• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
کامنت مویس در توییتر :

با آمدن باشگاهی نظیر پاریس اند ژرمن در فعالیتها تغییراتی اتفاق افتاده اما منچستر یونایتد همواره در همه ی عرصه ها رقابت خواهد داشت.چیزی که یونایتد دارد تاریخچه و نام و موفقیتهایی است که بدست آورده و هر بازیکنی دوست دارد به نوعی در آن سهیم باشد و روزی بگوید که برای یونایتد بازی کرده است در اینجا برای هربازیکنی موقعیت هست!
یونایتد با دیگر باشگاه ها تفاوت اندکی دارد و در انتخابها به مدت حضور و تداوم نگاه ویژه ای دارد.این باشگاه به هر دلیلی سریعا مربی را عوض نمیکند و برای همین وقتی چنین پستی به من پیشنهاد شد با کمال میل پذیرفتم!یونایتد دنبال کسی بود که مدت زیادی در این باشگاه بماند.
بسیار کار کرده ام. حوالی جام جهانی 98 فرانسه به تازگی مربی پرستون شده بودم.به تمام تیمهای شرکت کننده نامه نوشتم و درخواست کردم که اجازه دهند تمریناتشان را ببینم اما تنها کشوری که جواب نامه ام را داد و اجازه داد اسکاتلند بود!
تعدادی از بلیتهای جام جهانی را خریدم که البته کافی نبود و کمیته ی فوتبالیستهای حرفه ای بخشی از هزینه را کمکم کرد و با ماشینی که داشتم از شهری به شهر دیگر میرفتم تا بازیها را از نزدیک ببینم و یادداشت برداری میکردم و بعضی از شبها را هم در همان ماشینم میخوابیدم.اینکار را میکردم تا اطلاعات بیشتری بدست آورم.
الان هم همینطورم و فکر میکنم باید دید و یاد گرفت و آموزش دید تا بهتر شوم. وقتی جوانتر بودم به دیدن تمرینات آ.ث. میلان رفتم در کنار زمین می ایستادم و تمریناتشان را میدیدم.
وقتی چلسی را شکست دادیم آنها کارلو آنجلوتی را برکنار کردن و او تلفنی به من گفت که بیکار شده است و میخواهد بیاید تمرینات اورتون را نگاه کند. این حرف از زبان او برایم بسیار ارزشمند بود چون نشان میداد که او مرا بخاطر داشته که روزی در تمریناتشان بوده ام!
در مورد نقل انتقالات بهتر است که هر چه زودتر بازیکن گرفته شود تا با تیم هماهنگ شود به هر دلیلی تا کنون چنینم نشده است اما مطمئنم که به زودی انجام میشود.
اگر در بازیها ببری همه تو را خوب میدانند اما اگر بازنده شوی جماعت تو را آشغال می دانند!
امیدوارم آنها کمی منطقی باشند و فرصت دهند تا کارها به روال خودش بیفتد!

همانقدر برای فصل آینده تدارک دیده ایم که برای این فصل آماده شده ایم. ما مواردی را در نظر گرفته ایم و لزوما به این معنا نیست که امسال آنها را میخواهیم بلکه امیدوارم سال آینده بتوانیم آنها را داشته باشیم!
منچستر یونایتد همواره نگاهش به آینده است و همیشه همینطور خواهد بود!
همه اینا رو تو توئیتر نوشته یاسین جان؟؟؟ بیست سی تا توئیت میشه که، شایدم بیشتر:blink:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مویس و واکنش های هواداران ناشکیبا

moyes_2977123.jpg

پس از جانشینی سرالکس فرگوسن در ماه ژوئن دیوید مویس در حال قرار گرفتن در پست جدید خود است و در همین حال بعضی از طرفداران تیم در مورد فعال نبودن در بازار نقل و انتقالات از زمان آمدن این مربی سوال می کنند
اما مربی سابق اورتون احساس می کند نیاز به اندکی آینده نگری و خوش بینی هست تا او تاثیر خود را در باشگاه بگذارد .
اگر شما یک بازی رو ببرید مردم فکر میکنند شما خوب هستید و اگر یک بازی را ببازید مردم فکر میکنند شما بی ارزشید .
شما انتظار خواهید داشت که اندکی درک وجود داشته باشد و مردم بدانند که شما کجا می روید . شغل جدیدی که زمان می برد . همانطور که برای بقیه اینگونه خواهد بود .
مویس همچنین اصرار دارد که علی رغم ورود سرمایه های جدید به فوتبال یونایتد کماکان می تواند در بازار نقل و انتقالات رقابت کند . وی اضافه می کند که این چیزی نیست که منچستریونایتد از آن هراس داشته باشد .
"منچستریونایتد بسیار خوشحال خواهد بود از این که با همه باشگاه های دیگر رقابت کند "
ولی منچستر یونایتد همیشه رقابت می کند . به خاطر تاریخچه و نام باشگاه و موفقیت هایی که کسب کرده است . این ها برای هر بازیکنی کشش خوبی هستند .

