rashiddivx
Registered User
هایلایت بازی رو دیدم بنظرم پیروزی کاملا حقمون بود دو تا به تیر زدیم در یک صحنه هم که فلینی توپ رو به آسمون فرستاد راحت می تونست به فن پرسی پاس بده اگه کمی شانس داشتیم مثل آرسنال و چلسی می تونستیم با 4 گل ببریم
باید ببریم باید قهرمان شیم چون ما یونایتد هستیم
توهم داری نه ؟؟قهرمانی؟ نخندون مارو این تیم حتی اگه سهمیه ی یورو لیگ رو هم بگیره باید خوشحال باشی مثل لیورپول و آرسنال میره توی بحران و با خرید بازیکن و تعویض مربی هم حل نمیشه الان نوبت آرسنال و چلسی و سیتی و لیورپوله که هر کدومشون چند تا جام بگیرن و ما باید حداقل تا یک دهه بشینیم نگاه کنیم
منچستر بدون فرگوسن همینه شاید هر 10 سال یا 20 سال یکبار بتونیم جام بگیریم
گویا از این فصل داری بازی های یونایتد رو میبینی یا هنوز تو جو لیگ ایرانی شما
ما داریم در مورد منچستر یونایتد حرف میزنیم نه کبریت بی خطر!
خدا وکیلی عدنان نبود همین گل رو هم نداشتیم
چی شکل بگیره؟ تیمی که فصل پیش با اقتدار قهرمان لیگ شده شکل بگیره؟
من مویس رو مقصر نمیدونم جز چند مورد مثل تعویض اشتباه و خربد اشتباه
مقصر بازیکنای بی غیرت هستن بی غیرت و بی خیال
خيلي تند ميري شما!! يعني انقد سخته درك اين موضوع كه بعد از ٢٧ سال حضور رئيس نبودش يه تغيير اساسيه؟ يه بخش بزركي از يونايتد فركوسن بود كه خلاش خواه ناخواه حس خواهد شد، اين ك انتظار داشته باشي تيم بعد از رئيس همونجوري بالا بمونه ديوانكيه!!
يونايتد اين يكي دو فصل اون يونايتد نخواهد بود، جه شما به تيم و بازيكنا و من طرفدار بي احترامي كني جه نكني
بايد صبر داشت، اين transformation زمان ميبره.
هنوزم رو اين حرفم هستم كه توي اين بازي أصلا و أصلا و اصلا بد نبوديم
بقيه حرفاتونم واقعا نشنيده ميكيرم! جون جفتمون طرفدار يونايتديمو بعيد ميدونم شما هم ليكي مثل ايرانو ايرانو دنبال كني!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
کسی به شما توهین نکرد
بیخیال اقا من دیگه در مورد این موضوع بحث نمیکنم شما معتقدی مویس دو فصل زمان میخواد من معتقدم نهایتش 10 تا بازی
منم دعوا ندارم دادا! ميكم خوبه عصبانيتو كنترل كنيم و منطقي حرف بزنيم، كه امثال اون اقا نيان و جرت بكن درباره تيممون!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
خلاصه بازی رو دیدم. واقعا موقعیت به اندازه کافی داشتیم که کار رو تموم کنیم. این هم از بدشانسی ما هست. اون موقعیت ها گل نمیشه ولی اونا اونجوری گل میزنن!
همچنان به این تیم امیدوارم. فصل طولانی تر از اونیه که بخواهیم فکر کنیم x قهرمانه و ما هم برای بقا تو لیگ باید بجنگیم.
پ.ن : پست اون یوزر دوم ها رو ریپورت کنید. حتی کوت هم نکنید. ارزش نداره :دی
کسی به شما توهین نکرد
بیخیال اقا من دیگه در مورد این موضوع بحث نمیکنم شما معتقدی مویس دو فصل زمان میخواد من معتقدم نهایتش 10 تا بازی
|
|