• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من عذر میخوام:دی

اخه فکر کنم یونایتد هم پیشنهاد 40 میلیونی داده

اگر ارسنال همچین پیشنهادی رو میده فکر نکنم یونایتد هم مشکلی داشته باشه که انقدر پرداخت کنه

چی می خوای از ما بدبختا؟ ها ؟ :D بابا بعد عمری یه بازیکن می خوایم بخریم٬ تازه اونم نه معلومه راسته راست نیست!!!! اگه گذاشتین ما یه خرید درست کنیم!! حسودی نکن دیگه :دی این چند ساله هیشکی به اندازه ما آرسنالی ها عذاب ندیده...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من اینجا سابقم از خیلی از دوستان کمتره، میدونم خیلی از شماها از قدیمیای اینجایید ولی یه چیزی خیلی ناراحت کنندس، درسته که حرفایی که میزنید درستن، که هافبک لازم داریم،که....
اما اصلا درست نیست این طرز حرف زدن درباره تیم بعد از یه باخت.
نمی فهمم شماها انتظار داشتید رئیس تا کی بمونه؟!!! بالاخره یه روزی باید می رفت، هممون هم میدونستیم اون روز میاد. الان با کوبیدن مویس چی درست میشه؟! هی همه بگن مویس مربی بديه .... اونوقت بشیم مثه چلسی سالی یه مربی عوض کنیم خوشحال میشید؟!! اصلاً ساختار تیمه ما اینجوریه!؟ مسلمه مویس بعد این همه سال که رئیس تو باشگاه بوده نمیتونه یه شبه خودشو وفق بده با همه چیز، اما دلیل نمیشه اینجوری درباره باشگاهمون حرف بزنیم. خیلی از دوستان گفتن باخت هم بخشی از بازیه، راست هم میگن! ولی اینکه اعضای قدیمی و باسابقه انجمن انقدر زود از کوره در رن و اینجوری حرف بزنن ناراحت کنندست.
نمیگم حرفاتون غلطه، گیگز دیگه نمیتونه 70 دقیقه بازی کنه، ولبک اصلاً خوب نبود، کلورلی که.... اما همه اینایی که گفتم روزای خوبشونم دیدیم، دویدنای ولبک که خیلی راحت همرو رد میکرد، کلورلی هم بازی خوب زیاد داشته،درباره گیگز هم که دیگه چیزی نیاز نیست بگم...
.حرف آخرم اینه که خوبه که ایرادای تیمو میدونید و میگید، اما یادتون نره قبل از همه اینا ما ها طرفدار یونایتدیم و آخر همه این انتقادا حمایت از باشگاه و مربی و بازیکنا بهترین کاریه که میشه بکنیم.
ببخشید سرتونو درد آوردم، حس کردم یکی باید بگه اینارو، نه اینکه طرفدارای آرسنال و تیمای دیگه بیان به ما بگن با یه بازی اینجوری ترور نکنید همرو!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
امروز بازی دورتموند رو میدیدم. میخیتاریان
این همون میختاریان نیست که واسه راه آهن (وقتی اکبر اوتی مربیش بود) بازی می کرد؟ چقدر پیشرفت کرده ماشالله :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Still in the hunt: David Moyes says the Reds will continue to do their best to sign some players before today's transfer window shuts at 23:00 BST. He insisted: "We'll continue working for what's left of it to try and get in what we can. But I must say I was really impressed by the way the players played yesterday. I can see why they're champions."

جمع کن بساطتو مسخره کرده ما رو :hmm:

البته یه موضوع رو بگم بعضی باشگاه ها که خودمون میدونیم کدوما هستن گند زدن به بازار نقل و انتقالات

پیشنهاد 30 میلیونی برای هررا که من تازه اسمشو شنیدم رد شده!

این کی هست که 30 میلیون رو براش کم میدونن!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
گیگز اسطوره منچستره و هیچوقت نمیخوام بهش توهین کنم. از دوستان هم میخوام با یکی دوتا بازی به کسی توهین نکنند. مشکل بازیکن نیست که فیکس بازی میکنه. مشکل از مربی هست که از بازیکنی به این سن و سال انتظارهای زیادی داره.

