• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ببین دوست عزیز من بارها گفتم خودم همیشه دوست داشتم مویس جایگزین فرگی بشه ولی حداقل یکی از دستیار های رئیس رو کنار خودش نگه داره نه اینکه کادر فنی تیم بشه خاله بازی!

چند بار تکرار کنم فرگی سابقه خوبی داشت وقتی وارد یونایتد شد ولی مویس نه!

این مواردی که شما میگی فلانی سوتی می داد و ... زمان فرگی هم بود ولی با تدابیر رئیس تیم دقایق اخر به بازی بر میگشت و کار حریف رو یه سره می کرد

اون نتیجه 6 تا بخاطر اخراج اوانز و مصدومیت چند تا از بازیکنای اصلیمون رقم خورد

فرگی تیمی رو تحویل گرفت که فقط اسم مت بازبی رو یدک میکشید و یه تیم کاملا معمولی بود

ولی مویس تیمی رو تحویل گرفت که قدرت اول لیگ برتر هست

اخه چقدر زمان لازمه تا یه تیم کاملا اماده رو با خودش هماهنگ کنه؟
دقیقا یکی از مشکلات اصلی تیم همینه
بهتر بود رئیس یکی دو تا دستیار خوب کنار خودش پرورش می داد تا بعد از رفتنش بتونن همون راهشو با همون تفکرات ادامه بدن نه اینکه یه سرمربی جدید از یه جای دیگه بیارن و اونم بخواد تیمو بکوبه و همه چیز رو از اول شروع کنه

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
دستیار خوب که داشت ولی هیچ سرمربی با دستیار تحمیلی کار نمی کنه همه تیم خودشون و میارند وقتی سرمربی تیمی می شند
به نظر من مشکل اصلی مویس این بازیکن ها کیفیت لازم و ندارند چون مویس ادمی نیست از اون ها بتونه همه پتانسیلشون و بگیره پس باید چند تا بازیکن شاخص بیاره که با توجه به پریدن همه بازیکن های خوب نمی دونم حتی تو ژانویه چه کاری ممکنه از دستش بر بیاد : ))
مشکل اینجاست الان طرفدارای همه تیم ها که این چند سال عقده کرده بودن دیگه از خود بی خود شدن فکر کنید که لیورپولی ها که تو لیگ تمام این سال ها هدفشون بوده فقط بتونن برند اروپا الان دیگه مسخره می کنند یونایتد و
خیلی دوست دارم بازی های بعدی و ببریم حال همه این ها رو بگیریم چون مطمئنم همشون امتیاز از دست میدند مخصوصا ارسنال و لیورپول که بازی های سختشون مونده هنوز

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دستیار خوب که داشت ولی هیچ سرمربی با دستیار تحمیلی کار نمی کنه همه تیم خودشون و میارند وقتی سرمربی تیمی می شند
به نظر من مشکل اصلی مویس این بازیکن ها کیفیت لازم و ندارند چون مویس ادمی نیست از اون ها بتونه همه پتانسیلشون و بگیره پس باید چند تا بازیکن شاخص بیاره که با توجه به پریدن همه بازیکن های خوب نمی دونم حتی تو ژانویه چه کاری ممکنه از دستش بر بیاد : ))
مشکل اینجاست الان طرفدارای همه تیم ها که این چند سال عقده کرده بودن دیگه از خود بی خود شدن فکر کنید که لیورپولی ها که تو لیگ تمام این سال ها هدفشون بوده فقط بتونن برند اروپا الان دیگه مسخره می کنند یونایتد و
خیلی دوست دارم بازی های بعدی و ببریم حال همه این ها رو بگیریم چون مطمئنم همشون امتیاز از دست میدند مخصوصا ارسنال و لیورپول که بازی های سختشون مونده هنوز

کسای دیگه بیخود کردن یونایتد رو مسخره کنن.یعنی اصلا در حدی نیستن که بخوان اینکارو بکنن
درسته که میایم اینجا ناراحتی هامونو می گیم و از بعضی عملکردهای تیم انتقاد می کنیم ولی این به معنیه کم رنگ شدن حمایتمون از تیم نیست.یونایتد با قلب ما پیوند خورده و اجازه نمیدیم کسی بهش بی احترامی کنه
One Love,One Heart,One United

