• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
فرگوسن: بزرگترین افسوسم از دست دادن یاپ استام بود!
32319980548221273076.jpg

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
رئیس

- رونی در سال 2010 از من خواست اوزیل رو بخریم ، من پاسخ دادم این مسئله که ما چه کسی رو بخریم هیچ ارتباطی به تو ندارد

2 بار پیشنهاد سر مربیگری تیم ملی انگلیس را رد کردم .

- در باره فن پرسی گفت : او باشگاهی با حقوق کمتر و موفقیت بیشتر انتخاب کرد.(رد پیشنهاد سیتی) همچنین رئیس گفته حق با ونگر بوده وقتی موقع خرید رابین بهش گفته تو نمیدونی که چه بازیکن خوبی رو داری میگیری -

روز بعد قهرمانی 2013 ، رونی درخواست خروج کرد از من .

Richards: You can't simply write off United

Manchester City defender Micah Richards says it's too soon to write off their great rivals Manchester United from the title race.

"United will come strong again." he said. ...

"They are a massive club, they have been in these positions before and they know how to get out of them.

"Let’s not kid ourselves, Sir Alex Ferguson is probably the best manager ever. He’s probably like having a 12th man in your team.

"It will be hard for them, losing Fergie, but I think in time David Moyes will get it right because he is a fantastic manager."

Last edited:

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
رئیس

- رونی در سال 2010 از من خواست اوزیل رو بخریم ، من پاسخ دادم این مسئله که ما چه کسی رو بخریم هیچ ارتباطی به تو ندارد

2 بار پیشنهاد سر مربیگری تیم ملی انگلیس را رد کردم .

- در باره فن پرسی گفت : او باشگاهی با حقوق کمتر و موفقیت بیشتر انتخاب کرد.(رد پیشنهاد سیتی) همچنین رئیس گفته حق با ونگر بوده وقتی موقع خرید رابین بهش گفته تو نمیدونی که چه بازیکن خوبی رو داری میگیری -

روز بعد قهرمانی 2013 ، رونی درخواست خروج کرد از من .

Richards: You can't simply write off United

Manchester City defender Micah Richards says it's too soon to write off their great rivals Manchester United from the title race.

"United will come strong again." he said. ...

"They are a massive club, they have been in these positions before and they know how to get out of them.

"Let’s not kid ourselves, Sir Alex Ferguson is probably the best manager ever. He’s probably like having a 12th man in your team.

"It will be hard for them, losing Fergie, but I think in time David Moyes will get it right because he is a fantastic manager."
این مطلب رو صبح خوندم و افسوس خوردم

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
با یونایتد :
1- در اولین بازیش جام گرفت .
2- لیورپول را از یک جام حذف کرد .
برای اعتماد اولیه کافی به نظر میرسه ...

مویس میتواند ....

چه پستی ، چه امضایی !
آقا من نوکرم !
بد جور روحیه دادی ...

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
قسمت های از صحبت های فرگی در کتاب زندگینامه اش :

رابین بین کسب افتخار و کسب حقوق بیشتر افتخار را انتخاب کرد و به یونایتد آمد.

دیوید بکهام را فروختم چون فکر میکرد بزرگتر از مربی باشگاه است اما روی کین را از تیم کنار گذاشتم چون فکر میکرد مربی باشگاه است!

قوی ترین جای بدن روی کین زبانش بود.

رونی در سال ۲۰۱۰ به من گفت اوزیل را بخر من به او گفتم توی مسائل مربوط به خودت دخالت کن!

دیوید بکهام تنها بازیکن من بود که شهرت را به جای فوتبالیست بهتر شدن انتخاب کرد.
65208541310325118575.jpg

رونالدو با استعداد ترین بازیکنی بود که من داشتم.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
سر آلکس افشا کرد که ویدیچ ممکن بود برای حضور در جنگ یونایتد را ترک کند!

فرگوسن : ویدیچ بسیار سرسخت و سازش ناپذیر بود.اون به صرب بودنش افتخار میکرد.سال 2009 پیش من اومد و گفت ممکن است فراخوانده بشه!
گفتم منظورت از فراخوانده شدن چیه؟؟؟
وی گفت به کوزوو! (Kosovo) این وظیفه منه از سرزمینم دفاع کنم.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
ارسنال ۱ دورتموند ۱ بازی زیبایی بود از دو طرف گل ارسنال روی اشتباه ۱۰۰/ دروازه بان بود دوس دارم مرحله بد بخوریم به ارسنال بسیار عالی میشه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
سر آلکس :
“هنگامی که من به یونایتد ملحق شدم, تشویق بی نظیری از مت بازبی گرفتم و من امیدوارم به همان شکل به مویز کمک کنم. او سیستم حمایتی بی نظیری در کنار خود دارد. آنها واقعا شروع سختی در فصل جاری داشتند اما شما یک چیزی را می دانید؟ منچستریونایتد تنها باشگاهی در لیگ است که می تواند از رتبه های پایین بیاید و لیگ را فتح کند, به من اعتماد کنید. زمانی که آنها روی غلطک بیافتند, بهترین خواهند بود.”

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
ارسنال باخت اولین باخت اوزیل با ارسنال در لیگ قهرمانان و اما یونایتد وارد میشود فردا میخوایم بترکونیم جونمممممممم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا این یورگن کلوپ کامپیوتره .

سیستم تیمش اوزیل رو محو کرده بود.

اگه این کلوپ سرمربی یونایتد بود چی میشد به نظرتون ؟

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
یه خبر عالییییییی

روبین فن پرسی اعلام کرده سو تفاهمش با مویس حل شده در ادامه گفته سعی میکنم بهترین بازی هارو تو یونایتد انجام بدم و در این تیم خدا حافظی کنم

بالا