• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
1e2a16cd28fc0ee11.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
حالا بازم بگید آرسنال بهتر خرج کرد:دی.با اون 2تای قبلی فکر کنم 50 تایی خرج کرده باشید که باز از ما بیشتره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حالا بازم بگید آرسنال بهتر خرج کرد:دی.با اون 2تای قبلی فکر کنم 50 تایی خرج کرده باشید که باز از ما بیشتره

دوست عزیز فکر نمیکنم یونایتد 50 میلیون یورو هزینه کرده باشه. گیلرمو والرا رو 1 میلیون پوند خریده و فلینی رو 27.5 میلیون پوند و کوءنتراءو رو بصورت قرضی(که البته هنوز 100% نشده) = 28/5 میلیون پوند+ هزینه انتقال قرضی
آرسنال فقط 42/5 میلیون پوند واسه اوزیل داده. فلامینی بازیکن آزاد بود، سانوگو رو نمیدونم ولی یکجا خوندم اونم بازیکن آزاد بوده و دروازه بان هم که قرضی=حدود 42/5 مبلیون پوند+ هزینه یک انتقال قرضی.
البته ما بخیل نیستیم! مبارکتون باشه و ایشا... چرخاش واستون بچرخه:دی
آرسنال 2 سال اخیر بغیر از امسال که ترکونده، هم خوب هزینه کرد و بازیکنهای خوبی به تیمش اضافه کرد: کازورلا-آرتتا-جنکینسون-ژیرو-پودولسکی-مونرءال

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب این مطلب از sky درباره انتقال قرضی فابیو کوءنتراءو هم جالبه و گفته این انتقال صورت نگرفته!!
uploadfromtaptalk1378168740253.jpg
نمیدونم بالاخره این انتقال صورت گرفته یا نه!!
راستی یونایتد، به به رو هم بصورت قرضی به یک تیم داد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب اینم یک لینک از سایت میرور که کل نقل و انتقالات باشگاههای لیگ برتر انگلیس رو آورده:
www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/list-premier-league-transfers-confirmed-2018630
(تو این لینک مبلغ انتقال گیلرمو والرا 1 میلیون پوند ذکر شده.)
پ.ن: یادمون نره که بزرگترین موفقیت یونایتد در نقل و انتقالات امسال حفظ وین رونی بود (البته اگه قراردادش رو تمدید کنه!)

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
تبریک و صد تبریک البته به مسئولین اورتون که بازیکن بنجل درجه 3 رو 27 ملیون به ما انداختن تبریک میگم بهشون این بازیکن از نظر من نهایت 8 تا 10 ملیون ارزش داشت یعنی خاک بر سر مویس و اون یارو وود وارد این احمق رو کی گذاشته واسه این کار این یارو خیلی هنر کنه بتونه عنایتی رو از صبا بخره واسه منچستر
من شک کردم این یارو مویس ایرانی باشه .مثلا داوود مونسی یا همچین چیزایی حرکات مربیای ایرانی رو انجام میده فکر میکنه چون دوتا بازیکن تو تیم قبلیش خوب بودن همه جا خوبن و باید همراه با خودش همه جا ببره مثل علی دایی که بازیکن های تاپ راه اهن رو برای پرسپولیس خریده شاکری کفشگری عالیشاه و ....
امسال سر سهمیه چهارم با تاتنهام و لیورپول خواهیم جنگید .وقتی بزرگترین موفقیت تیم مدیریتی حفظ بازیکن فصل گذشته هست. سالهای دور از جام شروع شده

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
اینم آخرین اخبار
Transfer Talk