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
فک کنم 2 3 هفته پیش بود گفتم که مویس باید ترکیب ثابت رو طی 2 3 هفته ی دیگه به دست بیاره و بازیکنا با هم هماهنگی لازم رو پیدا کنند،متاسفانه میبینیم که اینطور نشد،حداقل تو خط دفاع نشد،الان ترکیب هجومی تیم تقریبا خوبه،مویس اگه نتونه خودش رو پیدا کنه و یه فکری برای دفاع بکنه تیم خیلی ضربه میبینه

من به آینده خیلی امیدوارم،تیم بدی نداریم انصافا،فقط باید خودشون رو با سیستم جدیدی که سرمربی جدید داره تو تیم اجرا میکنه هماهنگ کنن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دقیقا یکی از مشکلات اصلی تیم همینه
بهتر بود رئیس یکی دو تا دستیار خوب کنار خودش پرورش می داد تا بعد از رفتنش بتونن همون راهشو با همون تفکرات ادامه بدن نه اینکه یه سرمربی جدید از یه جای دیگه بیارن و اونم بخواد تیمو بکوبه و همه چیز رو از اول شروع کنه

شاید یکی از اشتباهات مویس همین باشه که حداقل دستیاران فرگی رو نگه نداشت
به هر حال هنوز اول فصله و تا بازیکنا با سیستم جدید اشنایی پیدا کنن طول میکشه

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
فرگوسن گزينه هدايت ايرلند جنوبي

رسانه‌هاي انگليسي سرآلکس فرگوسن را به عنوان گزينه اصلي فدراسيون فوتبال ايرلند جنوبي براي هدايت تيم ملي اين کشور معرفي کردند.

سرآلکس فرگوسن فصل گذشته بازنشستگي خود را از فوتبال اعلام کرد و از منچستريونايتد کنار رفت. او اعلام کرد که دوست دارد خارج از فوتبال به استراحت بپردازد.

به نقل از ايسنا،به نوشته روزنامه‌ "اينديپندنت" فرگوسن، گزينه اصلي هدايت تيم ملي ايرلند جنوبي است. علاوه بر او، مارتين اونيل و ميک مک‌کارتي به عنوان گزينه‌هاي ديگر سرمربيگري ايرلند عنوان مي‌شوند.

ايرلند جنوبي با 11 امتياز در گروه C انتخابي جام‌جهاني در اروپا شانسي براي صعود به اين رقابت را ندارد.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
اگه بره ایرلند نامردی کرده در حق یونایتد

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
22262070525385636503.jpg

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
[h=5]مویس: در همه مناطق زمین مشکل داریم

مویس به خبرنگاران گفت:" چیزهای زیادی بود که باعث ناراحتی من شد. فکر نمی کنم خط میانی تنها بخش زمین بود که ما در آن خوب نبودیم. فکر می کنم ناعادلانه است بگویید که تنها مدافعان خوب کار نکردند.

همه تیم بد بود. ما تقریبا در همه مناطق زمین بد بودیم.

به همین خاطر باید تلاش کنیم تا از هر نظر بهتر شویم. ما نه تنها باید بهتر بازی کنیم، بلکه باید گل های بیشتری در جریان بازی بزنیم.

آنچه من را متعجب کرد، این است که با آن همه مالکیت توپ در نیمه اول، ما به اندازه کافی موقعیت ایجاد نکردیم.

واقعا برای من ناامید کننده بود در دیداری که تا این اندازه مالک توپ بودیم، به آنها اجازه دادیم تا به این آسانی صاحب موقعیت شوند."

[/h]

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808

این جدول می دونید برای چه زمانی هست؟ اولین فصل حضور فرگی!

می دونید قبل از اینکه فرگی بیاد چندم شده بودیم؟ دو فصل چهارم شده بودیم

فرگوسن اما فصل دوم تیمش رو بعد از لیورپول نایب قهرمان کرد ولی تو فصل سوم باز تیمش یازدهم شد! تو فصل چهارمش یونایتد سیزدهم شد! فصل پنجم ششم شد و در فصل ششم نایب قهرمان شد و در فصل هفتم حضورش تازه اولین قهرمانیش رو کسب کرد. و از اون موقع به بعد، یونایتد دست نیافتنی شد!

