• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
میدونی من از چی می سوزم؟

تیمی مثل تاتنهام هم که حتی سهمیه لیگ قهرمانان رو هم نداره میاد نزدیک 130 میلیون یورو هزینه میکنه اونوقت یونایتد یه بازیکن ساده مثل فلایینی رو هنوز نتونسته بخره

سر همین انتقال اریکسن به تاتنهام خیلی سوختم

من از این مورد لجم میگیره

میتونستن و هیچ غلطی نکردن

جواب سادست: گلیزرها

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
لیورپول بازی همیشگیش رو کرد.

خیلی فوق العاده نبود. یه گل زدن اونم روی اون سانتر و سوتی مدافعان

تو وسط زمین جنگنده بودن اما نمیتونستن فرصت سازی کنند.

منچستر واقعا بد بود. اصلا جای دفاعی نداشت تیم امروز.

بازی کردن گیگز اونم 72 دقیقه واقعا جای سوال داشت. هیچ حرکت مفیدی هم انجام نداد.

کریک که یا خطا میکرد یا توپ لو میداد

کلورلی به نظر من در سطح منچستر نیست . البته فعلا

نانی اومد چند تا حرکت داشت که امیدوار کننده بود

والنسیا هم به نظر من بهترین پستش همون دفاع کنار هست. جای این جونز که اونم به نظر من در حد منچستر نیست.

اگه به کریک ارفاق کنیم و بذاریم تو هافبک دفاعی و بهش بفهمونیم که نیاز نیست دریبل بدی یه هافبک خلاقه برای وسط خی میانه میخوایم.

این زاها یا لینگارد رو هم که بازی نداد که اقلا ببینیم سطح بازی اینا چطوریه

باختیم و حقمون هم باخت بود

==============
من بیشتر حرفم در مورد بازی کردن گیگز اونم 72 دقیقه

این اشتباهی بود که حتی فرگی هم میکرد

درسته ما همه عاشق فرگی هستیم و میدونیم که فوق العاده بود

ما الان گیر دادیم به مویس که چرا این کارو کرد چرا اون کار رو کرد اونم به خاطر اشتباهاتش در بازی لیگ
اصلا طرفدار مویس نیستم

ولی باید توجه داشت که فرگی تو بازی مهمی در باشگاههای اروپا روبروی بارسلوناکه فکر کنم منچستر 3-1 باخت و فکر کنم همتون صحنه لرزش دستای فرگوسن یادتون باشه

فرگوسن رونی رو از اول نگذاشت - به جای نانی والنسیا رو گذاشت که واقعا 70 تا 80 دقیقه رید تو بازی بعدش تازه دقیق 70 یا 80 نانی رو اورد

پس وقتی فرگوسن به اون بزرگی چنین اشتباهاتی البته از نظر من و شما انجام میداد
پس باید حق داد به مویس
اصلا من به شخصه تا دو تا سه سال فکر قهرمانی تو ذهنم هم نمیگذرونم چون تا مربی بیاد جور شه با باشگاه و تفکراتشو پیاده کنه
دو تا 3 سال طول میکشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
==============

ما الان گیر دادیم به مویس که چرا این کارو کرد چرا اون کار رو کرد اونم به خاطر اشتباهاتش در بازی لیگ
اصلا طرفدار مویس نیستم

ولی باید توجه داشت که فرگی تو بازی مهمی در باشگاههای اروپا روبروی بارسلوناکه فکر کنم منچستر 3-1 باخت و فکر کنم همتون صحنه لرزش دستای فرگوسن یادتون باشه

فرگوسن رونی رو از اول نگذاشت - به جای نانی والنسیا رو گذاشت که واقعا 70 تا 80 دقیقه رید تو بازی بعدش تازه دقیق 70 یا 80 نانی رو اورد

پس باید حق داد به مویس
اصلا من به شخصه تا دو تا سه سال فکر قهرمانی تو ذهنم هم نمیگذرونم چون تا مربی بیاد جور شه با باشگاه و تفکراتشو پیاده کنه
دو تا 3 سال طول میکشه

چی؟! شما مطمئنی اون بازی رو دیدی؟ رونی از اول تو زمین بود و تک گلمونو زد

تو اون بازی نداشتن چند تا بازیکن درست و حسابی باعث شد ببازیم+ بی لیاقتی والنسیا و امثالش+ نبود چند تا از بازیکنای کلیدی

این یارو چی میزنه؟ فکر کرده هنوز تو اورتونه؟!

David Moyes: "From what I saw today, I'm more than happy with what I've got...I wouldn't be worried if I didn't add".