Views expressed in this article do not necessarily reflect the opinions of Manchester United FC...
02:10 Following much speculation, and several premature reports, the transfer of Marouane Fellaini from Everton to United has been confirmed - making him the first major signing of the David Moyes era. You can read quotes from both men, here.
23:45 Marca claims United failed with a loan move for Fabio Coentraobecause the paperwork was unable to be completed in time - despite Sky Sports News initially reporting the deal for the Real Madrid defender was done.
23:11 The Daily Mail suggests the Marouane Fellaini deal is done for £27.5million but no confirmation from the Reds yet. The BBC claim a late loan bid to sign Real Madrid's Fabio Coentrao was launched but do not know the outcome.
23:08 Royal Antwerp have confirmed the arrival of Davide Petrucci on loan from United on their official website.
23:00 The deadline has passed but we'll keep you informed of any developments.
22:53 Everton have agreed a fee with Wigan for James McCarthy, say Sky Sports News. Will this prompt the Toffees to cash in on Marouane Fellaini?
22:45 The deadline is rapidly approaching. 15 minutes to go before the window shuts and the speculation will subside for a spell.
22:35 The Guardian's Daniel Taylor has Tweeted to say United felt Ander Herrera's buy-out clause was not a fair valuation of the Athletic Club man, which would contradict the earlier reports that the Reds were willing to pay €36million.
22:20 United have confirmed that agreement has been reached to send Nick Powell to Wigan on loan, we wish him well for the season at the DW Stadium.
مشاهده پیوست 445064

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به همچین مربی فقط میشه لقب احمق رو داد در حالیکه حتی کسایی که فوتبال نمیبینن میدونن مشکل منچستر کدوم نقطه هست و به چه نوع بازیکنی نیاز داره بعد دفاع کناری و هافبکی رو میخرن که من به شخصه تا حالا ازش یک دونه دریبل و یا حرکت خلاقانه ندیدم این بازیکن سرزن و درگیر هست مثل یکی دو هافبک دفاعی منجستر شاید حتی جونز رو بزاریم هافبک وسط بهتر از این بازی کنه متاسفانه منچستر بزرگترین اشتباه رو وقتی انجام داد که مویس رو انتخاب کرد و خوب مویس داره تفکراتش رو در تیم پیاده میکنه اما اگه نگاهی به تیم اورتون بندازین میدونید تفکرات چه مدلی هست بازی فیزیکی و درگیرانه و فقط اتکا به سانتر از جناحین و سرزنی و شلوغ کردن محوطه جریمه در هنگام ضربات ازاد و از این راه گل زدن تاکتیک اصلی اورتون بوده در زمان مویس خوب الان میتونید درک کنید چرا مویس دفاع کناری میخود که فقط بتونه بره و برگرده و سانتر کنه و یا اینکه در تیم اورتون بازیکن هایی با هیکل های انچنانی و قد بلند جا داشتن تا بازیکن های تکنیکی
تاکتیک مویس دقیقا سبک 20 سال پیش بریتانیایی ها یعنی سانتر از جناحین هست و بس. در این حالت بازیکن هایی مثل چیچاریتو و ... هیچ کاره اند

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

کدوم دوتا؟!

--------
خاک بر سرشون هررا رو نگرفتن

از اول هم معلوم این مردک داره ما رو بازی میده تا شاگرد خودشو بیاره پیش خودش:hmm:

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
یک افتضاح کامل تو نقل و انتقالات اگر اوزیل با ارسنال اوکی شده باشه یعنی دیگه از اخر اولیم گند زدیم حسابی : ))
این و که اول تابستون هم می تونستن بخرن من موندم چرا گذاشتنش ثانیه های اخر :-/

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
و یک نکته جالب: یونایتد اگه فلینی رو تا آخر جولای میگرفت، 23/5 میلیون پوند باید پرداخت میکرد ولی الان 27/5 میلیون پوند دادن.
در رابطه با کوءنتراءو هم من خیلی جاها خوندم مدارکش چند دقیقه دیر ارسال شده و نتونسته قرارداد ببنده، درسته؟

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
و یک نکته جالب: یونایتد اگه فلینی رو تا آخر آگوست میگرفت، 23/5 میلیون پوند باید پرداخت میکرد ولی الان 27/5 میلیون پوند دادن.
در رابطه با کوءنتراءو هم من خیلی جاها خوندم مدارکش چند دقیقه دیر ارسال شده و نتونسته قرارداد ببنده، درسته؟

ما اصلا به کنترائو احتیاجی نداشتیم بهتر نیومد

--------------------

دوستان هررا اگر ژانویه بیاد میتونه تو لیگ قهرمانان بازی کنه؟(البته اگر یه عرب نوشمک سازی فرانسه رو نخره و نیاد از دست این بی عرضه ها بدزدتش!)

دوستان مسئله سر پول دادن گلیزر ها نیست برای فلایینی انقدر پول دادن!

بحث سر بی عرضگی وود وارد و مویس هست

بالا