فرگوسن 7 سال پر نوسان رو طی کرد تا شد فرگوسن. در ضمن فرگی قبل از اومدن تو یونایتد افتخارات اروپایی و باشگاهی با آبردین داشت

ایرانی بازی در نیارید! صبر کنید! صبر کنید! صبر کنید!

19109367528882481214.jpg

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
یک فرق بزرگ این وسط هستش که فرگوسن قهرمان لیگ برتر و که تحویل نگرفته بود : ))
من کلا با صبر کردن مشکلی ندارم مشکل من این مصاحبه های سوزناک مویس
اینکه می گه بازیکن لازم داریم بازیکنامون بی کیفیت هستند خوب این و که طرفدار 2 ساله یونایتدم اول تابستون میدونست چرا درست نخرید که الان اینها رو بگه :-/
با این حال من خوشم نمیاد مربی عوض شه فقط امیدوارم این گلیزرها سر جیب و شل کنن حداقل دو تا بازیکن به درد بخور که دیگه الان هیچ ایده ای ندارم چه کسانی می تونن باشند خریداری شند !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چاره ای جز صبر و حمایت نداریم ....

امیدوارم روزی برسه که اینجا همه صحبت از اقتدار مویس و ترکیب بکنیم. شما ببیم ارسنال یه اوزیل رو گرفت متحول شد. پس ما هم میتونیم با استفاده بهتر از بازیکنامون نتایج خیلی بهتری بدست بیاریم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مویس یک تیم کاملا آشفیه و متزلزل رو گرفت نه یک تیم منظم و با ثبات درسته این تیم فصل پیش قهرمان لیگ شده بود ولی نمیشه از بازیهای بد و بی کیفیت اواخر فصل چشم پوشید استارتش هم با حذف از لیگ قهرمانان مقابل رئال با اون وضع ناعادلانه شروع شد
اگه فاصله ی امتیاز زیاد ایجاده در لیگ نبود شاید اواخر فصل جام رو هم از دست می دادیم جام حذفی و اتحادیه رو هم به ساده ترین شکل ممکن از دست دادیم
بازی آخر لیگ هم تا دقیقه ی 80 و خورده ای در زمین وست برومویچ 5-2 جلو بودیم که تیم یهو از هم پاشید و بازی 5-5 شد! تیم از همون موقع ها یک مشکل اساسی داشت که بطور ناگهانی از درون فرو می ریخت خصوصا در ناحیه خط دفاعی
هر چند اگه خود رئیس بود قطعا این تیم رو به خوبی مدیریت می کرد ولی قرار نیست که منچستر تا ابد به رئیس وابسته بمونه به هر حال دوران مربی گری هم یه پایانی داره بنظرم باید حداقل 2 فصل تمام به مویس فرصت داد حتی اگه در این مدت رنگ جام رو هم نبینیم با عرب بازی هم مخالفم تا تیم چند بازی رو ببازه سریع بریم دنبال یه مربی دیگه که تازه اونم معلوم نیست جواب بده یا نه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر میکنم قیاس دوران فرگی با الان درست نیست چون منچستر از لحاظ افتخارات و اسپانسر و تعداد هوادار به اون زمان شبیه نیست و خوب کلیت فوتبال آماتور دهه 80 با الان شباهتی نداره و الان تیمی که مدت زیاد نتیجه نگیره محکوم به حذفه....
من مثالی میزنم تا شرایط بهتر درک بشه ببینید یوونتوس یا بایرن مونیخ و سایر تیم ها با تاریخ و سطح بالا اگر نتیجه نگیرند حاضرند 8 سال یک مربی رو نگه دارند؟؟؟ مشخصاً نه اگر منچستر اون زمان اون کار رو کرد چون مدتها بود قهرمان نشده بود و شرایط اقتصادی فوتبال هم به حالا شبیه نبود و اصلاً دلیل دوام طولانی سر الکس نتایج خوبش بود..

