• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من به کسی اشاره نکردم فقط گفتم حوصله جواب دادن به کسایی که میخوان باز الکی از عملکرد تیم دفاع کنن ندارم!

وقتي اينجا به عنوان يه محيط عمومي پست ميذاري يني ممكنه كسي جواب هم بهت بده حالا چه دوست داشته باشي يا نه ...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
منچستر گل و بلبله همه چی هم خوبه این تفکرات و بازیکنان ضعیف هم هیچ اثری بر عملکرد و قدرت ما نذاشته مرگ بر استکبار لیگ برتری

بعضیا منو یاد افرادی میندازن که حرفای بالا رو به شکل دیگه ای و به منظور دیگه ای میگن!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
منچستر گل و بلبله همه چی هم خوبه این تفکرات و بازیکنان ضعیف هم هیچ اثری بر عملکرد و قدرت ما نذاشته مرگ بر استکبار لیگ برتری

بعضیا منو یاد افرادی میندازن که حرفای بالا رو به شکل دیگه ای و به منظور دیگه ای میگن!
افشین جان درک میکنم نارحاتیتو، اما خوب همیشه نباید برخورد یکی باشه!
این مساوی با تاتنهام به این شکل رو یکی میدونی شما با بازی کاردیف یا ساوثهمپتون؟!
در کل تیم رو به رشده و داره از بحران در میاد، خوبه یه مقدار حمایت.
این که بعد هر مساوی کل تیم رو ببریم زیر سؤال که نمیشه!
انتقاد خوبه اما این بازی (نمیدونم دیدید یا نه) انقدر که شما و مهرداد جان اصرار دارید بد نبوده!
همه حرف ما هم همینه، تیم مشکل داره، یه سری بازیکن لازم داریم، یه سریا باید برن، همه اینا درست، اما اگه برخوردمون بعد یه بازی بد هیچ فرقی با وقتی که خوب بازی میکنیم نداشته باشه معنیش چیه؟
درسته انتقاد خوبه اما بعضی وقتا حمایتم خویه، من سر بازی کاردیف زدم کنترل تلویزیونو خورد کردم! اما این بازی نه، راضیم از اینکه یه بازی قشنگ دیدم، یه تیم رو به جلو، یه مربی که دیگه دفاعی تعویض نمیکنه، برای نباختن نمیاد
تو زمین.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
2 امتیاز مقابل ساوتهمپتون از دست دادیم
2 امتیاز مقابل کاردیف
3 امتیاز هم مقابل وست بروم
مجموعا 7 امتیاز , امتیازاتی که کاملا در درسترس بود
اگه امروز از دست دادن این 2 امتیاز مقابل تاتنهام بد جلوه می کنه بخاطر همون ناکامی و از دست دادن امتیازهای گذشته ست که وضعیت تیم رو بحرانی می کنه
عملکرد تیم امروز چندان هم بد نبود منتهی ما چوب ناکامی های گذشته رو خوردیم نه 2 امتیازی که امروز از دست دادیم همین ناکامی های گذشته بود که باعث شد امروز این 2 امتیاز برامون حکم طلا داشته باشه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
افشین جان درک میکنم نارحاتیتو، اما خوب همیشه نباید برخورد یکی باشه!
این مساوی با تاتنهام به این شکل رو یکی میدونی شما با بازی کاردیف یا ساوثهمپتون؟!
در کل تیم رو به رشده و داره از بحران در میاد، خوبه یه مقدار حمایت.
این که بعد هر مساوی کل تیم رو ببریم زیر سؤال که نمیشه!
انتقاد خوبه اما این بازی (نمیدونم دیدید یا نه) انقدر که شما و مهرداد جان اصرار دارید بد نبوده!
همه حرف ما هم همینه، تیم مشکل داره، یه سری بازیکن لازم داریم، یه سریا باید برن، همه اینا درست، اما اگه برخوردمون بعد یه بازی بد هیچ فرقی با وقتی که خوب بازی میکنیم نداشته باشه معنیش چیه؟
درسته انتقاد خوبه اما بعضی وقتا حمایتم خویه، من سر بازی کاردیف زدم کنترل تلویزیونو خورد کردم! اما این بازی نه، راضیم از اینکه یه بازی قشنگ دیدم، یه تیم رو به جلو، یه مربی که دیگه دفاعی تعویض نمیکنه، برای نباختن نمیاد
تو زمین.

