• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Manchester United have turned their attentions to Bayern Munich midfielder Bastian Schweinsteiger having failed in their attempts to sign Cesc Fabregas. Schweinsteiger would cost approximately £40 million.

source: Daily Mirror

هر روز شایعه ها مسخره تر میشه

ولی من فکر میکنم با وجود ترافیک تو خط هافبک بایرن راحت میشه Kroos رو خرید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اگه رونی بمونه و هیچ خریدی هم نکنیم باز هم به قهرمانی امیدوارم توی انگلیس.
تو اروپا هم شاید نتونیم قهرمان بشیم ولی اگه داور بذاره میتونیم به نیمه نهایی هم برسیم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اگه رونی بمونه و هیچ خریدی هم نکنیم باز هم به قهرمانی امیدوارم توی انگلیس.
تو اروپا هم شاید نتونیم قهرمان بشیم ولی اگه داور بذاره میتونیم به نیمه نهایی هم برسیم.

انصافا قهرمانی لیگ برات عادی نشده؟:دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

اقا از اول هم معلوم بود نهایت خرید ما فلایینی خواهد بود و بس

اینا همش مسخره بازی بود که بگن ما تمام تلاش خودمونو کردیم نشد!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شاید یکی دو فصل دیگه!
خیلی ضعیف شدیم:(
البته تو انگلیس که هنوزم ..................................................................................................................................انقد فاصله داریم با بقیه!:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من یو پیشنهاد دوم چلسی واسه رونی رو هم رد کرد.
اگه این اخبار درست باشه واقعاً دارن مفت میخرنش! سوارز 45 اونوقت رونی 25؟ با یه سری ادآن 30!
کمه ولی اول و آخرش بايد بره رونی. هوادارا دیگه قبولش نمیکنن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من نمیدونم ورزش سه خبراشو از کجا میاره!
این خبر توی هیچ سایت رسمی تأييد نشده و تنها یکی از شایعات توی transfer talk سایت Goal.com هستش! که تازه اونم نقل قوله از روزنامه Marca. از اون تازه تر اینکه اون روزنامه هام نگفته امضا کرده! گفته می کنه!
[h=3]Ronaldo set for Madrid extension[/h]

awesome_up.png

123

dislike_up.png

56

Cristiano Ronaldo will sign a new contract with Real Madrid worth €17 million each season. It will expire in 2018.
Source: Marca
Monday, August 5, 2013 07:59

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خب اولویت اولش هم رئال بود

رئال هم موفق شد حفظ کنه

امیدوارم اینا یه فکری برای تیم بکنن

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

دلم خوش بود برای بازی با ویگان حداقل یه بازیکن جدید تو ترکیب داریم ولی اصلا خبری نیست
امیدوارم اگر قراره فلایینی رو بخرن در کنارش بینس رو هم بیارن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش منم نمیدونم سورس خبر اینا از کجاست

هیچ جای دیگه ای این خبر رو ندیدم

اما تصور من اینه که رئال رونالدو رو حفظ میکنه

چون در مورد بیل هم هنوز به صورت رسمی خبری منتشر نشده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
راستش منم نمیدونم سورس خبر اینا از کجاست

هیچ جای دیگه ای این خبر رو ندیدم

اما تصور من اینه که رئال رونالدو رو حفظ میکنه

چون در مورد بیل هم هنوز به صورت رسمی خبری منتشر نشده

اینجوری که رئال داره پیش میره احتمالاً بیل رو میگیرن. درباره رونالدو هم باهاتون موافقم، احتمال خیلی کمه که برگرده!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از نظر من بیل تمام شده هست مگه اینکه واقعا تاتنهام نخواد بیل رو بده که با این رقم سنگینی که پیشنهاد دادن بعید میدونم

اما در مورد رونالدو به نظر من احتمال خروج رونالدو از رئال 1 درصده که اگه اون 1 درصد هم اتفاق بیفته بعید میدونم رونالدو به یونایتد بیاد. نه اینکه دلش نخواد. با این مدیرایی که من میبینم منچستر از نظر مالی از پس قراردادش بر نمیاد.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
10 گل برتر منچستر یونایتد در سال 2010 - 2009
http://video.varzesh3.com/clip1/92/uclip/Best_goals/10top_goals_ManU_2009_10.mp4