''I could tell why we're champions today

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
==============

اصلا طرفدار مویس نیستم

پس باید حق داد به مویس
دو تا 3 سال طول میکشه

در اون بازی رونی از اول در ترکیب بود تک گل تیم رو هم زد کلا اون دو تا فینالی که به بارسلونا باختیم رو نمیشه ایراد گرفت بارسلونای گواردیولا نوعی بازی می کرد که تنها به سبک چلسی + خوش شانسی محض می شد جلوش ایستاد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دیگه هم اینقدر کم لطفی نکنید، اونم بعد از یک باخت :) همه ی بازیکنها رو از دم تیغ گذراندید. طبعا مویس فرگی نیست چون هیچ شخص دیگه ای هم جای مویس میبود نمیتونست مثل فرگی نتیجه بگیره. زمان میخواد. این فصل شاید یکی از نزدیکترین فصول لیگ برتر رو شاهد خواهیم بود.
l,موافقم باهات! قبول دارم افتضاح بازی کردیم. نیمه دوم شاید بهتر بود اما هنوزم خیلی بد بود. واقعاً به بازیکن بازی ساز نیاز داریم.
بیشتر از همه اینا.... چقدر بدم میاد از لیورپول! خیلی کثیف بازی کردن. مخصوصاً نیمه اول که بازیکنای ما عصبی شده بودنو اوناهم میخواستن هرجور شده اخراجی بگیرن. شاید فقط من اینجوری فکر میکنم چون از لیورپول متنفرم، اما بیشتر از بازی بد خودمون از اینکه اینجوری به لیورپول باختیم ناراحتم!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
David Moyes: "I thought we played very well - probably the best we've played this season"

تنش میخاره!!

Usain Bolt makes a selfie Instagram video calling for Man United to buy a creative midfielder

Usain Bolt on instagram: "I'm a big fan of Man Utd. Dave Moyes, we need a creative midfielder. One that can pass and create opportunities."

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خدایی باخت هم جزیی از فوتباله اونم تو خونه حریف و اونم باخت 1-0 که باخت سنگینی نیست. من نیمه اول رو ندیدم، در نیمه دوم واقعا لیورپول کار خاصی نکرد و بجز شوت آخر بازی هیچ حرکت خاصی روی دروازه ما انجام نداد.
مهم اینه که آدم حرصش میگیره که چند ساله همه عالم و آدم میدونن یونایتد در خط هافبک خصوصا نبود یک هافبک بازیساز مشکل داره ولی باشگاه اقدامی برای رفع این مشکل نمیکنه. کاگاوا رو گرفتیم ولی الان کجاست؟! پاول هم انگار امسال قرضی به یک باشگاه دیگه میره. امروز از بس هافبک بازیساز نداشتیم همش از جناحین حرکت و سانتر میکردیم!!
از گیگز هم خواهش میکنم تمرکز خودش رو بذاره روی مربی گری و بیخیال بازی کردن بشه.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینم پیام بولت

دمش گرم:heart:

از برادر بولت تقاضا دارم خواسته های ما رو به گوش مسئولین بی کفایت برسونن:دی

Instagram

فکر کنم هرکی یکم از فوتبال میفهمه میدونه که یونایتد شدیدا به یک هافبک بازیساز نیاز داره. از طرفی کاش مویس که در اورتون اینهمه جوونگرایی میکرد، اینجا هم به عدنان،پاول و لینگارد بازی میداد.
از طرفی واقعا اد وودوارد ترکونده!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یه سوال واسم پیش اومد پوگبا بهتره یا کلورلی:D

پوگبا عالی بود ولی فرگی بهش بازی نداد و الان حسرت اینچنین بازیکنی رو باید بخوریم. اونم بازیکن خودمون که مفت پرید. البته نمیشه نقش انکار ناپذیر موزمارانه رینو مایولا مدیر برنامه های پوگبا رو در انتقالش به یوونتوس نادیده گرفت که در این بین پول خوبی هم به جیب زد. مطمءنا پوگبا یکی از آینده دارترین هافبکهای اروپایی هستش.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
دوستان کمی صبر کمی صبر کمی صبر :whistle: میشه این فصل کلاً دندون جام رو بکشید؟

بقیه هم باید بتونن یک دقیقه نفس بکشن. ویترین منچستر دیگه جا نداره، دادن یه بزرگ‌ترش رو بسازن. تا اون موقع، بقیه یه تکونی به خودشون بدن یک کم جام جمع کنن، ما که بخیل نیستیم :p

خارج از شوخی، مویس کمی ترسو نشون داد :worried: اما تیمی مثل منچستر حتماً مربی شجاع میخواد. به گیگز از دقیقه اول بازی دادن و یا نبودن زاها یا کاگاوا نشانهٔ جالبی نیست. شاید مویس تا بخواد اندازهٔ خودش رو با اندازهٔ منچستر وفق بده، زمان ببره. نمیدونم.

