• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یه اتفاق خیلی خوب افتاد که حتی می تونه روی قهرمانی لیگ برتر هم تاثیر مثبت بگذاره .. بازی با چلسی که قرار بود ماه دیگه باشه ، بخاطر اینکه هردو تیم رسیدن به نیمه نهایی جام FA ، دوباره برنامه ریزی شد و افتاد هفته یکی مونده به آخر ...
170.gif

خب این یعنی چی ؟ یعنی اینکه چون منچستر الان 6 امتیاز جلوتره ، می تونه کاری بکنه که اصلا اون بازی ( که در واقع سخت ترین بازی اش از بین این 8 تا بازی هستش ) ، تبدیل به یه بازی تشریفاتی بشه
character0144.gif
... در مقابل کاملا به ضرر چلسی شد ، چون مورینیو بارها تاکید کرده بود که این بازی واسه شون حیاتیه و به 3 امتیازش نیاز داره ... ( غیر از اون ، چلسی یه بازی هم به آرسنال داره که احتمال داره اونجا هم امتیاز از دست بدن ) ..

_42706935_mourinhoferguson_203.jpg

همین الان یه مقاله دیگه هم دارم می خونم که درباره بهم خوردن برنامه های چلسی هستش ... ظاهرا تاتنهام هم به مشکل خورده و الان شرایط یه جوریه که چلسی بنده خدا ، توی یه هفته 4 تا بازی داره !!!! ... البته طبیعتا اعتراض کردن ...

برنامه احتمالی چلسی ( 4 بازی در 8 روز !!! )
176.gif

Sat, May 5 - Arsenal (a) - Premiership
Tue, May 8 - Manchester United (h) - Premiership
Thu, May 10 - Tottenham (h) - Premiership
Sun, May 13 - Everton (h) - Premiership
از خبرهای خوبتون ممنون...
بله! درسته ... جدول مسابقات هم (اگر مسابقات حساس بشه) می تونه در سرنوشت قهرمان تاثیر داشته باشه ولی الآن که من می بینم منچستر قوی تر از چلسی هست و امیدوارم به این مسائل هم نیاز پیدا نکنه. ;)

fireboy_171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من وضعیت فعلی تیم منچستر یونایتد از قبیل بازیکنان ذخیره و بازی کننده و کارت زردی ها و......... می خوام
لطفا راهنمایی بفرمایید

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا من وضعیت فعلی تیم منچستر یونایتد از قبیل بازیکنان ذخیره و بازی کننده و کارت زردی ها و......... می خوام
لطفا راهنمایی بفرمایید
اینجا لیست کامل بازیکنا هستش که روی هرکدوم کلیک کنی ، میره مشخصات کاملش رو میاره ... اینجا هم وضعیت کارت ها و گل هایی که هر کی زده و اینا ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کالدرون ، رئیس رئال اعلام کرده که اگه منچستر بخواد رونالدو رو بفروشه ، ما اول صف زنبیل گذاشتیم ...
fan1.gif

اما ضمنا گفته که حاضر نیستن واسه رونالدو یا هر بازیکن دیگه ای ( مثلا کاکا ) ، دیوانه وار پول خرج کنن ... انصافا این تیکه حرفش بد نیست : " یه فوتبالیست ، 100 میلیون دلار نمی ارزه " ... قابل تعمقه ...
169.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
منچستر امشب با بلکبرن بازی سختی داشت و نیمه اول هم یک بر صفر عقب بود.
ولی خوشبختانه بازی رو 4 بر یک برد.
گل ها رو هم:
اسکولز
کریک
جی سونگ
سولشر
زدند.
تبریک......

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منچستر امشب با بلکبرن بازی سختی داشت و نیمه اول هم یک بر صفر عقب بود.
ولی خوشبختانه بازی رو 4 بر یک برد.

تبریک......
نیمه اول که هیچی .. تا دقیقه 60 هم عقب بودن و عصبی کرده بودن ما رو
4829.gif
... ضمنا ویدیچ هم ترقوه اش آسیب داد و معلوم نیست وضعیت اش .. شاید فصل رو از دست بده ...
164.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
پس حسابی مبارکه!
نمی دونم چرا موقعی که یه تیم میافته روی دور مصدوم دادن دیگه در اومدنش با خداست!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
متاسفانه این چلسی با سرمربی خرشانسش باز هم مثل همیشه بازی خودش رو یک بر صفر برد.(در مقابل تیم ته جدولی واتفورد)
بدتر اینکه گل چلسی رو سلمان کالو در دقیقه 90 زدو شادی ما رو خراب کرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
متاسفانه این چلسی با سرمربی خرشانسش باز هم مثل همیشه بازی خودش رو یک بر صفر برد.(در مقابل تیم ته جدولی واتفورد)
بدتر اینکه گل چلسی رو سلمان کالو در دقیقه 90 زدو شادی ما رو خراب کرد.

