• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
عزیز جان اون سال اشمایکل تو دروزاه بود دیوید سمت راست استام دو دفاع گیگز آماده و اسکولز و کین مثل ببر و شیر و از همه مهمتر فرگی روی نیمکت این بازیکن های فعلی اکثراً داغونن و مویس هم نسبت به فرگی یک بچه خونگیه.....
na etefaghan on salo nemigam ham ronaldo bood ham tevez

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فرگی بزرگترین خیانتو به یونایتد کرد با این انتخاب این مرتیکه احمق

واقعا شانس اوردیم که با گل های بیشتری نباختیم

فرگی اندرسن رو کلا از ترکیب بیرون کرده بود اونوقت این الاغ بهش بازی میده

بدبخت اول یه بازی ساده رو ببر بعد بیا گنده بازی در بیار و مدافع های اصلیتو بیرون بذار

این تیم هیچ تاکتیکی نداره

الکی وقت و از این حرفا نزنید چون بین این همه بازی حداقل باید تو یه بازی خودشو نشون می داد

ما با این یارو سهمیه اروپا رو هم نمیتونیم بگیریم

ریو فردیناند احمق روی هر دو گل مقصر بود نزدیک بخاطر این الاغ یه گل دیگه هم بخوریم!

اون زالو های یهودی هم گند زدن به تیم

اعصاب واسه ادم نمیزارن:hmm:
یاد هواداران پارسال پرسپولیسی افتادم که تا تیمشون حتی در نیمه ی اول 1 گل می خورد و عقب می افتاد سریع شعار حیا کن رها کن و بی غیرت و بی ناموس و .... سر می دادن
این توهین کاریه از پس افکار کودکانه میاد
کلمه ی خیانت هم برای نماد و اسطوره ی باشگاه منچستر بسیار کلمه ی سنگینه , کلمه ی اشتباه می تونه کلمه ی درستی باشه
از باخت هم همه عصبی هستیم ولی خالی کردن خشم با بد و بیراه و توهین کار درست و منطقی نیست

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
باختیم که باختیم. لیگ انگیلیس سخته و فشرده. تیما همه خوبن. مثبت نگاه کنید به قضیه. درسته عقب موندیم اما میشه جبران کرد همه تیما این طورین. تیمای مدعی فعلا بازی های سختشون مونده.صبور باشید.چه ببازیم چه ببریم من این عکسو میزارم

69347083056458312058.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فقط برام سواله که چرا به اندرسون بازی داد ؟ مگه این اندرسون تو بازی های قبل چیکار کرده بود که لایق بازی کردن بود ؟

چرا تو بازیهای سبک تر (که خب الان نمیشه بهشون گفت بازی سبک) به امثال یانوزای و زاها بازی نمیده یا از اول فیکس نمیذارتشون تو زمین ؟

چرا رابین رو بیرون گذاشت و بعد از عقب افتادن اوردش تو ؟

و یه سری سوال دیگه

کاری نمیتونیم بکنیم جز اینکه صبر کنیم و ببینیم چی میشه. من که شخصا امید زیادی به این فصل ندارم. حداقل امیدوارم سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم.

تیم کلا به بازنگری نیاز داره. هم از نظر بازیکن هم استراتژی های بازی. من امیدوارم فرگی یه مدت بیاد به این مویس مشاوره بده.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب روزی که من گفتم با این یارو منچستر تبدیل به لیورپول میشه گفتید نه گفتم این فقط بازیکن های هیکلی داشت تو اورتون فقط یه مدل بازی میکردن و فقط سانتر بود گفتید نه.الان هم میگم این باختها عالیه بگید نه:D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چیزی که در این بازی بسیار حس میشد نبود اشلی یانگ بود واقعاً جاش خالی بود اگر بود با این زوجی که با آندرسون میتونستن درست کنن الان با نتیجه قابل توجه تری باخته بودیم....فلینی هم زودتر میومد تیمو کندتر میکرد بهتر گل میخوردیم.....

