• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
هایلایت بازی رو دیدم بنظرم پیروزی کاملا حقمون بود دو تا به تیر زدیم در یک صحنه هم که فلینی توپ رو به آسمون فرستاد راحت می تونست به فن پرسی پاس بده اگه کمی شانس داشتیم مثل آرسنال و چلسی می تونستیم با 4 گل ببریم

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
باید ببریم باید قهرمان شیم چون ما یونایتد هستیم

قهرمانی؟ نخندون مارو این تیم حتی اگه سهمیه ی یورو لیگ رو هم بگیره باید خوشحال باشی مثل لیورپول و آرسنال میره توی بحران و با خرید بازیکن و تعویض مربی هم حل نمیشه الان نوبت آرسنال و چلسی و سیتی و لیورپوله که هر کدومشون چند تا جام بگیرن و ما باید حداقل تا یک دهه بشینیم نگاه کنیم
منچستر بدون فرگوسن همینه شاید هر 10 سال یا 20 سال یکبار بتونیم جام بگیریم

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
قهرمانی؟ نخندون مارو این تیم حتی اگه سهمیه ی یورو لیگ رو هم بگیره باید خوشحال باشی مثل لیورپول و آرسنال میره توی بحران و با خرید بازیکن و تعویض مربی هم حل نمیشه الان نوبت آرسنال و چلسی و سیتی و لیورپوله که هر کدومشون چند تا جام بگیرن و ما باید حداقل تا یک دهه بشینیم نگاه کنیم
منچستر بدون فرگوسن همینه شاید هر 10 سال یا 20 سال یکبار بتونیم جام بگیریم
توهم داری نه ؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گویا از این فصل داری بازی های یونایتد رو میبینی یا هنوز تو جو لیگ ایرانی شما

ما داریم در مورد منچستر یونایتد حرف میزنیم نه کبریت بی خطر!

خدا وکیلی عدنان نبود همین گل رو هم نداشتیم

چی شکل بگیره؟ تیمی که فصل پیش با اقتدار قهرمان لیگ شده شکل بگیره؟

من مویس رو مقصر نمیدونم جز چند مورد مثل تعویض اشتباه و خربد اشتباه

مقصر بازیکنای بی غیرت هستن بی غیرت و بی خیال

خيلي تند ميري شما!! يعني انقد سخته درك اين موضوع كه بعد از ٢٧ سال حضور رئيس نبودش يه تغيير اساسيه؟ يه بخش بزركي از يونايتد فركوسن بود كه خلاش خواه ناخواه حس خواهد شد، اين ك انتظار داشته باشي تيم بعد از رئيس همونجوري بالا بمونه ديوانكيه!!
يونايتد اين يكي دو فصل اون يونايتد نخواهد بود، جه شما به تيم و بازيكنا و من طرفدار بي احترامي كني جه نكني
بايد صبر داشت، اين transformation زمان ميبره.
هنوزم رو اين حرفم هستم كه توي اين بازي أصلا و أصلا و اصلا بد نبوديم
بقيه حرفاتونم واقعا نشنيده ميكيرم! جون جفتمون طرفدار يونايتديمو بعيد ميدونم شما هم ليكي مثل ايرانو ايرانو دنبال كني!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
"I thought we had really good pockets of play at some points of the game, but not enough control. Conceding in the last minute was a real sickener," said David Moyes after the draw with Southampton. "We’re aware of what we have to do now. We’ll get ready to go again, starting with the next game against [Real] Sociedad." More from the boss

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان به عنوان یک کوچکتر ازتون میخوام نقد منصفانه و البته همراه با الفاظ درست و بدون بی احترامی به بازیکنان و باشگاه داشته باشین.
و لطفا بعضی پستها رو کوت نکنید و تنها ریپورت کنین.
پ.ن: شعار جدید هواداران یونایتد:
مویس یادت باشه زاها باید باشه :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خيلي تند ميري شما!! يعني انقد سخته درك اين موضوع كه بعد از ٢٧ سال حضور رئيس نبودش يه تغيير اساسيه؟ يه بخش بزركي از يونايتد فركوسن بود كه خلاش خواه ناخواه حس خواهد شد، اين ك انتظار داشته باشي تيم بعد از رئيس همونجوري بالا بمونه ديوانكيه!!
يونايتد اين يكي دو فصل اون يونايتد نخواهد بود، جه شما به تيم و بازيكنا و من طرفدار بي احترامي كني جه نكني
بايد صبر داشت، اين transformation زمان ميبره.
هنوزم رو اين حرفم هستم كه توي اين بازي أصلا و أصلا و اصلا بد نبوديم
بقيه حرفاتونم واقعا نشنيده ميكيرم! جون جفتمون طرفدار يونايتديمو بعيد ميدونم شما هم ليكي مثل ايرانو ايرانو دنبال كني!

