• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
مساوی عادلانه بود؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟
منچستر یه تیم با تفکرات هجومی و میلان یه تیم محتاط ، چرا تساوی عادلانه بود؟؟؟
من اولش فکر کردم می خوای بگی منچستر بایست اختلاف خیلی بیشتر از این ها به دست بیاره...

دوست عزيز ميلان ميهمان بود برگشت هم تو خونه خودش بازي داره .پس نميتونست سراپا حمله بازي كنه.
اصلا ذات فوتبال ايتاليا به همين دفاعي بازي كردنه...
اگه شما بازي زيبا ميخواي تيمهاي انگليسي زيبا بازي ميكنند اما اگه فقط تيمهاي نتيجه گرا ميخواهيد تيمهاي ايتاليايي...
ديشب ميلان به دنبال حداقل امتياز بود ضمنا خوب و قشنگ هم بازي كرد(يعني تماشاگر پسند)دقايق آخر هم بدشانسي آورد.

مطمئنی طرفدار میلان نیستی یه بار دیگه چک کن
th_Cant_write_anything_emoticon.gif

من كه گفتم هم ميلاني هستم هم منچستري :)(توي هر كشوري يه تيم رو دوست دارم ، دليلي نداره بگم منچستري هستم كه;))

نيمه اول كه بازي دست ميلان بود.
نيمه دوم هم دست منچستر.
به نظر من تساوي عادلانه تر بود ;)

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
فقط یک نگاه ساده به آمار بازی بخصوس شوت به دروازه و کرنرها نشون میده چه تیمی مستحق برد بود
نیمه اول هم به نظر من بازی متعادل بود ولی نیمه دوم میشه گفت بازی یه گله شده بود

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خوبه همه دارن تو سر گل کاکا میزنن!

حال دارید ها! حالا اگه رونالدو اون گل زیبا رو زده بود، باز هم میگفتید شانسی؟!! نه! میگفتید رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ئه!

آخه مرد های حسابی کجای اون گل شانسی بود بی انصافا!؟

آقا جون! ارزش کاکا با حرف های شما پائین نمیاد

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
خوبه همه دارن تو سر گل کاکا میزنن!

حال دارید ها! حالا اگه رونالدو اون گل زیبا رو زده بود، باز هم میگفتید شانسی؟!! نه! میگفتید رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ئه!

آخه مرد های حسابی کجای اون گل شانسی بود بی انصافا!؟

آقا جون! ارزش کاکا با حرف های شما پائین نمیاد
حرف Radiohead رو قبلا هم تایید کرده بودم ، بازم تایید میکنم ...

کاکا خیلی عالی بود و گل دومش هم استثنائی زده شد ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
معلومه که کاکا بازیکن خوبیه

من خودم خیلی از بازیش خوشم میاد.

شاید کس دیگه ای بود نمیتونست از اون فرصت به اون شکل استفاده کنه. منظور من این بود که اگه مدافعان منچستر حرفه ای تر بودن اجازه نمیدادن اون فرصت به وجود بیاد تا کاکا ازش استفاده کنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
موافقم
ولی در عوض میلان امسال واقعا خرشانس بوده
اون از گلهایی که مقابل بایرن زدند اینم از گلی دومی که به منجستر زدند ممکنه یهو یکی دیگه از همین گلهای بختکی رو اول بازی برگشت بزنند بعد مطمئن باشن آنجلوتی تمام تیمش رو ردیف میکنه جلوی دروازه تا با همون یک گل بازی رو ببره منچستر اگه بخواد صعود کنه در بازی برگشت باید سعی کنه در همون زمانی که میلان نیاز به گل داره پیشدستی کنه یا اینکه ابتکار بازی رو بدست بگیره که این دومی یه کم بعیده

robi جان شما آخرشی! :rolleyes:

میشه بگی کجای گل سیدورف به بایرن "خر شانسی" بود؟ یا گل پیرلو؟ حتی گل اینزاگی (اشتباه کمک داور بود، ولی "خر شانسی و بختکی" نبود) خودت هم میدونی نبود. حالا به دلایلی از میلان خوشت میاد، خیالی نیست... اما عقل سلیم حرف تون رو تایید نمیکته.

مطمئن باش من بیشتر از شما دوست دارم از شر کارلتو خلاص شم با این افکارش، ولی متاسفانه اینجوری که میلان تا نیمه نهایی (یا شاید فینال) میره بالا و کارلتو موندنی میشه...

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
robi جان شما آخرشی! :rolleyes:

میشه بگی کجای گل سیدورف به بایرن "خر شانسی" بود؟ یا گل پیرلو؟ حتی گل اینزاگی (اشتباه کمک داور بود، ولی "خر شانسی و بختکی" نبود) خودت هم میدونی نبود. حالا به دلایلی از میلان خوشت میاد، خیالی نیست... اما عقل سلیم حرف تون رو تایید نمیکته.