حالا فکر کنید فرگی مربی بدی بوده و اصلاً بد نتیجه گرفته من به عنوان یک هوادار پرافتخارترین تیم جزیره حق ندارم مربی رو نیمکت ببینم و بازیکنانی رو ببینم که قابل رقابت باشند و باید 8 سال صبر کنم اینجوری که 8 سال دیگه فوتبال با این سرعت و این سرمایه گزاری که داره رو لیگها میشه به خصوص انگلستان شاید اصلاً تو لیگ برتر هم نمونیم چون 8 سال الان با این سرعت فعلی جابجایی قدرت میتونه به اندازه یک قرن باشه پس نمیشه خیلی هم خوشبین بود و گفت حالا فرگی اون موقع 7 سال هیچی نشد پس صبر کنیم آلمانیها به تعویض نکردن سیستم و مربی معروف بودند ولی در شرایط حاضر دیدن نمیشه اینکار رو کرد و میبینید راحت مربی تعویض میکنند البته با توجه به نیازهاشون
منچستر نمیتونه با الگو برداری از اون زمان موفق بشه به دو دلیل که در بالا ذکر کردم یک منچستر اون زمان چیزی برای از دست دادن نداشت و دوم اینکه فوتبال امروز با این سرعت و جابجایی در قدرت بعد از 8 سال هر تیمی رو میتونه حذف کنه و یا قهرمان کنه امروزه حامیان مالی نمی ایستند تا 8 سال بگذره و تیم دوباره قهرمان بشه و میرند سراغ تیمهای بهتر و ما در صورت عدم نتیجه گیری ضعیف و ضعیف تر میشیم معادله قدرتی که 30 سال پیش اصلاً حرفش نبود.....

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
United let starlet 'On Par With Adnan Januzaj' leave Old Trafford.

Molde boss Ole Gunnar Solskjær has lavished praise on former-Manchester United academy star Mats Møller Dæhli after the 18-year-old's performance in the Norwegian cup semi-final.

Januzaj is currently making waves at Old Trafford, with eye catching cameos for David Moyes side whilst the highly rated Dæhli, named youth player of the year in 2012, was allowed to leave Old Trafford this summer....

Having been touted as one for the future there was some confusion as to why United sanctioned the transfer, but United's loss has been Solskjaer's gain and he talked up the the 18 year old after he starred in Molde's win over Lillestrom in the Norwegian Cup:

''Mats was simply outstanding. The way he just keeps the ball on the ground, calms down and controls the flow of the game for the team. I am delighted!

''A few minutes into the game, I knew I made the right choice starting him.

''He came to Molde for first team football, but he could've been at United now, playing for the first team. He's on par with Adnan Januzaj. They grew up together in the under-18s, and Mats was player of the year.''

1186332_642871282419545_1149790470_n.jpg

:eek::eek:

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
یه چیز دیگه

تورو خدا هیچوقت از هیچ فردی توقع نداشته باشید بشه فرگوسن. الان خیلی ها 5-6 سالشونه و طرفدار یونایتدن، خیلی ها تازه به دنیا اومدن و قراره طرفدار یونایتد بشن.

از اینکه دیگه مثل فرگوسن نمیاد ناراحت نباشید، خوشحال باشید که دوران فرگوسن رو با چشم های خودتون دیدید. فردا واسه طرفدار های یونایتد که این دوران رو از دست دادن و ندیدن تعریف می کنید و با لذت شایدم اشک می ریزید.

ببینید فرگوسن دیگه تکرار نخواهد شد. اعجوبه ها در طول تاریخ زیاد نیستن. من امیدوارم تیم سر مت بازبی و سر آلکس فرگوسن با دیوید مویس هم موفق بشه و روزی بگیم سر دیوید مویس.

امیدورام تمام کسایی که الان دارن از مویس انتقاد می کنن و درخواست رفتنش رو خیلی غیرمنصفانه می کنن، روزی پشیمون بشن و بگن عجب اشتباهی می کردیم.

روزی بود که خیلی ها به فرگی می گفتن تو با این جوجه ها به جایی نمیرسی، ولی همون جوجه ها فرگوسن رو به اوج قله افتخار رسوندن.

