نه برادر من یکی نمیکنم شما مطمئن باش اگر جلو کاردیف و همپتون بازیمونو برده بودیم منم از این تساوی خوشحال می شدم ولی همونطور که چند صفحه قبل گفتم اگر میخوایم قهرمانی بشیم باید این بازیو می بردیم
بازی امروز که اصلا خوب نبود دفاع افتضاح کامل بود شما مطمئن باش رونی نبود ما الان باخته بودیم
بازیکنی مثل والنسیا فقط مثل اسب میدوه !!!! شما دیدی که یه سانتر موفق داشته باشه؟
من دوست ندارم تیممو ضعیف ببینم
یونایتد تو اوج بودش نیازی به بازسازی نداشت که این آقای احمق خراب کردش
تعویضاشو اواخر بازی انجام داد که هیچ فایده ای نداشتن
من قشنگ از قیافه سر الکس دیوید گیل و سر بابی پشیمونی رو میبینم
موافقم که والنسیا اصلاً خوب نبود
اگه اون بازی ها رو برده بودیم این مساوی اصلاً بد نبود، اما به نظرم بازی بد اون موقع رو نباید سر این بازی خالی کنیم، درسته تو دفاع ایراداتی بود، اما نکات مثبت رو هم ندید نگیریم، تو زمین اونا 65% مالکیت توپو بیشتر از 400و خورده ای بپاس!
هیچ کدوممون دوست نداریم تیمو ضعیف ببینیم، اما نباید هم جوری درباره تیم حرف بزنیم که اونور تو بخش کل کل مسخره خاص و عام شیم و یه طرفدار چلسی مثلاً بیاد به ما هواداری یاد بده!
فرگوسن از اول تا همین الان حمایت کرده از مویس و اصلاً الان وقت این نیست که بخوایم فکر جایگزین برای مویس باشیم، شاید انتخاب مویس اشتباه بود، اما
الان
وقتش نیست ...
تعویضا آخر بازی بود، این نکته منفیش، هیچ کدوم دقاعی نبودن، این نکته مثبتش!
حرف کلی من اینه که تو این بازی شاید عالی نبودیم اما نکات خوب اونقدری بودن که نخوایم انقدر تند انتقاد کنیم. به نظرم این انتقادا بیشتر مخربن تا سازنده چون بیشترشون به خاطر شروع بدمونه و امتیازای از دست رفته، همه میدونیم که فق باید ببریم و وقتی نتیجه غیر اونه باعث میشه تو این شرايط نکات مثبت تیمو ندید بگیریم