• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
حرف های دوستان تایید میشه. فلینی یه بازیکنیه که تو چند پست میتونه بازی کنه. ولی به نظرم جایی که بازی خواهد کرد کنار کریک هست تا پشت سر مهاجم. البته ممکنه بازی به بازی با توجه به حریف جاش عوض بشه.
از محاسن دیگه فلینی اینه که چندین ساله داره تو جزیره بازی می کنه. تجربه بازی تو جزیره خیلی مهمه و خیلی میتونه تاثیر گذار باشه. نمونه اش دخیا که کمی طول کشید تا جا بیفته. یکی از دلایلی که کاگاوا فصل پیش نتونست خیلی درخشان ظاهر بشه نبود همین تجربه بود.(البته مصدومیت و بازی تو پست غیر تخصصیش از دلایل دیگه اش بود). امیدوارم این فصل مویس بتونه بهترین بازی رو ازش بگیره.

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب حالا به نظر من برای این که تاپیک از این فضا در بیاد و بحث ها از نقل و انتقالات خارج بشه بد نیست به همین نفراتی که داریم بپردازیم و ترکیب بچینیم شما هم دوست داشتید ترکیب خودتون رو بچینید و سیستم ایده آلتون رو هم بگید

سیستم ایده آل من 4-2-3-1 یا شاید بشه 4-2-2-1-1 هم حسابش کرد هست و بازیکنان هم به شرح زیرند:

دیوید

اورا(بوتنر) ویدیچ جونز رافائل

کریک فلینی

کاگاوا زاها(ولبک)

رونی

ون پرسی

من که سیستم 4213 رو ترجیح میدم.
دخیا
اورا - ویدیچ (فردیناند) - ایوانز (جونز) - رافائل
فلاینی - کریک
کاگاوا
رونی - رابین - نانی(زاها)

پ.ن: در خط دفاع یونایتد بازیکن جوون و آینده دار خیلی خوبی رو داره : (ایوانز - جونز - اسمالینگ - کین ) پس من ترجیح میدم در کنار یک مدافع با تجربه یعنی ویدا و ریو، از یکی از مدافعان جوونمون استفاده بشه.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من که سیستم 4213 رو ترجیح میدم.
دخیا
اورا - ویدیچ (فردیناند) - ایوانز (جونز) - رافائل
فلاینی - کریک
کاگاوا
رونی - رابین - نانی(زاها)

پ.ن: در خط دفاع یونایتد بازیکن جوون و آینده دار خیلی خوبی رو داره : (ایوانز - جونز - اسمالینگ - کین ) پس من ترجیح میدم در کنار یک مدافع با تجربه یعنی ویدا و ریو، از یکی از مدافعان جوونمون استفاده بشه.

با وجود فلایینی و کریک تو پست هافبک،گذاشتن 3 تا مهاجم منطقی به نطر میرسه:D

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
از يه چيز منچستر خوشم ميومده هميشه اونم قدرت بدنسازاي باشگاه بوده، استخونم دست بدنسازاي منچستر بدي، آرنولد تحويلت ميدنــ..

توي همه ي دوره ها ميبينم بازيكني كه از نظر بدنسازي و قدرت ضعف زيادي داشته باشه نديديم..

پ.ن:عباث هيچي ديگه آواتارتو

بالا