مطمئن باش من بیشتر از شما دوست دارم از شر کارلتو خلاص شم با این افکارش، ولی متاسفانه اینجوری که میلان تا نیمه نهایی (یا شاید فینال) میره بالا و کارلتو موندنی میشه...

حب اینجا کلوپ هواداران منچستره دیگه :D کلوپ هواداری هم یعنی همین
اگه دقت کنید من توی سایر تاپیک ها با چنین ادبیاتی حتی در مورد تیمهایی که ازشون بدم میاد نمی نویسم ولی کلوپ هواداران بایرن و منچستر فکر کنم این اجاره رو بده که آدم احساساتش رو هم در نوشته هاش دخیل کنه:happy:

من از کارلتو قبل از اینکه بیاد میلان بدم میومد از اون بازی که با همین افکار مسخره اش بازی 2-0 برده یووه رو مقابل منچستر با باخت 3-2 خانگی عوض کرد
از میلان هم از اون زمانی که با مثلث هلندی اش جامها رو یکی پس از دیگری درو می کرد نفرت پیدا کردم بهرحال من از قدیم طرفدار سر سخت یووه بودم که در اون سالها میلان خیلی حال یووه رو گرفت البته واقعا هم تیم قوی بود بخصوص زمانی که ساچی مربیشون بود هم زیبا بازی می کردند هم نتیجه می گرفتند بعد که کاپلو اومد فقط خوب نتیجه میگرفتند ولی دیگه به زیبایی قبل بازی نمی کردند
فقط یادمه یه بازی من تو عمرم از میلان خوشم اومد یه سالی بود تو همون دوره فکر کنم 6 تا به رئال مادرید زدند که خیلی حال داد چون من از رئال به مراتب بیشتر از میلان بدم میاد
بهرحال اینا مسائل احساسی فوتباله و هرکس آزاده که از یکسری تیمها خوشش بیاد و از یکسری دیگه که معمولا رقبای تیم های مورد علاقه اش هستند نه
ولی خدا وکیلی اش گل دوم کاکا گرچه به توانایی های این بازیکن هم بر میگشت ولی عامل شانس هم بوضوح درش دیده میشد:D توپ بلندی که دیدا فرستاد سریال اشتباهات مدافعان و جفت و جور شدن توپ روی سر و پای کاکا
و خب کاکا هم بازیکنی نیست که همچین فرصت هایی رو از دست بده

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آها! حالا شد! حرف دلت رو زدی بلاخره!

موافقم تا وقتی که توپ دیدا رسید به کاکا، عامل شانس دخیل بود، ولی دیگه با ادامه اش موافق نیستم، گل بی نقصی زد. و همین که با 9 گل صدرنشین گلزنان امسال ئه، حرف من رو تایید میکنه.
در مورد عامل "خر شانسی" میلان هم توضیحی نداشتی ظاهرا!
biggrinsmiley.gif
اتفاقا میلان امسال خیلی بد شانس بوده اون هم به خاطر وجود موجودی به نام دیدا! چه طور هیچ کس اینو نمیگه که نصف گلهایی که امسال خوردیم روی اشتباهات این بز آقا بوده؟!
به هر حال...

البته دلیل تنفر ات از میلان کمی جالبه (چون خوب بازی میکرده و همش یووه رو میبرده!!!) ولی ما مثل شما نیستیم و خیلی هم دلمون برای یووه تنگ شده.

به امید خدا سال دیگه اینتر میره جایی که باید باشه (رده ی سوم) و رقابت دوباره بین یووه و میلان شروع میشه!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
معلومه که کاکا بازیکن خوبیه

من خودم خیلی از بازیش خوشم میاد.

شاید کس دیگه ای بود نمیتونست از اون فرصت به اون شکل استفاده کنه. منظور من این بود که اگه مدافعان منچستر حرفه ای تر بودن اجازه نمیدادن اون فرصت به وجود بیاد تا کاکا ازش استفاده کنه.
البته مدافعان منچستر به حد کافی حرفه ای هستند که برترین خط دفاع لیگ برتر هر 4 تا بازیکنش منچستری بودند...
ولی در مقابل میلان هیچ کدوم سر جاشون نبودند و این از شانس میلان بود... جالبتر اینکه بعضی از دوستان میلانی از اینکه وسطای بازی گتوزو رفت بیرون شکایت می کردند. اگر شما نیمی از بازی یک بازیکن نداشتید ، منچستر در این چند وقت اخیر یه نیمکت مخصوص بازیکن های مصدومش داره!!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22

موافقم تا وقتی که توپ دیدا رسید به کاکا، عامل شانس دخیل بود، ولی دیگه با ادامه اش موافق نیستم، گل بی نقصی زد. و همین که با 9 گل صدرنشین گلزنان امسال ئه، حرف من رو تایید میکنه.
biggrinsmiley.gif
اتفاقا میلان امسال خیلی بد شانس بوده اون هم به خاطر وجود موجودی به نام دیدا! چه طور هیچ کس اینو نمیگه که نصف گلهایی که امسال خوردیم روی اشتباهات این بز آقا بوده؟!
به هر حال...

