• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
شب بدی بود دیشب که 2 تیم لندنی موفق بودن امشب 2 تیم منچستری ناکام
من روی 3 امتیاز بازی با شاختار حساب باز کرده بودم بایرلورکوزن هم تا دقیقه ی 93 تساوی کرده بود صدرنشین مطلق گروه می تونستیم بشیم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شبکه ورزش داره بازی یووه - گالا رو نشون میده. واقعا چقدر مفت پوگبا رو از دست دادیم، حیف :(

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
بحث نتیجه نیست. 1 1 نتیجه بدی نیست اما نمیدونم شما بازی رو دیدی یا نه. من بازی رو میدیدم. تیم وا داده بود. کلا میانه میدان رو داده بودن به حریف . گلی هم که زدیم روی یه حادثه بود. یه پنالتی هم به نظر من کلورلی داد که داور نگرفت

من کامل بازی رو دیدم که اینقدر واضح دارم در موردش صحبت میکنم ..
تیم خوب بازی نمیکنه ولی اونقدر ها هم که شما ها میگید فاجعه نبودیم و حرفاتون رو قبول ندارم .

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
پویان و امیر عزیز دوستان یاداوری میکنم داریم در مورد یونایتد صحبت میکنیم نه تیمای ایرانی!

پویان جان مویس اصلا تاکتیک نداره

امیر جان بدبختی همون نتیجه رو هم نمیتونه بگیره ! در مورد گواردیولا هم به هر حال من از مویس بهتر میدونمش به دو دلیل

1-سبک مخصوص خودشو داره که خیلی خوبه

2-تجربه قهرمانی داره و مربی جاه طلبی هست

فعلا که انتخاب شده ی ما ، مویسِ .....
و تا چند سال آینده هم همینجاست خیالتون راحت ...
تاکتیک نداره ؟:))
چرا اینقدر بی منطق اعتراض میکنی جدا ؟:دی
منظور بدی ندارم رفیق ولی هنوز 2ماه از فصل نگذشته ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همچین میگی پپ انگار تا حالا چه کار خوفی انجام داده. سرمربی 2 تا تیم خوب بوده. تا دید بارسا داره افول می کنه رفت بایرن که 3 گانه گرفته بود. هر وقت تونست یه تیم معمولی رو قهرمان کنه میشه گفت مربی تاپیه.

امیر جان اولا پپ گواردیولا وقتی که قبول کرد بره بایرن هنوز بایرن 3 گانه رو نزده بود. یعنی حدودا 7 8 ماه قبل از پایان فصل پپ اکی کرده بود بره بایرن

ثانیا فشار روی پپ گواردیولا هم هست. بالاخره اون هم تیمی رو تحویل گرفته که قهرمان بوده اما شما میبینی تیمش به روش برای بازی داره که نتیجه بخش هست براش.

من اصلا به نتیجه کاری ندارم. من میگم شیوه بازی. این لوچسکیو که مربی شاختار بود حرف جالبی زده بود. گفته بود که مویس بیشتر از هر مربی دیگه ای سیستم چرخشی رو انجام میده یعنی میاد تو هر بازی 5 6 تا رو عوض میکنه و این تغییرات بیشتر از اونیکه به نفع منچستر باشه به نفع حریفای منچستر هست و خب به نظر من درست میگفت و امشب حرفش ثابت شد.

من میگم ببازیم اما بازی کنیم و ببازیم. چیزی که من تا الان دیدم (دقیقا نمیدونم منچستر تا الان با مویس چند تا بازی کرده اما فکر میکنم تعداد بازیهای رسمیش دو رقمی شده باشه) بازی سر در گم بوده.

از اون طرف تو نقل و انتقالات فقط فلاینی رو گرفتن

از این طرف هم صحبت از رفتن یانوزای و زاها هست که اینده تیم هستند. خودت یادت نیست ما چقدر حرص زدیم برای اومدن زاها اما تا الان 1 دقیقه هم تو لیگ بازی نکرده.

کلا وضعیت جالبی نیست. سوتی های امروز ویدیچ رو میدیدید واقعا ناامید میشدید.

