• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
افشین جان منم کاملا مطمءنم که جونز یکی از آینده دارترین بازیکنامون هستش و من که خیلی دوسش دارم. گودزیلا رو هم بخاطر محکم بودن و سرسختیش بهش میگم;)

میدونم معین جان منم منظورم بعضی از دوستان بود که از عملکرد جونز ناراضی هستن

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
پس از رفتن اوزیل از رئال رونالدو در پیامی عصبانیت خود را از فروش اوزیل اعلام کرد و هنوز قرارداد خود را با رئال تمدید نکرده که این مسئله بازگشتش به منچستر یونایتد را در فصل اینده پر رنگ تر میکند

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
پس از رفتن اوزیل از رئال رونالدو در پیامی عصبانیت خود را از فروش اوزیل اعلام کرد و هنوز قرارداد خود را با رئال تمدید نکرده که این مسئله بازگشتش به منچستر یونایتد را در فصل اینده پر رنگ تر میکند
در تأیید صحبت های شما باید بگم بنظر Bale رو برای جایگزین کریس گرفته ريال تا اگه سال دیگه برگشت به منچستر دستشون خالی نباشه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب حالا که شرایط کمی آروم تر شده بنا دیدم شرایط تیم رو کمی از دید خودم بررسی کنم....

اگر یادتون باشه بعد از صحبتهای مویس بنده در پستی گفتم که مویس نباید خرید بازیکنان بزرگ رو رسانه ای میکرد چون این فشار رو بیشتر میکنه ولی خوب حالا فکر میکنم درسته حساسیت ها زیاد شد و خیلی ها میگن به علت نداشتن خریدهای بزرگ اونطوری که مویس وعده داده بود تیم تحقیر شده ولی یک چیزی رو هم باید در نظر داشت قرار نیست دیوید مویس دقیقاً مثل سرالکس عمل کنه....

فارغ از درست بودن انتقادهای وارده به عملکرد تیم در فصل نقل و انتقالات من خوشحالم که حداقل مویس از فرگی کپی نکرده ما برای اینکه باشگاه به بازتولید خودش ادامه بده احتیاجی به فیک فرگوسن نداریم و در واقع باید یک فرد جدید و با قوانین جدید اخلاقی و فنی وارد بشه که بتونه تیم رو به جلو حرکت بده که مویس میتونه اون آدم مورد نظر نباشه ولی خوب در شرایط فعلی چیزی که مشخصه اون نشون داده به کپی کردن از دست سراکلس نپرداخته!!

و اما جنبه ای که کسی بهش توجه ای نمیکنه اتفاقات بعد از ترانسفر هست الان خیلی ها مویس رو در پیش فصل یک شکست خورده میدونند و نشستن تا ببینن که مویس چطوری در مسابقات شکست میخوره در حالی که به فرض اگر اوزیل جذب میشد و یا چند بازیکن بزرگ دیگه سطح توقعات از تیم مویس بالا میرفت و خوب طبیعتاً فشار روانی خودش رو داشت و شاید خیلی از بازیکنها خودشون رو حذف شده میدونسند و برای رسیدن به ترکیب اصلی رقابت چندانی در نمیگرفت اما حالا همه میخوان یک جورایی خودشون رو ثابت کنند از مویس گرفته تا تک تک بازیکنها و این میتونه روحیه جنگندگی رو به تیم القا کنه...

نگاه من به جنبه مثب قضیه بود مسلماً ما اگر خودمون رو بازتولید نکنیم و بخوایم پشت برندمون قایم بشیم و از اعتبار تیم خرج کنیم به مشکل بر میخوریم چون بعد از مدتی همه چیز فراموش میشه و دیگه برندی باقی نمیمونه اتفاقی که برای خیلی تیمها افتاده و دیگه اونها تاپ لول نیستند

من معتقدم نمیشه همه چیز رو در این فصل به درستی آنالیز کرد چون نیمکتی که یک نفر روش ربع قرن نشسته وقتی دچار تغییرات میشه دیگه شرایط طبیعی نخواهد داشت و این فصل خیلی چیزها میتونه متفاوت از آینده و گذشته رخ بده تا روال تیم به وضعیتی عادی برگرده........

