من عذر میخوام:دی
اخه فکر کنم یونایتد هم پیشنهاد 40 میلیونی داده
اگر ارسنال همچین پیشنهادی رو میده فکر نکنم یونایتد هم مشکلی داشته باشه که انقدر پرداخت کنه
چی می خوای از ما بدبختا؟ ها ؟
من عذر میخوام:دی
اخه فکر کنم یونایتد هم پیشنهاد 40 میلیونی داده
اگر ارسنال همچین پیشنهادی رو میده فکر نکنم یونایتد هم مشکلی داشته باشه که انقدر پرداخت کنه
خبر تازه ای نیست ؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
این همون میختاریان نیست که واسه راه آهن (وقتی اکبر اوتی مربیش بود) بازی می کرد؟ چقدر پیشرفت کرده ماشالله :lol:امروز بازی دورتموند رو میدیدم. میخیتاریان
این همون میختاریان نیست که واسه راه آهن (وقتی اکبر اوتی مربیش بود) بازی می کرد؟ چقدر پیشرفت کرده ماشالله :lol:
با اغلب صحبتهای شما موافق هستم اما بجز نکتهٔ آخر که در این زمینه نه تنها با شما دوست عزیز، بلکه با خیلی از دیگر دوستان، حرفی دارم.گیگز اسطوره منچستره و هیچوقت نمیخوام بهش توهین کنم. از دوستان هم میخوام با یکی دوتا بازی به کسی توهین نکنند. مشکل بازیکن نیست که فیکس بازی میکنه. مشکل از مربی هست که از بازیکنی به این سن و سال انتظارهای زیادی داره.
در هر صورت من طرفدار منچسترم. دوست دارم تیمم ببره. ولی همیشه نمیتونی برنده باشی.
تو بازی امروز شجاعت تیم کم بود و اونم بخاطر تعویض های دیرهنگام مویس بود.
-----------------------------------------
در هر صورت از باخت امروز خیلی ناراحتم و برخلاف بعضی از دوستان که اسمایلی های شاد و بی تفاوت می زارند باید اسمایلی عصبانیت و ناراحتی بزارم. تعصبتون کجا رفته!!!!!!!!!!!!!!!!!
بيل: روياي کودکيام به حقيقت پيوست
ozil to page shaksish zade dost dare az bein arsenal va manchester man uted ro entekhab kone ama pishnehad 35 melion pond ro modiran real ghabool nemikonan va ta saat 11 be vaghte biritania moshakas mishe ag felaini ro ba ozil begiran vaz behtar mishe vagar na emsal be sakhty 4 ya 5 shim in ie vaghiate baz khoob shod rooney monde vagar na faje mishod
baz khoob shod rooney monde vagar na faje mishod
tim fekr eghtesadi nadare aslan agar hazere 30 milion pond hazine kone 20 ta ham roosh bezare ozil ro begire albate ba in pool faberegas behtare ama ina nemikonan man midonam dg enghad moies natije nemigire manchesteria miran eltemas fergoseno mikonan baresh migardonanاگه نگیرنش حماقت کردن. بخاطر 5 میلیون 10 میلیون تو این اوضاع بی بازیکنی که دیگه بازیکن شاخصی نمونده
چوبش رو هم سر نرسیدن به لیگ قهرمانان میخورن. بابا دیگه یه مبلغی رو که از پول فروش پیراهنش میشه در اورد.