کسی به شما توهین نکرد

بیخیال اقا من دیگه در مورد این موضوع بحث نمیکنم شما معتقدی مویس دو فصل زمان میخواد من معتقدم نهایتش 10 تا بازی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کسی به شما توهین نکرد

بیخیال اقا من دیگه در مورد این موضوع بحث نمیکنم شما معتقدی مویس دو فصل زمان میخواد من معتقدم نهایتش 10 تا بازی

منم دعوا ندارم دادا! ميكم خوبه عصبانيتو كنترل كنيم و منطقي حرف بزنيم، كه امثال اون اقا نيان و جرت بكن درباره تيممون!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
منم دعوا ندارم دادا! ميكم خوبه عصبانيتو كنترل كنيم و منطقي حرف بزنيم، كه امثال اون اقا نيان و جرت بكن درباره تيممون!

امثال اون رو شما توجه نکن برادر لایق جواب دادن هم نیستن

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
دیـــویـــد مـــویـــس :

"ما به اندازۀ کافی تلاش کردیم که بتونیم بیشتر از یک گل هم بزنیم، ولی در بعضی زمانها واقعا کنترل لازم رو روی توپ نداشتیم. شروع خوب با یک گل زود هنگام و ادامۀ مسیر می تونست عالی باشه. من توسط نمایش عدنان تحت تأثیر قرار گرفتم که نهایتا حرکتش به گل رابین منجر شد."

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
عدنان به عنوان بهترین بازیکن در بازی امروز انتخاب شد.
راول موریسون در بازی امروز وستهام در برابر سیتی که 3-1 باختن، پاس گل داده.
پ.ن:به امید بازی دادن به زاها! تصمیم دارم اینقدر از زاها بگم که مویس شرمنده شه :D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خلاصه بازی رو دیدم. واقعا موقعیت به اندازه کافی داشتیم که کار رو تموم کنیم. این هم از بدشانسی ما هست. اون موقعیت ها گل نمیشه ولی اونا اونجوری گل میزنن!

همچنان به این تیم امیدوارم. فصل طولانی تر از اونیه که بخواهیم فکر کنیم x قهرمانه و ما هم برای بقا تو لیگ باید بجنگیم.

پ.ن : پست اون یوزر دوم ها رو ریپورت کنید. حتی کوت هم نکنید. ارزش نداره :دی

Red.Devils

Registered User
لایک‌ها
52
خلاصه بازی رو دیدم. واقعا موقعیت به اندازه کافی داشتیم که کار رو تموم کنیم. این هم از بدشانسی ما هست. اون موقعیت ها گل نمیشه ولی اونا اونجوری گل میزنن!

همچنان به این تیم امیدوارم. فصل طولانی تر از اونیه که بخواهیم فکر کنیم x قهرمانه و ما هم برای بقا تو لیگ باید بجنگیم.

پ.ن : پست اون یوزر دوم ها رو ریپورت کنید. حتی کوت هم نکنید. ارزش نداره :دی

بنده بازی امروز رو نتونستم نگاه کنم. کلاس داشتم.
الان که اومدم اینجا فهمیدم چی شده. کلی حالم گرفته شد....
فقط میتونم بگم : به امید یه روز خوب

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کسی به شما توهین نکرد

10 بازی؟!! حتی عربا هم بیشتر از این مهلت میدن! کسی اینجا عاشق چشم و ابروی مویس نیست ولی تعویض مربی در این مقطع فقط و فقط باعث افزایش بحران در تیم میشه و هیچ تضمینی نیست که مربی بعدی بتونه برای تیم موفقیت بیاره
حالا خوبه خودت هم چند بار گفتی که مویس بی تقصیره و بازیکن ها علیه مویس دست به یکی کردن و از این حرفها حالا دوباره یقیه ی مویس رو گرفتی
باب شده یه عده بعد از باخت دنبال مقصر می گردن تا خودشون را خالی کنن در یه بازی رونی میشه تاج سر در یه بازی دیگه عوضی در یه بازی مویس بی گناهه در یه بازی دیگه مویس گناهکار
ما هم از باخت عصبی میشیم ولی این کارا و عقده گشایی راه درستی نیست

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
جسی لینگاردُ نیک پاولُ انجلو هنریکسُ برگردونن با زاها و یانوزای چیچاریتو و ولبک ، جونز ، اسمالینگ و اوانز و ده خیا و رافائل و یه سری با تجربه ... چقدر بازیکن جوونِ خوب داریم خداییش ...:دی
تا حالا از این منظر به این فکر نکرده بودم که میشه مثه آرسنال 2 3 سال پیش مهد کودک راه انداخت (که البته نتیجه اش واقعا خوب از آب در اومد ...)

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
[h=2]سرمربي منچستريونايتد از تساوي مقابل ساوتهمپتون ابراز ناراحتي کرد و گفت که تيمش بايد روي ضربه‌هاي شروع مجدد بيشتر کار کند.[/h]
00034011.jpg

منچستريونايتد در ادامه نتيجه‌هاي ضعيف خود در اين فصل در خانه خودي مقابل ساوتهمپتون به تساوي يک بر يک رسيد.

