل هایی که تا به حال خوردیم. گل اول اشتباه اول رو کریک و بعد دخیا انجام دادن. گل دوم هم که آفساید بود. با اینحال اصلا خوب بازی نکردیم.
ولی نیمه دوم رو بهتر شروع کردیم و از وقتی 3-2 شد تا آخر بازی عالی بازی کردیم. موقعیت پشت موقعیت. چیچاریتو راحت میتونست امشب 4-5 تا بزنه. رابین هم یه تک به تک رو با بدشانسی گل نکرد. توپ میلیمتری از کنار دروازه رفت بیرون.
یه هند مسلم رو که داور معزز! نگرفت. اینکه بیرون محوطه جریمه بود یا داخل نمیدونم ولی قطعا هند بود.(چیچاریتو اینجا میتونست به رابین پاس بده.)
بالاخره اینقدر موقعیت ساختیم تا اینکه روی پاس کریک گل زدیم. به نظرم برد حقمون بود واقعا. خیلی عالی بودیم 20-25 دقیقه آخر بازی.
به نظرم کریک و رابین و گیگزی بهترین بازیکن های زمین بودن.
اما امروز در حالی 4 تا گل زدیم که اینا رو نداشتیم: رافائل، جونز، یانگ، نانی، اندرسون، کاگاوا، ولبک و رونی!!! همه هم مصدومن!
در کل شب خوبی بود. صدریم با 7 امتیاز اختلاف. چلسی هم داره با حرکتی خزنده:دی خودشو به صدر نزدیک می کنه.
راستی اونایی که بازی رو از تی وی دیدن از عکس العمل گزارشگر بعد از گل چهارم بگن! :lol:
بیل هتریک کرد
چرا باید بذارن این فرشته ولزی بره اسپانیا چرا نیاد یونایتد؟
گرت فقط باید بیاد یونایتد ، یادم میگفتم چند سال پیش لباس یونایتد به الکسیس سانچز میاد ولی اون رفت بارسلونا !![]()
بهتر که رفت
اصلا اونقدر خفن نیست و ارزش اون پول رو نداشت...
سانچز که قشنگ بازی میکنه باو به نظرم تو منچستر بهتر بود...
بيلد المان خبر زده لوا مياد
چه خبره اين همه مهاجم؟ :دي
یه فکری برای خط دفاع و میانه باید بکنن. البته شاید بخوان رونی رو یه خط ببرن عقب که بازیسازی هم بکنه.
فکر خط حمله لوا و رابین
پشتشون رونی - کاگاوا یا اندرسون - کلورلی - کریک
خط دفاع ویدیچ - فردیناند - رافائل و اورا
تیم خوفناکی میشه![]()
عمو فردیناند و بی خیال ، اورا هم دیگه کم میاره تو دفاع بهتر جایگزین مناسب براش پیدا کنه ولی بقیه اش و هستم البته + اشنایدریه فکری برای خط دفاع و میانه باید بکنن. البته شاید بخوان رونی رو یه خط ببرن عقب که بازیسازی هم بکنه.
فکر خط حمله لوا و رابین
پشتشون رونی - کاگاوا یا اندرسون - کلورلی - کریک
خط دفاع ویدیچ - فردیناند - رافائل و اورا
تیم خوفناکی میشه![]()
عمو فردیناند و بی خیال ، اورا هم دیگه کم میاره تو دفاع بهتر جایگزین مناسب براش پیدا کنه ولی بقیه اش و هستم البته + اشنایدر![]()
بيلد المان خبر زده لوا مياد
چه خبره اين همه مهاجم؟ :دي
روني الانش شاکيه ميگه مثل قبل تو گلزني نميتونم شرکت کنم يه خط ببرنش عقب کلا ول ميکنه از تيم ميره :دي
رونی باید بازنشسته بشه
دگ کشش نداره بازی نکنه بهتره چون بیشتر خراب میکنه
کشش بازی نداره؟رونی باید بازنشسته بشه
دگ کشش نداره بازی نکنه بهتره چون بیشتر خراب میکنه