من هر بازی نگاه میکنم به این امید که این بازی تیم بهتر از بازی قبلش باشه اما متاسفانه ناامید میشم.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
تیمی که به رقابتهای لیگ قهرمانان راه پیدا نکنه بنظرتون میتونه ستاره های بزرگ رو جذب کنه؟ از طرفی قرارداد ستاره های خودش رو تمدید کنه؟ میتونه جوونهای آینده دارش رو حفظ کنه؟ من نمیدونم آخر فصل چی پیش میاد و چه نتیجه ای میگیریم و این حرفهارو هم کلی گفتم. یادمون نره فوتبال در حال حاضر با گذشته خیلی فرق کرده و با ناکامیهای حتی کوتاه مدت هم احتمال از دست دادن امتیازهایی از جمله جذب ستارگان ، تمدید قرارداد ستاره های خودی، اسپانسر و ... وجود داره.
پ.ن: گفتم بشخصه حس خوبی نسبت به مویس ندارم ولی امیدوارم حسم اشتباه باشه.

الان لیگ تموم شدُ نرفتیم لیگ قهرمانان ؟:دی
باو چقدر شما ها نا امیدین :)))

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
بحث نتیجه نیست. 1 1 نتیجه بدی نیست اما نمیدونم شما بازی رو دیدی یا نه. من بازی رو میدیدم. تیم وا داده بود. کلا میانه میدان رو داده بودن به حریف . گلی هم که زدیم روی یه حادثه بود. یه پنالتی هم به نظر من کلورلی داد که داور نگرفت

دو تا بازی (سیتی - بایرن , شاختار- منچستر) رو هم باهم می دیدی؟!!!!!!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فعلا که انتخاب شده ی ما ، مویسِ .....
و تا چند سال آینده هم همینجاست خیالتون راحت ...
تاکتیک نداره ؟:))
چرا اینقدر بی منطق اعتراض میکنی جدا ؟:دی
منظور بدی ندارم رفیق ولی هنوز 2ماه از فصل نگذشته ...

!!! به نظر شما تاکتیک داره؟!!!!!!!!!!!!! میشه بگی تاکتیک تیم چی هست برادر ؟:lol: !!!

اینکه پاس رو به عقب بدی به دروازه بان اونم بزنه زیرش تاکتیک محسوب میشه!؟

من تمام بازی های تیمو از اول فصل دیدم +چند تا از بازی های پیش فصل

این تیم تاکتیک نداره

بازیکنی مثل ولبک دقیقا نمیدونه وظیفش چیه!

رفته یکیو از وسط جنگل اورده که یه پاس ساده نمیتونه بده ! فقط بلده هد بزنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دو تا بازی (سیتی - بایرن , شاختار- منچستر) رو هم باهم می دیدی؟!!!!!!!!

بله من 2 تا سیستم دارم که توشون میتونم براحتی 2 بازی رو همزمان ببینم.

بازی من سیتی - بایرن رو بخاطر گزارش عادل از شبکه 3 دیدم و بازی یونایتد رو از جی اس سی 3

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
!!! به نظر شما تاکتیک داره؟!!!!!!!!!!!!! میشه بگی تاکتیک تیم چی هست برادر ؟:lol: !!!

اینکه پاس رو به عقب بدی به دروازه بان اونم بزنه زیرش تاکتیک محسوب میشه!؟

من تمام بازی های تیمو از اول فصل دیدم +چند تا از بازی های پیش فصل

این تیم تاکتیک نداره

بازیکنی مثل ولبک دقیقا نمیدونه وظیفش چیه!

رفته یکیو از وسط جنگل اورده که یه پاس ساده نمیتونه بده ! فقط بلده هد بزنه

من مربی نیستم که بیام اینقدر واضح یه تیم رو ببرم زیر سوال ... فکر کنم شما هم مربی نباشی ، هستی ؟:دی
خیلی عوامل روی افت منچستر تاثیر داشته ، جدای فشار تعوضی مربی ، اعضای Backroom و مدیریت گرفته تا روی اوج نبودن امثال ویدیچ و فردیناند که فصل پیش خیلی خوب بودن تا نبود حتی یه دونه گوشِ خوب که همیشه ما به داشتن گوشای خوب معروف بودیم... از نداشتن هافبک وسط گرفته تا 3 تا سوتی مسخره ی فلینی توی بازی سیتی مثلا ...!
فوتبال امروز دنیا مثه ایران نیست که شانسی منچستر بیاد از تیمی مثه شاختار که پدر چلسی و یوونتوس رو در آورده شانسی(!!!!!) مساوی بگیره ...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من مربی نیستم که بیام اینقدر واضح یه تیم رو ببرم زیر سوال ... فکر کنم شما هم مربی نباشی ، هستی ؟:دی
خیلی عوامل روی افت منچستر تاثیر داشته ، جدای فشار تعوضی مربی ، اعضای Backroom و مدیریت گرفته تا روی اوج نبودن امثال ویدیچ و فردیناند که فصل پیش خیلی خوب بودن تا نبود حتی یه دونه گوشِ خوب که همیشه ما به داشتن گوشای خوب معروف بودیم... از نداشتن هافبک وسط گرفته تا 3 تا سوتی مسخره ی فلینی توی بازی سیتی مثلا ...!
فوتبال امروز دنیا مثه ایران نیست که شانسی منچستر بیاد از تیمی مثه شاختار که پدر چلسی و یوونتوس رو در آورده شانسی(!!!!!) مساوی بگیره ...