رابين فان پرسي 26 براي يونايتدها گل زد تا تيمش يک بر صفر پيش بيفتد. اين نتيجه تا دقيقه 89 پابرجا ماند تا اينکه ادم لالانا دروازه ميزبان را باز کرد. يونايتد با اين تساوي 11 امتيازي شد تا در رده هشتم جدول قرار بگيرد و ساوتهمپتون هم با 15 امتياز به رده پنجم رسيد.

ديويد مويس در مورد اين ديدار گفت: موقعيت‌هاي خوبي داشتيم و مي‌توانستيم نتيجه را به سود خودمان کنيم. زماني که يک بر صفر پيش بوديم مي‌دانستيم که حريف اين شانس را دارد که با يک گل بتواند زمين را با امتياز ترک کند. تصور من بر اين اساس بود که مي‌توانيم اين پيکار را با همان يک گل به پايان ببريم تا اينکه در دقيقه پاياني ساوتهمپتون صاحب آن ضربه کرنر شد. در جلسه‌هاي تمريني روي ضربه‌هاي ايستگاهي کار کرديم اما به نظر مي‌رسد اين کار را به اندازه کافي انجام نداديم. در برخي از دقيقه‌هاي اين ديدار خوب بوديم. حريف هم زماني که ما خوب نبوديم نمايشي درخور توجه از خودش نشان داد.

بر خلاف نتيجه‌اي که به دست آمد مويس معتقد است نمايش عدنان يانوزاي، هافبک جوان منچستريونايتد که به تازگي قراردادي پنج ساله با يونايتدها امضا کرده يکي از نکته‌هاي مثبت اين ديدار بوده است.

مويس در اين مورد عنوان کرد: عدنان شايسته جايگاهي است که در آن قرار دارد. او در گلي که ما زديم تاثير داشت و يکي از بهترين بازيکنان يونايتد از نظر پاس دادن و حرکت‌هاي داخل زمين بود. او خيلي با استعداد است و من تلاش مي‌کنم از او در زمان‌هاي درست استفاده کنم. همه ما از نتيجه‌اي که به دست آمد ناراحت هستيم اما عدنان عالي بود.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
[h=1]فرگوسن: منچستر با مويس امسال جام مي‌گيرد[/h]
[h=2]سر آلکس فرگوسن با وجود شروع کابوس‌وار مويس با شياطين سرخ به موفقيت او در اولدترافورد اطمينان دارد. او مي‌گويد که شک ندارد که منچستريونايتد با سرمربي اسکاتلندي خود امسال جام مي‌گيرد.[/h]
00942668.jpg

منچستريونايتد در هفته‌ هشتم ليگ برتر انگليس نااميدکننده ظاهر و با تساوي يک بر يک برابر ساوتهمپتون در اولدترافورد متوقف شد تا ناکامي‌هاي مويس با اين تيم هم چنان ادامه داشته باشد.

سرآلکس فرگوسن، سرمربي سابق منچستريونايتد با وجود شروع کابوس‌وار مويس با اين تيم هم چنان معتقد است که هموطن اسکاتلندي‌اش در اولدترافورد موفق خواهد شد.

فرگوسن در گفت‌وگو با شبکه "اسکاي اسپورت" عنوان کرد: بسيار خوب خواهد بود اگر مويس بتواند يک قهرماني در فصل جديد با منچستر يونايتد به دست آورد. فرقي نمي‌کند اين قهرماني در ليگ برتر انگليس باشد يا جام اتحاديه، جام حذفي و يا ليگ قهرمانان اروپا. اطمينان دارم که مويس امسال با منچستر جام مي‌گيرد.

پرافتخارترين سرمربي تاريخ شياطين سرخ افزود: اينجا در منچستر يونايتد اولويت‌هايي وجود دارد که با ديگر باشگاه‌ها متفاوت است. الان همه بر مويس به خاطر کسب نتايج بد فشار مي‌آورند و از او انتقاد مي‌کنند. آنها مي‌خواهند او را با مربي که 26 سال در منچستر يونايتد مربيگري کرده است، مقايسه کنند. ماموريت مويس آن گونه که بعضي‌ها فکر مي‌کنند اصلا آسان نيست به ويژه اين که الان شرايط در ليگ برتر انگليس فرق کرده است، چرا که تعداد مدعيان کسب عنوان قهرماني افزايش يافته است. الان مي‌توانم بگويم که شش تيم شانس قهرماني را دارند.

فرگوسن در پايان سخنان خود گفت: مويس از حمايت کامل باشگاه منچستر يونايتد برخوردار است. منچستر يونايتد باشگاه بزرگي است و همه از اين تيم قهرماني مي‌خواهند. مويس براي کسب جام با منچستر يونايتد تنها به کمي شانس نياز دارد. اميدواريم که هر چه زودتر با کسب نتايج خوب به ثبات لازم در نيمکت منچستر برسد.

بالا