New Manchester United manager David Moyes insists he is prepared for a backlash from impatient supporters.

Moyes is still settling into his post at Old Trafford after replacing Sir Alex Ferguson in June, and some fans are already questioning the club's lack of transfer activity since his arrival.

But the former Everton boss believes a sense of perspective is required as he sets about stamping his own mark at the club.

"If you win one game folk will think you are good. If you lose one folk will think you are rubbish," said Moyes.

"If you win one game folk will think you are good. If you lose one folk will think you are rubbish."
David Moyes

"You hope there is a little bit of sense and people understand where you are going. It is a big job. It is a new job. It will take time, as it would for anybody else."

And Moyes is adamant United can compete in the transfer market despite even more competition with the riches now flowing in France at Paris St Germain and Monaco.

"That is not something Manchester United are frightened of," Moyes added. "Manchester United are more than happy to compete with all of the teams.

"There has been a change in the dynamic because of PSG coming on the scene recently. That has altered things.

"But Manchester United will always compete. One thing it has got is the history. It has got the name. It has got the success. That is a big pull for any player."

Manchester United manager David Moyes prepared for backlash from impatient fans | Football News | Sky Sports

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان منچستری پیج 1001 تاپیک رو تبریک میگم. امیدوارم واستون شانس به همراه بیاره :happy:، این فصل هم یک منچستر و یک آرسنال قدرتمندتر از همیشه ببینیم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
صفحه 1000 رو تبريک ميگم منم به همتون

انشاالله امسال سالي باشه که بعد تمام بازي ها بيايم و بهم تبريک بگيم

و افشين هم هي نياد بگه چه تبريکي بچه ها افتضاح بازي کردن :دي

:دی

منم تبریک میگم دوستان

باشد که استاد کریک باز خون منو تو شیشه نکنه:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
همه اینا رو تو توئیتر نوشته یاسین جان؟؟؟ بیست سی تا توئیت میشه که، شایدم بیشتر

آره خو
خیلی توییت بود :دی

https://twitter.com/ManUtdStuff

ولی اون قسمتی که قرمز کردم خیلی جای بحث داره ها !!!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
به نقل اسکای ، رئال مادرید پیشنهاد 85 میلیون پوندی برای گرت بیل ارائه داد ! در این پیشنهاد بازیکنی وجود ندارد .

Transfer news: Real Madrid bid £85m for Tottenham's Gareth Bale | Tottenham Hotspur News, Fixtures, Results, Transfers | Sky Sports

در صحبتهای که ماسکرانو داشته گفته که من با سسک صحبتی نکردم اما او در بارسلونا خوشحال هست و مربیان تصمیم دارن او را نگه دارند زیرا او بازیکنی کلیدی است.

Javier Mascherano expects Man Utd target Cesc Fabregas to stay at Barcelona | Manchester United Fixtures, News, Transfers | Sky Sports Football

بوتنر مدعی شده که از حدس و گمانها در خصوص ورود لیتون بینز نگران نیست و اهمیتی به این موضوع نمیده. او مدعی هست که تیم منچستر یونایتد نیاز به 2 فول بک چپ خوب داره اما فکر نمیکنه آینده او در معرض خطر باشه. او فصل گذشته 13 بازی برای تیمش انجام داد و مدعی هست این تعداد برای پیشرفت خوبه.

Alexander Buttner not worried by Leighton Baines signing for Manchester United | Manchester United Fixtures, News, Transfers | Sky Sports Football

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تیم زیر 18 ساله های منچستر در اولین بازی Milk Cup با نتیجه 3 بر 0 تیم Co Antrim را شکست داد .