در مورد گلیزرها :devil: هم که قبلاً نوشتم. ولو به قیمت اینکه تیم یک مدت دچار بحران بشه، اما اتحادیهٔ هواداران جدا باید حرکتی بکنه. گاهی وقت‌ها یک پس گردنی محکم، بسی نافع می‌باشد ;)

فقط یک مشکل هست. اگز اتحادیه هم بخواد کاری بکنه، یکی باید این دوست آتشین مزاج ما نوئل گالاگر رو بگیره، اصلا اعصاب نداره :D

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من واسه این میگم مویس مربی بزرگی نمیشه واسه اینه که یهچ احمقی وقتی بازیکنی نخریده نمیاد به یکی از بهترین بازیکن هاش بگه اره ما بهش نیاز داریم اگه فن پرسی مصدوم بشه خب سیب زمینی هم باشه بهش برمیخوره ناسلامتی قبل از فن پرسی ستاره تیم و همه کارش رونی بوده حالا چون فن پرسی رو داریم به رونی نیازی نیست و فقط اگه یه وقت پرسی مصدوم شه بیاریمش؟از لحاظ جنگ روانی هم که کلا اینکاره نیست و ازپیش بازندست تفکرات این ادم بدرد تیم های میانه جدول میخوره و بس مثل مربی کیوو لوئیجی دل نری که هرتیم رده پایین رو میگرفت باهاش میترکوند با تیم های طراز اول برعکس میترکوند یا اکبر میثاقیان:D:D که کلا فقط بدرد این میخوره که تیم از دسته پایین بیاره بالا یا تو 4هفته اخر نذاره بره پایین نمیشه مربی سپاهان بشه که

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دوستان کمی صبر کمی صبر کمی صبر :whistle: میشه این فصل کلاً دندون جام رو بکشید؟

بقیه هم باید بتونن یک دقیقه نفس بکشن. ویترین منچستر دیگه جا نداره، دادن یه بزرگ‌ترش رو بسازن. تا اون موقع، بقیه یه تکونی به خودشون بدن یک کم جام جمع کنن، ما که بخیل نیستیم :p

خارج از شوخی، مویس کمی ترسو نشون داد :worried: اما تیمی مثل منچستر حتماً مربی شجاع میخواد. به گیگز از دقیقه اول بازی دادن و یا نبودن زاها یا کاگاوا نشانهٔ جالبی نیست. شاید مویس تا بخواد اندازهٔ خودش رو با اندازهٔ منچستر وفق بده، زمان ببره. نمیدونم.

در مورد گلیزرها :devil: هم که قبلاً نوشتم. ولو به قیمت اینکه تیم یک مدت دچار بحران بشه، اما اتحادیهٔ هواداران جدا باید حرکتی بکنه. گاهی وقت‌ها یک پس گردنی محکم، بسی نافع می‌باشد ;)

فقط یک مشکل هست. اگز اتحادیه هم بخواد کاری بکنه، یکی باید این دوست آتشین مزاج ما نوئل گالاگر رو بگیره، اصلا اعصاب نداره :D

شما قبول کنید نمیشه فرگی خودش پر رومون کرده:دی

مویس واقعا ناامیدم کرد بحث این بازی نیست تو بازی های پیش فصل هم تیم افتضاح بود

مخلصم:دی کلا رو سه چیز که پایه های زندگیمن خیلی حساسم یکی از اون سه چیز یونایتد هست که اصلا نمیتونم شکستشو ببینم

اینم جالبه :دی

Liverpool top of the league. Russia and US on a war footing. New Paul McCartney single. What is this, 1989 ?

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
بچه ها ببینید مویس امسال وارد تیم مدیریتی منچستر شده منچستری که دهها سال یک نفر مثل بابا فرگی رو داشت خب الان مویس نباید توقع داشت که در همین سال اول اصلا نیم فصل اول بخواهد منچستری که الان دیگر فرگی را ندارد همه تیمها را تارومار کند حتی دوستان طاقت جام نیاوردن امسال را هم داشته باشید با مویس ولی اینده با مویس هست درسته باز هم هیچ وقت نمیتواند به دوران خوش فرگی برگشت اما فرصت و زمان اینده مویس میتواند جایگزین خوبی باشد فرصت بدهید دوستان ولی این را هم بدانید در سال اول بدون فرگی خود فرگوسن ارتباط مستقیمی با مویس و بازیکنان دارد و در این سال اصلا منچستر را تنها نمیگذارد مطمئن باشید پشت پرده اونم امسال فرگوسن راهنماییهای لازم رو به مویس و بازیکنان منتقل میکنه حتی میتونم بگم اگه فرگوسن 18 ساعت در اختیار منچستر بوده امسال 10 ساعت در اختیار منچستر خواهد بود بالاخره سال اول هست و تا تیم و مربی با شرایط جدید اخت بگیرد کمی دشوار میباشد .....
پاینده باشید

بالا