من نمیدونم شما چرا مانور میدی روی موفقیت شاختار در مقابل تیم های دیگه

آیا وست بروم هم خارج از خونه مقابل تیم های بزرگ خوب نتیجه گرفته؟ یا نوشمک سازی ژاپن و ...؟

ببخشید این رو میگم اما مشکل شما و دوستانی مثل شما این هست که از رئیس برای خودتون خدا ساختید و فکر میکنید اون هر چی بگه حتما درسته و هیچ اشتباهی نداره

و 100% حمایتتون از مویس بخاطر این هست که توسط فرگی انتخاب شده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

الان یکی از علامت سوال های ما اینه : شما فرمودید که گوش خوب نداریم. البته درسته. والنسیا واقعا افت کرده. یانگ هم همین. منتها ما چندین هفته است سواله برامون چرا یه چند دقیقه هم فرصت به زاها نمیده.

مگه زاها بهترین بازیکن لیگ 1 نبود؟ مگه جز کاندیداهای بهترین بازیکن جوان اروپا نبوده ؟ به نظر من سوای ضعف فنی و مدیریتی اینها یه سری لجبازی هم دارند.

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
منچستر باید استعدادیابی کنه بیشتر روی پایه کار کنه وقتی منچستر مقابل هر تیمی قرار بگیره من به کمتر از برد راضی نیستم حتی بارسلونا و بایرن باشه چون ما از تیمهای برتر اروپا بودیم نباید که دلخوش به نباختن ها باشیم اونم مقابل تیمهای گمنامی مثل شاختار
این لورکوزن لعنتی هم در این وضعیت خر تو خر دقیقه ی 90 و خورده ای گل می زنه و می بره

من اگه امکان داشته باشه حاضرم به کل فوتبال رو کنار بزارم تا بخوام از تیم دیگه ای طرفداری کنم بخاطر همین از این دید نگاه می کنم که جز منچستر بقیه ی تیمها لجنهای کثیفی بیش نیستن حالا می خوان هر چقدر هم خوب بازی کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دکتر صدر یه حرف معنی دار زد.

گفت منچستر 200 300 دقیقه است که در جریان بازی گل نزده. یعنی هر چی گل زده یا رو ضربه ایستگاهی بوده یا کرنر

البته نمیدونم 200 300 دقیقه اش درست باشه اما فکر میکنم اخرین گلی که در جریان بازی زده شد تو بازی با لورکوزن بود.

وگرنه رونی که گلهاش رو با ضربه ایستگاهی زده و به لیورپول هم که کرنری گل زدیم.

همین مساله خودش یه دلیل هست که کادر فنی تیم هنوز نتونسته استراتژی پیدا کنه . حالا یا نتونسته یا اصلا استرتژی ای نداره.

ما که چاره ای جز صبر کردن نداریم اما خب خون دل میخوریم دیگه برادر

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
منچستر باید استعدادیابی کنه بیشتر روی پایه کار کنه وقتی منچستر مقابل هر تیمی قرار بگیره من به کمتر از برد راضی نیستم حتی بارسلونا و بایرن باشه چون ما از تیمهای برتر اروپا بودیم نباید که دلخوش به نباختن ها باشیم اونم مقابل تیمهای گمنامی مثل شاختار
این لورکوزن لعنتی هم در این وضعیت خر تو خر دقیقه ی 90 و خورده ای گل می زنه و می بره

من اگه امکان داشته باشه حاضرم به کل فوتبال رو کنار بزارم تا بخوام از تیم دیگه ای طرفداری کنم بخاطر همین از این دید نگاه می کنم که جز منچستر بقیه ی تیمها لجنهای کثیفی بیش نیستن حالا می خوان هر چقدر هم خوب بازی کنن

البته با لحن خط اخر موافقم نیستم ولی با کلیت حرف شما موافقم

یونایتد همیشه طرفدارای جاه طلب رو داشته هممون تشنه قهرمانی هستیم

وقتی به چهره رئیس نگاه می کردم یه قدرت واقعی یه خشم مثبت رو می دیدم ولی وقتی به چهره مویس نگاه میکنم ..... فقط یه ادم ترسو و بازنده میبینم همین!