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فوتبال 120 رو میبینید خدا وکیلی طرفدارای ما کجا طرفدارای اونا کجا!

رونی عکس کاور و پروفایل فیس بوکشو به یونایتد تغییر داد

این عادل هم خودشو کشت با تیمش!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
United are closing on a deal worth £1billion

Manchester United chief Ed Woodward, who has taken the brunt of the blame for failings in the transfer window, has another deal to get over the line valued at well over 10 times the price of Gareth Bale.

United had been expected to sign a new long-term contract with shirt suppliers Nike for as much as £1billion before the six-month exclusive negotiating period ended last month....

Ed Woodward had been confident as long ago as last October of agreeing a 'major increase' in terms with Nike, whose current £303m deal expires at the end of next season.

The next United kit partnership is estimated to be worth 10 figures if the length of the contract is similar to the present 13-year agreement.

There is time pressure on Woodward and his commercial staff because the big sports clothing companies, with whom United are now free to negotiate, generally need 18 months' notice to deliver a new kit range.

A Nike spokeswoman said: 'We have a great partnership with Manchester United and are still talking to them.'

خوش بحال گلیزر ها شد !!!!

------------

ولبک دو تا گل برای انگلیس زده

رابین هم گل دوم هلند رو زده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من امیدوارم این پتانسیلی که برای جذب اسپانسر در این اقای وودوارد هست رو در اینده در جذب بازیکن هم ببینیم.

خوبه این اقای وود وارد یه سر بیاد ایران برای مسئولین بی عرضه فدراسیون فوتبال ما یه جلسه اموزشی بذاره یکم یادشون بده چطور باید اسپانسر بگیرن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من امیدوارم این پتانسیلی که برای جذب اسپانسر در این اقای وودوارد هست رو در اینده در جذب بازیکن هم ببینیم.

خوبه این اقای وود وارد یه سر بیاد ایران برای مسئولین بی عرضه فدراسیون فوتبال ما یه جلسه اموزشی بذاره یکم یادشون بده چطور باید اسپانسر بگیرن.

آقا مهرداد ، آقای صدر گفتن که وودوارد قبل از اینکه به پست مدیر اجرایی باشگاه یونایتد منصوب بشن، مدیر تجاری خانواده گلیزر بوده. پس مطمئنا در زمینه کارهای تجاری انسان بسیار موفقی هستن چون خانواده گلیزر روی مباحث تجاری حساسیت بسیار ویژه ای دارن!! حالا باید دید بغیر از کارهای تجاری ایشون توانایی کارهای اجرایی رو هم دارن یا نه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مسئله اینه که یونایتد باشگاهی نیست که بخوای ریسک کنی و کسی رو قرار بدی در یک پست مهم که سابقه ای در این زمینه نداره. باشگاهی مثل یونایتد جای کسب تجربه برای یک مدیر نیست اونها باید متخصص بشن تا همچین پستی رو اشغال کنند ولی وقتی گلیزرها خودشون بی کفایت هستند کسی مثل وودوارد رو انتخاب میکنند چیزی که مشخصه تزریق پول کاملاً با مسئله خرید بازیکن دو امر متفاوته و خوب این آقا تجربه و تخصص کافی رو نداشت این مثل ایران میمونه که کسی در یک زمینه موفق میشه میخوان ازش همه جا استفاده بکنند مثلاً طرف تو فدراسیون والیبال خوب کار کرده میبرن کشتی هم میگزارندش ممکنه بصورت مقطعی جواب بده ولی خوب هم تمرکز طرف اگر روی همون تخصص خودش باشه میتونه مفیدتر باشه و خوب این یک ریسک بزرگه

حالا بحثی هست در جاهای مثل رد کافی که عده ای خواستار این شدند که هر چه سریعتر وودوارد باید از این مقام کنار بره ولی عده ای میگن وودوارد به شخصه فرد کاردان و باهوشیه تجربه نداشته که خوب کسب کرده و بهتره ژانویه رو هم به اون زمان بدن ببینند چه میکنه...

