• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حاشیه نساز اوزیل کیه دیگه اااااااا

چه حاشیه ای ؟ اوزیل در حال حاضر موثر ترین مهره ارسناله و کلوپ با استراتژیش کاری کرده بود که این مهره رو از کار انداخته بود. اگه کلوپ مربی منچستر یونایتد میشد احتمالا اشک مورینیو و ونگر و پلگرینی و راجرز و ویلاش بواش رو در میاورد.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
چه حاشیه ای ؟ اوزیل در حال حاضر موثر ترین مهره ارسناله و کلوپ با استراتژیش کاری کرده بود که این مهره رو از کار انداخته بود. اگه کلوپ مربی منچستر یونایتد میشد احتمالا اشک مورینیو و ونگر و پلگرینی و راجرز و ویلاش بواش رو در میاورد.
مویس هم میتونه زمان بدین بهش !!!:hmm:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
واقعا این یورگن کلوپ کامپیوتره .

سیستم تیمش اوزیل رو محو کرده بود.

اگه این کلوپ سرمربی یونایتد بود چی میشد به نظرتون ؟
من خیلی کلوپ رو قبول دارم و قبل از انتخاب مویس خیلی دوست داشتم کلوپ رو روی نیمکت یونایتد ببینم. جدا از توان و هوش مربیگری و مدیریتش، اصلا دیوونه حرکات و هیجانش در کنار زمینم:D شادیهای امشبش بعد از گلهای دورتموند هم جالب بودن. تیم دورتموند هم واقعا چشم نواز و تهاجمی بازی میکنه.
در هرصورت حالا ما مویس رو داریم و وقتی فرگی میگه مویس انتخاب درسته و هوادارن یونایتد باید ازش حمایت کنن، من کی باشم رو حرف فرگی حرف بزنم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
واقعا این یورگن کلوپ کامپیوتره .

سیستم تیمش اوزیل رو محو کرده بود.

اگه این کلوپ سرمربی یونایتد بود چی میشد به نظرتون ؟
من یه جایی خوندم کلوپ در تمریناتش از روبات استفاده می کنه! بازیکن ها رو زیر توپهایی با سرعت و قدرت بیشتر از حالت طبیعی فوتبال تحت فشار می گذارن تا داخل زمین بتونن به راحتی از پس کار بر بیان اگه دقت کنید اکثر پاسهاشون با قدرت و سرعت زیادی رد و بدل میشه در انجامش هم مشکلی ندارن چون در تمرینات با فشار به مراتب بیشتری تمرین کردن و انجام دادنش در زمین بازی با فشار کمتر براشون کاری نداره
بایرن مونیخ هاینکس هم سبک بازیش رو از کلوپ اسکی رفته بود خصوصا اون سالی که هم حذفی و هم لیگ رو به دورتمند باختن سبک بازی بایرن گرایش کاملا آشکاری به سمت دورتمند داشت و از جایی که بایرن مهره های بهتری نسبت به دورتمند داشت فصل پیش تونست با همون سبک کلوپ بر دورتمند غلبه کنه
ولی در کل کلوپ به درد ما نمیخوره چون بعیده بخواد برای منچستر مربی وفاداری باشه یه مربی در کنار توانایی وفاداری هم لازم داره خصوصا برای منچستر امیدوارم همین مویس رفته رفته یه تحولی در تیم ایجاد کنه اگه مویس نتونه نتیجه بگیره مطمئن باشید منچستر به مشکل اساسی خواهد خورد مجبوریم بیافتیم رو دور تعویض سرمربی و معلوم نیست اصلا بتونیم سرمربی ایده عالی پیدا کنیم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راستی دوستان نمیدونم این خیر روکسی گذاشت یا نه: چندروز پیش هم قسمت انگلیسی سایت گل و هم تریبال فوتبال زدن که یونایتد آماده فروش اشلی یانگ در صورت اراءه پیشنهاد خوب در ژانویه هستش.
من که خیلی از این خبر خوشحال شدم :D

bitoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - سرمربی که باعث شد یونایتد عناوین قهرمانی بیشتری در مقایسه با لیورپول در لیگ برتر بدست آورد, آشکار ساخت که در ماه فوریه به مویز گفته بود که قرارداد جدیدی با اورتون منعقد نکند و برای رفتن به “یک باشگاهی بزرگتر” دست نگه دارد.
سرمربی سابق منچستریونایتد گفت: او(مویز) در حوالی ماه فوریه برای کمی مشاوره درباره قرارداد خود به من زنگ زد, آنها او را تحت فشار گذاشته بودند تا قرارداد جدیدی امضا کند.
“من خودم می دانستم که قصد بازنشسته شدن دارد, بنابراین من فکر می کردم که اگر او قرارداد جدیدی امضا کند, گرفتن او برای ما سخت خواهد شد.”
.
278488hp2.jpg
.
“من به او گفتم که تو ۱۰ سال آنجا بوده ای که به اندازه کافی طولانی است, تو به باشگاهی بزرگتر خواهی رفت.”
“من مرتب با او تماس می گرفتم تا اطمینان حاصل کنم که او قرارداد جدیدی امضا نمی کند.”
“ما باید تا زمانی که هیئت مدیره تصمیم می گرفتند, صبر می کردیم, زمانی که هیئت مدیره باشگاه تصمیم خود را گرفت, من دیوید را به خانه ام دعوت کردم و فکر کنم او فکر کرد ما درباره قرارداد او دوباره صحبت خواهیم کرد اما من به او گفتم, نگاه کن, من از تو می خواهم جانشین من شوی.”
این چنین شد که فرگوسن, دیوید مویز را به عنوان سرمربی بعدی منچستریونایتد انتخاب کرد تا پس از دوران فرگی, مویز عصری تازه را با نام خود در یونایتد بنا کند.

bitoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - چهار بازیکنی که از ابتدا در تساوی شنبه شب شیاطین سرخ برابر ساوتهمپتون حضور نداشتند, به احتمال زیاد بازی برابر سوسیداد در لیگ قهرمانان در روز چهارشنبه را نیز ازدست خواهند داد.
ویدیچ و فردیناند دوباره نمی توانند در ترکیب اصلی تیم حضور به هم رسانند, این به این معنی است که دیوید مویز به احتمال زیاد زوج خط دفاعی خود در این بازی را از میان کریس اسمالینگ, جانی اوانز و فیل جونز انتخاب خواهد کرد.
ضربه خفیفی به پای چپ پاتریس اورا خورده است اما او کاملا سلامتی خود را دوباره بدست آورده و به طور کامل در جلسه تمرینی تیم حضور داشت و باید برای بازی چهارشنبه شب آماده باشد.

.
89175.jpg

.
پس از اینکه نام عدنان یانوزای به عنوان بازیکن بومی وارد لیست بازیکنان حاضر در لیگ قهرمانان شد, او نیز در تمرینات شیاطین سرخ حضور داشت.
خبر خوش دیگر برای هواداران, بازگشت درن فلتچر به تیم اصلی می باشد. پس از اینکه او چندین هفته به طور انفرادی برای بازیابی آمادگی جسمانی خود تمرین می کرد, در تمرینات امروز دیده شد که درن فلتچر با تیم اصلی به تمرین پرداخت.
متاسفانه تام کلورلی به دلیل مصدومیت ماهیچه ساق پا در تمرینات حضور نداشت. دنی ولبک نیز در تمرینات امروز حضور نداشت.
به غیر از چهار بازیکن کلیدی که در خبر نام آنها ذکر شد بقیه بازیکنان آماده رویارویی با رئال سوسیداد در الدترافورد هستند.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من یه جایی خوندم کلوپ در تمریناتش از روبات استفاده می کنه! بازیکن ها رو زیر توپهایی با سرعت و قدرت بیشتر از حالت طبیعی فوتبال تحت فشار می گذارن تا داخل زمین بتونن به راحتی از پس کار بر بیان اگه دقت کنید اکثر پاسهاشون با قدرت و سرعت زیادی رد و بدل میشه در انجامش هم مشکلی ندارن چون در تمرینات با فشار به مراتب بیشتری تمرین کردن و انجام دادنش در زمین بازی با فشار کمتر براشون کاری نداره
بایرن مونیخ هاینکس هم سبک بازیش رو از کلوپ اسکی رفته بود خصوصا اون سالی که هم حذفی و هم لیگ رو به دورتمند باختن سبک بازی بایرن گرایش کاملا آشکاری به سمت دورتمند داشت و از جایی که بایرن مهره های بهتری نسبت به دورتمند داشت فصل پیش تونست با همون سبک کلوپ بر دورتمند غلبه کنه
ولی در کل کلوپ به درد ما نمیخوره چون بعیده بخواد برای منچستر مربی وفاداری باشه یه مربی در کنار توانایی وفاداری هم لازم داره خصوصا برای منچستر امیدوارم همین مویس رفته رفته یه تحولی در تیم ایجاد کنه اگه مویس نتونه نتیجه بگیره مطمئن باشید منچستر به مشکل اساسی خواهد خورد مجبوریم بیافتیم رو دور تعویض سرمربی و معلوم نیست اصلا بتونیم سرمربی ایده عالی پیدا کنیم
روبات ها رو از یه نمایشگاه تجهیزات خیلی خفن توی آلمان در سال 2012 خریده ظاهرا ، 2 تا روبات که هرکدوم یک میلیون یورو قیمت داشتنُ قابلیت پرتاب توپ با سرعت زیاد دارن ، هر از چند گاهی ازشون استفاده میکنه ... مثلا قبل بازی با رئال از آرشیو درشون آورده بودُ گفته بود مثه بنز بدویید :دی

