• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
گیگز و همبازی شدن با بکهام در المپیک لندن

DavidBeckhamandRyanGiggs_2703491.jpg

رایان گیگز تنها بازیکن بزرگ سال منچستر یونایتد است که سر الکس فرگوسن اجازه بازی در المپیک را به او داده است،این در حالی است که این بازیکن ولزی 39 ساله تا کنون تجربه حضور در ترنمنت های مهم نظیر جام جهانی و جام ملت های اروپا را نداشته است

رایان گیگز در این مورد گفت:

"من نمی توانم احساس خود را از دوباره بازی کردن با هم تیمی سابق خود پنهان کنم،بازی کردن در المپیک همراه با دیوید بکهام جذابیت آن را دو چندان می کند.

من و بکهام اولین بازی های خود را در تیم جوانان منچستر 20 سال قبل انجام دادیم و دوباره در کنار هم قرار میگیریم،این موضوع برای من خیلی خوشحال کننده است تنها کاری که باید انجام دهم این است که باید صبر کنم تا مسابقات المپیک آغاز شود"

"بازی در المپیک واقعا هیجان انگیز است،من با مربی فوتبال المپیک بریتانیا صحبت کرده ام و از آمادگی خود برای حضور در این تیم صحبت کردم،من تا کنون تجربه چنین تورنمنت هایی را در طول دوران ورزشی خود نداشته ام و از این رو تمام تلاش خود را می کنم تا در المپیک به موفقیت برسیم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دورتمند:کاگاوا را ارزان نمی دهیم

0522144907_250432.jpg

مدیر باشگاه دورتمند اعلام کرد که شین جی کاگاوا با قیمت ارزان هرگز فروخته نخواهد شد.

این بازیکن 23 ساله که تنها یک سال از قرار داد او با تیم دورتمند باقی مانده به بازی در لیگ برتر انگلیس علاقه نشان داده و تیم منچستر یونایتد یکی از تیم هایی است که این بازیکن را زیر نظر دارد.

مدیر باشگاه دورتمند در ادامه گفت:

" سال گذشته تیم بایرن مونیخ 22 میلیون یورو برای خرید مانویل نویر که یک سال از قرار داد او باقی مانده بود خرج کرد.به نظر می رسد ما هم می توانیم همچنین قیمتی روی شینجی کاگاوا بگزاریم.

او بازیکنی جوان و سرشار از استعداد است و ما میدانیم تیم های زیادی در پی خرید او هستند،اما من اینجا اعلام می کنم که اورا ارزان نخواهیم داد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
رکورد برد های منچستر در لیگ برتر

500 برد در 772 بازی

منبع

هنوز با ارزش ترين باشگاه جهانيم با اينكه از ليگ قهرمانان اروپا حذف شديم و ليگ برتر رو نتونستيم بالاي سر ببريم باز هم 29 درصد افزايش ارزش برند داشتيم (طبق سايت گل)

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
واكنش پيتر اشمايكا مقابل ضربه سر بازيكن نيوكاسل در سال 1997 در نظر سنجي بهترين هاي ليگ برتر بعد از واكنش كريك گوردون دروازه بان تيم ساندرلند برابر ضربه زت نايت از تيم فولهام در رتبۀ دوم برترین واکنشهای لیگ برتر قرار گرفت.

سایت کلیک منچستر از ورود اینتر به رقابت با یونایتد برای جذب نوری شاهین، هافبک ملی پوش 23 سالۀ ترکیه ای رئال مادرید خبر داده است.

همین سایت کلیک منچستر، از سخنان آنتونیو والنسیا به El Telegrafo نوشته است و گفته است که این هافبک که سه سال از قراردادش باقی است به هیچ عنوان قصد ترک باشگاه را ندارد. گویا یونتوس خواهان این بازیکن نیز هست!

سایت Givemefootball نیز از قول گزارشات Mirror نوشته است که مودریچ پس از ناکامی تاتنهام در رسیدن به لیگ قهرمانان، برای خروج تابستانی از تاتنهام آماده می شود. باشگاههای چلسی و یونایتد مقصدهای احتمالی این بازیکن محسوب می شوند.

سایت تاکسپورت نیز از آمادگی بایرن مونیخ برای شکار ژاوی مارتینز هافبک اتلتیک بیلبائو خبر داده است. این بازیکن از گزینه های احتمالی یونایتد در تابستان محسوب می شود.

اين هم آخرين شايعات باشگاه - نقل و انتقالات !