در نهایت من هم فکر میکنم انتصاب وودوارد کار اشتباهی بود از اساس ولی وقتی این کار انجام شد تغییر در این پست خودش میتونه نوسان ایجاد کنه و خوب بهتره که بهش یک نیم فصل وقت داده بشه تا شاید واقعاً از تابستان درس گرفته باشه ولی اگر در ژانویه هم روند همین باشه نباید دیگه بهش وقت داد بحث سر جذب نکردن بازیکنان متعدد نیست بحث سر مسخره شدن باشگاهه

در زمان سرالکس و مدیرهای قبلی ما خرید بزرگ نمیکردیم ولی حالتی بود که مسخره هم نمیشدیم یکی دو پیشنهاد جدی میشد و خوب در نهایت هم معمولاً انجام میشد مثل قضیه دخیا و ون پرسی ولی کسانی مثل اشنایدر و سایرین اگر بحثش بود ولی هیچوقت از طرف فرگی و مدیران مذاکرات تایید نمیشد و خوب به نوعی باشگاه نشون میداد که کسی رو که میخواد جذب میکنه و خوب اگر خرید نمیکنه دلیلش اینه که نیازی نداره و سیاست دیگه ای داره ولی ما الان اسم 10 نفرو مدیران و مویس آوردن آخر یک بازیکن گرفتیم که این خوب نبود و اعتبار باشگاه رو زیر سوال برد.........

در مورد قضیه نایک و سایر حامیان مالی به نظر من وودوارد کار عجیبی نمیکنه البته کسی منکر تواناییش نیست ولی این همه چیز نیست مثلاً نایک خوب نمیخواد همه چیز در جزیره به دست آدیداس بیفته پس مجبوره رقم خوبی به بهترین تیم لیگ بده تا رقبا جذبش نکردند که البته رقم ذکر شده برای طولانی مدت خواهد بود و برای یکسال و دوسال نیست و این یک نمونه است و اگر در جاهای دیگه هم دقیق بشید میبینید کلاً اینها مذاکرات خیلی عجیبی نمیکنند

یک اعتباری در طی چیزی بالای 100 سال برای باشگاه کسب شده و این برنده که این حامیان رو در واقع جذب میکنه این خیلی خوبه ولی هیچ چیز برای همیشه موندنی نیست مادامی که شما کیفیت خودتون رو بالا نبرید کسی برای شما صبر نخواهد کرد و ممکنه با ادامه این روند درجا بزنیم و اونوقته که دیگه همین حامیان مالی هم سراغ ما نخواهند آمد.....

و اتفاقی که این وسط نگران کنند است اینه که الان در آمد کسب میشه ولی صرف بازپرداخت وامهای گلیزرها میشه که خوب این پولها و اون وامها هیچ کدوم برای باشگاه خرج نشده تیمی مثل آرسنال بازیکن نمیخرید ولی استادیوم خوبی ساختند مشخصه که پول داره چی میشه و هوادار میتونه درک بکنه ولی در تیم ما باشگاه و هواداران در واقع دارن پول میدن برای بازپرداحت وامهای این لاشخورهای آمریکایی به شخصه اگر در منچستر زندگی میکردم نه بازیها رو به استادیوم میرفتم و نه چیزی از محصولات باشگاه میخریدم چون این تیم داره به اندازه یک تیم درجه دو هزینه میکنه و در آمدی که داره واقعاً سرسام آوره و این جداً قابل تامله که چطوری یک برندی مثل یونایتد و یک ورزشی مثل فوتبال وسیله ای شده برای یک عده سرمایه دار تا سودجویی کنند.......

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
میخواستم یک موضوع دیگه رو هم اشاره ای بهش بکنم....

بحث هست که ما اساساً احتیاجی به اوزیل یا یک هافبک نفوذی نداشتیم در شرایطی که کاگاوا رو داریم و رونی هم در این پست میتونه خوب باشه حالا از نگاه من اینجا دو بحث مطرح میشه اول اینکه رونی خودش نشون داده خیلی راضی نیست در این پست بازی بکنه و نمیشه یک بازیکن رو مجبور کرد کاری رو انجام بده به خصوص اگر اون بازیکن کسی مثل رونی باشه پس رو رونی نمیشه خیلی حساب کرد ولی در مورد کاگاوا باید گفت موفقیت در لیگ جزیره با خصوصیت های فنی این لیگ و به خصوص یونایتد با هر جایی متفاوته البته کاگاوا کارنامه خوبی داره و حداقل کارنامه اش این رو میگه که میشه بهش فرصت داد که شاید جا بیفته در کل فکر میکنم با داشتن این بازیکن خریدن یک بازیکن خیلی مطرح در این قسمت به نوعی سوزوندن این بازیکن و در سایه رفتنش و فراموش نکنید که ما سیتی نیستیم که این کارها رو بکنیم و یا چلسی و پاریس سن ژرمن که در یک پست چند بازیکن بگیریم به شخصه حس میکنم ما در پستی که فلینی هست واقعاً احتیاج به بازیکن داشتیم که گرفتیم و امیدوارم که جواب هم بده و از کاگاوا و زاها هم بیشتر استفاده بشه...... البته همه اینها در شرایطیه که مویس واقعاً به جوانهای مستعد میدون بده......

