• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
به جای انتقاد کردن، از تیم حمایت کنید. همه ما میدونیم این فصل، فصل سختیه، گرچه من به قهرمانی امیدوارم اما، اگر این اتفاق نیافته چیزی رو از دست نمی دیم!

ما چلسی و من سیتی و تاتنهام و بقیه تیم ها نیستیم که حسرت قهرمانی داشته باشیم. باید صبر کنیم تا مویس کارش دستش بیاد. ممکنه طول هم بکشه.
همیشه تا موقعی که مویس هست ازش باید حمایت کنیم.

حالا به جای این حرفا ترکیب رو بچسبید. به نظرم کاگاوا رو میتونیم جای والنسیا بزاریم گرچه خود آنتونیو این فصل تا اینجا خوب بوده.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
کوئنترائو اومده یونایتد ؟!

تو اخرین لحظه ظاهرا مدارک جور نشد و قضیه منتفی شد.
این رو از سایت خود باشگاه منچستر دارم میگم و کاملا هم رسمیه
بنابراین کوئنترائو این فصل تو رئاله و به یونایتد نیومده

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
چیزی که من ازش میترسم جام نگرفتن نیست چون با فرگوسن هم بارها اتفاق افتاد اینهمه باختیم هیچی نشد. ترس من تبدیل شدن تیم با این مربی به لیورپولی دیگه هست کسی اخرین قهرمانی لیورپول رو یادش میاد؟؟؟ هیچ بازیکن بزرگی که از دو باشگاه لیورپول و مثلا بارسا یا رئال یا حتی چلسی پیشنهاد داشته هست که لیورپول رو به بقیه تیم ها ترجیح داده باشه ؟؟ جام نگرفتن این فصل هیچ مشکلی نداره اما تخریب وجهه تیم جبران ناپذیر هست وقتی که بازیکن های خوب به جای منچستر چلسی و من سیتی رو انتخاب کنن وقتی از خوشحالی خرید یه بازیکن درجه دوم از خوشحالی پشتک وارو بزنیم وقتی اخر فصل بگیم خوبه که سهمیه رو داریم و ..... اینا ادمو ناراحت میکنه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با اجازه از سایر دوستان یونایتدی میخواستم یچیزی بگم:
مگه ما همه فرگوسن رو قبول نداریم؟ پس مطمءنا باید به انتخابش اعتماد کنیم. فرگی حتما خیلی بیشتر از ما صلاح تیمو میدونسته و همینطور از مویس شناخت داشته و با این شناخت مویس رو انتخاب کرده. مویس انتخاب فرگی هست پس نباید به انتخاب رییس شک کرد.
از طرفی خواهشا به بازیکنان جوون تیم هم توجه کنید و بر اساس تاکتیک تیمی و بازیکنامون به نقد فعالیت در نقل و انتقالات بپردازید.
و یک خواهش: بحثهای مربوط به تیممون رو به تاپیک کل کل نبریم و همینجا با هم بحث کنیم.
راستی برای نقد منصفانه عملکرد مویس در 3 بازی یونایتد، بهترین کار اینه بازی سال گذشته در برابر چلسی در اولترافورد و بازی با لیورپول در آنفیلد رو با بازیهای امسال مقایسه کنید و بعد نقد کنید. چلسی در بازی با یونایتد امسال هیچ حرفی نداشت و فقط به فکر حفظ نتیجه بود. لیورپول هم خدایی نیمه دوم که من دیدم هیچ حرکتی روی دروازه یونایتد نکرد. ما پارسال تو خونه به چلسی باختیم و لیورپول رو در خونش بردیم. امسال تو خونه با چلسی مساوی کردیم و به لیورپول در خونش باختیم. واقعا اینقدر عملکرد مویس بد بوده که سزاوار اینهنه نقد اونم فقط بعد از 4 بازی رسمی باشه؟!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من 2 تا تاکتیک تیمی رو دوست دارم که در یونایتد امتحان بشه:
اولیش 4141 هستش که در خط وسط فلینی یا کریک بازی کنن و جلوتر رونی در کنار کاگاوا.
دومیش 352 هستش مشابه تاکتیک یوونتوس که فلینی در کنار کریک و جلوتر کاگاوا و در خط حمله رونی و رابین.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
البته من یچیزی هم بگم من در هر صورتی و هر حالتی عاشق منچستر یونایتد هستم و با همه انا بازم امیدوارم که حرفام غلط باشه و همه رو بترکونیم ولی خب بشدت هم عصبانی هستم و جایی بهتر از اینجا هم واسه تخلیه روانی نیست به دیوار که نمیشه بگی:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته من یچیزی هم بگم من در هر صورتی و هر حالتی عاشق منچستر یونایتد هستم و با همه انا بازم امیدوارم که حرفام غلط باشه و همه رو بترکونیم ولی خب بشدت هم عصبانی هستم و جایی بهتر از اینجا هم واسه تخلیه روانی نیست به دیوار که نمیشه بگی:D

