• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
6ueh5sk0cdffrzqmw2yd.jpg

آندری کانچلسکیس بازیکن اوکراینی سابق منچستریونایتد در باره ى بازی پیش رو با شاختار دونتسک هشدار داد که بازی دشواری خواهد بود و بازیکنان منچستریونایتد نباید این بازی را دست کم بگیرند

وی که بین سالهای ۹۱ تا ۹۵, ۱۶۱ بازی با پیراهن منچستر به میدان رفته و اولین جام لیگ را در دوران فرگوسن به دست آورده تنها بازیکن اوکراینی منچستریونایتد تاکنون است

درود به شرف و غیرتش
خودش اکراینیه منچستر هم با یه تیم اکراینی بازی داره ولی هنوز هم به تیم سابقش منچستر تعصب داره

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
MUFC: De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Carrick, Fellaini, Cleverley, Valencia, RVP, Welbeck

subs: Lindegaard, Jones, Nani, Giggs, Young, Kagawa, Chicharito

ای بابا باز که رونی نیست!

Agent admits listening to offers for Man Utd contract rebel Januzaj

The agent of Adnan Januzaj admits new contract
talks stalled after the departure of Sir Alex Ferguson from Manchester United.

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
از شانس همون موقع که گل زدند منم صفحه وبو بستم!
امشب شانس ندارم سرعتم بده! :hmm:

دقیقا صحنه گل برای منم قطع شد :دی

سرعت منم خرابه امشب،شانس با ما یار نیست دیگه :(

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اقا من یکی که کچل شدم..
سرعت پایین
و فرای همه ی اینا همش باید بشینی پردازش تصویرکنی x تبلیغاتو پیدا کنی ببندی
بقیه ببیند به جای ما
والا!!!!!!!!!!!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اقا من یکی که کچل شدم..
سرعت پایین
و فرای همه ی اینا همش باید بشینی پردازش تصویرکنی x تبلیغاتو پیدا کنی ببندی
بقیه ببیند به جای ما
والا!!!!!!!!!!!!

فول اسکرین کنی دیگه نیاز نیست تبلیغات رو ببندی یه سره

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
نیمه اول تموم شد

این چه وضعشه دیگه؟نا سلامتی ما منچستر هستیم،چرا باید اینجوری تو فاز دفاعی فرو بریم؟4 تا پاس درست نمیتونن به هم بدن،دفاع کی میخواد درست بشه؟بازی سازی اصن تو تیم دیده نمیشه

از کجا بگم دیگه؟:hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب نیمه اول 1 0 شد با گل ولبک

رونی مصدومه که نیست ؟

مقتدر بازی نکردیم. تیم معمولی بازی میکنه و بعد گل دیگه نتونست موقعیت خطرناکی ایجاد کنه

-------------------------

بازی بایرن رو ببینید جلو سیتی که چطوری سیتی رو مستاصل کرده. ما جلو سیتی حرفی برای گفتن نداشتیم. حالا ببینید بایرن چی هست که سیتی جلوش حرفی برای گفتن نداره.

ایکاش پپ گواردیولا میومد منچستر.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نیمه اول تموم شد

این چه وضعشه دیگه؟نا سلامتی ما منچستر هستیم،چرا باید اینجوری تو فاز دفاعی فرو بریم؟4 تا پاس درست نمیتونن به هم بدن،دفاع کی میخواد درست بشه؟بازی سازی اصن تو تیم دیده نمیشه

از کجا بگم دیگه؟:hmm:

داداش خیالت خوشه ها مثل اینکه فاجعه ی اول هفته یادت رفته باخت به وست برومویچ در خانه
حدس می زدم این بازی رو با 3 یا 4 گل می بازیم باز خوبه تا الان بازی رو بردن شاختار هم فصل قبل و هم این فصل در بازی نخست نشون داده تیم کمی نیست
در حال حاضر تنها سایه ای از منچستر وجود داره منچستری که در کام بکها لنگه نداشت

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
داداش خیالت خوشه ها مثل اینکه فاجعه ی اول هفته یادت رفته باخت به وست برومویچ در خانه
حدس می زدم این بازی رو با 3 یا 4 گل می بازیم باز خوبه تا الان بازی رو بردن شاختار هم فصل قبل و هم این فصل در بازی نخست نشون داده تیم کمی نیست
در حال حاضر تنها سایه ای از منچستر وجود داره منچستری که در کام بکها لنگه نداشت

من از بازی قبلی بی خیال همه چیز تو این فصل شدم،همین که سهمیه لیگ قهرمانان سال دیگه رو هم بگیریم غنیمتی هست برای خودش :(

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خب نیمه اول 1 0 شد با گل ولبک

رونی مصدومه که نیست ؟

مقتدر بازی نکردیم. تیم معمولی بازی میکنه و بعد گل دیگه نتونست موقعیت خطرناکی ایجاد کنه

-------------------------

بازی بایرن رو ببینید جلو سیتی که چطوری سیتی رو مستاصل کرده. ما جلو سیتی حرفی برای گفتن نداشتیم. حالا ببینید بایرن چی هست که سیتی جلوش حرفی برای گفتن نداره.

ایکاش پپ گواردیولا میومد منچستر.

مهرداد جون تاکتیک بایرن رو بچسب جایگیری بازیکن ها همه طبق یک برنامه و هدف انجام می گیره تمام بازیکنهای تیمشون به خوبی از هدف مشترکی که دارن آگاهن برای همین می تونن پیش بینی و تشخیص بدن که هم تیمی شون که صاحب توپه می خواد چکار کنه و به خوبی توپ رو با دقت و سرعت به گردش درمیارن
برنامه و هدف تیمی , چیزی که الان منچستر به هیچ وجه نداره , یه سری بازیکن وسط زمین سردرگم و آشفته که هر کدومشون با افکار متفاوت ساز خودشون رو می زنن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من از بازی قبلی بی خیال همه چیز تو این فصل شدم،همین که سهمیه لیگ قهرمانان سال دیگه رو هم بگیریم غنیمتی هست برای خودش :(

این فصل همین که کمتر به اسم منچستر لطمه وارد کنن راضی هستیم! به امید اینکه فصل بعد مسئولان به خودشون بیان و فصل متفاوتی باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این فصل همین که کمتر به اسم منچستر لطمه وارد کنن راضی هستیم! به امید اینکه فصل بعد مسئولان به خودشون بیان و فصل متفاوتی باشه

برو ببین بایرن داره سیتی رو له میکنه. 3 0

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من که بازی رو نمیبینم ولی با توجه به صحبت دوستان فکر میکنم باز همه بازیکنها جمع شدن پشت 18 خودمون و دارن بدون پرسینگ دفاع میکنن! اگه اینطوری باشه که فکر نکنم چیزی از دست داده باشم! اینقدر از این سیستم دفاعی بدم میاد که نگو :banghead: لااقل دفاع با پرسینگ باشه یچیزی ولی اینکه بدون پرسینگ اجازه بازیسازی رو به تیم حریف میدن واقعا دیدن نداره! :banghead:
پ.ن: نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به مویس ندارم!!

بالا