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - چهار بازیکنی که از ابتدا در تساوی شنبه شب شیاطین سرخ برابر ساوتهمپتون حضور نداشتند, به احتمال زیاد بازی برابر سوسیداد در لیگ قهرمانان در روز چهارشنبه را نیز ازدست خواهند داد.
ویدیچ و فردیناند دوباره نمی توانند در ترکیب اصلی تیم حضور به هم رسانند, این به این معنی است که دیوید مویز به احتمال زیاد زوج خط دفاعی خود در این بازی را از میان کریس اسمالینگ, جانی اوانز و فیل جونز انتخاب خواهد کرد.
ضربه خفیفی به پای چپ پاتریس اورا خورده است اما او کاملا سلامتی خود را دوباره بدست آورده و به طور کامل در جلسه تمرینی تیم حضور داشت و باید برای بازی چهارشنبه شب آماده باشد.

.
89175.jpg

.
پس از اینکه نام عدنان یانوزای به عنوان بازیکن بومی وارد لیست بازیکنان حاضر در لیگ قهرمانان شد, او نیز در تمرینات شیاطین سرخ حضور داشت.
خبر خوش دیگر برای هواداران, بازگشت درن فلتچر به تیم اصلی می باشد. پس از اینکه او چندین هفته به طور انفرادی برای بازیابی آمادگی جسمانی خود تمرین می کرد, در تمرینات امروز دیده شد که درن فلتچر با تیم اصلی به تمرین پرداخت.
متاسفانه تام کلورلی به دلیل مصدومیت ماهیچه ساق پا در تمرینات حضور نداشت. دنی ولبک نیز در تمرینات امروز حضور نداشت.
به غیر از چهار بازیکن کلیدی که در خبر نام آنها ذکر شد بقیه بازیکنان آماده رویارویی با رئال سوسیداد در الدترافورد هستند.

درن فلچر
آخ جوون ، کاش همون فلچر سال 2008-2010 باشه...

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
بخش دوم از سخنان سر الکس برگرفته از کتاب زندگینامه وی :

در بخش نخست به سخنان فرگوسن درباره بکهام ، رونی و رونالدو و حتی رد کردن پیشنهاد تیم ملی انگلیس پرداختیم.
درادامه بحث همراه ما باشید...

درباره استیون جرارد:
"او هرگز بازیکن خیلی سطح بالا و تاپی نبوده"
فرگوسن در باره جرارد چنین گفت و در ادامه افزود:" وقتی بحث خط هافبک به میان می آید جرارد شانسی در مقابل روی کین و اسکولز ندارد (با آنها قابل مقایسه نیست)"
با این وجود فرگوسن تایید که سال 2005 خواهان جذب این هافبک لیورپول بوده است.

درباره لیورپول:
فرگوسن معتقد است لیورپول چندین بازیکن دارد که حتی رنگ قهرمانی را ندیده اند و در این رابطه رافائل بنیتز را مقصر میداند.
فرگوسن در زندگینامه اش به بنیتز، رقیب دیرینه اش اشاره کرد و اورا "احمق" توصیف کرد که هیچ دوستی در زمینه مربیگری ندارد.
همپنین گفت :"البته بحران دیگری به نام" لوییز سوارز" در این تیم وجود دارد."