البته دلیل تنفر ات از میلان کمی جالبه (چون خوب بازی میکرده و همش یووه رو میبرده!!!) ولی ما مثل شما نیستیم و خیلی هم دلمون برای یووه تنگ شده.

به امید خدا سال دیگه اینتر میره جایی که باید باشه (رده ی سوم) و رقابت دوباره بین یووه و میلان شروع میشه!
به خاطر اینکه موضوع ادامه پیدا نکنه من نظرم رو نمی گم!!!
خواهشا این بحث رو اینجا تموم کرده و به تاپیکی مربوط به این موضوع انتقال بدید...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یکی از کاربر ها تو سایت GOAL.COM حرف جالبی زده:

گفته: "هم کاکا و هم رونالدو توانایی های فوق العاده ای دارن. رونالدو شاید توانایی های بیشتری نسبت به کاکا داشته باشه، اما دلیلی که باعث میشه کاکا بازیکن بهتری باشه، اینه که باهوش تره و میدونه چه طور از موقعیت هاش بهترین استفاده رو بکنه. اما رونالدو، متاسفانه، خیلی کند ذهن (silly) ئه. چون نمیتونه از استعداد اش نهایت استفاده رو ببره و فقط به فکر فوتبال نمایشی ئه. چون فکر میکنه بازیکن بزرگ بودن به اینه که بیشتر از بقیه دریبل بزنی! کاری هم نداره این همه دریبل واقعا فایده ای داره یا نه"

فکر کنم با قسمت "خودنمایی رونالدو" موافق باشید. البته با کمی تجربه بیشتر، امیدوارم دست از این کار هاش برداره. بازیکن بسیار خوبیه به هر حال.

متن انگلیسی پیام اون کاربر:

they both have brillient abilities and may be ronaldo has more!! but the main diffrence that makes kaka the better player is his smarter mind,,, unfortunatly ronaldo is very silly,,, he cant use his abilities in the best way and he just wanna show off!! he thinks the best player is the one who can dribble more no matter if it is usefull or not!!

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
به خاطر اینکه موضوع ادامه پیدا نکنه من نظرم رو نمی گم!!!
خواهشا این بحث رو اینجا تموم کرده و به تاپیکی مربوط به این موضوع انتقال بدید...

چشم قربان:)
البته اگه شما هم نمی گفتید من قصد نداشتم بحث رو ادامه بدم به نظرم یک گپ دوستانه بود که تموم شد
امیدوارم ردیو هد عزیز هم دلخور نشده باشند

Robi

Registered User
لایک‌ها
2

biggrinsmiley.gif
به هر حال...

در مورد خر شانسی تسلیمم گفتم که بحشی از صحبت ها احساسی هست
shifty.gif

در مورد گل کاکا من هم منظورم دقیقا تا قبل از اون لحظه ای بود که کاکا توپ رو با سر رد کرد چون از این لحظه به بعد همه چیز به توان ذهنی بالا و توانایی های تکنیکی این بازیکن بر میگشت اما از زمان زدن ضربه توسط دیدا تا رسیدن توپ به سر کاکا همه چیز اتفاقی پیش رفت و البته با اشتباهات محض مدافعان قبول کنید که اگه ریو فردیناند بود عمرا چنین اشتباه فاحشی نمی کرد

اما با یک نکته از حرفهاتون هم خیلی حال کردم اینکه اینتر میره جایی که باید باشه
g9bok.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ایول!
خب به خاطر درخواست رسمی دانشمند عزیز، من میکشم کنار!

تا بازی برگشت و جشن صعود ..... خداحافظ!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوبه اوضاع دوباره اروم شد.

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
پناه میبرم به خدا!!

این هم جهت ربط به تاپیک: منچستر !!
جالبه من میخواستم بحث تموم بشه ولی ظاهرا شما دوست داری ادامه پیداکنه

اگه اینطوره بگید تا من هم دوباره بحث رو ادامه بدم
چواب دانشمند جان رو هم خودتون بدید اونوقت

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ضمنا
منم پناه میبرم به خدا!!!
جهت ربط به ...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اگر خیلی میل دارید پای بحث های سایر تیم ها رو اینجا باز کنید من هم تابع جمع می شم!
فقط اگه قرار بر این باشه من هم حمایت خودم رو از اینتر اعلام می کنم شدید!!!

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
براستی که امسال یونایتد لایق هر سه جام هست :

یونایتد 4 - اورتون 2

بعد از اینکه یونایتد تا دقیقه 60 از حریف 2 گل عقب بود , با گلهای اوشی , فیل نویل , رونی , کریس ایگلس بازی را به نفع خود خاتمه داد.

بالا