همچین میگی پپ انگار تا حالا چه کار خوفی انجام داده. سرمربی 2 تا تیم خوب بوده. تا دید بارسا داره افول می کنه رفت بایرن که 3 گانه گرفته بود. هر وقت تونست یه تیم معمولی رو قهرمان کنه میشه گفت مربی تاپیه.
امیر جان اولا پپ گواردیولا وقتی که قبول کرد بره بایرن هنوز بایرن 3 گانه رو نزده بود. یعنی حدودا 7 8 ماه قبل از پایان فصل پپ اکی کرده بود بره بایرن
ثانیا فشار روی پپ گواردیولا هم هست. بالاخره اون هم تیمی رو تحویل گرفته که قهرمان بوده اما شما میبینی تیمش به روش برای بازی داره که نتیجه بخش هست براش.
من اصلا به نتیجه کاری ندارم. من میگم شیوه بازی. این لوچسکیو که مربی شاختار بود حرف جالبی زده بود. گفته بود که مویس بیشتر از هر مربی دیگه ای سیستم چرخشی رو انجام میده یعنی میاد تو هر بازی 5 6 تا رو عوض میکنه و این تغییرات بیشتر از اونیکه به نفع منچستر باشه به نفع حریفای منچستر هست و خب به نظر من درست میگفت و امشب حرفش ثابت شد.
من میگم ببازیم اما بازی کنیم و ببازیم. چیزی که من تا الان دیدم (دقیقا نمیدونم منچستر تا الان با مویس چند تا بازی کرده اما فکر میکنم تعداد بازیهای رسمیش دو رقمی شده باشه) بازی سر در گم بوده.
از اون طرف تو نقل و انتقالات فقط فلاینی رو گرفتن
از این طرف هم صحبت از رفتن یانوزای و زاها هست که اینده تیم هستند. خودت یادت نیست ما چقدر حرص زدیم برای اومدن زاها اما تا الان 1 دقیقه هم تو لیگ بازی نکرده.
کلا وضعیت جالبی نیست. سوتی های امروز ویدیچ رو میدیدید واقعا ناامید میشدید.
من هر بازی نگاه میکنم به این امید که این بازی تیم بهتر از بازی قبلش باشه اما متاسفانه ناامید میشم.