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
مربی که به جوان ها اعتقاد نداشته باشه همینه بازیکنهای خوبمون پا به سن می گذارن یا بازنشسته میشن دیگه براش جایگزین نداریم باز خدا رو شکر کنید که رونی رو از دست ندادیم وگرنه الان ته جدول بودیم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی رو ندیدم و نمیتونم نظر بدم در مورد بازی ولی اینکه چرا به یه سری بازیکن ها بازی میده و به یه سری نمیده فکر کنم به خاطر اینه که میخواد همه رو بشناسه در کنار اینکه نتیجه رو هم بگیره. که متاسفانه توی نتیجه خوب عمل نکرده.
به نظرم اگه هر کسی جای مویس میومد باز هم کار سختی داشت و زیر فشار بود. باز هم به مویس باید وقت داد. من هنوز امیدوارم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جداا از بحث باخت چندتا ابهام واسه من یکی وجود داره: درسته فرگی هم اوایل حضورش نتایج ضعیفی گرفت ولی یادمون نره فرگی چه تیمی رو تحویل گرفت و مویس چه تیمی. از طرفی باید به مویس فرصت داد رو قبول دارم ولی در 7 بازی لیگ و یک بازی CL و یک بازی جام اتحادیه ما تغییر تاکتیکی در تیم دیدیم؟ یعنی همه این 9 بازی تیمها جلوی ما از یک سیستم استفاده کردن که ما در 9 بازی از تاکتیک 4411 استفاده کردیم؟ چرا مویس باید توی بازی با سیتی سرش رو توی دستهاش بگیره بجای اینکه با روحیش و تعویضهاش و کارهای تاکتیکیش به تیم امید، روحیه جنگندگی و تغییرات لازم رو بده؟ توی اون بازی فقط یک تعویض کرد!! چرا به زاها بازی نمیده؟ از اونطرف چرا به اندرسون بازی میده؟! و چراهای دیگه که جوابی واسشون هنوز پیدا نکردم.
با اینحال بنظر من باز هم باید صبر کرد و به مویس فرصت داد. امیدوارم بتونه خودش رو ثابت کنه تا به همه بقبولونه که انتخاب فرگی اشتباه نبوده. دوستان امیدوار به روزهای آینده باشیم.
uploadfromtaptalk1380388474196.jpg

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
بازی رو ندیدم و نمیتونم نظر بدم در مورد بازی ولی اینکه چرا به یه سری بازیکن ها بازی میده و به یه سری نمیده فکر کنم به خاطر اینه که میخواد همه رو بشناسه در کنار اینکه نتیجه رو هم بگیره. که متاسفانه توی نتیجه خوب عمل نکرده.
به نظرم اگه هر کسی جای مویس میومد باز هم کار سختی داشت و زیر فشار بود. باز هم به مویس باید وقت داد. من هنوز امیدوارم.

شما جدن توی تگزاس زندگی می کنی؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

امیدوارم بعد از اینکه شناخت لازم رو نسبت به بازیکنان به دست آورد، با فروش بعضی بازیکنان و جذب بازیکنان لازم تیم رو ترمیم کنه. از طرفی با شناخت از بازیکنها اونایی که واقعا بدرد یونایتد نمیخورن رو بازی نده و به جوونهایی مانند زاها و عدنان بازی بده. منم موافقم که باید به مویس فرصت داد.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سوالی که از سر شب ذهن من رو مشغول کرده اینه که سرالکس چطوری و از چه طریقی با یک مشت بازیکن متوسط و حتی بعضاً ضعیف لیگ رو میگرفت و در همه جا هم یک مدعی بود واقعاً و به راستی اون یک فوق بشر و شاید بهتره بگیم افسانه بود سالها بعد اگر چنین چیزی مثلاً به شکل یک سریال در بیاد مردمان اون زمان فکر کنند این یک افسانه است و واقعیت تاریخی نداره....!!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعیت اینه که به غیر از رونی و فنپرسی بقیه ی بازیکن های منچستر معمولی هستند. ویدیچ، فردیناند و اورا وقتی جوونتر بودن خیلی بهتر بودند اما واقعیت اینه که نمایش های معمولی دارند.

مهره های منچستر در حد این تیم نیستند. ناراحت نشید اما بخشی از این مشکلات از دوران فرگوسن بجا مونده. عدم تمایلش برای خرید های بزرگ و جوانسازی تیم با بازیکن های بزرگ همین مشکلات رو سبب شده.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
نه امیدی به مربی هست نه امیدی به این لجن ها !
غیر از دو سه نفر البته ...که همه میدونن کی هستن !

