من که باید اعتراف کنم از رونی بیشتر دوستش دارم:دی
رفتار دوستانش با ونگر و احترام به باشگاه سابقش بر خلاف اینکه انواع و اقسام توهین ها بهش شد
این حرکاتش
همه اینا نشون میده که شخصیت بزرگی داره
والنسیا خنگ نیست کلن زیاد فکر میکنه و کسی هم نیست کمکش کن در زمینه فکر کردنتایید. شخصیت بزرگی داره. بازیکن فوق العاده ای هم هست. 20 دقیقه بازی . یک پاس گل به ولبک داد که ولبک خرابش کرد. یه گل زد.
تیم نیاز به خلاقیت داره. خط دفاع امروز خوب بود به نظر من. ویدیچ عالی بود. خط میانه نیاز به بازیکن خلاق و باهوش داره. یه سوال. چرا این والنسیا اینقدر خنگه ؟ حرکتهاش قابل پیش بینی شده. نانی به نظر من بهتر از والنسیا هست. (البته در زمان فعلی)
تایید. شخصیت بزرگی داره. بازیکن فوق العاده ای هم هست. 20 دقیقه بازی . یک پاس گل به ولبک داد که ولبک خرابش کرد. یه گل زد.
تیم نیاز به خلاقیت داره. خط دفاع امروز خوب بود به نظر من. ویدیچ عالی بود. خط میانه نیاز به بازیکن خلاق و باهوش داره. یه سوال. چرا این والنسیا اینقدر خنگه ؟ حرکتهاش قابل پیش بینی شده. نانی به نظر من بهتر از والنسیا هست. (البته در زمان فعلی)
کاملا موافقم
البته اگر دقت کرده باشی مهرداد جان شینجی امروز کار بازیسازی رو خیلی خوب انجام می داد
پس فردا با ویگان خارج از خونه بازی داریم
رئیس تایید کرد جونز و رافائل به اون بازی می رسن
بازی رو ندیدم. ولی تبریک میگم به 3 دلیل، اول که بردیم، دوم که کاگاوا بالاخره بازی کرد و سوم هم کلین شیت:دی
راستی اون TCHUNA ظاهرا اون دختره نیست. اینطور که من خوندم.
یه روایت دیگه میگه که پدربزرگش هست. باید منتظر مصاحبه اش موند تا خودش توضیح بده.
متاسفانه بازی رو ندیدم و با کمی تاخیر به همتون تبریک میگم
من سیتی هم مثه هفته قبل ما4 _3 برد حیف که نشد فاصله رو بیشتر از 7 تا کنیم
It was confirmed the message related to a close friend of the Dutchman, who died last night.
بالاخره معما حل شد! :دی
رئیس گفته جونز و رافائل با بازی ویگان میرسن. نانی هم حدود یک هفته دیگه برمیگرده![]()
سیتی پس فردا باید با استوک بازی کنه
بازی سختی رو در پیش دارن چون دفاع استوک قویه
7 امتیاز با تیم دوم
13 امتیاز با تیم سوم
شرایط خوبی داریم
بترکه چشم حسود ، اسپند دود کن بگو چشم نخوریم ایشا.....@مهرداد
ولشون کن. افشین بسیار عالی گفت که یه عده هستن که فقط از منچستر متنفرن. نه آرسنالی هستن نه لیورپولی و نه ...
بذار خوش باشن. ما هم آخر فصل که جام رو بردیم بالای سر از خودمون خوشی در وکنیم :دی