87295037972472008200.jpg

United: O'Hara; Reid, Tuanzebe (Scott 62), Borthwick-Jackson, Thompson; Riley (Rathbone 62), Willock, A.Pereira (Nicholas 58), Mitchell (Rashford 36); Croskery (McTominay 50), McBurney.

Manchester United beat Co Antrim - Official Manchester United Website

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فردیناند در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" مربی قبلی بی نظیر بود و کسی انتظار ندارد که سرمربی جدید دقیقا جای او را بگیرد. فکر نمی کنم که در حال حاضر بتوان آنها را مقایسه کرد. باید به سرمربی جدید زمان داد.
من تنها به این فکر می کنم که چطور می توانم به او کمک کنم. تردیدی نیست که او انتظار دارد بازیکنان باتجربه تیم به او کمک کنند.
من فکر می کنم که سرمربی بازیکنانی مانند من و گیگز را در اختیار دارد که سال هاست اینجا هستم و باشگاه را به خوبی می شناسیم.
اگر مسئله وجود داشته باشد، می توانیم با تجربه مان به او منتقل کنیم تا او بتواند بهتر مربیگری کند و موفقیت های بیشتری به دست بیاورد."

فردیناند: بازیکنان باتجربه منچستریونایتد حامی مویس خواهند بود - Goal.com

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
فکر میکنم 3 بار قهرمانی اروپا باشه. 2 تا قهرمانی رو با سر الکس فرگوسن داشتیم.

مگه ايرانه که قهرماني قاره رو بذارن :دي

توي همه جا رسمه بر اساس قهرماني ليگ ستاره ميذارن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Luis Nani insists he will stay and fight for the first-team football at Manchester United despite several French clubs interests.

"I hope to win the Premier League again and for my personal wishes, I want to be at my best again and score a lot of goals. I'd played two friendly games already and I'm preparing well. I hope, when the season starts, I will be at my best form."

- Luis Nani

خوشحالم همچین بازیکن هایی داریم

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
این فصل جذب بازیکن نداریم. ظاهرا قراره با همین تیم بریم برای فصل جدید. کلا اسکاتلندی جماعت به خساست معروفند. مویس هم از این قاعده مستثنی نیست. حالا داره واسه گلیزرا خوش خدمتی میکنه یا نه نمیدونم

Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این فصل جذب بازیکن نداریم. ظاهرا قراره با همین تیم بریم برای فصل جدید. کلا اسکاتلندی جماعت به خساست معروفند. مویس هم از این قاعده مستثنی نیست. حالا داره واسه گلیزرا خوش خدمتی میکنه یا نه نمیدونم

باید صبر کرد و دید

فصل قبل فکر میکنم در اخرین روزها بهترین خرید فصل رو ما انجام دادیم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
دیلی میل: یونایتد در تدارک پیشنهاد 40میلیون یورویی برای فابرگاس - Goal.com

داداش هنوز فصل شروع نشده مویس متهم نکنید لطفا!!!
به قول دوستمون پارسال بهترین خرید فصل را ما انجام دادیم اخر روز
پول مفت دادن که هنر نیست اینکه با یه تیم متوسط رو با بالا مدعی باشی حداقل (درصورت که قهرمان میشم چند ساله ) هنراست....
...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

من فکر میکنم قضیه از این قرار هست که اکثرا فکر میکنن چون فرگی رفته یونایتد دیگه کارش تموم شده هست و میترسن بیان یونایتد! با این مسخره بازی هایی هم که رونی راه انداخت جو تیم رو بد نشون داد

امیدوارم مویس این فصل یه تو دهنی محکم به همشون بزنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ورزش 3 خبر زده که رونالدو برای تمدید قرارداد خواهان رقمی شده که اگه هفته ای حساب بشه میشه حدود 330 هزار پوند

برای همین پرس به شدت دنبال بیل هست که اونو به خدمت بگیره تا اگه رونالدو رو به هر دلیلی از دست دادن بیل رو داشته باشن.

حالا بحث سر این هست که فرضا اگه رئال نتونه رونالدو رو حفظ کنه ایا رونالدو میخواد یه همچین رقمی رو به یونایتد پیشنهاد بده که خب از عهده اش بر اومدن کار خیلی خیلی سختیه.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ورزش 3 خبر زده که رونالدو برای تمدید قرارداد خواهان رقمی شده که اگه هفته ای حساب بشه میشه حدود 330 هزار پوند

برای همین پرس به شدت دنبال بیل هست که اونو به خدمت بگیره تا اگه رونالدو رو به هر دلیلی از دست دادن بیل رو داشته باشن.