خوب حالا به نظر من برای این که تاپیک از این فضا در بیاد و بحث ها از نقل و انتقالات خارج بشه بد نیست به همین نفراتی که داریم بپردازیم و ترکیب بچینیم شما هم دوست داشتید ترکیب خودتون رو بچینید و سیستم ایده آلتون رو هم بگید

سیستم ایده آل من 4-2-3-1 یا شاید بشه 4-2-2-1-1 هم حسابش کرد هست و بازیکنان هم به شرح زیرند:

دیوید

اورا(بوتنر) ویدیچ جونز رافائل

کریک فلینی

کاگاوا زاها(ولبک)

رونی

ون پرسی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
میخواستم یک موضوع دیگه رو هم اشاره ای بهش بکنم....

بحث هست که ما اساساً احتیاجی به اوزیل یا یک هافبک نفوذی نداشتیم در شرایطی که کاگاوا رو داریم و رونی هم در این پست میتونه خوب باشه حالا از نگاه من اینجا دو بحث مطرح میشه اول اینکه رونی خودش نشون داده خیلی راضی نیست در این پست بازی بکنه و نمیشه یک بازیکن رو مجبور کرد کاری رو انجام بده به خصوص اگر اون بازیکن کسی مثل رونی باشه پس رو رونی نمیشه خیلی حساب کرد ولی در مورد کاگاوا باید گفت موفقیت در لیگ جزیره با خصوصیت های فنی این لیگ و به خصوص یونایتد با هر جایی متفاوته البته کاگاوا کارنامه خوبی داره و حداقل کارنامه اش این رو میگه که میشه بهش فرصت داد که شاید جا بیفته در کل فکر میکنم با داشتن این بازیکن خریدن یک بازیکن خیلی مطرح در این قسمت به نوعی سوزوندن این بازیکن و در سایه رفتنش و فراموش نکنید که ما سیتی نیستیم که این کارها رو بکنیم و یا چلسی و پاریس سن ژرمن که در یک پست چند بازیکن بگیریم به شخصه حس میکنم ما در پستی که فلینی هست واقعاً احتیاج به بازیکن داشتیم که گرفتیم و امیدوارم که جواب هم بده و از کاگاوا و زاها هم بیشتر استفاده بشه...... البته همه اینها در شرایطیه که مویس واقعاً به جوانهای مستعد میدون بده......

خوب حالا به نظر من برای این که تاپیک از این فضا در بیاد و بحث ها از نقل و انتقالات خارج بشه بد نیست به همین نفراتی که داریم بپردازیم و ترکیب بچینیم شما هم دوست داشتید ترکیب خودتون رو بچینید و سیستم ایده آلتون رو هم بگید

سیستم ایده آل من 4-2-3-1 یا شاید بشه 4-2-2-1-1 هم حسابش کرد هست و بازیکنان هم به شرح زیرند:

دیوید

اورا(بوتنر) ویدیچ جونز رافائل

کریک فلینی

کاگاوا زاها(ولبک)

رونی

ون پرسی

به نظر من هم تیم نیاز اون چنانی به بازیکن جدید نداشت ، بیشتر رسانه بودند که هر بازیکنی رو لینک می کردند به منچستر .

در مورد رونی هم به نظر من به عنوان مهاجم باشه بهتره ، یادمه دو سال پیش که برباتوف آماده نبود ، رونی نوک حمله بازی می کرد ، خیلی عالی کار می کرد.

بالا