خطای روی اورا رو هم نگرفت
فقط دوست دارم یه بار دیگه طرفدارای تیمای دیگه حرف در مورد داوری بازی های یونایتد بزنن
فقط دوست دارم یه بار دیگه طرفدارای تیمای دیگه حرف در مورد داوری بازی های یونایتد بزنن
are ama omid hast hanooz ba in vaz tim hichi nemishe iekam sare kise ro sholkonan 140 ta bedan ronaldo bekharan akhe che vazesheمن نمیدونم کی قراره بازیکنی مثل ولیفرد زاها بازی کنی و ما بازیشو ببینیم ؟ یا بازیکنی مثل لینگارد
در ضمن به نظر من والنسیا تو همون پست فیل جونز (دفاع کناری) بهتر بازی میکنه
از این طرف هم نانی یکی 2 صحنه که اومده تو بازی امیدوار کننده نشون داد
ولی بازی رو باختیم. بعید میدونم گلی زده بشه.
فرگوسن خیلی خوب بود یا مویس خیلی بده یا لیورپول خیلی خوب شده؟
والااخه باید یه حرکت مثبت ببینیم که ندیدیم دقیقه 4 گل خوردن نتونستن جبران کنن که هیچ بازی هم نتونستن بکنن همینجوری دویدن و خوردن به هم فقطدیگه هم اینقدر کم لطفی نکنید، اونم بعد از یک باختهمه ی بازیکنها رو از دم تیغ گذراندید. طبعا مویس فرگی نیست چون هیچ شخص دیگه ای هم جای مویس میبود نمیتونست مثل فرگی نتیجه بگیره. زمان میخواد. این فصل شاید یکی از نزدیکترین فصول لیگ برتر رو شاهد خواهیم بود.
دیگه هم اینقدر کم لطفی نکنید، اونم بعد از یک باختهمه ی بازیکنها رو از دم تیغ گذراندید. طبعا مویس فرگی نیست چون هیچ شخص دیگه ای هم جای مویس میبود نمیتونست مثل فرگی نتیجه بگیره. زمان میخواد. این فصل شاید یکی از نزدیکترین فصول لیگ برتر رو شاهد خواهیم بود.