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من نمیدونم شما چرا مانور میدی روی موفقیت شاختار در مقابل تیم های دیگه

آیا وست بروم هم خارج از خونه مقابل تیم های بزرگ خوب نتیجه گرفته؟ یا نوشمک سازی ژاپن و ...؟

ببخشید این رو میگم اما مشکل شما و دوستانی مثل شما این هست که از رئیس برای خودتون خدا ساختید و فکر میکنید اون هر چی بگه حتما درسته و هیچ اشتباهی نداره

و 100% حمایتتون از مویس بخاطر این هست که توسط فرگی انتخاب شده

حرفات خیلی غیر منطقیه !!

عملکرد تیم شاختار رو باید پس چطوری سنچید !؟:)))
از تمریناتشون ؟
باید از همین نتایج و کیفیت بازیشون سنجید برادر من ....

و راستی .. برچسب نزن !
چیزی که خودت فکر میکنی درست نیست ....

من سر بازی وست بروم 2 روز دپرس بودم ... چون کل زندگی رو میپیچونم برای بازی های یونایتد ....خود منم توی ذوقم میخوره وقتی میبینم اوضاع اینطوریه .. ولی من طرفدار یونایتدم حالا چه ببره چه ببازه ... به همین سادگی .

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
الان یکی از علامت سوال های ما اینه : شما فرمودید که گوش خوب نداریم. البته درسته. والنسیا واقعا افت کرده. یانگ هم همین. منتها ما چندین هفته است سواله برامون چرا یه چند دقیقه هم فرصت به زاها نمیده.

مگه زاها بهترین بازیکن لیگ 1 نبود؟ مگه جز کاندیداهای بهترین بازیکن جوان اروپا نبوده ؟ به نظر من سوای ضعف فنی و مدیریتی اینها یه سری لجبازی هم دارند.

خبر خوندم که زاها با دختر مویس رابطه داشته :)))
به خاطر همین توی تیم زیر 21 ساله ها مقابل بولتون هم بازی نکرده ... حق با شماست یه سری مسائل هم هست ... سر بازی نکردن رونی فصل پیش و حتی بازی نکردن نانی ، هم داستان بود....

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
رفقا راستی مصاحبه ی گری نویل رو خوندین ؟
سر بازی اورتون - نیوکاسل یه حرفای جالبی در مورد مویس زد ...
خلاصه اش :
" به مویس حداقل 3 4 فصل وقت داده میشه تا تیمی که میخوادُ بسازه ....مدتی بسیار بیشتر از بازیکنای حال حاضر تیم ...."
ظاهرا اطلاع داشت که یه سریا در این مدت تیم رو ترک میکنن چون میگفت با رختکن یونایتد در ارتباطه و ظاهرا یه عده از تمرینات مویس ناراضیَنُ این داستانا خلاصه ....

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
حرفات خیلی غیر منطقیه !!

عملکرد تیم شاختار رو باید پس چطوری سنچید !؟:)))
از تمریناتشون ؟
باید از همین نتایج و کیفیت بازیشون سنجید برادر من ....

و راستی .. برچسب نزن !
چیزی که خودت فکر میکنی درست نیست ....

من سر بازی وست بروم 2 روز دپرس بودم ... چون کل زندگی رو میپیچونم برای بازی های یونایتد ....خود منم توی ذوقم میخوره وقتی میبینم اوضاع اینطوریه .. ولی من طرفدار یونایتدم حالا چه ببره چه ببازه ... به همین سادگی .

من نمیگم شاختار تیم بدی هست فقط میگم شما جوری حرف میزنی که انگار عملکرد ضعیف تیم فقط مربوط به این بازی میشه

منم طرفدار یونایتدم حتی فراتر یونایتد رو یکی از سه ستون اصلی زندگیم میدونم! دوست ندارم این ستون خراب بشه

همین الان هم دیر نشده میتونن مویس رو برکنار کنن و مربی خوبی مثل هیدینگ رو بیارن.اگر این کار رو نکنن یونایتد به وضعیت لیورپول دچار میشه

بالا