Arriving
Mohamed Diame (Wigan)
Mats Hummels (Bor.Dortmund)
Robert Lewandowski (Bor.Dortmund)
Moussa Dembele (Fulham)
Kwadwo Asamoah (Udinese)
Robin van Persie (Arsenal)
Jan Vertonghen (Ajax)
Leighton Baines (Everton)
Luuk de Jong (FC Twente)
Nick Powell (Crewe)
Nicolas Gaitan (Benfica)
Eden Hazard (Lille)
James Rodriguez (Porto)
Gerard Pique (Barcelona)
Fernando Llorente (Athletic Bilbao)
Shinji Kagawa (Bor.Dortmund)

Leaving
Paul Pogba (Juventus)
Michael Owen (Stoke, Shanghai Shenhua)
Will Keane (Middlesbrough, Palace - loan)
Fabio (Benfica - loan)
Dimitar Berbatov (Galatasaray, Lazio)
Ritchie De Laet (Leicester - completed)
Matty James (Leicester - completed)
Rafael (Chelsea)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمالا تا اخر امشب مشخص میشه خبر راست هست یا شایعه.

من فعلا در سایت رسمی منچستر و صفحه هیس بوقش چیزی ندیدم.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
احتمالا تا اخر امشب مشخص میشه خبر راست هست یا شایعه.

من فعلا در سایت رسمی منچستر و صفحه هیس بوقش چیزی ندیدم.

توی این سایتآ ، یه سری که کامنت میذارن از سورسای داخل باشگاه مطلع هستن !

مثلا گفته بودن لواندوفسکی و کاگاوا کارشون تمومه و با بربا معاوشه میشن و پول هم میده منچستر، کارشون هم تموم شده ولی چون مسائل قرارداد و اینا زمان برِ یکم طول میکشه که رسمی شه !
همین رو در مورد هازارد هم گفته بودن ، گفتن 2 هفته طول میکشه که قراردادش بندآش بررسی شه و .... ولی تا به الان تمامی منابع معتبر رای به یونایتد دادن در این ترنسفرِ عجیب و غریب و گره خورده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
توی این سایتآ ، یه سری که کامنت میذارن از سورسای داخل باشگاه مطلع هستن !

مثلا گفته بودن لواندوفسکی و کاگاوا کارشون تمومه و با بربا معاوشه میشن و پول هم میده منچستر، کارشون هم تموم شده ولی چون مسائل قرارداد و اینا زمان برِ یکم طول میکشه که رسمی شه !
همین رو در مورد هازارد هم گفته بودن ، گفتن 2 هفته طول میکشه که قراردادش بندآش بررسی شه و .... ولی تا به الان تمامی منابع معتبر رای به یونایتد دادن در این ترنسفرِ عجیب و غریب و گره خورده

ما که از خدامونه بیاد

فقط خدا کنه مصدوم نشه :)

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مذاکرات با دورتموند بر سر انتقال کاگاوا به بن بست رسیده است - Talksport: این سایت هم اعلام کرده که باشگاه دورتموند پس از اینکه دیده آرسن ونژر و آرسنال نیز خواهان جذب کاگاوا هستند، می خواهد پول بیشتری از یونایتد برای انتقال این بازیکن به جیب بزند. پیش از این پیش بینی می شد که این بازیکن که تنها یک سال از قراردادش باقیمانده و مایل به تمدید آن هم نیست، با مبلغی حدود 7 میلیون پوند به یونایتد بپیوندد، مذاکرات وکیل کاگاوا در شهر منچستر نیز با یونایتد به خوبی پیش رفته بود، ولی اکنون باشگاه بورسیا دورتموند اعلام کرده است که حداقل دو برابر این مبلغ را می خواهد تا اجازه دهد کاگاوا به یونایتد بپیوندد. یونایتد نیز حاضر به پرداخت این مبلغ نیست.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471

Suddeutsche Zeitung گزارش داد که پیشنهاد باشگاه منچستریونایتد برای خرید لواندوسکی مهاجم لهستانی دورتموند توسط این تیم آلمانی رد شده است ، این در حالی است که باشگاه بایرن مونیخ نیز تمایل به این انتقال دارد ولی پیشنهاد آنها نیز رد شده است .

دیلی اکسپرس هنوز هم از علاقه یونایتد به مودریچ خبر میدهد و رقیب آنها را در این انتقال ، چلسی و رئال میداند ، زمزمه و شایعات مربوط به خروج مودریچ بعد از فینال لیگ قهرمانان دوباره بر جریان افتاد ، زمانی که تاتنهام با پیروزی چلسی در فینال اروپا ، شانس حضور در لیگ قهرمانان را از دست داد .