با اینکه ما این فصل قهرمانی لیگ رو به چلسی باختیم و در لیگ قهرمانان بخاطر قانون گل زده در خانه ی حریف توسط بایرن حذف شدیم ولی تیم جذاب و شادابی داشتیم
یکی از زیباترین لباسهای تیم هم در این فصل بود
بازیهای تیم در لیگ قهرمانان هم از یادم نمیره ابتدا میلان رو در رفت و برگشت 7-2 درهم کوبیدیم که 4 گلش رو رونی زد
مقابل بایرن پر ادعا در زمین حریف تا دقیقه 77 با تک گل رونی جلو بودیم که گل تساوی رو خوردیم و در دقیقه ی 92 هم از سر یک بدشانسی محض گل دوم رو خوردیم , در بازی برگشت تا دقیقه 41 با 3 گل از بایرن جلو بودیم یادم نرفت حرفهایی که فردوسی پور می زد "تمام , منچستر کار بایرن رو در همین نیمه اول تمام کرد اگه بازی اینجوری ادامه پیدا کن بایرن باید منتظر یک شکست تحقیر آمیز باشه"
کاملا بازی در دست ما بود و بایرن در زمین خودش مچاله بود ولی با زدن گل سوم تیم کمی بازی رو شل گرفت و بایرن روی یک غافلگیری گل اولش رو زد
در نیمه ی دوم هم موقعیتهای فراوانی از دست دادیم چه توپهایی که به تیر می خورد یا با فاصله ی اندک به تور درواز بایرن نمی چسبید که در یک ضد حمله دقیقه 74 گل دوم رو هم خوردیم بازی رو 3-2 بردیم و در مجموع رفت و برگشت 4-4 بخاطر قانون گل زده ی بیشتر در زمین حریف حذف شدیم
به یاد بازیهای زیبای رونی و برباتف به یاد روزهایی که نانی و والنسیا در اوج بودن به یاد منچستری که هر چند نتیجه نمی گرفت ولی قابل احترام و با ابهت و سر زنده بازی می کرد به یاد رئیس مرد افسانه ای

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اینجوری که رئال داره پیش میره احتمالاً بیل رو میگیرن. درباره رونالدو هم باهاتون موافقم، احتمال خیلی کمه که برگرده!

اگه رئیس کناره گیری نمی کرد امید داشتیم که رونالدو برگرده!!

mhmd10co

Registered User
لایک‌ها
58
10 گل برتر منچستر یونایتد در سال 2010 - 2009
http://video.varzesh3.com/clip1/92/uclip/Best_goals/10top_goals_ManU_2009_10.mp4

با اینکه ما این فصل قهرمانی لیگ رو به چلسی باختیم و در لیگ قهرمانان بخاطر قانون گل زده در خانه ی حریف توسط بایرن حذف شدیم ولی تیم جذاب و شادابی داشتیم
یکی از زیباترین لباسهای تیم هم در این فصل بود
بازیهای تیم در لیگ قهرمانان هم از یادم نمیره ابتدا میلان رو در رفت و برگشت 7-2 درهم کوبیدیم که 4 گلش رو رونی زد
مقابل بایرن پر ادعا در زمین حریف تا دقیقه 77 با تک گل رونی جلو بودیم که گل تساوی رو خوردیم و در دقیقه ی 92 هم از سر یک بدشانسی محض گل دوم رو خوردیم , در بازی برگشت تا دقیقه 41 با 3 گل از بایرن جلو بودیم یادم نرفت حرفهایی که فردوسی پور می زد "تمام , منچستر کار بایرن رو در همین نیمه اول تمام کرد اگه بازی اینجوری ادامه پیدا کن بایرن باید منتظر یک شکست تحقیر آمیز باشه"
کاملا بازی در دست ما بود و بایرن در زمین خودش مچاله بود ولی با زدن گل سوم تیم کمی بازی رو شل گرفت و بایرن روی یک غافلگیری گل اولش رو زد
در نیمه ی دوم هم موقعیتهای فراوانی از دست دادیم چه توپهایی که به تیر می خورد یا با فاصله ی اندک به تور درواز بایرن نمی چسبید که در یک ضد حمله دقیقه 74 گل دوم رو هم خوردیم بازی رو 3-2 بردیم و در مجموع رفت و برگشت 4-4 بخاطر قانون گل زده ی بیشتر در زمین حریف حذف شدیم
به یاد بازیهای زیبای رونی و برباتف به یاد روزهایی که نانی و والنسیا در اوج بودن به یاد منچستری که هر چند نتیجه نمی گرفت ولی قابل احترام و با ابهت و سر زنده بازی می کرد به یاد رئیس مرد افسانه ای

اخراج رافائل تو بازی برگشت من یو و بایرن باعث شد بایرن جون بگیره و با تعداد بیشتر ....

بالا