• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
68932545035068895107.jpg

62711444788781959951.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
manchester_united_logo.png

نمیدونم چی بگم!

نمیدونم چه عکسی هم بزارم واسه هزارمین صفحه تاپیک منچستر کبیر ...

فقط میدونم منچستریونایتد بهترین تیم دنیاست .

میدونم هوادارای منچستر باشعور ترین و بی نظیرترین هوادارای فوتبالی هستن که دیدم ...

اینکه این موقع ! ساعت 6 صبح تاپیک رو بروز کنم تا به 1000 مین صفحه برسیم فقط و فقط به عشق منچستر بود ...

همه ما روی تیممون غیرت و تعصب داریم ، همه ما روی بازیکنای تیممون غیرت داریم
مث خیلی ها بی تفاوت نیستیم ...

وقتی بازیکنامون میخوان برن درسته هزار تا فحش هم میدیم ولی تو دلمون میگیم آخه چرا مرد ؟!
وقتی رئیس میره بغض میکنیم ...! و باورش هنوزم واسمون سخته ...

زنده باد شیاطین سرخ ...
زنده باد هوادارای بهترین تیم دنیا ...

Last edited:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
داداش ya30n ( ببخشین اسمتون نمی دونم )
دمت گرم ترکوندی تایپیکو
منم هزارمین صفحه را تبریک می گم...
کلیپ بازی اخرو دیدم نمیشه اینطوری فقط نظر داد
ولی کلا خودم خیلی دوست دارم اکثرترکیبمون جوون باشن.
این خیلی خوبه و حس خوبی به من حداقل می ده...
ولی داشتن یه هافبک غول هم ارزوست... دفاع هم که ناامید کننده هست.
با یه تو سرتوپ ساده سه تاشون جا موندند!
درهرصورت باید صبور بود...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
صفحه 1000 رو تبريک ميگم منم به همتون

انشاالله امسال سالي باشه که بعد تمام بازي ها بيايم و بهم تبريک بگيم

و افشين هم هي نياد بگه چه تبريکي بچه ها افتضاح بازي کردن :دي

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
تبریک میگم. 1000 برگ از دفتر خاطرات ما منچستری ها ورق خورد. ایشالا بعدا بچه های ما بیان و این راه رو ادامه بدن.
شاید یه روزی جور شد تمام بچه های این تاپیک رفتند و از نزدیک بازی تیم محبوبشونو دیدند. به امید اون روز

Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
73552368544725380261.jpg

سمت چپی نوشته بیل با سه ملیون در استانه پیوستن به بیرمنگام سال 2009
سمت راستی نوشته پیشنهاد 103 میلیون یورویی رئال رد شده سال 2013

اینو هم فابرگاس گفته :

39293114730037404063.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
کامنت مویس در توییتر :

با آمدن باشگاهی نظیر پاریس اند ژرمن در فعالیتها تغییراتی اتفاق افتاده اما منچستر یونایتد همواره در همه ی عرصه ها رقابت خواهد داشت.چیزی که یونایتد دارد تاریخچه و نام و موفقیتهایی است که بدست آورده و هر بازیکنی دوست دارد به نوعی در آن سهیم باشد و روزی بگوید که برای یونایتد بازی کرده است در اینجا برای هربازیکنی موقعیت هست!
یونایتد با دیگر باشگاه ها تفاوت اندکی دارد و در انتخابها به مدت حضور و تداوم نگاه ویژه ای دارد.این باشگاه به هر دلیلی سریعا مربی را عوض نمیکند و برای همین وقتی چنین پستی به من پیشنهاد شد با کمال میل پذیرفتم!یونایتد دنبال کسی بود که مدت زیادی در این باشگاه بماند.
بسیار کار کرده ام. حوالی جام جهانی 98 فرانسه به تازگی مربی پرستون شده بودم.به تمام تیمهای شرکت کننده نامه نوشتم و درخواست کردم که اجازه دهند تمریناتشان را ببینم اما تنها کشوری که جواب نامه ام را داد و اجازه داد اسکاتلند بود!
تعدادی از بلیتهای جام جهانی را خریدم که البته کافی نبود و کمیته ی فوتبالیستهای حرفه ای بخشی از هزینه را کمکم کرد و با ماشینی که داشتم از شهری به شهر دیگر میرفتم تا بازیها را از نزدیک ببینم و یادداشت برداری میکردم و بعضی از شبها را هم در همان ماشینم میخوابیدم.اینکار را میکردم تا اطلاعات بیشتری بدست آورم.
الان هم همینطورم و فکر میکنم باید دید و یاد گرفت و آموزش دید تا بهتر شوم. وقتی جوانتر بودم به دیدن تمرینات آ.ث. میلان رفتم در کنار زمین می ایستادم و تمریناتشان را میدیدم.
وقتی چلسی را شکست دادیم آنها کارلو آنجلوتی را برکنار کردن و او تلفنی به من گفت که بیکار شده است و میخواهد بیاید تمرینات اورتون را نگاه کند. این حرف از زبان او برایم بسیار ارزشمند بود چون نشان میداد که او مرا بخاطر داشته که روزی در تمریناتشان بوده ام!
در مورد نقل انتقالات بهتر است که هر چه زودتر بازیکن گرفته شود تا با تیم هماهنگ شود به هر دلیلی تا کنون چنینم نشده است اما مطمئنم که به زودی انجام میشود.
اگر در بازیها ببری همه تو را خوب میدانند اما اگر بازنده شوی جماعت تو را آشغال می دانند!
امیدوارم آنها کمی منطقی باشند و فرصت دهند تا کارها به روال خودش بیفتد!

همانقدر برای فصل آینده تدارک دیده ایم که برای این فصل آماده شده ایم. ما مواردی را در نظر گرفته ایم و لزوما به این معنا نیست که امسال آنها را میخواهیم بلکه امیدوارم سال آینده بتوانیم آنها را داشته باشیم!
منچستر یونایتد همواره نگاهش به آینده است و همیشه همینطور خواهد بود!

بالا