به حرف دیگرون گوش ندید. 5-6 هفته نباید رو شما تاثیر بذاره، فرگی مردی بود که بعد از 7 سال خودش رو تو یونایتد پیدا کرد و با پیاده کردن افکارش تیم رو اونطوری که می خواست بست. حالا مویس باید سعی کنه افکار خودش رو پیاده کنه اونم با بار سنگینی از فشار ها.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
طرفداری- دیلی استار گزارش می دهد دو تیم بزرگ انگلیسی رقابت سختی را برای به خدمت گرفتن ملی پوش بایر لورکوزن آغاز کرده اند.
این پایگاه اینترنتی می افزاید پس از این که پیشنهاد تابستانی 18.5 میلیون پوندی توپچی ها برای لارس بندر با شکست مواجه شد، اکنون آرسنالی ها آماده اند تا رقم خود را افزایش دهند. گفته می شود رقم 20 میلیون یورویی می تواند برای رسیدن به توافقات نهایی کافی باشد و آرسن ونگر آماده است تا با فرا رسیدن پنجره نقل و انتقالات ژانویه به صورت رسمی وارد عمل شود.
مویس در کنفرانس بعد از بازی عنوان کرد که به چندین بازیکن سطح بالا نیاز دارد تا بتواند موفقیت را در جام های بزرگ برای منچستریونایتد به ارمغان بیاورد: ”برای فتح لیگ قهرمانان به پنج یا شش بازیکن سطح جهانی نیاز دارید.“

مربی اسکاتلندی امیدوار است بتواند در پنجره نقل و انتقالات آینده با به خدمت گرفتن ملی پوش آلمانی بایرلورکوزن شرایط را جبران کند چرا که منچستر در به خدمت گرفتن ستارگانی چون سسک فابرگاس، تیاگو آلکانترا، گرث بیل و آندر اره را ناکام ماند و تنها توانست فلینی را به رختکن اضافه کند.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دست رد مویس به توصیه های سر الکس
اریک استیل میگوید دیوید مویس توصیه ی سر الکس مبنی بر حفظ کادر فنی قبلی در تیم را رد کرده است !

اصلا دلم نمیخواد حقیقت داشته باشه همچین چیزی وگرنه حس خیلی بدی نسبت به مویس پیدا میکنم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من فکر میکنم قیاس دوران فرگی با الان درست نیست چون منچستر از لحاظ افتخارات و اسپانسر و تعداد هوادار به اون زمان شبیه نیست و خوب کلیت فوتبال آماتور دهه 80 با الان شباهتی نداره و الان تیمی که مدت زیاد نتیجه نگیره محکوم به حذفه....
من مثالی میزنم تا شرایط بهتر درک بشه ببینید یوونتوس یا بایرن مونیخ و سایر تیم ها با تاریخ و سطح بالا اگر نتیجه نگیرند حاضرند 8 سال یک مربی رو نگه دارند؟؟؟ مشخصاً نه اگر منچستر اون زمان اون کار رو کرد چون مدتها بود قهرمان نشده بود و شرایط اقتصادی فوتبال هم به حالا شبیه نبود و اصلاً دلیل دوام طولانی سر الکس نتایج خوبش بود..

حالا فکر کنید فرگی مربی بدی بوده و اصلاً بد نتیجه گرفته من به عنوان یک هوادار پرافتخارترین تیم جزیره حق ندارم مربی رو نیمکت ببینم و بازیکنانی رو ببینم که قابل رقابت باشند و باید 8 سال صبر کنم اینجوری که 8 سال دیگه فوتبال با این سرعت و این سرمایه گزاری که داره رو لیگها میشه به خصوص انگلستان شاید اصلاً تو لیگ برتر هم نمونیم چون 8 سال الان با این سرعت فعلی جابجایی قدرت میتونه به اندازه یک قرن باشه پس نمیشه خیلی هم خوشبین بود و گفت حالا فرگی اون موقع 7 سال هیچی نشد پس صبر کنیم آلمانیها به تعویض نکردن سیستم و مربی معروف بودند ولی در شرایط حاضر دیدن نمیشه اینکار رو کرد و میبینید راحت مربی تعویض میکنند البته با توجه به نیازهاشون
منچستر نمیتونه با الگو برداری از اون زمان موفق بشه به دو دلیل که در بالا ذکر کردم یک منچستر اون زمان چیزی برای از دست دادن نداشت و دوم اینکه فوتبال امروز با این سرعت و جابجایی در قدرت بعد از 8 سال هر تیمی رو میتونه حذف کنه و یا قهرمان کنه امروزه حامیان مالی نمی ایستند تا 8 سال بگذره و تیم دوباره قهرمان بشه و میرند سراغ تیمهای بهتر و ما در صورت عدم نتیجه گیری ضعیف و ضعیف تر میشیم معادله قدرتی که 30 سال پیش اصلاً حرفش نبود.....

کاملا موافقم. :thumbup::thumbup::thumbup:

بالا