• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

تا به حال اونطور که ما میدیدیم جز در موارد استثنایی بخش فوتبال خارجی، منظم تر ، با ثبات تر و محترم تر از بخش داخلی بوده. شاید بخاطر پخته تر بودن کاربرهاش یا هر دلیل دیگه ای... اما این چندوقته انگار شرایط داره فرق میکنه. رفقا این متن رو صرفا برای این تاپیک نمینویسم، برای کل بخش هست. از این به بعد نظارت بر بخش خارجی رو تشدید میکنیم. امیدوارم دوباره خودتون روال رو به نظم و احترام و کیفیت برگردونید که شرمنده شما نباشیم...

پاینده باشید

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
درود

تا به حال اونطور که ما میدیدیم جز در موارد استثنایی بخش فوتبال خارجی، منظم تر ، با ثبات تر و محترم تر از بخش داخلی بوده. شاید بخاطر پخته تر بودن کاربرهاش یا هر دلیل دیگه ای... اما این چندوقته انگار شرایط داره فرق میکنه. رفقا این متن رو صرفا برای این تاپیک نمینویسم، برای کل بخش هست. از این به بعد نظارت بر بخش خارجی رو تشدید میکنیم. امیدوارم دوباره خودتون روال رو به نظم و احترام و کیفیت برگردونید که شرمنده شما نباشیم...

پاینده باشید
شما هم دیگه خیلی سفت و سخت میگیرید!
من به مویس و زاها ....... گفتم بهم اخطار میدین!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
همین که پست هزارمت رو توی تاپیک منچستری ها دادی خودش یه افتخاریه که ن(ص س ث S )یب کمتر کسی میشه :)
خودم واقفم!
میخوام فردا کل پی تی رو نهار دعوت کنم خونمون به خاطر این افتخار بزرگ!!!

بابا حداقل یه مدت اسمایلی نذارین آدم بفهمه از وسط جدول بودن ناراحتین!!

Last edited:

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
منچستر به دنبال جذب کوينترائو اورا ساز جدايي كوك كرد
يونايتد همچنين دنبال ايكر كاسياس ميباشد گفتني است گليزر ها ٧٠ ميليون پوند بودجه در اختيار مويس قرار دادند

نظر شما

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
يونايتد همچنين دنبال ايكر كاسياس ميباشد گفتني است گليزر ها ٧٠ ميليون پوند بودجه در اختيار مويس قرار دادند

نظر شما

به نظرم جذب مدافع چپ خیلی محتمل هست. کوئنترائو یا بینز. همچنین یه هافبک. واقعا وسط زمین مشکل داریم.
کاسیاس به نظرم شایعه هست. چون بیاد اینجا باز هم نیمکت نشینه. دخیا عالی کار کرده.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نظر شما

كاسياس که دیگه آخرای فوتبالشه خرید این بازیکن یعنی حروم کردن پول
تیم در خط دفاع و هافبک نیاز به تقویت داره بنظرم باید 2 تا مدافع و 2 تا هافبک خوب بگیریم رونی رو بیاریم نوک ولبک رو هم بدیم بره

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اظهار نظر ارسن ونگر :منچستر هنوز شانس قهرمانی دارد

اخه اگر ما هم نشیم که تو تا ۱۰۰ سال دیگه ارسنال رو نمیتونی دوم کنی البته حق داره اما ۱درصد فکر کنید اوزیل مصدوم شه فکر کنم ارسنال از ادامه ی مسابقات انصراف میده خخخخخخ
یک بار که گفتی بوقچی.
الانم اینطور.
سکوت می کنم به احترام دوستان منچستری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاپیک کل کل اونوره... پستاتو در باره سایر تیم ها اونور بده. اینجا بهم نریزه.
حواسم به کل پستات از اول فصل تا الان هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظرم جذب مدافع چپ خیلی محتمل هست. کوئنترائو یا بینز. همچنین یه هافبک. واقعا وسط زمین مشکل داریم.
کاسیاس به نظرم شایعه هست. چون بیاد اینجا باز هم نیمکت نشینه. دخیا عالی کار کرده.

کاسیاس به درد منچستر نمیخوره. دخه آ اینده یونایتد هست. واقعا اگه اینا کاسیاس رو جذب کنن باید به عقلشون شک کرد. البته کاسیاس دروازه بان واقعا خوبیه. اما خب همونطور که بچه ها گفتند سنی ازش گذشته.

در ضمن دوستان لطفا کل کل نکنند :)

sadegh196

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
38
منچستر امسال قهرمان لیگ و جام حذفی میشه...به اوضاع خوبمون برمیگردیم اینو شک نکنید...امیدوارم تو ژانویه بتونیم یه بازیساز خوب بگیریم

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
امروز تولد یکی از بهترین مدافع جهان کاپـــــــــــیتـــــــان ویـــدیچ هستش و بازیکن مورد علاقه من هست

تولدت مبارک کاپـــتان ویــدا

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
با یونایتد :
1- در اولین بازیش جام گرفت .
2- لیورپول را از یک جام حذف کرد .
برای اعتماد اولیه کافی به نظر میرسه ...

مویس میتواند ....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

نظر شما

دفاع چپ که خریدش خیلی خیلی محتمل هست و گزینه های مطرح شده : لیتون بینتز - لوک شاو - کوئنترائو هستن.
در رابطه با کاسیاس به نظر من شایعه ای بیش نیست و البته من توی سایت تریبال فوتبال خوندم یونایتد بدنبال بخدمت گرفتن فراستر دروازه بان سلتیک هستش که توی بازی با بارسا خیلی خیلی خوب کار کرده و البته قدش هم 2 متر و 1 سانتیمتر هستش و فیزیک خیلی خوبی برای دروازه بانی داره. از طرفی یک دروازه بان جوان 15 ساله هم توی تمرینات شرکت کرده بود و شایعه خریدش هنوز هست.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
با یونایتد :
1- در اولین بازیش جام گرفت .
2- لیورپول را از یک جام حذف کرد .
برای اعتماد اولیه کافی به نظر میرسه ...

مویس میتواند ....

کامران دهنت س... با امضات :D:lol:

بالا