در هر صورت من طرفدار منچسترم. دوست دارم تیمم ببره. ولی همیشه نمیتونی برنده باشی.

تو بازی امروز شجاعت تیم کم بود و اونم بخاطر تعویض های دیرهنگام مویس بود.

-----------------------------------------
در هر صورت از باخت امروز خیلی ناراحتم و برخلاف بعضی از دوستان که اسمایلی های شاد و بی تفاوت می زارند باید اسمایلی عصبانیت و ناراحتی بزارم. تعصبتون کجا رفته!!!!!!!!!!!!!!!!!
با اغلب صحبت‌های شما موافق هستم اما بجز نکتهٔ آخر که در این زمینه نه تنها با شما دوست عزیز، بلکه با خیلی از دیگر دوستان، حرفی دارم.

اول به نکاتی که با شما هم عقده‌ام بپردازم. قبلش هم نوشته بودم که در این چینش، شجاعت دیده نمیشه و این مطلب میتونه پاشنهٔ آشیل تیم بشه.

در عین حال حرمت اسطوره‌ای مثل گیگز هم باید حفظ بشه. امیدوارم مویس با این شکل از استفاده از گیگز، خرابش نکنه. البته قیاس معالفارقه اما این اتفاق تو دو سال پایانی بازیگری علی دایی افتاد. مربیان (همه‌شون) دایی رو نگه می‌داشتند تا کیفیت و انسجام تیم، شکل مستحکم‌تری داشته باشه. این وسط دایی نقشش یک نقش مبهم بود. تماشاگر می‌دید که او کمتر کاری می‌کنه و نمی‌دونست که چرا اصلا هست و چرا تعویض نمیشه. متخصصین توهم توطئه هم بلافاصله نظر می‌دادند که دایی پول میده تا بازی کنه. مثلاً بعد از هر بازی، هزار دلار میذاره تو جیب بلاژ! بعید نیست گیگز هم یه چیزی به مویس میده که بازی کنه :wacko:

همهٔ طرفداران، برد تیم رو می‌خوان. اما طرفداران واقعی (که من ایمان دارم منچستری‌های اصیل این‌گونه هستند) هیچ وقت برد تیم رو به هر قیمتی نخواستند (شما هم نمی‌خواهید). طرفداران واقعی، بازی خوب، زیبا و مبتنی بر اصول رو می‌خواستند. به همین دلیل ۲۴ سال صبر کردند و طرفدار باقی موندند :heart: ده‌ها شکست مقابل لیورپول داشتند و طرفدار باقی موندند. چرا که در تمام آن سال‌ها (که اغلب شما نبودید) منچستر زیباترین بازی‌ها را ارائه می‌کرد (فکر می‌کنید چرا اتکینسون هنوز هم به عنوان یکی از انگشت شمار تئوریسین‌های فوتبال باقی مونده؟) اما خیلی هم می‌باخت. طرفداران واقعی بابت باخت ناراحت می‌شدند ولی باز هم تیمشون رو دوست داشتند و حمایتش می‌کردند و صبر می‌کردند.

دیروز ما یک باخت داشتیم. به کی؟ به لیورپول (حالا بگید لیورچول اما از بزرگیش که کم نمیشه)، کجا؟ تو آنفیلد. چند تا گل خوردیم؟ یکی. بازی دست کی بود؟ دست ما. بابا زمین که به آسمون نیومده، اومده:questionm اگر می‌بردیم، بنده حتماً یک قر کمر مفصل میومدم. اما نبردیم، فدای سر فرگی :wub:

و اما آخرین مطلب. دوستان، من از مدت‌ها پیش به این نتیجه رسیدم که کل‌کل نه تنها بازی رو جذاب‌تر نمی کنه بلکه اصلاً گند زده به هر چی فوتبال و مباحث فوتبالیش :weird: کل‌کل، عصبیت و تعصب کورکورانه و روحیهٔ تهاجمی رو به طرفداران اضافه کرده :weird: فوتبال (و هر ورزش دیگه) برای لذت بردنه. لذت بردن و نه رو کم کنی. بنابراین ازش لذت ببرید. بخندید، با طرفداران تیم‌های رقیب بنشینید و با هم بازی را نگاه کنید و با هم حال کنید :cap:

از اسمایلی خنده و شادی هم زیاد استفاده کنید. تو وضعیت فعلی میهن عزیزمون، گریه و عصبانیت همیشه به وفور در دسترس هست، خنده کیمیاست. تا دور هم هستید، بخندید، حمل بر بی‌غیرتی نمیشه ;)
مخلص :lol:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعاً اگر فقط فلینی رو بگیریم و اینا شماره 7 رو هم بهش بخوان بدن باید گلیزرها رو بست به گاری همچنین وودوارد آخه چی باید گفت الان ما احتیاحمون خواسته امون چیه؟؟ اگر فقط فلینی قراره بیاد همون نیاد بهتره.....ما خیلی هزینه سنگینی کردیم این فصل مجموعاً 2 میلیون هم خرج نکردیم و خوب کیه که ندونه تیم ما اجتیاج به تقویت داره اونوقت نشستیم انتظار جام هم داریم با این وضعیت سرالکس هم اگر بود خیلی امیدی نمیشد داشت........

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Manchester United weren't able to sign Özil because they offered him 100K per week, whereas Arsenal are offering him 120K per week.
Ashley Young 130K Per week.

یعنی اشلی یانگ *** بهتر از اوزیل هست؟!!!!!!!!!!!!

ای کاش فرگی مدیر اجرایی تیم می شد!!!!! همین رابین رو رئیس خرید نه دیوید گیل!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
واقعا بريم بميريم ديگه !!!

در خريد اوزيل
رقابتي كه بين منچستر و آرسنال بوده
منچستر پيشنهادش رد شده !!!

يعني .... دارم ديوونه ميشم !

Mesut Ozil to Arsenal is a done deal. €45m + €5m bonuses. Deal is done barring a medical which will take place in London tomorrow!

Arsenal are in advanced talks with Real Madrid over the €45million signings of German playmaker Mesut Ozil, according to reports

Arsenal close on Ozil | Football - ITV Sport

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
ozil to page shaksish zade dost dare az bein arsenal va manchester man uted ro entekhab kone ama pishnehad 35 melion pond ro modiran real ghabool nemikonan va ta saat 11 be vaghte biritania moshakas mishe ag felaini ro ba ozil begiran vaz behtar mishe vagar na emsal be sakhty 4 ya 5 shim in ie vaghiate baz khoob shod rooney monde vagar na faje mishod

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ozil to page shaksish zade dost dare az bein arsenal va manchester man uted ro entekhab kone ama pishnehad 35 melion pond ro modiran real ghabool nemikonan va ta saat 11 be vaghte biritania moshakas mishe ag felaini ro ba ozil begiran vaz behtar mishe vagar na emsal be sakhty 4 ya 5 shim in ie vaghiate baz khoob shod rooney monde vagar na faje mishod

اگه نگیرنش حماقت کردن. بخاطر 5 میلیون 10 میلیون تو این اوضاع بی بازیکنی که دیگه بازیکن شاخصی نمونده

چوبش رو هم سر نرسیدن به لیگ قهرمانان میخورن. بابا دیگه یه مبلغی رو که از پول فروش پیراهنش میشه در اورد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
baz khoob shod rooney monde vagar na faje mishod

چند هفته پيش نگفتم
اين گليزرهاي لعنتي
بازيكن خريدنشون پيشكش
فقط خدا كنه كاري نكنن بازيكن هامون رو از دست بديم ! ( منظورم از بازيكن ها والنسيا و امثالهم نيست ها )

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
اگه نگیرنش حماقت کردن. بخاطر 5 میلیون 10 میلیون تو این اوضاع بی بازیکنی که دیگه بازیکن شاخصی نمونده

چوبش رو هم سر نرسیدن به لیگ قهرمانان میخورن. بابا دیگه یه مبلغی رو که از پول فروش پیراهنش میشه در اورد.
tim fekr eghtesadi nadare aslan agar hazere 30 milion pond hazine kone 20 ta ham roosh bezare ozil ro begire albate ba in pool faberegas behtare ama ina nemikonan man midonam dg enghad moies natije nemigire manchesteria miran eltemas fergoseno mikonan baresh migardonan

بالا