حالا بحث سر این هست که فرضا اگه رئال نتونه رونالدو رو حفظ کنه ایا رونالدو میخواد یه همچین رقمی رو به یونایتد پیشنهاد بده که خب از عهده اش بر اومدن کار خیلی خیلی سختیه.

کلا این وودوارد یه بازیکن معمولی نمیتونه بخره فرض کن بخواد کریس رو برگردونه!!

نهایت خریدمون احتمالا یه بازیکن در حد فلایینی خواهد بود مگر اینکه گلیزر ها چراغ سبز نشون بدن و بزرگ تیم(فرگی کبیر) وارد داستان بشه و تو اخرین روز ها کریس رو برگردونن!!!

چراغ انقدر این گلیزر ها احمقن؟ اگر خرید درست و حسابی نداشته باشیم و تیم از روند موفقیتش خارج بشه اسپانسر ها کم کم پراکنده میشن و این احمقا هم ضرر میکنن

رئیس وقتی هدایت یونایتد رو به عهده گرفت با تیم های قبلیش موفقیت کم نداشت ولی مویس تو کسب جام اصلا موفق نبوده. حداقل باید دو فصل تیم بازیکن محور بشه تا مویس جا بیوفته

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بازی های دوستانمونو با سایر تیم ها مقایسه میکنم خندم میگیره

احساس میکنم تیم بی در و پیکر شده!:hmm:

رئیس ای کاش تیمو حداقل این فصل رها نمیکردی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بازی های دوستانمونو با سایر تیم ها مقایسه میکنم خندم میگیره

احساس میکنم تیم بی در و پیکر شده!:hmm:

رئیس ای کاش تیمو حداقل این فصل رها نمیکردی

به هر صورت این روند فرگی بود و باید دیر یا زود این اتفاق میفتاد من فکر میکنم این فصل حتی اگر فرگی هم بود فصل بسیار سختی رو داشتیم چون تیمهای دیگه خیلی دارن تو خرید بازیکن و آماده سازی خوب کار میکنن نمونه اش من سیتی و چلسی و حتی تاتنهام که خوب خریدهای خوبی داشتند هر چند خرید خوب نتیجه ای مشخص نداره و دلیل بر بالا رفتن سطح کیفی تیم نیست ولی میتونه بسیار کمک بکنه ما روند باشگاهمون این نیست که بازیکن خیلی بزرگ بگیریم ولی حداقل در جد همین فلینی هم باید بتونیم بگیریم که ظاهراً انگار زورمون به این هم نمیرسه به هر صورت من فکر میکنم خبرهایی که در مورد رونالدو هست بیشتر باعث میشه هوادارها الکی خوشحال بشن نمیشه گفت به هیچ عنوان رونالدو بر نمیگرده چون ما توانایی خرید هر بازیکنی رو داریم (از لحاظ پول و اسپانسرهایی که داریم) ولی با مطالعه تاریخ باشگاه و روند تیم در این فصل نقل و انتقالات بعید به نظر میرسه حتی خرید بالای 30 میلیون داشته باشیم چه برسه به 80 میلیون پوند.......
من فکر میکنم که مقایسه مویس با رییس کار درستی نیست مقایسه فرگی با هر مربی در دنیا کار درستی نیست رییس یک پسر کارگر بود که همین اواخر پیشنهاد لردی و عضویت در مجلس پادشاهی رو رد کرد به راستی چند نفر در جهان میتونن از طریق فوتبال به این مقام ها برسن به هر صورت اون رفته و یک دوره پیچیده و عجیب شاید تلخ شاید شیرین در انتظار باشگاهه ولی میراثی که اون باقی گذاشته شاید نجات بخش باشه که همون روند رشد جوانان و ثبات در تیم هستش......

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه نهایتا منچستر با 80 میلیون پوند وارد مذاکره برای خرید کریس رونالدو شده. مصاحبه ی دیروز اوزیل یه جورایی این شایعه رو تایید کرده. اوزیل گفته بود که رئال باید رونالدو رو حفظ کنه.

بالا