نه برادر من یکی نمیکنم شما مطمئن باش اگر جلو کاردیف و همپتون بازیمونو برده بودیم منم از این تساوی خوشحال می شدم ولی همونطور که چند صفحه قبل گفتم اگر میخوایم قهرمانی بشیم باید این بازیو می بردیم

بازی امروز که اصلا خوب نبود دفاع افتضاح کامل بود شما مطمئن باش رونی نبود ما الان باخته بودیم

بازیکنی مثل والنسیا فقط مثل اسب میدوه !!!! شما دیدی که یه سانتر موفق داشته باشه؟

من دوست ندارم تیممو ضعیف ببینم

یونایتد تو اوج بودش نیازی به بازسازی نداشت که این آقای احمق خراب کردش

تعویضاشو اواخر بازی انجام داد که هیچ فایده ای نداشتن

من قشنگ از قیافه سر الکس دیوید گیل و سر بابی پشیمونی رو میبینم

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

حرفت و واضح بزن!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نه برادر من یکی نمیکنم شما مطمئن باش اگر جلو کاردیف و همپتون بازیمونو برده بودیم منم از این تساوی خوشحال می شدم ولی همونطور که چند صفحه قبل گفتم اگر میخوایم قهرمانی بشیم باید این بازیو می بردیم

بازی امروز که اصلا خوب نبود دفاع افتضاح کامل بود شما مطمئن باش رونی نبود ما الان باخته بودیم

بازیکنی مثل والنسیا فقط مثل اسب میدوه !!!! شما دیدی که یه سانتر موفق داشته باشه؟

موافقم که والنسیا اصلاً خوب نبود
اگه اون بازی ها رو برده بودیم این مساوی اصلاً بد نبود، اما به نظرم بازی بد اون موقع رو نباید سر این بازی خالی کنیم، درسته تو دفاع ایراداتی بود، اما نکات مثبت رو هم ندید نگیریم، تو زمین اونا 65% مالکیت توپو بیشتر از 400و خورده ای بپاس!
هیچ کدوممون دوست نداریم تیمو ضعیف ببینیم، اما نباید هم جوری درباره تیم حرف بزنیم که اونور تو بخش کل کل مسخره خاص و عام شیم و یه طرفدار چلسی مثلاً بیاد به ما هواداری یاد بده!
فرگوسن از اول تا همین الان حمایت کرده از مویس و اصلاً الان وقت این نیست که بخوایم فکر جایگزین برای مویس باشیم، شاید انتخاب مویس اشتباه بود، اما الان
وقتش نیست ...
تعویضا آخر بازی بود، این نکته منفیش، هیچ کدوم دقاعی نبودن، این نکته مثبتش!
حرف کلی من اینه که تو این بازی شاید عالی نبودیم اما نکات خوب اونقدری بودن که نخوایم انقدر تند انتقاد کنیم. به نظرم این انتقادا بیشتر مخربن تا سازنده چون بیشترشون به خاطر شروع بدمونه و امتیازای از دست رفته، همه میدونیم که فق باید ببریم و وقتی نتیجه غیر اونه باعث میشه تو این شرايط نکات مثبت تیمو ندید بگیریم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
موافقم که والنسیا اصلاً خوب نبود
اگه اون بازی ها رو برده بودیم این مساوی اصلاً بد نبود، اما به نظرم بازی بد اون موقع رو نباید سر این بازی خالی کنیم، درسته تو دفاع ایراداتی بود، اما نکات مثبت رو هم ندید نگیریم، تو زمین اونا 65% مالکیت توپو بیشتر از 400و خورده ای بپاس!
هیچ کدوممون دوست نداریم تیمو ضعیف ببینیم، اما نباید هم جوری درباره تیم حرف بزنیم که اونور تو بخش کل کل مسخره خاص و عام شیم و یه طرفدار چلسی مثلاً بیاد به ما هواداری یاد بده!
فرگوسن از اول تا همین الان حمایت کرده از مویس و اصلاً الان وقت این نیست که بخوایم فکر جایگزین برای مویس باشیم، شاید انتخاب مویس اشتباه بود، اما الان
وقتش نیست ...
تعویضا آخر بازی بود، این نکته منفیش، هیچ کدوم دقاعی نبودن، این نکته مثبتش!
حرف کلی من اینه که تو این بازی شاید عالی نبودیم اما نکات خوب اونقدری بودن که نخوایم انقدر تند انتقاد کنیم. به نظرم این انتقادا بیشتر مخربن تا سازنده چون بیشترشون به خاطر شروع بدمونه و امتیازای از دست رفته، همه میدونیم که فق باید ببریم و وقتی نتیجه غیر اونه باعث میشه تو این شرايط نکات مثبت تیمو ندید بگیریم