ترابیال فوتبال گزارش داد : باشگاه دورتموند ، گویا قصد افزایش قیمت کاگاوا را دارد ، این در حالی است که باشگاه های انگلیسی دیگری نیز چون آرسنال ، قصد خرید این هافبک را دارند و به نظر میرسد قیمت وی به نسبت آن چیزی که قبلا برای خرید وی از سوی یونایتد تخمین زده میشد ، بالاتر خواهد رفت .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مذاکرات با دورتموند بر سر انتقال کاگاوا به بن بست رسیده است - Talksport: این سایت هم اعلام کرده که باشگاه دورتموند پس از اینکه دیده آرسن ونژر و آرسنال نیز خواهان جذب کاگاوا هستند، می خواهد پول بیشتری از یونایتد برای انتقال این بازیکن به جیب بزند. پیش از این پیش بینی می شد که این بازیکن که تنها یک سال از قراردادش باقیمانده و مایل به تمدید آن هم نیست، با مبلغی حدود 7 میلیون پوند به یونایتد بپیوندد، مذاکرات وکیل کاگاوا در شهر منچستر نیز با یونایتد به خوبی پیش رفته بود، ولی اکنون باشگاه بورسیا دورتموند اعلام کرده است که حداقل دو برابر این مبلغ را می خواهد تا اجازه دهد کاگاوا به یونایتد بپیوندد. یونایتد نیز حاضر به پرداخت این مبلغ نیست.

مهم نیست. کاگاوا بازیکن خوبیه اما یه بازیکن اسیایی اینقدر نمی ارزه که بخوان 2 برابر براش پول بدن.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
شماره 7 فراموش نشدنی یونایتد...
اسطوره جاویدان منچستر یونایتد...
جورج بست, تولدت مبارک...

22721807773823585297.jpg

79949058690619416739.jpg

همانطور که هواداران جورج بست تایید میکنن در سال 1976 در حالی که او در سن 30سالگی روزهای خوبش را پشت سر گذاشته بود به الکل ا عتیاد پیدا کرده بود و از یونایتد اخراج شده بود فقط سایه ای از نابغه ی دریبل زن نابغه ای سابق بود...

در این سال جورنالیست هلندی برف ندرلوف بخاطر بازی هلند و ایرلند شمالی در مرجله مقدماتی جام جهانی به انگلیس سفر کرد تا گزارشی از جورج بست تهیه کند.

ندرلوف به لندن سفر کرد تا بست را در بازی تیم باشگاهیش فولام در مقابل سائوثهمپتون تماشا کند.بعد از اتمام نود دقیقه ندرلوف به اندازه کافی بازی اورا تماشا کرده بود.ندرلوف نوشت:بست یک ستاره نابود شده است.اما پس از مدتی کوتاه از حرفهایش پشیمان شد...

چندصد مایل آن طرف تر جورنالیس بریتانیایی بیل الیوت به همراه تیم ملی ایرلند در حال سفر به استادیومی بود که باید در آن به ملاقات کنند.کاپیتان تیم ملی هلند یوهان کرایوف بود که در آن سال به بهترین بازیکن بود الیوت از بست پرسید آیا فکر میکنی کرایوف از تو بهتر است؟

بست در جوابش خندید و گفت:کرایوف بهترین بازیکن است؟درای شوخی میکنی؟...... من در اولین فرصتی که پیش بیاید به او لایی خواهم زد.

در ادامه گزارشات الیوت آمده:پنج دقیقه پس از گذشت بازی جورج بست در سمت چپ صاحب توپ شد بجای اینکه به سمت دروازه حریف حرکت کند به طرف عقب برگشت و پس از دریبل زدن سه بازیکن هلندی به کرایوف رسید دوبار خودش را این ور و آن ور کرد و پس از آنکه دوبار پیاپی توپ را از بین پاهای کرایوف رد کرد مشتش را به نشانه ی پیروزی بلند کرد.فقط تعداد کمی از ما میدانیم که حرکت او واقعا چه معنایی میدهد.

کرایوف بهترین بازیکن دنیاست؟فقط آدم های احمق در آن بعد از ظهر چنین تصوری داشتند.

