• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
والله آدم چی بگه ! احتمالا دیوید بکهام از این آدمای نون به نرخ روز خور هست.
البته من این نتیجه گیری رو با توجه به دو تا پست بالایی کردم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستر بولتون رو هم 4-1 شکست داد

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
منچستر بولتون رو هم 4-1 شکست داد

تبریک میگم.یه قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شدند.
ura.gif

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
عجب شکست تحقیر آمیزی !!

آندو هم بد نبود
14.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
منچستر با مصدوم و بی مصدوم با قدرت به راه خودش ادامه می ده و امید من به قهرمانی زیاده.
جالب بود که امروز فهمیدم منچستر حتی از دوران اوجش هم بیشتر امتیاز گرفته و حسابی پرکونده (پکونده + ترکونده)

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
جالب بود که امروز فهمیدم منچستر حتی از دوران اوجش هم بیشتر امتیاز گرفته و حسابی پرکونده (پکونده + ترکونده)

من تو کف این سر الکس هستم...کی فکرش رو میکرد تیمش رو با اون قدزت چلسی بتونه تو این سطح بیاره!!!

wiggle.gif
wiggle.gif
wiggle.gif
wiggle.gif
wiggle.gif
wiggle.gif
wiggle.gif
wiggle.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
امروز کریس رونالدو فوق العاده بودش عجب بازیکنیه ........ بیخود نیست که رئال برای برای خریدش حاضر هر مبلغی رو بپردازه

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
یه خبر خوب : گری نویل مصدوم شد و تا سه هفته نیست!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یه خبر خوب : گری نویل مصدوم شد و تا سه هفته نیست!
این یکی رو هم به لیست مصدومای منچستر اضافه می کنیم تا بفهمیم اون شعاری که قدیما می دادن و می گفتن:
"پرسپولیس ، منچستر انگلیس" خیلی هم غلط نیست.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ای بابا... این دیوید بکهام هم که هر روز یه ساز میزنه!

تو کتاب زندگینامه اش مدام از فرگوسن با عنوان "پیر خرفت" یاد کرده! حالا در میاد میگه فرگوسن بهترین مربی دنیاست!...؟
جدی ؟ ... give me some source , plz ...
mat.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
جدی ؟ ... give me some source , plz ...
mat.gif

دیوید بکهام
زندگی من (My Side)

انتشارات بلوط سبز

مثلا اینجا: "من مطمئنم که پیر خرفت (فرگوسن) بهترین سنترفوروارد جهان یعنی رود فان نیستلروی که شش گل در این فصل به ثمر رسانده را تنها در مقابل یاران رئال قرار داده بود و رئال در بازی خود در برنابئو در هر دو نیمه صاحب امتیاز شد. تیم ما شکست خورد.
اما منچستر برای هیچ کس یک تیم شکست خورده نیست. این نظر پیر خرفت (فرگوسن) سخن و نظر هر کس دیگری است که دوست دارد در این باشگاه بازی کند..."

صفحه 426

اون "(فرگوسن)" ها مال خود متن کتاب ئه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دیوید بکهام
زندگی من (My Side)

انتشارات بلوط سبز

مثلا اینجا: "من مطمئنم که پیر خرفت (فرگوسن) بهترین سنترفوروارد جهان یعنی رود فان نیستلروی که شش گل در این فصل به ثمر رسانده را تنها در مقابل یاران رئال قرار داده بود و رئال در بازی خود در برنابئو در هر دو نیمه صاحب امتیاز شد. تیم ما شکست خورد.
اما منچستر برای هیچ کس یک تیم شکست خورده نیست. این نظر پیر خرفت (فرگوسن) سخن و نظر هر کس دیگری است که دوست دارد در این باشگاه بازی کند..."

صفحه 426

اون "(فرگوسن)" ها مال خود متن کتاب ئه.
آها ... مرسی از لطفت .. چک کردم ...

واژه ای که توی نسخه اصلی استفاده شده Gaffer هستش که اتفاقا معنای اهانت آمیزی نداره ... در واقع اصطلاحی هستش به معنی مردی مسن که رئیس یه تشکیلاته و توی بریتانیا هم مشخصا برای خطاب قرار دادن مربی یه تیم ورزشی استفاده میشه ...
dw2_7.gif
... مثلا اینجا رو ببینید ، رونی گفته : " Gaffer ( یعنی فرگی ) باید تو اولدترافورد بمونه "... یعنی یه واژه مرسومه ...