نکته مثبت برادر من فقط برده با این شرایط

بله هیچ کدوممون دوست نداریم راستش من به واکنش طرفدارای دیگه کاری ندارم واسه اونا شرایط فعلی ما عادیه هر موقع حرفی زدن تعداد قهرمانی رو مقایسه کنیم خودشون متوجه میشن نباید ادامه بدن

ببین بازم میگم مشکل مویس نیست شما پستای سال های گذشته منو ببینید متوجه میشید من خودم همیشه دوست داشتم مویس جایگزین رئیس بشه

ولی مویس اورتون! یه مویس شجاع و قدرتمند نه مویسی که الان تو یونایتد میبینیم

مایک فیلان رو باید در کنار خودش نگه می داشت

مویس هنوز امتحان خودشو پس نداده گیگز و نویل رو اورده رو نیمکت و کلوپ شادمانی راه انداخته!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان شما آدم منطقی هستی، از فوتبال هم اطلاعات زبادی داری.
این حرفایی که درباره تفکرات مویس میزنی دقیقاً تو بازی با کاردیف صادق بود، و بازی های قبلیش
اما این بازی جلوی تاتهنام اصلاً مسئله این نبود، اصلاً برای نباختن نرفته بود، اتفاقاً برعکس، جلوی تیمی برای بردن رفت که فقط برد میخواست.
درباره بازیکنا درسته که نیاز به یه خونه تکونی داریم، اما به نظر من این بازی برای مویس یه جهش بزرگ تو اعتماد به نفس و فهمیدن جایگاه یونایتد بود که شما نادیده میگیریش

من امیدوارم همینطور که شما میگی اتفاق بیفته. من نگران این تیم هستم. درسته ما انتظار قهرمانی رو نداریم تو این فصل اما اینکه از دستیابی به لیگ قهرمانان هم باز بمونیم واقعا ناراحت کننده است و برای من اصلا قابل قبول نیست.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نکته مثبت برادر من فقط برده با این شرایط بله هیچ کدوممون دوست نداریم راستش من به واکنش طرفدارای دیگه کاری ندارم واسه اونا شرایط فعلی ما عادیه هر موقع حرفی زدن تعداد قهرمانی رو مقایسه کنیم خودشون متوجه میشن نباید ادامه بدن ببین بازم میگم مشکل مویس نیست شما پستای سال های گذشته منو ببینید متوجه میشید من خودم همیشه دوست داشتم مویس جایگزین رئیس بشهولی مویس اورتون! یه مویس شجاع و قدرتمند نه مویسی که الان تو یونایتد میبینیممایک فیلان رو باید در کنار خودش نگه می داشتمویس هنوز امتحان خودشو پس نداده گیگز و نویل رو اورده رو نیمکت و کلوپ شادمانی راه انداخته!
:دی کلوپ شادمانی رو خیلی خوب اومدی! همه ما یونایتد قدرتمندو میخوایم، با یه سرمربی شجاع، فقط من حس میکنم این شجاعت توی مربی جدید تیم با حمایت طرفدارا از نقاط مثبت بهتر به دست میاد تا انتقاد از نکات منفی. مسلماً ایرادها وجود دارن و باید رفع شن. و مسلماً توی لیگی مثل لیگ برتر زمان زیاد نیست برای هیچ کس.امیدوارم این مشکلات هرچی زودتر حل شن و دوباره اولدترافورد یه fortress بشه برای تیمایی که میان ...GG Manu #we are united, we will never die

