افشین جان منم کاملا مطمءنم که جونز یکی از آینده دارترین بازیکنامون هستش و من که خیلی دوسش دارم. گودزیلا رو هم بخاطر محکم بودن و سرسختیش بهش میگم![]()
میدونم معین جان منم منظورم بعضی از دوستان بود که از عملکرد جونز ناراضی هستن
افشین جان منم کاملا مطمءنم که جونز یکی از آینده دارترین بازیکنامون هستش و من که خیلی دوسش دارم. گودزیلا رو هم بخاطر محکم بودن و سرسختیش بهش میگم![]()
در تأیید صحبت های شما باید بگم بنظر Bale رو برای جایگزین کریس گرفته ريال تا اگه سال دیگه برگشت به منچستر دستشون خالی نباشهپس از رفتن اوزیل از رئال رونالدو در پیامی عصبانیت خود را از فروش اوزیل اعلام کرد و هنوز قرارداد خود را با رئال تمدید نکرده که این مسئله بازگشتش به منچستر یونایتد را در فصل اینده پر رنگ تر میکند
من امیدوارم این پتانسیلی که برای جذب اسپانسر در این اقای وودوارد هست رو در اینده در جذب بازیکن هم ببینیم.
خوبه این اقای وود وارد یه سر بیاد ایران برای مسئولین بی عرضه فدراسیون فوتبال ما یه جلسه اموزشی بذاره یکم یادشون بده چطور باید اسپانسر بگیرن.
میخواستم یک موضوع دیگه رو هم اشاره ای بهش بکنم....
بحث هست که ما اساساً احتیاجی به اوزیل یا یک هافبک نفوذی نداشتیم در شرایطی که کاگاوا رو داریم و رونی هم در این پست میتونه خوب باشه حالا از نگاه من اینجا دو بحث مطرح میشه اول اینکه رونی خودش نشون داده خیلی راضی نیست در این پست بازی بکنه و نمیشه یک بازیکن رو مجبور کرد کاری رو انجام بده به خصوص اگر اون بازیکن کسی مثل رونی باشه پس رو رونی نمیشه خیلی حساب کرد ولی در مورد کاگاوا باید گفت موفقیت در لیگ جزیره با خصوصیت های فنی این لیگ و به خصوص یونایتد با هر جایی متفاوته البته کاگاوا کارنامه خوبی داره و حداقل کارنامه اش این رو میگه که میشه بهش فرصت داد که شاید جا بیفته در کل فکر میکنم با داشتن این بازیکن خریدن یک بازیکن خیلی مطرح در این قسمت به نوعی سوزوندن این بازیکن و در سایه رفتنش و فراموش نکنید که ما سیتی نیستیم که این کارها رو بکنیم و یا چلسی و پاریس سن ژرمن که در یک پست چند بازیکن بگیریم به شخصه حس میکنم ما در پستی که فلینی هست واقعاً احتیاج به بازیکن داشتیم که گرفتیم و امیدوارم که جواب هم بده و از کاگاوا و زاها هم بیشتر استفاده بشه...... البته همه اینها در شرایطیه که مویس واقعاً به جوانهای مستعد میدون بده......
خوب حالا به نظر من برای این که تاپیک از این فضا در بیاد و بحث ها از نقل و انتقالات خارج بشه بد نیست به همین نفراتی که داریم بپردازیم و ترکیب بچینیم شما هم دوست داشتید ترکیب خودتون رو بچینید و سیستم ایده آلتون رو هم بگید
سیستم ایده آل من 4-2-3-1 یا شاید بشه 4-2-2-1-1 هم حسابش کرد هست و بازیکنان هم به شرح زیرند:
دیوید
اورا(بوتنر) ویدیچ جونز رافائل
کریک فلینی
کاگاوا زاها(ولبک)
رونی
ون پرسی