درباره مایکل اوون
"او وقتی به یونایتد پیوست پیشرفت کرد و بهتر از قبل هم شد."

درباره ریو فردیناند:
فرگوسن از فردیناند خواست تا مشغله های خارج از زمین فوتبال را کاهش دهد (مثلا مصاحبه اش با پی دی دی) به وی گفت :" آیا او از تو دفاع وسط بهتری میسازد؟؟"

فرگوسن از اوون هارگریوز نیز به عنوان یکی از بدترین خریدهایش نام برد و معتقد بود او هرگز" کاملا مصمم" نشان نمیداد.
Nazanin
-------------------------------------------
My Autobiography by Sir Alex Ferguson published by Hodder & Stoughton
on October 24, priced £25

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خودم واقفم!
میخوام فردا کل پی تی رو نهار دعوت کنم خونمون به خاطر این افتخار بزرگ!!!

بابا حداقل یه مدت اسمایلی نذارین آدم بفهمه از وسط جدول بودن ناراحتین!!
خب خب یه چند رزی نبودیم اینجا چه خبره؟اهل کل کلنیستم اما نمیشه جواب این حرفو ندم داداش گلم والا ما هم اگه بعد 5 سال بیش از دو هفته تو صدر بودیم الان خدا رو بنده نبودیم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

bitoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - فصل گذشته این تیم اسپانیایی توانست رتبه چهارم در لیگ اسپانیا را بدست آورد و به مرحله حذفی لیگ قهرمانان راه یابد. آنها در این مرحله در مجموع دو بازی رفت و برگشت با ۴ گل لیون فرانسه را مغلوب ساختند تا در مرحله گروهی با تیم های یونایتد, شاختار دونتسک و بایرلورکوزن در گروه A هم گروه شوند.
اگرچه این باشگاه باسکی چندین بازیکن خوب خود را ازدست داده است, بازیکنانی همچون ایرامندی که به رئال مادرید منتقل شد – مویز این تیم اسپانیایی را دست کم نمی گیرد و انتظار بازی سختی در روز چهارشنبه دارد.
“من سال گذشته بازی های بسیاری از آنها را تماشا کردم و واقعا از عملکرد آنها تحت تاثیر قرار گرفتم. ازدست دادن یک یا دو بازیکن, کار را برای آنها امسال سخت تر کرده است و شاید امسال انتظارات از آنها بیشتر شده باشد. بازی هایی که من از آنها دیدم مرا تحت تاثیر قرار داد.”

.
moyes_foto610x342.jpg

.
“آنها سبک بازی خود با یک هافبک دفاعی و گاهی دو هافبک تغییر می دهند. آنها روز شنبه برابر والنسیا نتیجه خوبی کسب کردند و ما باید درباره کارهایی که آنها می توانند انجام بدهند آگاه باشیم. الدترافورد جایی بزرگ برای بازی کردن فوتبال است اما همچنین جایی لذت بخش نیز است. ما امیدواریم آنها زیاد از بودن در الدرترافورد لذت نبرند.”
شیاطین سرخ در شرایطی که ۴ امتیاز از دو بازی قبلی خود برابر بایرلورکوزن و شاختار بدست آورده اند, به مصاف رئال سوسیداد می روند. دیوید مویز باور دارد که تیمش در شرایطی خوبی در گروه A رقابت ها قرار دارد.
“کمی بهتر می شد اگر ما تمام ۳ امتیاز را از بازی برابر شاختار بدست می آوردیم, اما یک امتیاز هم بود نبود و ما هر کاری که می توانیم انجام خواهیم داد تا بازی های مان را ببریم. این رقابت ها تورنمنتی بزرگ است و ما می خواهیم در این رقابت ها جلوتر برویم. برای ما مهم است که تلاش خود را انجام بدهیم تا بازی های خانگی خود را پیروز شویم و تلاش خودمان را انجام خواهیم داد تا برابر سوسیداد پیروز شویم.”
دیوید مویز در آستانه بازی حساس یونایتد در لیگ قهرمانان از انتظار عملکرد بهتری از بازیکنانش دارد. او انتظار دارد بازیکنان کنترل بهتری بر روی توپ داشته باشند و عملکرد باثباتی از خود نشان دهند تا بتوانند صدرنشین مطلق گروه A رقابت های لیگ قهرمانان باشند.
“نتایج, واضح است که ما می خواهیم عملکرد خودمان را بهتر کنیم. ما در بازی آخری که داشتیم( برابر ساوت همپتون) توپ را بسیار زیاد از دست دادیم. ما باید زمانی که توپ را در کنترل خود داریم, بهتر عمل کنیم.”
“ما مواقعی خوب بازی کرده ایم اما این روند را در طول بازی ادامه نداده ایم. این مسئله, چیزی است که ما روی آن کار می کنیم”
“ما همیشه تلاش می کنیم تا بهتر شویم. لحظاتی در بازی ما بوده است که ما عالی بوده ایم و اگر کمی تغییر در بازی خود ایجاد می کردیم, شاید گل های بیشتری می توانستیم بزنیم. ما باید امیدوار باشیم که این مسئله برای ما رخ دهد. اما ما همچنین باید به سخت تلاش کردن خود ادامه دهیم تا اطمینان حاصل کنیم این مسئله اتفاق می افتد.”
“رئال سوسیداد اکنون در این رقابت ها قرار دارد زیرا در لیگ اسپانیا در رتبه ۴ لیگ را به پایان رسانده است, که دستاوردی بی نظیر برای آنها است. ما احترام زیادی برای آنها قائل هستیم. شاید ما دوست داشتیم که فصل را کمی بهتر شروع کنیم و آنها به اینجا خواهند آمد تا تلاش کنند برای اینکه عملکرد خوبی داشته باشند. بنابراین ما این مسئله را می دانیم که بازی سختی خواهد بود. من مطمئنم که آنها نیز همانند ما انتظار بازی سختی را می کشند.”