با وجود این که ازین صحنه ی تاریخی ویدئویی وجود ندارد خود ندرلوف اعتراف کرد که جورج بست در آن شب باور نکردنی بود و باعث شد تا تیم کوچک ایرلند شمالی در مقابل بهترین تیم دنیا به تساوی 2-2 برسد.او گفت:در پایان بازی من به چشمان سر مربی آن موقع هلند یان زوارتکروز نگاه کردم و سرد ترین نگاه را در تمام عمرم دیدم.شاید بهتر بود قبل از بازی به او نمیگفتم که نگرانی ای در مورد جورج بست وجود ندارد!!!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تعداد لایکهای پیچ رسمی باشگاه در وب سایت اجتماعی فیــــس بـــوک از مرز 25 میلیون گذشت...

57300181003588854744.jpg

d9fc2308c8f2.jpg

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
شماره 7 فراموش نشدنی یونایتد...
اسطوره جاویدان منچستر یونایتد...
جورج بست, تولدت مبارک...

22721807773823585297.jpg

79949058690619416739.jpg

همانطور که هواداران جورج بست تایید میکنن در سال 1976 در حالی که او در سن 30سالگی روزهای خوبش را پشت سر گذاشته بود به الکل ا عتیاد پیدا کرده بود و از یونایتد اخراج شده بود فقط سایه ای از نابغه ی دریبل زن نابغه ای سابق بود...

در این سال جورنالیست هلندی برف ندرلوف بخاطر بازی هلند و ایرلند شمالی در مرجله مقدماتی جام جهانی به انگلیس سفر کرد تا گزارشی از جورج بست تهیه کند.

ندرلوف به لندن سفر کرد تا بست را در بازی تیم باشگاهیش فولام در مقابل سائوثهمپتون تماشا کند.بعد از اتمام نود دقیقه ندرلوف به اندازه کافی بازی اورا تماشا کرده بود.ندرلوف نوشت:بست یک ستاره نابود شده است.اما پس از مدتی کوتاه از حرفهایش پشیمان شد...

چندصد مایل آن طرف تر جورنالیس بریتانیایی بیل الیوت به همراه تیم ملی ایرلند در حال سفر به استادیومی بود که باید در آن به ملاقات کنند.کاپیتان تیم ملی هلند یوهان کرایوف بود که در آن سال به بهترین بازیکن بود الیوت از بست پرسید آیا فکر میکنی کرایوف از تو بهتر است؟

بست در جوابش خندید و گفت:کرایوف بهترین بازیکن است؟درای شوخی میکنی؟...... من در اولین فرصتی که پیش بیاید به او لایی خواهم زد.

در ادامه گزارشات الیوت آمده:پنج دقیقه پس از گذشت بازی جورج بست در سمت چپ صاحب توپ شد بجای اینکه به سمت دروازه حریف حرکت کند به طرف عقب برگشت و پس از دریبل زدن سه بازیکن هلندی به کرایوف رسید دوبار خودش را این ور و آن ور کرد و پس از آنکه دوبار پیاپی توپ را از بین پاهای کرایوف رد کرد مشتش را به نشانه ی پیروزی بلند کرد.فقط تعداد کمی از ما میدانیم که حرکت او واقعا چه معنایی میدهد.

کرایوف بهترین بازیکن دنیاست؟فقط آدم های احمق در آن بعد از ظهر چنین تصوری داشتند.

با وجود این که ازین صحنه ی تاریخی ویدئویی وجود ندارد خود ندرلوف اعتراف کرد که جورج بست در آن شب باور نکردنی بود و باعث شد تا تیم کوچک ایرلند شمالی در مقابل بهترین تیم دنیا به تساوی 2-2 برسد.او گفت:در پایان بازی من به چشمان سر مربی آن موقع هلند یان زوارتکروز نگاه کردم و سرد ترین نگاه را در تمام عمرم دیدم.شاید بهتر بود قبل از بازی به او نمیگفتم که نگرانی ای در مورد جورج بست وجود ندارد!!!

اینم از لینک همین مطلب به زبان انگلیسی
/http://www.4dfoot.com/2011/11/14/when-george-best-set-out-to-humiliate-johan-cruyff

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دیمیتار برباتوف، مرد باشخصیت فوتبال، در سخنانی اظهار داشت:

Berbatov insisted he would not move to United’s rivals Manchester City.

He said: “I would never join Man City, I am a loyal person after all.

"I had the opportunity to sign for City in the past but I chose United

او اصرار داره که نمیخواسته به رقبای تیم منچستر یوناتید ملحق بشه. " من هرگز نمیخواستم به تیم منچسترسیتی ملحق شوم. پس از این همه من شخصی وفادار هستم. من در گذشته فرصت امضاء قرارداد با تیم منچستر سیتی را داشتم اما من باشگاه منچستر یونایتد را انتخاب کردم".

بالا