بهرحال مشخصه که مترجم یا طرفدار آرسنال بوده (!!) یا از فرگی خوشش نمیومده یا اینکه زیاد انگلیسی اش خوب نبوده که این آخری ، احتمالش بیشتره !! ...
punish2.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22

واژه ای که توی نسخه اصلی استفاده شده Gaffer هستش که اتفاقا معنای اهانت آمیزی نداره ... در واقع اصطلاحی هستش به معنی مردی مسن که رئیس یه تشکیلاته و توی بریتانیا هم مشخصا برای خطاب قرار دادن مربی یه تیم ورزشی استفاده میشه ...
dw2_7.gif
... مثلا اینجا رو ببینید ، رونی گفته : " Gaffer ( یعنی فرگی ) باید تو اولدترافورد بمونه "... یعنی یه واژه مرسومه ...

بهرحال مشخصه که مترجم یا طرفدار آرسنال بوده (!!) یا از فرگی خوشش نمیومده یا اینکه زیاد انگلیسی اش خوب نبوده که این آخری ، احتمالش بیشتره !! ...
punish2.gif
مرسی از اطلاعاتتون... دوستان اگر کسی اطلاعات بیشتری در تایید یا رد حرفهای سیمور خان می دونه اینجا بنویسه تا ماها مطمئن بشیم... ولی نظر من این هست که فرگوسن در عین حال که سن زیادی داره اما باهوش هست و گرنه این تیم منچستر این جوری پیشتازی نمی کرد. اون هم جایی که تیم چلسی با اون همه بازیکن وجود داره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فرگوسن مربی خوبیه. البته ابزار خوبی هم داره.

2 فصل مغلوب مورینیو شد. اما تا 3 نشه بازی نشه. امسال منجستر قهرمان لیگ برتره به احتمال 99%

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

dw2_7.gif

punish2.gif

عجب!

گفتم... من هم چون متن انگلیسی اش رو ندیده بودم کمی شک داشتم.
تقصیر من نبود به هر حال. تقصیر اون "گروه مترجم" بی سواد بود!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
سال نو بر همه طرفداران شیاطین سرخ مبارک.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سال نوی شیاطین سرخ مبارک.

میدونم امسال یه حس دیگه ای دارید با این قهرمانی ای که در دسترس ئه!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه اتفاق خیلی خوب افتاد که حتی می تونه روی قهرمانی لیگ برتر هم تاثیر مثبت بگذاره .. بازی با چلسی که قرار بود ماه دیگه باشه ، بخاطر اینکه هردو تیم رسیدن به نیمه نهایی جام FA ، دوباره برنامه ریزی شد و افتاد هفته یکی مونده به آخر ...
170.gif

خب این یعنی چی ؟ یعنی اینکه چون منچستر الان 6 امتیاز جلوتره ، می تونه کاری بکنه که اصلا اون بازی ( که در واقع سخت ترین بازی اش از بین این 8 تا بازی هستش ) ، تبدیل به یه بازی تشریفاتی بشه
character0144.gif
... در مقابل کاملا به ضرر چلسی شد ، چون مورینیو بارها تاکید کرده بود که این بازی واسه شون حیاتیه و به 3 امتیازش نیاز داره ... ( غیر از اون ، چلسی یه بازی هم به آرسنال داره که احتمال داره اونجا هم امتیاز از دست بدن ) ..

_42706935_mourinhoferguson_203.jpg

همین الان یه مقاله دیگه هم دارم می خونم که درباره بهم خوردن برنامه های چلسی هستش ... ظاهرا تاتنهام هم به مشکل خورده و الان شرایط یه جوریه که چلسی بنده خدا ، توی یه هفته 4 تا بازی داره !!!! ... البته طبیعتا اعتراض کردن ...

برنامه احتمالی چلسی ( 4 بازی در 8 روز !!! )
176.gif

Sat, May 5 - Arsenal (a) - Premiership
Tue, May 8 - Manchester United (h) - Premiership
Thu, May 10 - Tottenham (h) - Premiership
Sun, May 13 - Everton (h) - Premiership

بالا