این فصل از دست رفته ... از اولش معلومه ...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
واقعا تاسف باره این روند.واقعا ناراحتم
باید صبر کرد و به مویس اعتماد کرد یعنی راهی جز این نیست
همه درد من اینه که تا مویس خودش رو پیدا کنه می ترسم به هیثیت و اعتبار تیم لطمه بزنه که داره میزنه.رکورد هایی که سالها بهش می بالیدیم داره یکی پس از دیگری شکسته میشه و باز می ترسم به لیگ قهرمانان هم نریم و رکورد 17 سال حضور پیاپی هم که متعلق به یونایتده از دست بره
قبول کنید دیگه تیم ها از ما نمی ترسن و دیگه هیبتی نداریم و به همین خاطر خیلی از بازیکن های بزرگ و نامی هم به یونایتد نمیان مثل نیمار یا بیل یا امثال اینها.
الان واقعا بی انصافیه با این اوصاف منچستر رو بزاریم کنار بایرن مونیخ و بارسلونا و رئال و یوونتوس و این تیمها
تیم ما الان کاملا یه تیم معمولیه و اصلا نباید انتظار معجزه داشته باشیم با این بازیکنا و این کادر فنی و مدیریت و مالکان بی همه چیز
منچستر داره راه سقوط در پیش میگیره اینو هممون می دونیم.ما اول اون راهی هستیم که لیورپول تا فصل پیش در اون مسیر قرار داشت
بنظر من تا دیر نشده باید سیاست باشگاه عوض بشه.یه فوق ستاره مثل رونالدو می خوایم و چندتا بازیکن عالی مثل ایسکو اوزیل مارکو رویس تا تیم جون بگیره و بعضی نخاله ها هم از باشگاه برن بلکه بتونیم دوباره یه تیم درجه 1 بشیم

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
شما جدن توی تگزاس زندگی می کنی؟

نه بابا !

-------------

کیروش که اومده بود ایران تو نود یه نکته ای رو از دوران حضورش تو منچستر گفت. با این مضمون که "مهم نیست در طول فصل چه اتفاقی میفته، وحشت زده نشید" این جمله dont panic رو خوب یادمه.
الان هم نباید وحشت زده بشیم که واویلا و ... . یه مربی ربع قرن روی این نیمکت بوده و کلی افتخار کسب کرده و حالا جاش رو داده به یکی دیگه. بعد از این هم سال که یه تفکر حاکم بوده یه تفکر جدید وارد شده. باید بهش فرصت بدیم تا بتونه اون چیزی که مد نظرش هست رو پیاده کنه. نباید وضعیت مون رو با تیم هایی که هر 2-3 سال مربی عوض می کنن مقایسه کنیم.
هم برای من و هم برای شما و همه طرفدارها سخته وقتی میبینن تیم پایین جدوله مخصوصا که عادت کردیم همیشه اول یا دوم باشیم. ولی قرار نیست همیشه اینطوری بمونه;)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
واقعیت اینه که به غیر از رونی و فنپرسی بقیه ی بازیکن های منچستر معمولی هستند. ویدیچ، فردیناند و اورا وقتی جوونتر بودن خیلی بهتر بودند اما واقعیت اینه که نمایش های معمولی دارند.

مهره های منچستر در حد این تیم نیستند. ناراحت نشید اما بخشی از این مشکلات از دوران فرگوسن بجا مونده. عدم تمایلش برای خرید های بزرگ و جوانسازی تیم با بازیکن های بزرگ همین مشکلات رو سبب شده.

ما با همین بازیکن ها قهرمان لیگ شدیم. قهرمانی تو لیگ هم 1-2 بازی نیست که بگیم شانسی خوب بازی کردن. 38 تا بازی هست. مطمئنا اونقدر خوب بودن این بازیکن ها که تونستن قهرمان چنین ماراتنی بشن.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
ما با همین بازیکن ها قهرمان لیگ شدیم. قهرمانی تو لیگ هم 1-2 بازی نیست که بگیم شانسی خوب بازی کردن. 38 تا بازی هست. مطمئنا اونقدر خوب بودن این بازیکن ها که تونستن قهرمان چنین ماراتنی بشن.

یعنی شما نقش سرمربی که از بازیکنا بازی می گیره رو نا دیده می گیرید؟
به نظرتون یه بازیکن مثل اشلی یانگ وقتی چنین بازی بدی رو به نمایش می گذاشت رئیس اجازه می داد 70 دقیقه تو زمین باشه؟
ما با سرآلکس تو همه بازی ها یه تاکتیک داشتیم؟ یا جلوی هر تیم متناسب با سبک فوتبالی اونا تاکتیک پذیر می شدیم؟ از همه مهم تر تعویض های سر آلکس بر عکس مویس اصلا اعتقادی به نقش و اهمیت تعویض ها نداشته
در کل فکر کنم واسه هممون کاملا روشن شده که اگه سرآلکس با همچین بازیکنای معمولی ای قهرمان میشد و قدرت اول لیگ بودیم بخش اعظمیش بخاطر تدبیر شخص افسانه ای سرآلکس بوده
دلم خیلی براش تنگ شده...هیچ گاه نذاشت به شخصیت یونایتد لطمه ای وارد باشه

بالا