![]()
آندری کانچلسکیس بازیکن اوکراینی سابق منچستریونایتد در باره ى بازی پیش رو با شاختار دونتسک هشدار داد که بازی دشواری خواهد بود و بازیکنان منچستریونایتد نباید این بازی را دست کم بگیرند
وی که بین سالهای ۹۱ تا ۹۵, ۱۶۱ بازی با پیراهن منچستر به میدان رفته و اولین جام لیگ را در دوران فرگوسن به دست آورده تنها بازیکن اوکراینی منچستریونایتد تاکنون است
از شانس همون موقع که گل زدند منم صفحه وبو بستم!یه دونه زدیم
پاس گل فلینی و گل ولبک
از شانس همون موقع که گل زدند منم صفحه وبو بستم!
امشب شانس ندارم سرعتم بده! :hmm:
اقا من یکی که کچل شدم..
سرعت پایین
و فرای همه ی اینا همش باید بشینی پردازش تصویرکنی x تبلیغاتو پیدا کنی ببندی
بقیه ببیند به جای ما
والا!!!!!!!!!!!!
نیمه اول تموم شد
این چه وضعشه دیگه؟نا سلامتی ما منچستر هستیم،چرا باید اینجوری تو فاز دفاعی فرو بریم؟4 تا پاس درست نمیتونن به هم بدن،دفاع کی میخواد درست بشه؟بازی سازی اصن تو تیم دیده نمیشه
از کجا بگم دیگه؟:hmm:
داداش خیالت خوشه ها مثل اینکه فاجعه ی اول هفته یادت رفته باخت به وست برومویچ در خانه
حدس می زدم این بازی رو با 3 یا 4 گل می بازیم باز خوبه تا الان بازی رو بردن شاختار هم فصل قبل و هم این فصل در بازی نخست نشون داده تیم کمی نیست
در حال حاضر تنها سایه ای از منچستر وجود داره منچستری که در کام بکها لنگه نداشت
خب نیمه اول 1 0 شد با گل ولبک
رونی مصدومه که نیست ؟
مقتدر بازی نکردیم. تیم معمولی بازی میکنه و بعد گل دیگه نتونست موقعیت خطرناکی ایجاد کنه
-------------------------
بازی بایرن رو ببینید جلو سیتی که چطوری سیتی رو مستاصل کرده. ما جلو سیتی حرفی برای گفتن نداشتیم. حالا ببینید بایرن چی هست که سیتی جلوش حرفی برای گفتن نداره.
ایکاش پپ گواردیولا میومد منچستر.
من از بازی قبلی بی خیال همه چیز تو این فصل شدم،همین که سهمیه لیگ قهرمانان سال دیگه رو هم بگیریم غنیمتی هست برای خودش![]()
این فصل همین که کمتر به اسم منچستر لطمه وارد کنن راضی هستیم! به امید اینکه فصل بعد مسئولان به خودشون بیان و فصل متفاوتی باشه