بازی های لیگ برتر بود .درسته؟

اگه منچستر همین جوری پیش بره دیگه احتیاجی به باختن چلسی نیست

فکر کنم رنگ آبی شانس داره:lol: :lol: :lol:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
یه سری از پست های این تاپیک پاک شده توسط مدیر محترم اما دلیلشو نمی دونم چرا.:)
منچسترم که باخت اما تو بازی برگشت حتما جبران می کنیم.یه برد 1-0 برای منچستر کاری نداره از نظر من.

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
یه کم دارن زیادی سخت میگیرن!

منچسترم که باخت اما تو بازی برگشت حتما جبران می کنیم.یه برد 1-0 برای منچستر کاری نداره از نظر من.

تایید میشه!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پل اسكولز هافبك منچستريونايتد به علت اخراج از ديدار تيمش مقابل رم در چارچوب دور رفت مرحله يك چهارم نهايي جام قهرمانان از شركت در يك بازي محروم شد.
اسكولز كه به خاطر خطا بر روي كريستين ويلهلمسون بازيكن رم يك اخطار دريافت کرده بود در ادامه بازي به علت خطا بر روي فرانچسكو توتي با دريافت کارت زرد دوم از اين بازي تيمش در خارج از خانه اخراج شد.
با آنكه به نظر مي‌رسيد كه اسكولز از شركت در 2 بازي يونايتد در اين تورنمنت باز بماند، اما براساس حكم اتحاديه فوتبال اروپا او ضمن داشتن يك اخطار از شركت در دور برگشت اين رقابت ها محروم شد.
بنابراين چنانچه شياطين سرخ بتوانند به مرحله نيمه نهايي صعود كنند او با داشتن يك اخطار مي‌تواند تيمش را همراهي كند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
مقامات اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) تحقيقات خود در مورد اغتشاش در بازي چهارشنبه شب 2 تيم منچستريونايتد و رم در چارچوب دور رفت مرحله يك چهارم نهايي جام قهرمانان را آغاز كرده‌اند.
به دنبال پيش افتادن بازيكنان رم در نيمه اول ديدار تيمشان مقابل شياطين سرخ ميان 4 هزار هواداران يونايتد و هواداران تيم ميزبان درگيري به وجود آمد.
بر همين اساس پليس ضدشورش مجبور شد براي مهار آشوب‌هاي به وجود ‌آمده در استاديوم المپيكو از باتوم استفاده كند. به همين دليل مسوولان يوفا تحقيقات گسترده‌اي را در مورد اتفاقات مذكور آغاز كرده‌اند.
يوفا طي بيانيه‌اي در اين خصوص اعلام كرده است، قصد دارد با جمع‌آوري مدارك و مطالعه گزارشات مسبوط داورها، نمايندگان يوفا و افسر امنيتي در اين بازي نسبت به تيم خاطي تصميم گيري كند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به احتمال زیاد منچستر در دیدار برگشت پیروز خواهد شد. امیدوارم که برد با فاصله بیش از 1 گل بدست بیارن.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
انقدر منچستر این فصل آماده بود که من جرات نکردم بگم که پیش بینی ام به نفع رم ئه.
البته رم هم این فصل داره فوتبال تهاجمی و زیبا ارائه میده و من "حس میکنم" میتونه منچستر رو با تساوی متوقف کنه و صعود کنه. تنها در صورتی که فوتبال پرحوصله ارائه بده. دو فصل پیش هم میلان با همین فوتبال مدل پرحوصله ایتالیایی منچستر رو در هر دو بازی شکست داد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
با توجه به اینکه منچستر یک بازیکن کمتر داشت ، نتیجه خوبی گرفت. زدن یک گل در خانه حریف و شکست با اختلاف یک گل نمی تونه نتیجه بدی باشه!
تنها مشکل در بازی برگشت غیبت اسکولز هست که ایشالله سایر بازیکن ها جبران می کنن!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
وای... یک نتیجه بسیار بد:
پورث موث 2-1 منچستر
با این حساب اختلاف در صدر به 3 می رسه و کار سخت می شه!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
چلسی هم مثل اکثر بازی هاش 1 0 برد

با این نتایج بازی ها در هفته های آینده حساس تر می شن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر میرسه منچستر داره از اون دوران اوجش فاصله میگیره.

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
وای... یک نتیجه بسیار بد:
پورث موث 2-1 منچستر
با این حساب اختلاف در صدر به 3 می رسه و کار سخت می شه!

دارم احساس میکنم که قهرمانی پرید !!!!
angry2.gif

بالا