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

یه صحنه سر بابی رو نشون داد خیلی دمق و داغون بود. فکر کنم داشت فکر میکرد که اینده این تیم چی میشه.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
به نظر من نباید شیرینی بازی لورکوزن رو با یه نتیجه بد تلخ کنیم. در ضمن تاتنهام تو خونه تیم خوبیه. از این مقایسه های این چون به اون چندتا زد و ما به اون چندتا نزدیم هم مسخره تر ندیدم. لورکوزن تو بازی این هفته اش 3-0 برد. 5 تا هم از ما خورده.این ها هیچ ربطی به هم ندارند.روند تیم بهتر میشه و همه شما اینو میبینید.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر خوب اینکه لیورپول هم تا دقیقه 90 سه یک عقبه از هال،

اینکه لیورپول باخته خبر خوبیه اما ما باید از همین باخت ها استفاده کنیم و خودمون رو برسونیم به صدر. الان ارسنال فعلا داره میبره. اگه قرار باشه تو روزهایی که صدرنشینا نتیجه نمیگیرن ما هم نتیجه نگیریم که فایده ای نداره.

من امیدوارم این مویس در تفکرات خودش تغییراتی ایجاد کنه. منچستر تیمی هست که همیشه برای برد میره تو زمین. منچستری یعنی کسی که از باخت و مساوی بدش میاد. مثل همه بچه های منچستری این فروم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
لیورپول تیم دوم جدول هم که امسال خوب شروع کرده بود مقابل هال 1-3 باخت برد و باخت توی فوتبال هست تساوی 2-2 مقابل تاتنهام زیاد هم جای انتقاد نداشت حداقل بخاطر یه جرقه هایی که توی تیم دیده شد
بیشتر بار انتقادات بر نتایج قبلی و از دست دادن امتیازاته که بر 2 امتیاز از دست رفته ی امروز سنگینی می کرد
در دفاع هم به نسبت قبل به هیچ وجه بد کار نکردیم نمی دونم شما دفاع رو در این تعریف می کنید که حریف نتونه حتی یک موقعیت هم خلق کنه؟ چنین دفاعی رو مطمئنا هیچ تیمی نداره حتی اون بایرن که در خط دفاعی یکی از قدرتمندترین تیمهای حاضره بازی دیشب مقابل برانشوآيگ چطور بازی کرد؟ اون بازی حداقل یکی دو گل رو باید می خوردن به کمک شانس و اشتباهات بازیکنان آماتور برانشوآيگ دروازه شون بسته موند

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اینکه لیورپول باخته خبر خوبیه اما ما باید از همین باخت ها استفاده کنیم و خودمون رو برسونیم به صدر. الان ارسنال فعلا داره میبره. اگه قرار باشه تو روزهایی که صدرنشینا نتیجه نمیگیرن ما هم نتیجه نگیریم که فایده ای نداره.

من امیدوارم این مویس در تفکرات خودش تغییراتی ایجاد کنه. منچستر تیمی هست که همیشه برای برد میره تو زمین. منچستری یعنی کسی که از باخت و مساوی بدش میاد. مثل همه بچه های منچستری این فروم
همین تفکر امروز در بازی منچستر دیده شد , هیچ زمان از بازی چهره ی یه تیم از پیش باخته و گنگ رو به نمایش نگذاشتن دویدن و جنگیدن زمانی هم عقب افتادن روحیه شون رو نباختن از بازی خوبی و دوندگی بازیکنان تاتنهام هم نمیشه گذشت که برای آبروشون می جنگیدن
وقتی ساندرو میاد چنین شوتی استثنایی می زنه نمیشه بطور یک طرفه از بازیکنان خودمون انتقاد کرد بعضی وقتها باید از مهاجمان حریف هم تعریف کرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من از بازی امروز + 2 بازی بعدی انتظار 7 امتیاز داشتم. که مساوی امروز 1 امتیازش بود ولی 2 بازی بعدی رو حتما باید ببریم. هر دو بازی فوق العاده سخته ولی هر طوری شده باید ببریم. که اگه ببریم با توجه به بازی های باقی مونده تا ژانویه شانس بسیار خوبی برای نزدیک شدن به صدر داریم.
یعنی تو دو بازی بعدی باید همون طوری که مقابل آرسنال بازی کردیم بازی کنیم. جنگنده تا آخرین لحظه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بالا