آقا حامد عزیز، من هم پیشنهاد دادم تو همین تاپیک خودمون راجع به یونایتد بحث کنیم و بحث رو به تاپیک کل کل نکشونم و به قول معروف با حرفامون که از رو عصبانیت هست، دشمن شاد کن نشیم;)
شما هم یکم صبور باش بذار چند بازی بگذره بعد مویس رو نقد کن. خدایی بازی پارسال با چلسی که آخر فصل بود و تو اولترافورد یادته؟ چه کار خاصی کردیم؟ چندتا موقعیت خطرناک داشتیم و اونا چندتا موقعیت خطرناک داشتن؟ امسال چی؟ چلسی اصلا حرفی واسه گفتن داشت؟ درسته موقعیتهای ما هم کم بود ولی خدایی چلسی هیچ حرفی برای گفتن نداشت. یا بازی با لیورپول من نیمه دومش رو دیدم. توی نیمه دوم درسته ما ایده آل نبودیم ولی لیورپول چکار کرد؟ بازی تو زمین اونها بود ولی مالکیت توپ 57% دست ما بود و اونها 11 نفره دفاع میکردن. نیمه اول رو البته ندیدم و نمیتونم نظر بدم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راستش من اون بازی رو گذاشتم پای اینکه قهرمانیمون تقریبا مشخص شده بود و شل گرفتیم.

حالا جدا از اون بازی، ما پارسال بازی بد نداشتیم؟ یادمه تاکتیک دفاعی تیم و چشم داشتن به ضدحمله همیشه اذیتم میکرد خصوصا جلو تیمهای قوی لیگ جزیره. من حرفم اینه: چند بازی صبر کنیم و بعد نقد و آنالیز کنیم اونم تو تاپیک یونایتد نه تا پیک کل کل. یا مثلا صبر کنیم ببینیم فلینی تو یونایتد چه کار میکنه و بعد این خرید رو زیر سوال ببریم.
باید به مویس فرصت داد.
پ.ن: آقا حامد عزیز و دیگر دوستان عزیز یونایتدی یوقت جسارت نکرده باشم، من به عنوان یک کوچکتر فقط پیشنهاد دادم.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
حالا جدا از اون بازی، ما پارسال بازی بد نداشتیم؟ یادمه تاکتیک دفاعی تیم و چشم داشتن به ضدحمله همیشه اذیتم میکرد خصوصا جلو تیمهای قوی لیگ جزیره. من حرفم اینه: چند بازی صبر کنیم و بعد نقد و آنالیز کنیم اونم تو تاپیک یونایتد نه تا پیک کل کل. یا مثلا صبر کنیم ببینیم فلینی تو یونایتد چه کار میکنه و بعد این خرید رو زیر سوال ببریم.
باید به مویس فرصت داد.
پ.ن: آقا حامد عزیز و دیگر دوستان عزیز یونایتدی یوقت جسارت نکرده باشم، من به عنوان یک کوچکتر فقط پیشنهاد دادم.
من بعنوان یه آرسنالی میگم و قصد جسارت هم ندارم !!!
1.فلینی بازیکن خوبیه ولی خریدش حماقت بود!! تمام هافبک وسط های من یو بیشتر دفاعی ان و فلینی هم بازیکنی در حد و قواره همون هافبک های الان تیمتونه!!!!

2.اگر به مویس اعتقاد دارید که باید قبول کرد هم از من و شما بهتر تیمش رو میشناسه و نقاط ضعف و قوتش رو میدونه و هم بهتر فلینی رو!!!

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
0afd02d5ae8b4b641.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
امیدوارم چریتی رو ببرین ، ولی این منچستری که من تو این 3 بازی دیدم تیم نیست!!!
داداش بحث نکن اینجا. دوستان منچستری لطفا تیکه ای تمسخری هرچی دارید تو تاپیک کل کل که کسی مجبور نشه بیاد اینجا پاسخ بده. جناب hamedovic عزیز شما هم نه اینجا نه تاپیک خودمون تیکه و کل کل راه ننداز.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
امیدوارم چریتی رو ببرین ، ولی این منچستری که من تو این 3 بازی دیدم تیم نیست!!!

پست کل کل تو تاپیک خودش

باز ما به لیورپول تو انفیلد با یک گل اونم بخاطر اشتباه مدافعمون باختیم نه از استون ویلا 3 تا تو خونمون بخوریم!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
پست کل کل تو تاپیک خودش

باز ما به لیورپول تو انفیلد با یک گل اونم بخاطر اشتباه مدافعمون باختیم نه از استون ویلا 3 تا تو خونمون بخوریم!
دوست عزیز منم قصد کل کل نداشتم!
فقط جواب دوستتونو دادم!!!
3بازی 4 امتیاز!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
داداش بحث نکن اینجا. دوستان منچستری لطفا تیکه ای تمسخری هرچی دارید تو تاپیک کل کل که کسی مجبور نشه بیاد اینجا پاسخ بده. جناب hamedovic عزیز شما هم نه اینجا نه تاپیک خودمون تیکه و کل کل راه ننداز.
بروی چشم!!!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722

در تایید حرف شما لطفا دوستان اینجا کل کل نکنند.و مرسی بابت تذکر شما

Sent from my MK16i using Tapatalk 4

بالا