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
ترکیب بازی امشبه؟

داداش کتاب رئیس منتشرشده دیگه؟ به نظرتون کی می تونیم شاهد فارسیش باشیم؟
ترکیب احتمالی هست کتاب هم ۱این ماه به صورت رسمی به کشور های اسیایی میرسه

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
با عرض سلام خدمت دوستان
خیلی وقت بود سر نزده بودم اینجا
امشب بازی با سوسیه داد رو چطور پیش بینی می کنید؟
به نظر من بازی سختی پیش رو داریم. به خاطر فشاری که برای برد رو مویس هست.
البته اون ترکیبی که بچه ها، بالا گذاشتن ترکیب خوبیه. نمیدونم ترکیب اصلی امشبه یا بر اساس حدس و گمانه
امیدوارم با برد تو این بازی قاطعانه صدر جدول رو حفظ کنیم.
------------------------------------------------
تو پرانتز
قبلا چند روز پیش اومدم و کلی نوشتم اما مطالبم تصادفی پاک شد
خدمت دوستان عرض کنم برای من و امثال من که طرفدار یونایتدیم مهمترین چیز خود باشگاهه یونایتده
من از زمانی که فوتبال رو یادم میاد عاشق این تیم بودم. عاشق بازی های کینگ اریک. عاشق اون پیراهن های شارپ منچستر
برای من یونایتد با جام و بدون جام یه نوستالژی قشنگه. توی دنیای اینترنت هم هر کسی که طرفدار یونایتد باشه احساس میکنم دوست صمیمی منه
عشق به یونایتد برای ما چیزی بیشتر از فوتبال و بیزینس و زرق وبرق و ستاره و این جور چیزاست. برای ما یونایتد حکم تیکه ای از زندگیمونه.
فوتبال و یونایتد شاید به قول پدرا و مادرا نون و آب نشه برامون. اما درست مثل نون و آب بدون یونایتد تصور زندگی سخته. حتما میدونید از چی حرف میزنم
امیدوارم همه همیشه و تو هر شرایطی کنار تیم بمونیم. 99 درصد از ماها یونایتد رو با سر الکس شناختیم. اما حالا که نیست باید کنار بیایم. اگر 10 سال هم طول بکشه من با این تیم هستم.
چه ببرند و چه ببازند، هوادارا همیشه برندن. امیدوارم دنیا همیشه به کام هوادرای یونایتد شیرین باشه
همیشه شعار ما اینه ما متحدیم
WE ARE UNITED

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
به امید نمایشی زیبا و پیروزی در بازی امشب...
پرچم منچستر یونایتد فقط بالاست...
سلامتی همه منچستری ها...
ساعت 23.15 فراوش نشه...

بالا